Crépol: de kiemen van een burgeroorlog

Crépol, een vreedzaam dorpje in het zuidwesten van Frankrijk, heeft het hele land in beroering gebracht, na een racistische aanval van een bende Maghrebijnen op een dorpsfeest in de gemeentelijke feestzaal.

Als ik zeg in beroering, dan is het eerder op de rand van de burgeroorlog.

Vanzelfsprekend werd het tragische gebeuren, zoals altijd in de progressieve Vlaamse media, doodgezwegen: het zou wel eens het thema ‘migratie’ kunnen aanzwengelen, het thema dat alle Vlamingen bezig houdt… Dat moet met alle middelen vermeden worden, wil men in Vlaanderen het Nederlandse scenario vermijden, dat politiek en aanverwante media tot hysterie brengt, namelijk dat de democratie, de stem van het volk, haar rechten gaat opeisen…

Voor wie niets van de aanval gehoord heeft, hierbij het beknopte relaas van de gebeurtenissen. Twee weken geleden, op  zaterdag, werd in de gemeentelijke feestzaal van het dorpje Crépol een volksbal georganiseerd, zoals in zovele dorpjes van Frankrijk het geval is. Er waren toch enkele gemeentewachters opgetrommeld, omdat gevreesd werd dat uit het naburige Romans-sur-Isère enkele ongure types zouden kunnen afzakken om keet te schoppen. In Romans is immers een grote  ‘cité’ met ongeveer 4.500 immigranten, vooral van Noord-Afrikaanse oorsprong. Het is een ‘cité de non-droit geworden, waar de politie niet meer kan en durft binnen te gaan. Een kweekvijver van criminaliteit, drugstrafiek, islamitische radicalisering, ondanks het feit dat de gemeente er sinds 2015 niet minder dan 150 miljoen euro investeerde om het de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken…tevergeefs.

Die fatale avond, was het feest bijna afgelopen , toen een tiental ‘jongeren’ zich aanmeldden. De toegang werd hen ontzegd, omdat er in hun zakken messen gevonden waren. Zij vertrokken en een half uur later kwam een nog grotere groep, gewapend met steekmessen van 25 centimeter, die met geweld de zaal binnendrongen en een lid van de beveiliging neerstaken, na hem de vingers te hebben afgesneden. De aanwezigen op het bal liepen in paniek naar de uitgang en de aanwezige jonge mannen hielpen de meisjes en de vrouwen, een gemakkelijke prooi voor de ‘barbaren’, in veiligheid te brengen. Het is toen dat de vijftienjarige Thomas,  een gevierd lid van de plaatselijke rugbyclub, door de aanvallers met messteken gedood werd. Naast hem, werden nog drie anderen ernstig verwond. De politie kwam slechts zeer laat na de feiten ter plaatse. Wat de zaak nog erger maakt: de aanvallers riepen verschillende keren dat zij gekomen waren om blanken te doden'( casser du blanc…).Getuigenissen van een tiental deelnemers aan het feest, die door de burgemeester van Romans bevestigd werden(Intussen krijgt zij doodsbedreigingen…). Het was dus ook een racistische aanval, een razzia, die gelijkenissen oproept met de razzia tegen de Israëlische feestvierders nabij Gaza. De daders werden gevat, nog juist voor zij Frankrijk richting Algerije en Marokko wilden ontvluchten.

Natuurlijk trachtte de linkse pers in Frankrijk (Le Monde, Libération, de staatszender France inter, enz.), die zoals de onze meester is in het vervormen en verzwijgen van feiten, die hen ideologisch niet aanstaan, eerst de racistische aanval te banaliseren. Zij spraken over een ‘ruzie, een vechtpartij'( une rixe) onder Franse jongeren…De namen van de agressors werden angstvallig geheim gehouden, tot zij natuurlijk uitlekten en bleek dat het allemaal Arabische namen waren…De tsunami was niet meer tegen te houden. Er werd nog getracht het fabeltje van ‘uiterst-rechts’, die alles zou uitvergroot hebben, aan te zwengelen…niets gebaat. Tenslotte moest de Franse  minister van Binnenlandse zaken de gemoederen komen bedaren…Crépol heeft de angstwekkende problematiek van een uit de hand gelopen migratie als een boemerang in het gezicht van het lakse beleid van de Franse president en zijn ondermaatse regering doen terechtkomen.

Een dag na de gebeurtenissen werd een vredige optocht van een honderdtal ‘rechtse’ betogers, die naar de ‘cité’ optrokken, door de oproerpolitie gewelddadig onderdrukt…of hoe het regime zijn lafheid ten toon spreidt.

De tragische gebeurtenissen in het Franse dorpje Crépol staan symbool voor het dodelijk scenario, dat zich aan het voltrekken is. Ook in België en in Nederland, kan zoiets op elk moment gebeuren. De bevolking moet zich daarvan bewust worden en actie ondernemen, door groep te vormen en de politici onder druk te zetten. De omerta van de media, gebaseerd op een marxistische ideologie, volgepropt met leugenachtige concepten als ‘diversiteit’ en ‘inclusie’, moet doorbroken worden.

Nog dagelijks stromen honderden illegalen het land binnen, zeker niet allemaal ‘kansparels’, maar wel veel uitschot, dat hier niet thuishoort en terug moet naar zijn land van oorsprong, willens nillens. Dit moet stoppen. De bevolking betaalt en betaalt, voor een falend migratiebeleid, dat op termijn het voortbestaan van ons volk bedreigt.

Iedereen met wat onderscheidingsvermogen, voelt het aan: wij zijn op het einde van een cyclus gekomen: spiritueel, ethisch, godsdienstig, economisch: machten beheersen ons, die ons opdringen wat wij niet willen en waar wij de controle niet meer over hebben: het WEF, Soros, de COP’s hoogmissen.

De katholieke Kerk, of wat daar nog voor moet doorgaan, werkt volop mee aan het cynische spel. Paus Franciscus zou zelf aan het grote, geldverslindende ‘Tomorrowland’ van de COP 26 in Dubai deelnemen. Om er de heilsleer aan een heidense elite te prediken? Vergeet het. Gewoon om na te praten wat een machtige, globalistische drukkingsgroep als nieuwe geloofsleer verkondigt. Gelukkig heeft de Voorzienigheid zijn propagandistische aanwezigheid verhindert.

Het terugdringen en zelfs volledig stopzetten van buiten-Europese migratie is bepalend voor het overleven van de Europese volkeren en voor het behoud van onze identiteit en levenswijze. Zelfbenoemde vrijdenkers, sommigen, wiens denken nog verstrikt zit in de naweeën van de post-conciliaire chaos, en anderen, die gewoon de feiten niet willen of kunnen erkennen, zullen hun pen weer in de vitriool druipen om negatieve kritiek te spuien op wat tenslotte slechts een evidentie is. Zij doen maar…als zij maar beseffen dat hun wereld voorbij gaat of zelfs reeds voorbij is!

 

 

 

 

 

Auteur:Veroon ter Zee

167 commentaren op “Crépol: de kiemen van een burgeroorlog

 1. Het spreiden van de bezetters naar alle dorpen is een strategie van de regimes om geen enkel gebied de chaos te besparen; de gebieden waar het momenteel dus nog minder gevaarlijk is om over straat te lopen dan in de helleputten van Brussel, Parijs etc. zullen zo niet blijven indien de huidige ontwikkelingen verdergaan.

  Blanke westerlingen moeten begrijpen dat zij niet in een hoog-vertrouwenssamenleving leven; in zo een situatie als de hedendaagse overleeft een volk door zich tribaal te organiseren. Zo het dat niet doet wordt het platgetrapt door de andere groepen die zich tribaal gedragen. Men is hier, helaas, leiderloos, en op de zionistische politiekers (gecontroleerde oppositie) die zich laten verkiezen vestig ik geen hoop; indien die grootschalig aan de macht gaan komen in West-Europa, dan is dat omdat de schaduwmacht de westerse politiek de zionistische kaart wil doen spelen in een georkestreerd conflict tussen een zionistisch Atlantisch rijk en een pro-Arabisch Euraziatisch rijk.

  Dat vaders hun dochters alleen over straat laten lopen zonder mannelijke bescherming door betrouwbare personen toont aan dat ze nog niet doorhebben hoe slecht de toestand is.

 2. Aanzetten tot onverdraagzaamheid en haat tegen ‘andere bevolkingsgroepen’ kan leiden tot plaatselijke incidenten en rellen, maar op langere termijn ook humanitaire rampen veroorzaken.
  Sommige van de grootste en bloedigste zijn:
  De Joegoslavische Burgeroorlog (1991-2001): Een reeks van oorlogen en conflicten die ontstonden na het uiteenvallen van Joegoslavië, een multinationale staat die bestond uit zes republieken en twee autonome provincies. De oorlogen werden gekenmerkt door etnische zuiveringen, massamoorden, verkrachtingen en andere wreedheden. Meer dan 140.000 mensen werden gedood en meer dan 4 miljoen werden ontheemd.
  De Rwandese Genocide (1994): Een massale slachting van ongeveer 800.000 mensen, voornamelijk behorend tot de Tutsi-minderheid, door leden van de Hutu-meerderheid in Rwanda. De genocide werd aangewakkerd door etnische spanningen, politieke rivaliteit, economische crisis en propaganda. Het was een van de snelste en meest systematische genociden in de geschiedenis.
  De Syrische Burgeroorlog (2011-heden): Een complex en langdurig conflict dat begon als een opstand tegen het autoritaire regime van Bashar al-Assad, maar al snel veranderde in een sektarische, regionale en internationale strijd. Het conflict heeft geleid tot meer dan 500.000 doden, meer dan 6 miljoen vluchtelingen en meer dan 13 miljoen ontheemden. Het conflict heeft ook de opkomst van extremistische groepen zoals Islamitische Staat (IS) en de humanitaire crisis in het land verergerd.
  De Oorlog in Jemen (2014-heden): Een burgeroorlog tussen de Houthi-rebellen, die de voormalige president Ali Abdullah Saleh steunen, en de internationaal erkende regering van Abdrabbuh Mansur Hadi, die wordt gesteund door een door Saudi-Arabië geleide coalitie. Het conflict heeft ook regionale en religieuze dimensies, aangezien de Houthi’s voornamelijk sjiieten zijn en de coalitie voornamelijk soennieten. Het conflict heeft meer dan 230.000 doden, meer dan 4 miljoen ontheemden en meer dan 20 miljoen mensen die humanitaire hulp nodig hebben veroorzaakt.
  De Oorlog in Tigray (2020-heden): Een gewapend conflict tussen de centrale regering van Ethiopië en het Volksbevrijdingsfront van Tigray (TPLF), de voormalige heersende partij van de noordelijke regio Tigray. Het conflict begon na een omstreden verkiezing in Tigray en een aanval van de TPLF op een federale legerbasis. Het conflict heeft geleid tot duizenden doden, meer dan 2 miljoen ontheemden en meer dan 5 miljoen mensen die humanitaire hulp nodig hebben. Het conflict heeft ook de betrekkingen met buurlanden Eritrea en Soedan geschaad en beschuldigingen van oorlogsmisdaden en mensenrechtenschendingen aan beide zijden opgeleverd.
  De oorlogen in Oekraïne en in Gaza lopen nog, en zijn dagelijks op TV te volgen.
  Hoe een ‘christelijke’ groep zich kan laten verleiden tot etnische onverdraagzaamheid is mij een raadsel.
  Net zoals ik de niets begrijp van de hardnekkige ontkenning van de klimaatsverandering, die de volgende decennia kan leiden tot nooit eerder geziene massaverhuizingen van mensen die het liefst in hun eigen regio zouden willen kunnen blijven wonen.
  Je hebt echt geen pen vol vitriool nodig om te schrijven dat de Westerse wereld van 1950 voorbij gaat of zelfs reeds voorbij is! De nieuwe realiteit vreedzaam houden zal niet lukken met tribalisme en haatspraak.

  1. Frank Dierickx: “Net zoals ik de niets begrijp van de hardnekkige ontkenning van de klimaatsverandering, die de volgende decennia kan leiden tot nooit eerder geziene massaverhuizingen van mensen die het liefst in hun eigen regio zouden willen kunnen blijven wonen.”

   Hier kunnen lezers uw gebrek aan ernst weer zien, subversieve marxist; deze keer verkondigt u het belachelijk groen-marxistisch concept van “klimaatmigratie”. Volgens de valse profeten van het klimaatalarmisme ging de wereld vorige eeuw al vergaan; telkens wanneer het niet gebeurde plakten ze nieuwe jaartallen op hun valse doemprofetieën, maar volgens Dierickx, die zijn schoenveters exact bindt zoals het schurkenbewind hem voorschrijft, zal het deze keer wel geschieden.

   Ryan Maue op het platform van Musk (2 december 2023): “Private jets in Munich on the way to Dubai global warming conference are literally frozen on the runway, which has turned into a glacier.”

   Op “V-Nieuws”: “Chinezen kunnen zonnepanelen hacken en energienetwerk platleggen” (door
   Eline Dobbelaere, 2 december 2023). Te denken dat er geen ene in de Wetstraat slim genoeg was om te beseffen dat uit China afkomstige infrastructuur gebruikt kan worden door Xi Jinping om het stroomverbruik bij de westerse bevolking aan te vallen is absurd. Dit is waar het klimaatalarmisme over gaat, het geheel onderworpen maken van alle infrastructuur aan de internationalistische krachten door het “Internet der Dingen” en de “Vierde Industriële Revolutie”.

   Dezelfde Dierickx roept hier met zijn gevorkte tong de blanken op om in naam van “verdraagzaamheid” het eigen volk de keel over te snijden. De bezetters uit Afrika zijn de agressoren en de inheemse blanken degenen die aangevallen worden, en uw inverterende spraak, Dierickx, kan het recht van blanken niet wegnemen om ervoor te vechten landgebied in de wereld voor zich te hebben zodanig dat de dochters van hun volk over straat kunnen wandelen zonder door bendes van Afrikanen verkracht en vermoord te worden. Zoals de “Jongeren” in het zuidelijk “Jongerencontinent” moeten kunnen wonen zonder in hun etnisch bestaan bedreigd te worden, zo moeten blanken hier in hun landen kunnen wonen zonder dat de grond vanonder hun voeten weggetrokken wordt door de “beschermde soorten” van de misdaadregimes.

   U voelt zich sterk omdat u de taal spreekt van de bende in de Wetstraat die hier een leger en politiemacht heeft tegenover politieke tegenstanders, maar het is eerloos gedrag om te collaboreren met een dergelijke bende voor de ondergang van uw eigen volk; zo iemand is een stamverrader. Nota bene, de stam is een extensie van familie; het landgebied is voor de stam zoals huis en tuin voor een gezin; heeft u, die het overleveren van het grondgebied aan de vreemden verkondigt, uw huis vol steken met messentrekkende Afrikanen? Ik wil niet dat u dat gaat doen hoor, maar dat is hetgeen waar u toe oproept op volksniveau, en het is misdadig.

   1. U mag mij nog zoveel karaktereigenschappen, scheldwoorden of intenties toebedelen als u wil, u legt daarmee nog altijd niet uit hoe etnisch-nationalisme en tribalisme al ooit hebben bijgedragen aan een hogere en betere beschaving.
    Verder valt het mij almaar meer op dat fundamentalistische katholieken over de onweerlegbare klimaatveranderingen met gevorkte tong spreken. Enerzijds is er niets aan de hand en is het geprogrammeerde opgeklopte hysterie, anderzijds zijn al die rampen voorspelde profetieën die aantonen dat god’s toorn in aantocht is.

    1. Een beschaving is hier niet meer, Dierickx; die werd verwoest door uw voorgangers. Het gaat hier over het overleven van eigen stam die bodem nodig heeft in de wereld om op te leven, het behoud van de raciale erfenis van de voorvaderen die bedreigd wordt door systematisch geprogrammeerde rassenvermenging en over de veiligheid van de weerloze ouderlingen, vrouwen, kinderen en zieken van eigen stam tegenover de agressie van de uitheemse bezetters die met een veroveringsingesteldheid hier dood en verderf komen zaaien. In een hoog-vertrouwenssamenleving leunt men op maatschappelijke structuren daar waar netwerken van bloedverwantschap defectief zijn; in een wetteloos landschap zoals het huidig, waar de gevestigde macht het inheems volk belaagt en ondermijnt, kan men niet leunen op dergelijke structuren en moet men zich veel meer op basis van bloedverwantschap organiseren om te overleven, tribaal dus. Men moet altijd tribaal zijn gezien volgens de natuurorde nabije verwanten prioritair zijn, maar men moet zich meer op basis van stam organiseren naargelang dat meer nodig is om te overleven.

     En, zeker, voor de opbouw van een beschaving zijn etnische samenhang en tribale organisatie nodig, geheiligd door het Christendom. Een ontwortelde, individualistische menigte is geen basis waarop iets bestendigs gebouwd wordt.

     Het klimaat veranderde doorheen de eeuwen, en dat kwam niet doordat mensen vlees aten. De bewering dat het binnen enkele decennia opeens te warm wordt in werelddelen om er te blijven wonen is niet op feiten gebaseerd; het is bedrog bedoeld om mensen te doen instemmen met “Agenda 2030” waartoe een onbestaande antropogene klimaatopwarming als gemeenschappelijke vijand gepresenteerd wordt. De druïden van uw sciëntisme hebben de ene na de andere valse doemprofetie geproclameerd die niet uitgekomen is; dan is het ook moeilijker om mensen nog angst aan te jagen met de sissende slangentongen.

     U spreekt over “al die rampen” zonder te zeggen wat u specifiek bedoelt. Uw meesters beweren dat zij het weer kunnen manipuleren; indien de machthebbers technologie hebben om overstromingen te veroorzaken gebruiken zij die om hun narratieven aanvaard te maken. Wanneer er iets met het weer gebeurt betekent dat niet noodzakelijk een ingreep van God; er zijn engelen getrouw aan God en in duisternis gevallen engelen die tegen Hem rebelleren; donkere engelen kunnen het weer beïnvloeden, en hun menselijke knechten beweren dat zij technologie hebben om dat zelf te doen. Het weer is echter niet synoniem met het klimaat; mensen op aarde kunnen dat laatste niet altereren, en niks toont een gradueel onbewoonbaar worden van de aarde door klimaatverandering aan; het is bedrog.

     Verder, volgens de christelijke eschatologie blijft de mensheid op aarde wonen zonder onderbreking, dus een graduele extinctie van het mensenras door klimaatverandering past daar niet in. Er zullen plagen zijn, maar de aarde gaat niet ontploffen, en de plagen zullen niet resulteren uit “antropogene klimaatverandering”. Op het einde worden hemel en aarde geconvergeerd.

     Wanneer uw warhoofd geen argumenten begrijpt moet u dat niet aan uw tegenstanders wijten. Degene met de gevorkte tong bent u; u vertoont diabolische psychologie door hoe u de realiteit omkeert.

     1. Mag ik deze wartaal publiek maken, of hecht u aan vertrouwelijkheid en copyright?

     2. Wat profetieën betreft; oorlog en hongersnood zijn geprofeteerd door de H. Schrift als voorafgaand aan de manifestatie van de satanszoon, maar die dingen hebben doorheen de eeuwen plaatsgevonden en worden niet teweeggebracht door antropogene klimaatverandering.

      1. @waramund,
       Ook ik deel Uw mening:
       Niet je kleren moet je scheuren, maar je hart. Keer terug tot de HEER, jullie God, want Hij is genadig en liefdevol, geduldig en trouw, en bereid het onheil af te wenden.
       Joël 2:13

 3. Frank Dierickx in Hebrew Gematria equals 557

  Karl Marx, de joodse radicaal die Lenin en Trotski inspireerde met zijn communistische theorieën, hier afgebeeld in zijn officiële portret, geeft Marx een raadselachtig vrijmetselaarshandteken.
  Marx in het Engels Gematria Is gelijk aan: 336
  336+633=969 Snelheid van Saturnus

  Thayer’s Griekse Lexicon
  STRONGS NT 557: selectie

  ἀπελεγμος, ἔπελεγμου, ὁ (ἀπελεγμος veroordelen, ontmaskeren, weerleggen; ἐλεγμος veroordeling, weerlegging, in september voor ἔλεγξις), c verzekeren, verwerpen van iets waarvan is aangetoond dat het waardeloos is: ἐλθεῖν εἰς ἀπελεγμον bewezen waardeloos te zijn, te zijn in diskrediet gebracht, in minachting gebracht (R.V. in diskrediet gebracht), Handelingen 19:27. (Niet gebruikt door seculiere auteurs.)

 4. @ Frank Dierickx,
  Geen mens kan of zal ooit macht hebben over het klimaat omdat alleen God dat klimaat bezit en controleert en bovendien de hoogste controle heeft over zelfs de loges die zich torenhoog verheffen in hoogmoed en zich voortdurend als vijanden tegenover de Kerk opstellen zoals o.a. Bergolio en diens kornuiten. Zolang de ziel over een aards lichaam beschikt geniet zij volledige vrijheid van denken en handelen met als unieke doel het ontwikkelen van ware vrije liefde tot God. Alle mensen en dingen komen pas na God om lief te hebben. Eerste Gebod.
  Uw relativerend woordenspel is uitdagend net zoals de logemannen doen. Dat u hier op dit Katholiek Forum komt is waarschijnlijk uw allerlaatste kans tot bekering; daarin zie ik o.a. uw Engelbewaarder aan het werk in dienst van God omwille van het heil van uw ziel.

  1. Eerlijk, Eric, ik begrijp niet waarom ik hier nog op reageer – misschien omdat het zondag is – maar jouw antwoord is bijzonder bizar.
   Alleen uw god bezit en controleert alles, wat de mens ook probeert.
   De mens beschikt over een volledige vrijheid van denken en handelen.
   Dus het enige wat de mens moet en kan doen is uw god graag zien.
   Ik vrees dat zelfs het hele leger van engelen, cherubijnen, serafijnen en wachters niet zullen volstaan om mij tot dat soort wereldbeeld of existentiële zingeving te bekeren.
   In de feiten verkondigt u predestinatie, passiviteit, defaitisme, slaafse onderwerping vanuit een nooit aflatend schuldgevoel over de eigen zondigheid.
   U propageert tegelijk een diep fundamenteel egoïsme.
   Ik zie mijn god héél erg graag, en ik hoop en bid hij mij ook, zodat ik gered zal worden en al de rest kan de pot op, want mijn god zal hen vernietigen cq een beetje heel streng straffen.
   Vind je het raar dat de meeste mensen, onder wie Paus Franciscus, daar toch een beetje anders tegenaan kijken?

   1. Er uiteindelijk werkelijk kunnen toe komen God werkelijk op zuivere wijze te beminnen betekent ook dat Hij u dan deelgenoot zal maken aan een hoger geestelijk leven dat u spijtig genoeg blijkbaar niet wil kennen.

    Begin gewoon te doen wat zelfs ‘oude’ GELOVIGE Joden kenden en deden en u zult ZIEN en verheugd worden: gebed en boete, zoals vooral Jezus zeer duidelijk maakte voor iedereen.
    Een kind kan het. Getuige heilige kinderen in 2000 jaren RKK. Jan Berchmans van Diest bijvoorbeeld. En sommige waren nog veel jonger.
    Waarom zou u het dan niet kunnen, begin gewoon te doen wat elke oprechte christen moet doen. Maar zonder geloof is er ook geen begin !

    U gelooft niet, dat is uw vrijheid. Wat komt u hier dan zoeken ?
    Slechts één God is er, Schepper van hemel en aarde, niet “uw god” of “mijn god”.
    Bergoglio zal nooit de waarheid vertellen, tenzij soms met kleine stukjes om u te kunnen blijven misleiden. Keer uw ogen naar de ene Ware god en uw rug naar Bergoglio: NU, dringend, voor het te laat is. Uw koppig ongeloof maakt u menselijk onbetrouwbaar. Bergoglio zal nooit trachten iemand te evangeliseren WANT DAT HEEFT HIJ MEERDERE KEREN VERDUIDELIJKT !!! Hij kan dus geen christen genoemd worden !!! Hoe kan een welwillend mens nog langer naar die man luisteren ???

    1. Nogmaals, Eric, en dan stop ik deze discussie, het is zondag voor iedereen, zoals u god invult is een aanfluiting voor de meeste mensen die inspiratie putten uit het evangelie.
     Uw god is een Super Narcist die alleen maar geloofd en geëerd wil worden door zondige mensen die aan zijn wil en almacht toch niets kunnen veranderen en die alleen maar tegen hem aan willen schurken om hun eigen hachje te redden. En dat je kindjes zover kunt brengen om daarin mee te gaan, tja, met Sinterklaas is dat niet anders.

    2. @eric-b-l ,
     @frank dierickx lokt U slechts uit. Hij leeft er werkelijk van om gelovige mensen op stang te jagen. Hij is het werkelijk niet waard om daar enige aandacht (en tijd) aan te besteden.

      1. PS. Ik ‘bevraag’ een bepaald soort interpretatie van geloof. Is dat niet de bedoeling van dit Forum? Of mag hier echt maar één klok klingelen?

     1. @ P.J.T. Derks,
      ik zie wel wat hij doet. Het verbaast me altijd weer hoe gewetenloos duivelskinderen zijn. Mocht hij toch nog genade krijgen in God’s ogen dan ben ik blij daartoe een klein steentje te hebben bijgedragen:
      “Het geloof belijden doet men ter zaligheid en met het hart gelooft men ter rechtvaardigheid.” — Romeinen 10:10.
      Dus boek ik een beetje geestelijke winst en ik hoop dat Frank ook tot winst maken bereid zal zijn, zolang dit nog kan als lichamelijk schepsel.

      1. Jakobus 2:14-26
       14 Wat nuttigheid is het, mijn broeders, indien iemand zegt, dat hij het geloof heeft, en hij heeft de werken niet? Kan dat geloof hem zalig maken?
       15 Indien er nu een broeder of zuster naakt zouden zijn, en gebrek zouden hebben van dagelijks voedsel;
       16 En iemand van u tot hen zou zeggen: Gaat heen in vrede, wordt warm, en wordt verzadigd; en gijlieden zoudt hun niet geven de nooddruftigheden des lichaams, wat nuttigheid is dat?
       17 Alzo ook het geloof, indien het de werken niet heeft, is bij zichzelven dood.
       18 Maar, zal iemand zeggen: Gij hebt het geloof, en ik heb de werken. Toon mij uw geloof uit uw werken, en ik zal u uit mijn werken mijn geloof tonen.
       19 Gij gelooft, dat God een enig God is; gij doet wel; de duivelen geloven het ook, en zij sidderen.
       20 Maar wilt gij weten, o ijdel mens, dat het geloof zonder de werken dood is?
       21 Abraham, onze vader, is hij niet uit de werken gerechtvaardigd, als hij Izak, zijn zoon, geofferd heeft op het altaar?
       22 Ziet gij wel, dat het geloof mede gewrocht heeft met zijn werken, en het geloof volmaakt is geweest uit de werken?
       23 En de Schrift is vervuld geworden, die daar zegt: En Abraham geloofde God, en het is hem tot rechtvaardigheid gerekend; en hij is een vriend Gods genaamd geweest.
       24 Ziet gij dan nu, dat een mens uit de werken gerechtvaardigd wordt, en niet alleenlijk uit het geloof?
       25 Desgelijks ook Rachab, de hoer, is zij niet uit de werken gerechtvaardigd geweest, als zij de boden ontvangen, en door een anderen weg uitgelaten heeft?
       26 Want gelijk het lichaam zonder geest dood is, alzo is ook het geloof zonder de werken dood.

       1. PS. Het is supermakkelijk om één devoot zinnetje uit de bijbel te citeren. Het volledige verhaal ligt iets moeilijker: als je je niet inzet voor de anderen en de wereld dan heb je geen geloof. En ik kan je ook de wat modernere vertalingen bezorgen, of in het oorspronkelijke Koinè-Grieks.
        Tot dusver het gewetenloos duivelskind.
        Fijne avond verder.

        1. PPS. De evangelist Jakobus was een van de twaalf apostelen van Jezus Christus, die in de eerste eeuw na Christus leefde en predikte. Hij wordt ook wel Jakobus de Meerdere genoemd, om hem te onderscheiden van Jakobus de Mindere, de broer van Jezus. Jakobus de Meerdere was de zoon van Zebedeüs en de broer van Johannes, die ook een apostel was. Hij was een van de drie apostelen die het dichtst bij Jezus stonden, samen met Petrus en Johannes.

         1. De vier evangelisten waren Mattheus, Marcus, Lucas en Johannes. Twee apostelen droegen de naam Jacobus en van één van hen kwam het epistel met die naam.

          De apostel Jacobus de Rechtvaardige was een neef van Christus (broeder des Heren) en de eerste bisschop van Jerusalem, gestorven voor het geloof door toedoen van de vijandige Judeeërs. Bij de oude Judeeërs werden neven en stamgenoten broeders genoemd; in de Handelingen der Apostelen spreekt Petrus toehoorders bijvoorbeeld toe met “Viri fratres”.

        2. Bergoglio zet zich niet in voor het dienen van de waarheid, noch doen dat zijn volgelingen. Net zoals bisschop Barron dient hij in werkelijkheid de misleidingen van VaticaanII dat zeer velen tot goddeloosheid bracht, en nu gaat het nog enkel om wereldse leugens over klimaat en de algehele goedkeuring van zondeloosheid op grote schaal. Napoleon, Lenin, Stalin, Mao, Hitler en Castro beschikten nooit over zulke macht als Bergoglio en de tegenwoordige grote wereldleiders, de uitvoerders van de werelddictatuur. De polarisatie nadert het hoogtepunt en dan is het te laat voor bekering. Misschien komt Poetin deze winter al naar Europa en dan is de chaos maximaal. Alle ongelovigen zullen gek worden van angst. Hun lot is nu al bezegeld. Bid dat u nog tijd krijgt om tot bezinning te komen.

         1. Rustig maar, Eric. Is er mantelzorg in de buurt? Anders 106 bellen. Kan anoniem.

         2. @eric-b-l,
          Nu weet ik eindelijk waarom @frank dierickx zo vasthoudend is: @frank dierickx behoort tot de Jehovah’s Getuigen.
          Reden: hij vermeldt Jakobus de Mindere als de broer van Jezus (conform zijn reactie van 3 december 2023 om 20:35 uur).

          Jehovah’s Getuigen zijn de ergste mensen om mee te discussiëren en je zult nóóit en te nimmer gelijk van ze krijgen. Daartoe zijn ze teveel gehersenspoeld door hun organisatie.

          1. Compleet foute veronderstelling Derks. En probeer ook eens inhoudelijk te reageren. Mensen punten of procenten geven, of hen allerlei eigenschappen toekennen brengt niets bij aan de discussie, waar dit Forum toch voor dient.

          2. @ P.J.T. Derks,
           inderdaad.
           En in de jaren 1980 kwamen er plots velerlei soorten Jezus-boeken op de markt en daarin werden heel wat vreemde dingen aan het publiek voorgeschoteld. Maar nog niet zo erg als hetgeen we nu van Bergoglio moeten ondergaan. En het volk slikt werkelijk alles wat ‘nieuw’ is.

  1. @Edwin vissers,
   Wij betalen de EU en dus de eurocommissarissen niet voor niets: zij moeten toch IÉTS doen/c.q. bedenken???
   OF IS HET BETER, DAT ZIJ HELEMAAL NIÉTS DOEN/BEDENKEN???

 5. Misschien zou Europa eens echt werk moeten maken om de schuldenleningen aan Afrika eens werkelijk kwijt te schelden [ wensen van de pausen]of deze gebruiken om te investeren in Afrikaanse werk voorziening,door grote Europese bedrijven

 6. De namen van de agressors in Crépol? Ik kreeg ze van 2 kanten :
  Akabli Chaid (en photo)
  Zazane Ilyes
  El Moujahid Yasir
  Hemaizia Nassir
  Maref Kouider
  Boukmiri Canel Yanis
  Ramdani Faycal
  Chorfia Kais

  1. @ De Vriese,
   U moet niet alles geloven wat U hoort:
   Crépol is nog niet eens ’n dorp te noemen: het is ’n gat van enkele straten in Frankrijk.

   Wikipedia:
   Crépol is een gemeente in het Franse departement Drôme en telt 478 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Valence.

 7. O.L.V. heeft aan vroegere en huidige zieners voorspeld dat er een burgeroorlog in Frankrijk komt,
  +- rond deze jaarwisseling zal beginnen. Ook dat we vanaf oktober jl. de periode van de
  verdrukking zijn binnengegaan. Ik raad alle leden en diegene die, op dit platform discussiëren over
  Crépol en andere op deze website geplaatste onderwerpen van de laatste weken de Openbaring of
  Apocalyps van Heilige Johannes( de geliefde leerling van Jesus Christus, die onder het Kruis van
  Onze lieve Heer heeft gestaan) dringend te lezen of herlezen. We zijn in de Eindtijd beland. Helaas alleen de gebeden die de Hemel (gemakshalve deze naam gebruikt voor het onzichtbare) ons heeft gegeven + zoveel mogelijk bijwonen van de Heilige Mis. (waar Christus nog mag komen, maar de laatste van synode jl. gaat ervoor zorgen dat de consacratiewoorden worden veranderd),
  kunnen ons doorheen de komende moeilijke tijd sleuren.
  Met vriendelijke groeten,
  Carla

  1. Geachte mevrouw, beste Carla,
   Velen hebben zich al afgevraagd wat ik hier eigenlijk op dit Forum kom zoeken. Ik verwerp toch maar ‘het geloof’. Niets is minder waar. Ik heb gezien hoe de inspiratie van het evangelie mensen moed, troost, mededogen, inleving en kracht kan geven.
   Wat ik ook zie, en niet alleen bij katholieken, is dat sommigen hun inspiratiebron (bij katholieken is dat het evangelie) misbruiken en verengen tot een soort gigantisch zwaard van Damocles dat boven ons aller hoofden hangt. In plaats van blij, moedig, behulpzaam, verdraagzaam en verbindend in de wereld te staan, manen zij ons aan om vooral bang en defensief te zijn tegen alles wat ze niet goed kennen. Ze verschrompelen de essentie tot een pakje rituelen. Worden de juiste woorden wel uitgesproken? Draait de priester zich wel naar de juiste kant en wiebelt de acoliet wel genoeg mee? Hebben ze het juiste hoedje wel op? Wie de bijbel echt kent wéét wat Jezus over die houding dacht.
   Letterlijk betekent ‘evangelie’ ‘goede boodschap’ of ‘blijde boodschap’.
   Ik heb me mijn hele leven ingezet voor het psychisch welzijn van medemensen.
   Dat bepaalde groepen er in slagen om van dat evangelie een bron van angst te maken, en mensen laat sidderen en beven voor het nakend onheil (hoe vaak is dat einde al niet voorspeld?) en iedereen aanmoedigen om zich in hun gelovige bubbel terug te trekken en vooral veel te bidden, dat is iets waar ik zal blijven tegen opkomen.
   Vriendelijke groet.

   1. @ Frank,
    dank om ons voor te willen bereiden op de hatelijke vervolging. Maar we zijn daar al jaren eerder voor verwittigd omdat we een gebedsleven cultiveren. U maakt het nu zwart op wit duidelijk dat u tegen gebed bent. Geen wonder dat Jezus zo gehaat werd want Hij ging allen dagelijks voor in het gebed en moedigde hen daar sterk toe aan, zelfs nog in de Olijfhof, kort voor Zijn Kruisdood !
    Zonder gebed en boete geraakt niemand in de hemel. Nu bent u meteen zelf ook voorbereid op hetgeen u te wachten staat, namelijk niet de hemel. U zult niet vervolgd worden door mensen, niet door Bergoglio, maar door duivels. Aan u de wanhoop, aan ons het hemelse geluk samen met Jezus.

   2. God en Zijn Zoon staan zowel voor liefde als voor oordeel. Dat is op meerdere plaatsen in het Nieuwe Testament terug te vinden.

    Dus enerzijds is er de liefde, de vergevingsgezindheid voor hen die na de zonde om vergeving vragen, de liefde voor hen die moeite doen om deugdzaam en altruïstisch te leven, anderzijds is er het (harde) oordeel van Godswege over degenen die volharden in het kwaad, die onverschillig blijven tegenover het verdriet dat ze willens en wetens aanrichten.

    De vergissing die nu altijd vlak om de hoek ligt, is dat men te veel nadruk gaat leggen op één van de twee, dus op de liefde Gods of op het oordeel Gods.

    Zo ontstaat bij de ene gelovige de misvatting dat je eigenlijk kunt leven zoals je wilt, want de Hemel vergeeft je toch wel alles.

    De tegenovergestelde denkfout leidt bij de andere gelovige tot een zwartgallig beeld van een barse God die alleen van streng straffen weet.

    Of een gelovige het ene of nu juist het andere onevenwichtige beeld van God heeft, vloeit misschien wel voort uit zijn (of haar) eigen karakter en persoonlijke ervaringen.

 8. Treffend hoe commentatoren hier mekaar vliegen afvangen en daarbij stoten onder de gordel uitdelen. Dat allemaal n.a.v. een artikel over een uit de hand gelopen dorpsruzie in Frankrijk. Iets wat bij onze (over)grootouders honderd jaar geleden natuurlijk nooit gebeurde.
  Ondertussen is de etnische zuivering in Gaza weer in volle gang, tienduizenden Palestijnen, moslims en christenen zijn al vermoord. De EU en de Amerikanen boden Egypte en Jordanië miljarden om de “vluchtelingen” op te vangen die dan over de naburige landen en de EU verspreid zullen worden. Zo maakt de EU zich medeplichtig door een “humanitair’ kader te bieden voor die etnische zuivering (of het achtletterwoord meg een ‘g’ dat in de sociale media hier niet genoemd mag worden). Zo lang de NATO en de EU mee doet aan de destabilisering van West-Azië om hun koloniale voorpost Israël overeind te houden zullen er migratiestromen blijven komen. Die destabilisering moet stoppen.

  1. Die zogenaamde ‘dorpsruzie’ is zich wereldwijd aan het uitbreiden, en dat is inderdaad nooit eerder gebeurd . . . of toch ! Voorafgaand aan de zondvloed ! Toen Noach beschuldigd werd een grote dwaas en leugenaar te zijn.
   Theoretisch kan de destabilisering nog steeds gestopt worden indien zeer veel mensen ernstig en oprecht en intens beginnen te bidden en boete te doen. Alleen de Traditionele Katholieken doen dat nog steeds naar vermogen. Klagen helpt niet.

  2. U noemt een terreuraanval van de bezetters op blanken “een uit de hand gelopen dorpsruzie” omdat u de zijde dient van het Euraziatisch rijk dat de Arabische kaart speelt tegenover een Atlantisch rijk dat de zionistische kaart speelt in een wereldconflict dat georkestreerd wordt. Van Jerusalem wil de schaduwmacht, die achter beide imperia zit, de hoofdstad maken van een machtsstructuur waarin het Oosten en het Westen geconvergeerd zijn.

   U schreef: “Zo lang de NATO en de EU mee doet aan de destabilisering van West-Azië om hun koloniale voorpost Israël overeind te houden zullen er migratiestromen blijven komen. Die destabilisering moet stoppen.”

   De volkerenverhuizing naar West-Europa is georkestreerd; denkt u soms dat Afrikanen massaal uit Afrika vluchten om toestanden in Gaza? Als dienaar van een buitenlandse vorst, Putin, steunt u hetgeen dat de westerse volkeren ondermijnt en verwoest om de mongolentronen van Putin en Xi Jinping op de puinen de vestigen.

  3. U beweert dat die migratiestromen zullen blijven komen. Dat zal duren tot er effectief met scherp zal op geschoten worden want de mensen worden en zijn die asielinvasie kotsbeu. Indien dat niet stopt zal er oorlog van komen, onvermijdelijk.

 9. Ik moet mijn reactie herzien (betreft reactie van 4 december 2023 om 09:44).
  Zie het artikel:
  Bloedige migrantenaanval op dorpsfeest in Frankrijk: dreigt er een burgeroorlog in Europa?

  Dit betreft een aanval met dodelijke afloop in het gehucht (= klein dorpje) Crépol.

  mijnheer of mevrouw @ De Vriese, Uw reactie was dus wel degelijk correct.

  1. Het is heel gemakkelijk om u te vergeven P.J.T. Derks want u bent een fijne man van goede wille.

 10. Marie-Julie Jahenny

  Paars scapulier van zegening en bescherming——ik heb hem gekocht helemaal uit Amerika gekomen speciaal voor mij

  https://youtu.be/q8-RVxD3JuY?si=e9AJuL5pd7HdudeJ

  zonder deze devotie ga je het niet redden

  Remedie tegen een dodelijke plaag aangereikt door de gestigmatiseerde Marie-Julie Jahenny die uitsluitend over de eindtijd heeft geprofeteerd:
  « De enige remedie om jezelf te beschermen is om een heel klein stukje papier in te slikken waarop geschreven staat: “O Jezus, Overwinnaar van de dood, red ons! O Crux ave, Spes unica!” » (27 mei 1880)

  https://archive.org › details › WeAreWarnedMarieJulieJahenny
  WIJ ZIJN GEWAARSCHUWD: De profetieën van Marie-Julie Jahenny
  opensource Taal Engels De visioenen en profetieën van de “Bretonse stigmaticus”, Marie-Julie Jahenny, die in 1875 werd goedgekeurd door haar plaatselijke rooms-katholieke bisschop, bisschop Fournier van Nantes. Vertaald uit de Franse teksten door E.A. Bucchianeri met toegevoegd commentaar. Datum toegevoegd 13-04-2018

 11. Momenteel niet verkrijgbaar.
  We weten niet of en wanneer dit item weer op voorraad is.

  https://www.amazon.nl › bescherming-Escapularios-Handgemaakte-Katholieke-bevestiging › dp › B0B5WL5NLN
  Scapulars Katholiek, Paars Scapulier van zegening en bescherming …
  Scapulars Katholiek, Paars Scapulier van zegening en bescherming, Escapularios Catolicos, Handgemaakte Scapulars Katholieke Ketting Gift voor de eerste Heilige Communie of bevestiging : Amazon.nl: Kleding, schoenen & sieraden

 12. Die doden in dat dorp, dat is een tragedie. 14000 doden in Gaza (vandaag) een statistiek.

  1. Minimaal 16.000 doden en live te volgen. 2.200.000 mensen die van de ene gebombardeerde regio naar de andere worden gestuurd, zonder eten of drinken of kleren, terwijl ze onderweg ook nog eens beschoten worden. En de wereld kijkt toe, praat en protesteert, en Israël doet lekker voort. Jahweh’s uitverkoren volk kan niets fout doen, toch?

   1. De bloeddorstige zionisten zijn de nakomelingen van degenen die 2000 jaren geleden met de farizeeen mee-heulden, ik blijf graag geloven dat er nog een kleine rest van gelovige Joden overblijft wereldwijd. Zij zullen samen met de traditiegezinde christenen vervolgd worden, trouwens zij worden in Israel zwaar gediscrimineerd door de zionisten. Men kan zionisten eenvoudig vergelijken met de gemoderniseerde ‘katholieke’ Bergoglio-gezinden die de weinige traditionele christenen en andere rechtvaardige nu al zeer haten.
    Dat had u toch ook wel zelf kunnen bedenken.
    De vraag is wat er zal gebeuren met al die zionisten en gemoderniseerde ‘christenen’ zoals uzelf?
    Het antwoord op die vraag is ons al lang bekend.
    Denk eens goed na . . . als u tenminste nog de moed daartoe kunt vinden.

    1. Laat me raden. Voor eeuwig branden in de hel?
     Moet ik hier alles blijven herhalen? Ik zei je eerder al dat deze hysterische bangmakerij alleen nog maar een paar simpele zielen uit uw eigen sekte de daver op het lijf jaagt. En die mensen verdienen dat ook niet. Lees eens een goed boek. Volg eens een cursus. Doe eens iets anders dan dag in dag uit uw eigen trauma’s op een forum te etaleren. Ga desnoods de hele dag bidden, maar doe dat dan in stilte en val anderen daar niet mee lastig. U kent de Waarheid beter dan de hele top van de Katholieke Kerk, de Paus incluis, bon… Voor mij niet gelaten, maar hang de Calimero niet uit omdat u zo weinig gevolg krijgt. Denk eens goed na . . . als u tenminste nog de moed daartoe kunt vinden.

     1. De hel nog niet, eerst zal u tot polarisatie gedwongen worden. U kan nu nog vrij kiezen, maar niet meer lang.

      Ik heb zeer veel afwisseling, kippen kweken, computercode schrijven, eenvoudige hardware ontwikkelen, gewoon als hobby. Kent u het boek Little Dorrit van C.Dickens? Ik bekeek het eerst op een oude serie dvd’s en nu wil ik het Engelstalig boek lezen. Het gaat over nederigheid, echt heerlijk goed. Ik koop nog steeds meer boeken dan ik ooit kan gelezen krijgen, maar ook technische boeken liefst over eenvoudige electronica. Ik kom tijd te kort. Af en toe heb ik ook wel eens iemand in huis die hier een of meer dagen komen logeren. En dan moet ik ook nog op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen in de USA, adembenemend, en van ons eigenste zeer kleine christelijke wereldje. Het gebedsleven kent altijd een voortdurende geleidelijke ontwikkeling en ik tracht voor steeds meer verloren zielen te bidden. Dikwijls afwisselend met religieuze muziek, Gregoriaans maar heel graag ook klassiek. Ik ben me ook zeer sterk bewust van groeiende duivelse verleidingen en mijn Engelbewaarder helpt altijd op de achtergrond. De vele duivels schijnen hem niet te zien. U schijnt daar geen rekening mee te houden in uw leven, dat is zeer gevaarlijk voor uw ziel. En dan is er de niet aflatende reeks mails van pro-life en ander katholieke organisaties, meestal in het Engels. Nu kijk ik ook nog naar een oude film met Steve McQueen van 1968, maar ik hou eigenlijk meer van ‘vrouwenfilms’ van verfilmde oude Engelse klassieke romantiek. Wij christenen genieten hoge bescherming tegen duivels zoals ik al zei, maar u laat zich inpakken zoals een van mijn beste vrienden helaas eveneens. Zeer moeilijk hem dat aan het verstand te brengen.

     2. In de film “Bullitt” van 1968 met Steve McQueen zegt de grote politiebaas die iets op zijn geweten heeft : “Luitenant Frank, We must all compromise.”
      Antwoord Steve ‘Luitenant Frank’ : “Bullshit!”.
      Zo is het altijd weer, wie geen zuiver geweten heeft wil altijd compromissen aangaan.

      Maar Bergoglio wordt ernstig in de hoek gedreven door de aanmaning, de dubia, van de bekende bisschoppen en kardinalen om open kaart te spelen. Het enige dat Bergoglio nog kan doen is brutaal geweld plegen. En dus kunnen we van hem steeds ergere dingen verwachten. Sedert zijn aanval op de Chinese Kerk heeft hij bloed aan de handen.
      U ook?
      U hebt een grote wereldse macht achter u staan met overmaat aan wapens.
      Nochtans zal de angst u weldra te pakken krijgen.
      Wij daarentegen hebben geen enkel werelds verweer,
      en we hebben dat ook niet nodig.

   2. Wie zegt volgens u dat Israëlieten niks verkeerd kunnen doen, Dierickx? Het katholicisme zegt dat niet hoor; Judeeërs hebben Christus gekruisigd en de bloedschuld over henzelf en hun kinderen afgeroepen. Judeeërs hebben sint Jacobus de Rechtvaardige vermoord, en tot op heden rust de toorn van God op dat volk, tot het zich bekeert tot Jezus de Messias. De heilige vaders hebben gezegd dat de antichrist van Israëlitisch bloed zal zijn.

    Dus wat wilt u insinueren?

    Nota bene, Pius X weigerde een zionistische inname van het Heilig Land te steunen en Benedictus XV steunde een beweging om Albert I van Leopolds huis tot koning van Jerusalem te maken om een Joodse landgreep te verhinderen.

    1. de Antichrist zal voortkomen uit een vrouw en een man en dat die vrouw door de duivel bezeten zal zijn vanaf het moment dat zij ter wereld kwam. Zij stamt uit het geslacht van Dan, waar weinig goeds uit voort is gekomen. Volgens mijn bronnen komt uit dat geslacht ook Judas voort die God verried.

     Ann Dunham was een Amerikaans antropoloog, en de moeder van Barack Obama, de 44ste President van de Verenigde Staten.

     nu gaan we naar de werkelijkheid is vreemder dan fictie

     Ze was draagmoeder

     Onbevlekte Ontvangenis van Maria—–dat heeft hij nageaapt

     Barack Obama, de kloon van farao Akhnaton

     De president zegt dat eeuwenoud beeldhouwwerk op hem lijkt. Spraakverbod

     https://youtu.be/WFM5m1XgSJk?si=RcNIgddrHrJ1zp_G

     Nou ik stop maar anders verdwijn hij weer in het zwarte censuur gat van het katholiek forum

     1. De verborgen Mahdi

      Laat Jou Biden deze vraag beantwoorden !

      Op minuut 3:33 —ja echt waar

      https://odysee.com/@CoryBarbee:8/STRONG-DELUSION:6

      (recht uit de mond van het paard
      idioom

      Als je iets (rechtstreeks) uit de mond van het paard hoort, hoor je het van de persoon die er directe persoonlijke kennis van heeft.

      Ja hij heeft acht jaar met de Mahdi in het witte huis gezeten

      Ik stop maar anders verdwijnt mijn bijdrage

       1. Beste duiven,

        Het einde moet zeer nabij zijn! God is genadig om mij inzichten te openbaren die de afgelopen tweeduizend jaar verborgen zijn gebleven, zodat het 666 raadsel van Opb. 13:18 eindelijk wordt opgelost! Alle glorie gaat naar Hem!

        Waar een onnoemelijk aantal Bijbelstudenten en geleerden over struikelt, is het idee dat de gematriawaarde van de naam van het beest moet oplopen tot 666. Zodra je voorbij dit mentale blok bent en zijn naam begint te tellen in verband met 666, barst het raadsel los. open en het mysterie lost op.

        Barack Obama vertelt ons letterlijk dat hij de antichrist is! 666 Bevestiging!

        https://youtu.be/6IJXtjR7P5M

        1. Mozes vind me aardig goed bezig

         newsweek tijdschrift —hoeveel afbeeldingen van Obama

         Met deze joodse farao zullen we 7 jaar opgescheept zitten

         Nu het geboorte ritueel

         De waarheid over 1️⃣1️⃣:1️⃣1️⃣ Phoenix 8️⃣8️⃣ OutaTime Hoover Dam Goat 4️⃣4️⃣4️⃣ Twin Towers 9️⃣/1️⃣1️⃣

         https://odysee.com/@januszkowalskii1979:e/11_11-Phoenix-88-OutaTime-Hoover-Dam-Goat-444-Twin-Towers-911:b

         Obama Hoover Dam

         https://politicalvelcraft.org › 2012 › 10 › 09 › will-the-hoover-dam-keep-obama-in-power-the-next-911on-111-you-decide

         1. Ik zie altijd de rituelen omtrent Obama ,het waren er veel !

          Nou vooruit eentje dan

          Het containerschip dat bijna een week vast zat in het Suezkanaal

          Uit trackinggegevens van vesselfinder.com en myshiptracking.com blijkt dat het schip een paar rondjes heeft gemaakt in de vorm van een gigantische pik.⁠⁠⁠⁠

          Een woordvoerder van vesselfinder.com bevestigde dat de trackinggegevens heel accuraat zijn. “Er is echt geen sprake van complotten of vervalste gegevens of iets dergelijks,”

          https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r7011579179924006622&th=181c2970cbd735eb&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ-g1dFaQQ93JZuMwBGlzBBBG9-sm7yCznJO-2ezp4uIGC-Mno6-I_S5IiwlXoaF73PykG7PCtAP5WjFeZ_IvhFeK1ULGbwztXkA49yWdRKOJp34ZIjlcKX-niY&disp=emb&realattid=ii_kopge50o2

   3. U sluit af met “Jahweh’s uitverkoren volk kan niets fout doen, toch?”

    Ik laat me graag door u corrigeren als ik me vergis, maar ik lees dit als een volkomen onterechte sneer naar het Christendom.

 13. Waarom ijvert de joodse gemeenschap voor massa-immigratie van moslims naar Europa terwijl ze zelf de hand vrij willen hebben om Palestina van moslims (en christenen) te zuiveren? Uitgelegd door Israel Shamir, orthodoxe christen in https://www.egaliteetreconciliation.fr/Gaza-et-l-immigration-musulmane-en-Europe-74392.html
  Het is merkwaardig dat er enkele dagen nadat er een massale demonstratie pro Palestina in Ierland geweest is en het land overweegt om de ambassadeur terug te sturen, een moslim migrant een familie met een mes aanvalt (22 november).

  1. De stamhoofden van internationaal Juda controleert de zionisten en de mahometanen; het zijn pionnen in de greep van dezelfde hand. Zoals ik eerder zei wordt er een wereldconflict georkestreerd tussen het Oosten en het Westen met oosterse machten die de mahometaanse factie steunen en westerse machten die de zionistische steunen; ik twijfel er niet aan dat de media-aandacht voor terreuraanvallen in het Westen te maken heeft met de zionistische positionering van de pionnen in het Westen voor dat georkestreerd conflict. Indien zionistisch Rechts grootschalig doorheen de EU aan de macht komt heeft dat ook daarmee te maken. Het eindplan van de schaduwmacht is een convergentie van Azië en het Westen in een technocratisch wereldsysteem.

   De feiten hier op de grond zijn echter dat onze landen hier overgenomen worden door vreemden, en de terreuraanvallen hier worden uitgevoerd door vreemden; of een mahometaanse terrorist uitgestuurd wordt door een entiteit zoals de CIA of niet, het feit blijft dat hij, die nooit in dit land had mogen rondwaren, gewillig een moordoperatie uitvoert tegen de inheemse bevolking.

   Dit is Europees land, geen Afrikaans, en blanken moeten zich verzetten tegen de Joods gefinancierde bezetting van het Europees grondgebied. Men kan tegen het bombarderen van de Palestijnse bevolking in Gaza zijn en tegelijkertijd tegen de bezetting van West-Europa door Arabieren en Afrikanen hoor. Men kan tegen het zionisme zijn en tegen het mahometisme. Hier thuis zit er een kwade macht in Brussel die mijn volk wil vernietigen; daar moet tegen gestreden worden en daar is geen placet vanuit het Kremlin voor nodig. Vanuit het Kremlin wordt een pro-Arabisch discours gevoerd, niet uit medelijden voor mensen in Gaza, maar omdat de schaduwmacht de Russische Federatie zo wil positioneren tegenover een zionistische VS.

   1. De stamhoofden van Juda noemen Europa “Edom” omdat in Rome de Troon van Petrus staat; zij hebben de volkerenverhuizing in gang gezet om “Edom” demografisch te verwoesten. Recentelijk (23 oktober 2023) schreef ik hier het volgende:

    “De rabbijn David Touitou zei jaren geleden: “L’islam, c’est le balai d’Israël.” (“De islam is de bezem van Israël.”) Hij had het toen over de verwoesting van Europa (door de Judeeërs “Edom” genoemd) door de mohammedaanse invasie, waarover hij zich verheugde, en met “Israël” bedoelde hij internationaal Juda, niet de Tel Aviv-bureaucratie die een instrument is.”

    In diezelfde reactie schreef ik ook nog het volgende:

    “De Judeeër Jacques Attali, machtig in Frankrijk, over Jerusalem als hoofdstad van een wereldrijk:

    “Même si on peut imaginer, rêver de Jérusalem devenant capitale de la planète qui sera un jour unifiée autour d’un gouvernement mondial. C’est un joli lieu pour un gouvernement mondial.” (“Ook al kan men zich inbeelden, dromen van Jerusalem hoofdstad wordend van de planeet die op een dag verenigd zal zijn rondom een wereldregering. Het is een mooie plaats voor een wereldregering.”)

    Men kan het hem horen zeggen bij de video “Jacques Attali – “Jerusalem, capital du nouvel ordre mondial”” op YT.”

    Ik ga toch nog het eerste gedeelte van die reactie plaatsen, om de dubbeloperatie aan te tonen die de Judeeërs aan het uitvoeren zijn met Israël-Gaza:

    “Op de website “Forward” staat een artikel overgenomen van “Haaretz” met de titel “Kushner Foundation Gives $342K to Chabad — Still Surprised About Jared and Ivanka’s Synagogue?”, gedateerd 9 januari 2017, door Judy Maltz.

    Daarin staat het volgende:

    “In 1996, when Benjamin Netanyahu was running for his first term as prime minister, the Chabad movement rallied behind him with an aggressive and well-funded campaign. “Netanyahu. It’s good for the Jews” was its controversial slogan. The campaign was financed by Josef Gutnick, a wealthy Australian businessman with close ties to the late Lubavitcher rebbe and a major supporter of the settlement movement.””

    Putin is een knecht van de Chabad-sekte; toen Aleksey Pavlov, een functionaris van het Kremlin, de Chabad-sekte (die ook aanwezig is in Oekraïne en Zelensky als knecht controleert) bekritiseerde werd hij door Putin ontslagen omdat de chabadnik Berel Lazar, Putins rabbijn, dat wilde. Dezelfde Chabad-sekte steunde in 1996 de zionist Netanjahu; dezelfde Joodse sekte controleert dus zionisten en Putin die de pro-Arabische kaart speelt.

    1. Ik ben het grotendeels met u eens, Waramund. Toch denk ik dat er in Rusland vrijer over de joodse invloed geschreven wordt dan bij ons. Hier zijn allerlei wetten die dat belemmeren. De grootste geostrategische onderzoeker en historicus van de twintigste eeuw in Rusland is Gumilev. Hij is vrij kritisch over de rol van de joodse minderheden en zijn werk wordt overal in Rusland en in Eurazië bestudeerd.
     Solzenitsyn publiceerde in 2004 “Twee eeuwen” (1795-1995) over de betrekkingen tussen joden en Russen en de grote rol van de joodse kaders bij de bolsjewieken en de politieke zuiveringen. Dit boek kan in het westen gewoonweg niet gepubliceerd worden. Er bestaat alleen een volledig ingekorte Engelse weergave.

    2. Kritiek op de sinistere kant van het Jodendom moet mogelijk worden, want die kant is, naar ik vrees, zeer machtig geworden, maar iedereen die zich hierin wil verdiepen, zal ervan doordrongen moeten zijn dat die sinistere kant een voortbrengsel is van sectarische indoctrinatie van Joodse kinderen, namelijk door middel van onderricht in de tora, en volwassenen kan en mag men nooit verwijten dat ze vanaf hun prilste jeugd zijn gehersenspoeld en dat hen op die manier een fataal wereldbeeld is opgedrongen, dat zich extreem moeilijk laat afschudden.

     Dat begrip zal men moeten kunnen opbrengen om te voorkomen dat men de Joden gaat haten, en voor de Christen is het opbrengen van dat begrip dus niets minder dan een opdracht van Christus.

     De tora-indoctrinatie zit zeer geraffineerd in elkaar, als men het puur immorele ervan even buiten beschouwing laat. Op mijn website ibcpp.org.uk ga ik hier dieper op in.

 14. Bij de bevolking moet etnisch en raciaal bewustzijn bevorderd worden, en in Nederland en Vlaanderen betreft dat concreet de Germaanse meta-etnie. Katholieken kunnen doorheen de Nordische en Germaanse landen de krachten bundelen ter herstel van het Germanendom in verval en zo de zaden planten van een Heilig Nordisch Rijk, katholiek en Germaans, waarin het Noordervolk kan gedijen onder het licht van het Evangelie. Maar daarvoor is het nodig dat men breekt met de verschillende varianten van gecontroleerde oppositie.

 15. Ik heb totaal geen hoop voor de blanke jeugd

  paarse vrijdag in Nederland 8-12-23 ,en ze doen allemaal mee

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.12&permmsgid=msg-a:r2602688321485220608&th=18bbbfac2ef9bbe5&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ-DngrvT1eSwo6IXBU_H3nQkn38HJkdOVTVPWSUcZp73gIFB1IcxLRqIiDeNHuGfODJUgnEebF5ozx-bkQMupkR1irZhIrL10tevbIAeOO3P4xnArqyPwCZ_5k&disp=emb&realattid=ii_lotce8na0

  Raster Welzijn heeft in Deventer met twee jongeren een filmpje gemaakt over mensenrechten, vrijheid & Paarse Vrijdag. Ze willen dit graag op Paarse Vrijdag (10 december) zoveel mogelijk delen, zodat iedereen het kan bekijken.

  Klik hier om het filmpje te bekijken

  Tags: jongeren

  De regenboog heeft niet 6 kleuren ,maar zeven ?
  Indigo is niet, zoals andere spectrale kleuren als rood, geel, groen, cyaan en blauw een van de primaire of secundaire kleuren. Indigo kreeg zijn naam door Isaac Newton toen hij het optische spectrum opdeelde in zeven kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, die hij verbond met de zeven hemellichamen (planeten, zon en maan) die destijds bekend waren, met de zeven dagen van de week, en met de zeven noten in een octaaf.

  Wist u?
  De officiële regenboog – die van de Heer
  creatie – heeft 7 kleuren terwijl de
  officiële LGBT-vlag gebruikt slechts 6?

  In de Schriften staat 7 voor
  voltooiing en perfectie,
  terwijl 6 staat voor vallen
  kort, imitatie en satan.
  De LGBT-vlag slaat indigo over.
  Indigo is een koninklijke kleur en van

  spirituele kennis en wijsheid, vaak
  hemel en aarde verbinden. de LHBT
  uiteindelijk niet verbonden willen zijn
  Naar god.
  God schept, satan imiteert.
  ONTWAKEN
  NAAR ONZE VERSCHRIKKELIJKE SITUATIE

  Hier een interview over de synagoge van satan !

  Bizarre informatie over Judaïsme en Zionisme. Uitgelegd waarom de gentiles of goy (niet joden) uitgeroeid moeten worden. Waarom er expres door middel van vaccins en vergiftiging van voedsel zo veel kinderen gender verward zijn tegenwoordig of androgeen. En nog veel meer Cabal
  https://youtu.be/m7YbA-zfhjU

 16. even mijn YouTube vriendin door de bocht

  https://youtu.be/PqDqN57SSlc?si=T1dUPwqcjnWC-Wrv eerst kijken mag

  @ 5:04 we zien de ‘paarse kwast’ op Obama’s ‘afstudeerhoed’. Obama is afgestudeerd om het uitverkoren menselijke voertuig/gastheer op aarde te worden voor Satan, voor de paarse heerschappij/regen!

  @ 8:31 “zijn ogen” hij ziet er al uit alsof hij bezeten raakt door Satan! “Laatste lach” in Ipet Goit 2-video, hij lacht. LL oftewel 33 of 77/VV-code.
  @ 3:57 zien we wanneer Obama de 101-code lacht in “groen” (groene man Osiris) en 101 is 11 (opstandnummer) Obama zou (na Biden) de 47e president worden – oftewel 11.
  “De laatste keer zullen we hem zien opstaan”, ja, omdat deze man krom en gebogen is, en hij zal zo laag bukken net als Satan.

  Tegen het einde van de video lijkt het erop dat er een vete of een uitdaging is tussen de koninklijke familie en de afstammingslijn van Obama, oftewel de heren, maar toch komen ze uit dezelfde incestbloedlijn, Wings of the same bird. Misschien wil de koninklijke lijn dat Satan een van hun eigen marionetten binnengaat, zoals Harry (roodharige Esau), maar misschien weet Obama dat Satan hem feitelijk zal betreden als zijn gastlichaam op aarde? Als we op een asteroïde aankomen met een ‘Boom’, met de nep-opgeblazen glorie van al het vuurwerk (meteorenregens) – is de show bijna voorbij en is de ontmaskering van Satan nu nabij….

  Op de borst van de nep-Christus (opgestane Osiris/Satan/antichrist) in de Ipet Goat 2-video staat wat lijkt op de letters “MMM”, oftewel 13/13/13 = 444 voor de Obama-code. Ook isis (met de hulp van Anubis/Sirius Dog Star – de anubisboot waarop hij binnenkomt) uit het portaal/vortex die Osiris/Satan weer tot leven wekt. De nep-Christusbaard ziet eruit als een meteoor (Satan komt binnen met een grote dreun/knal)
  De Phoenix die opkomt, oftewel de Feniciër, de Fenicische geest van Kaïn, de duivel zelf, en ik twijfel er niet aan dat dit de afstamming van Obama is. Ze staan bekend als de palmboommensen. De La Palma-vulkaan sluit daar bij aan. We hebben ook de lotus en de kever die beide wedergeboorte / wederopstanding vertegenwoordigen.
  We hebben het beestnummer “666” op komst op 06/06/222.

  Eerste moordenaar

  De X-mannen voor de X google vrouwelijk goddelijk chroom / een deel van de vrouw vrouwelijk goddelijk die deze demonen aanbidden.

  Antwoord op je opmerking: ik weet het. Ja, ze houden er allemaal van om zich te verkleden, om te keren en beide geslachten te spelen om de massa voor de gek te houden. Androgyn en hermafroditisme. Hermes (Thoth groene man) & Aphrodite (Sirius/Diana/Artemis)…

  Fee – Fi – Vijand – Fum Ik ruik het bloed van een Engelse man. Jack /Satan en de bonenstaak. Doet me om de een of andere reden denken aan de F = – F in Ipet-geit… ook is “Fee Fi Fo” een nummer van de Ierse band The Cranberries, van hun album Bury the Hatchet uit 1999. Iers man-symbool/code voor de groene man Osiris/Satan?

  Ook Fee Fi Fo Fum zijn vier broers van het gigantische ras. Ze zijn ook de laatste overlevenden tijdens de zuiveringsoorlog van Giants. Ze wonen in het Reuzenrijk. Fee is de leider van de vier. Fee Fi Fo Fum zijn vier simpele reuzen. Fee draagt een helm en is de meest intelligente onder hen. Fi is de koninklijke broer die een verband om zijn hoofd draagt. Fo is kaal en definieert altijd orde en is heethoofdig. Fum heeft afrokapsel en is de domste van de vier. Fee draagt de helm? Hmmm, zou dit de onzichtbare helm kunnen zijn die hem verborgen houdt voor de Griekse mythe? En Osiris/Orion is de honger/reus.

  Vergoeding/ijzeren man?

  check deze link voor meer codering van de Fee Fi Foe Fum….

  https://rise-of-the-guardians-role-play.fandom.com/wiki/Fee_Fi_Fo_Fum

  @ 4:00 “San Ferdinand Valley” Obama bezocht deze plaats – een bezoek van 23 uur (23 code) het meisje graffitis een penis (Osiris obelisk) op de “onderste teef” “BB” 22/13/13/44. Obama is Osiris! Hij zal binnenkort herrijzen als Satan, oftewel Osiris, de groene man! De graffiti is roze en blauw, net zoals de kleuren van de lavalampen op het podium waar David Grohl zingt (en in de BTTF-film waarin de lavalamp te zien is) maken deze 2 kleuren paars voor de “paarse regen/heerschappij” van Satan/Obama zelf. Obama in Ipet geit 2 heeft de ‘paarse’ kwast op zijn afstudeerhoed, hij is afgestudeerd om Satans vat te worden.

  @ 1:50 Ik zie de lavalampen op het podium aan de linkerkant (zoals in de BTTF-film), naar mijn mening zou het voor de hand liggende een vulkaan zijn, ook wel lava oftewel hitte. Dan hebben we hun god Vulcan, de smid Kaïn/Nimrod, die Obama oftewel Satan zou kunnen zijn, klaar om als een vulkaan op te blazen. Dat wil zeggen: wanneer Satan bij hem binnenkomt? Velen zien Obama als een heel aardige man, charismatisch, enz. Hij is een vervalsing zoals de smid/Smyth… Een alternatieve etymologie voor “lava” is van het Latijnse labes “een val”, van labi “vallen, uitglijden”. Lucifer viel als een bliksem, (Obama?) net zoals de hete lava uit de vulkaan valt en neerstort! Hij heeft alle kwalificaties om zelf Satan te zijn. Het is heel goed mogelijk dat de volledige kracht van Satan nog niet in hem is geëxplodeerd (zoals de vulkaan), of zich nog niet in hem heeft gemanifesteerd, maar dat zal hij binnenkort wel doen…
  David Grohl speelde het beest (door Satan bezeten) in de film 666, hij gooide de “crash” of ride “Cymbal” naar het hoofd van Taylor Hawkins en doodde hem, oftewel het is een teken een symbool, en hij zingt en spreekt rechtstreeks met Obama vooraan stoel in je video, noemt Obama zelfs zijn ‘held’, degene die de dag redt, oftewel Satan komt met vrede (we weten dat in de Bijbel plotselinge vernietiging volgt). David is daar om het beest satan/Obama te spiegelen, en net zoals de demonische pop Mylie Cyrus ooit zong: “Ik kwam binnen als een sloopkogel” (vernietiging), in haar sloopkogelvideo: Lucifer!
  Paul McCartney van de “Beatles” die naast Obama zat, zou een code/symbool kunnen zijn voor de “mestkever” die duidelijk de wedergeboorte van Osiris/Satan vertegenwoordigt. Gezien in de video van Ipet Goit 2 die over het oog van de kleine jongen gaat, waarin de woorden (denk ik) ID voorkomen, oftewel de identiteit van Satan? Moet Obama zijn! De mestkever is ook een symbool voor het sterrenbeeld Kreeft, de 69/yin yang die te zien is op de koninklijke boog van metselaars, wat het portaal/vortex is – die Satan voortbrengt! Het is een yin-yang-symbool dat te zien is in de Ipet Goat 2-video!

  De “madeliefje” hertogen – joden – de madeliefjekoe Hathor (Freya’s heilige bloem in de Noorse mythe, ook Freya is een andere titel van Sirius) – het “madeliefje” op de gekke hoedenhoeder hoed op de schedel / skelet man voor de schedel en botten 322 dood sekte (de Merovingische hertogen) in Ipet geit 2 met het afsteken van vuurwerk – laat de kosmische show beginnen – de dreun van de asteroïde met zijn vurige vliegende vonken van Sirius/Diana/Artemis penis/pijltje/speer/pijl (hongerspelen) voor hun satanische grote finale – het doek valt – Madonna “maak een buiging”, of zullen we zeggen “maak een boog (en pijl)” – de maskerade is voorbij en Satans masker gaat af – de eenzame sterpsychopaat Satan zal zichzelf eindelijk openbaren – de show is snel voorbij – tijden zijn verstreken!

  Bovendien openden Daisy’s hun bloemblaadjes alleen overdag – open bij zonsopgang. Gedurende de nacht gingen hun bloemblaadjes dicht, in de schemering. Ze staan bekend als “uitstekende parel”. Het madeliefje kan zowel in de zon als in de schaduw groeien. Dit doet me denken aan: sommigen zullen ontwaken in eeuwige schaamte (in de schaduw) en sommigen in een eeuwig leven (in de zon)?
  Het staat ook bekend als een scharlakenrode hoer van Babylon-kleur. Aprilbuien (brengen veel podia/asteroïden/meteorenregens met zich mee) brengen meibloemen (Meidagbloemen?) we hebben ook madeliefjesketting – blokketting…
  Madeliefje verwijst naar verschillende soorten planten uit de familie “asteraceae” – aster oftewel sterren oftewel vallende sterren – meteoren! Het vuurwerk achter de schedelman met een madeliefje in zijn hoed! (Ipet geit 2) – de madeliefjes omhoog duwen! Madeliefjes bloeien in de lente – Macron “denk aan de lente”!

  @ 2:55 “asteroïde raakt de aarde in de vorm van een penis” tijdstempel op het nieuws 11:36 (119/911) – Osiris/Orion/Satan’s fallace obelisk – Sirius de asteroïde? Satan maakt zijn grote entree? De marshmallow-hoofdman doet me denken aan de Michelin-man, nog een van Satans vermommingen. Ook de Europese rozebloemige heemst. Satan uit het moeras, zoals de lelie die groeit in het moeras dat inheems is in Afrika. Is Obama niet geboren in Ethiopië, Afrika? De witte klodder van deze plant werd gebruikt om kaarsen van Lucifer Sirius Loki’s fakkel te maken? Ook het sperma uit de penis Asteroid, de witte klodder uit de marsh mellow. De gele zachtheid van Lucifer.
  @ 5:33 “888” tijdstempelcode want we weten wat, en ze doen alsof ze popcorn eten om de massa te bespotten, maar als signaal voor de insiders voor hun laatste show – Lucifers finale! Dan zegt ze “science fiction toch, misschien niet?! Nog een aanfluiting van deze demon! Michael Genovese Een code/knipoog naar CERN bij Geneva Swiss. Falcon dart 9, ook wel een verwijzing naar de vurige pijl Sirius-asteroïde die op het punt staat te vallen en ze weten het, de eye/9 lucifer. Lucifer valt als de bliksem – een donderslag bij heldere hemel, oftewel Sirius de blauwe ster.

  Is het mogelijk dat president Obama de Verdrukking zal lanceren als de “ruiter op het witte paard” en een van de “tien koningen” zal worden en dat hij ook nauwe banden heeft met de Prieuré de Sion. De ‘onbekende superieuren’ van president Obama zijn in feite de hoge kliek die leiding geeft aan de Synagogue of Satan, de geleerde oudsten van Sion en alle geheime genootschappen. De neppe J’s, die van de zionisten.

  Biden tekent een uitvoerend bevel op 222, oftewel BBB build back better, en ik denk dat 222 de code is voor Obama.

  https://youtu.be/mCvICyKjSK8

  Even een gedachte, we weten hoe deze idioten graag spiegelen/omkeren/omkeren: Obama omgekeerd is Amabo = “AM A BO” – Sirius stond bekend als de BO/Bow oftewel Satan!
  Etymologie van Obama; het is een verbastering van de bijnaam Luo (lucifer) Mohammed (meer beten/moabieten?) Dog Star-beten. Luo mobam (Obama) betekent geboren met een kromme rug, leunen of buigen, bukken – Satan!

  Obama ‘grapt’ door Biden de vice-president te noemen, vergis je niet, want hij is echt degene die de touwtjes in handen heeft. Hij vermeldt dat er sinds hij weg is een aantal veranderingen zijn geweest; de geheime diensten (SS-synagoge van Satan) zullen nu een “vliegeniersbril” moeten dragen… een mogelijke code voor hen om nu de lucht over te nemen – de drievoudige kroon van land, zee en nu LUCHT! Van piraten van de zee tot piloten van de lucht – vervolgens zullen we moeten betalen om te ademen en zonlicht te hebben! Deze kwade demonen!

  https://youtu.be/ZtPgZQ1_HtU

  https://youtu.be/PqDqN57SSlc?si=X5aCdL4u6UlABLYM

 17. @Edwin vissers,
  De laatste tijd bent U de enige die reacties geeft. Ga a.u.b. een boek uitgeven opdat deze site en de geïnteresseerden geen last hebben van Uw aspiraties.

 18. Ik neem het voor de jeugd op

  jullie stinkende babyboomers zijn verantwoordelijk voor de hele geestelijke stank in de samenleving

  HEBBEN JULLIE EEN MAXIMUMLEEFTIJD OM NOG IN TE MOGEN TREDEN?
  Na je veertigste is intreden niet vanzelfsprekend meer, omdat ingroeien in een gemeenschap vanaf die leeftijd moeilijker wordt. Maar er valt over te praten, er zijn uitzonderingen. Boven de vijfenveertig jaar kan het niet meer.

  Mozes was tachtig toen hij geroepen werd stinkende babyboomers !

  1. Heer Vissers, U kunt hier weliswaar razen en tieren, maar dat leidt tot niets positiefs. Als u het echt moeilijk hebt, gelieve dan contact op te nemen met professionele hulp.

 19. @Edwin vissers,
  Blijkbaar heeft U last van een minderwaardigheidscomplex. + U heeft last van een té grote mond.
  Overigens: de babyboomers kwamen vlak na mijn generatie.

  PS: de twee generaties vóór mij hebben Nederland opgebouwd door spijkerhard werken gedurende een werkweek van 6 (zes) dagen per week en ondanks twee wereldoorlogen(!). Verwijt U ook hén ‘babyboomers’ te zijn??? Zij waren de échte opbouwers van onze gehele economie, maar daarover kunt U hooguit gelezen hebben. Uzelf bent nog een snotneus (koop eens ’n zakdoek), ikzelf heb die generaties nog persoonlijk meegemaakt en weet dus waar ik het over heb.

 20. naschrift voor @Edwin vissers,
  Die generaties vóór mij waren mensen max. 1,50 meter groot waren (tegenwoordig zou men zeggen, dat zij de huidige lilliputters. Weet U waarom zij zo klein waren?
  Zij waren zo klein, omdat zij zo hard werkten en doordat zij weinig voedsel tot zich namen.

  Één voordeel hadden zij: de huizen hadden plafonds, die maximaal pakweg 1,60 m hoog waren (de daken begonnen ter hoogte van 1,40 m en de huizen waren een heel stuk kleiner dan ze tegenwoordig zijn, voorzien van bedsteeën (= bed van stro in ’n afgesloten kast).

  1. @Edwin vissers,
   Dan zou U beter moeten weten, dan hetgeen U hier allemaal beweert. U verkondigt pure onzin. Schaam U en schaam U diép!!!

   1. @Edwin vissers,
    En het waren dié arme mensen, die al die grote kerkgebouwen hebben gebouwd met hun eigen handen (kerkgebouwen, die tegenwoordig een ware bezienswaardigheid zijn).

 21. Beter geschreven: naschrift voor @Edwin vissers,
  Die generaties vóór mij, waren mensen van max. 1,50 meter groot (tegenwoordig zou men zeggen, dat zij de huidige lilliputters waren). Weet U waarom zij zo klein waren?
  Zij waren zo klein, omdat zij zo hard werkten en doordat zij weinig voedsel tot zich namen.

  Één voordeel hadden zij: de huizen hadden plafonds, die maximaal pakweg 1,60 m hoog waren (de daken begonnen ter hoogte van 1,40 m en de huizen waren een heel stuk kleiner dan ze tegenwoordig zijn, voorzien van bedsteeën (= bed van stro in ’n afgesloten kast).

 22. Het zal vele malen erger moeten worden, alvorens het tot een daadwerkelijke burgeroorlog komt

  1. En de beide opoe’s Vissers en Derks die hier met hun kunstgebit naar mekaar aan het gooien zijn zullen de lont niet echt in het kruitvat steken. Ik vraag me af wat het zou geven als je die twee eens in een kamer een tijdje in afzondering zou plaatsen tot er witte rook uit de schouw komt.

   1. @frank dierickx,
    U komt steeds weer als mosterd ná de maaltijd.
    Even voor U een verklaring van dat gezegde:
    Het benodigde brengen als het niet meer nodig is, als het te laat is.

    @frank dierickx, werkt Uw geheugen stééds zo laat???

 23. Nou ik heb hem gemaakt, discussie op frontnieuws wat intelligentie betekent

  dit is de test

  https://www.iqtestacademy.org/?cq_src=google_ads&cq_cmp=15168038045&cq_term=mensa%20iq%20test&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&utm_source=google&utm_medium=googleads&utm_campaign=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA98WrBhAYEiwA2WvhOgwdpp74vNfZv2HMVePxrGK7Ktdz17p7WRCAOw8_9-b3jcifZxInwBoCmbsQAvD_BwE

  uitslag

  Gefeliciteerd!
  Je hebt de test sneller gemaakt dan 98% van mensen. Opmerkelijke prestaties in “abstract reasoning”.

  1. @Edwin Vissers,
   Ik heb die test óók gemaakt. Er is echter één verschil met U: ik heb het geld natuurlijk in ÉIGEN zak gehouden.

   1. Ik ook, want ik ben slim en u heeft de test helemaal niet gemaakt, te snel gereageerd ,

    1. @Edwin Vissers,
     Dan heeft die test U nóg een ding opgeleverd: Het blijkt dat U zich helderziend voelt.

     1. In het huis van mijn Vader is plaats voor heel veel mensen. Als dat niet zo was, zou Ik het jullie hebben gezegd

      Ik heb gezien dat u niet bij mij in de buurt komt te wonen .wat een opluchting

      1. @Edwin Vissers,
       Ik heb U meteen in het begin van Uw verschijnen alhier gemeld, dat U zich zéér verwaand opstelt. Waarschijnlijk een gebrek aan opvoeding.

       1. levens ervaring, mijn ouders waren heiligen, als die beledigd heb je een laag IQ

        mijn ouders waren geen lilliputters. Maar Arische goden ,vader 190—moeder 185
        blauwe ogen zo mooi

        vroeger ben ik stripper geweest, kon vrouwen krijgen waarvan jullie alleen maar kunnen dromen.

        1. Heer Vissers, U kunt hier weliswaar razen en tieren, maar dat leidt tot niets positiefs. Als u het echt moeilijk hebt, gelieve dan contact op te nemen met professionele hulp. Verder wens ik u een Fijne Kerst in uw eentje.

 24. Er zijn verschillende beweringen gedaan over de oorsprong van de zinsnede:

  “Mundus vult decipi.” Sebastian Franck, Paradoxa Ducenta Octoginta, CCXXXVIII (1542) “De wereld houdt ervan bedrogen te worden.”
  “Augustinus van Hippo], lib. 4. de civitat. Dei, cap. 27. censures ‘ Scævola zegt en erkent expedire civitates religiee falli, dat het passend was [dat] steden door religie zouden worden misleid, volgens de diverb , Si mundus vult decipi, decipiatur, als de wereld wordt opgeslokt, laat haar dan worden opgeslokt, het is hoe dan ook goed om haar onderworpen te houden. (Robert Burton, The Anatomy of Melancholy, voor het eerst gepubliceerd in 1621) [2]
  ‘De pontifex maximus Scævola vond het opportuun dat het volk misleid zou worden in religie; en de geleerde Varro zei ronduit dat er veel waarheden zijn die voor het gewone volk nutteloos zijn om te weten; (Opmerking: Vid Augustin. de civ. Dei, B. 4 […].) Vandaar komt het adagium “Mundus vult decipi, decipiatur ergo.”

  Mundus vult decipi, ergo decipiatur, een Latijnse uitdrukking, betekent “De wereld wil bedrogen worden, dus laat haar bedrogen worden.”

  1. Waarom zegt U het eerst in het Latijn, om daarna de betekenis in het Nederlands weer te geven?
   Beetje onnodigg en dubbelop, als je het mij vraagt.

     1. Heeft niets met leeftijd te maken. Het geheugen zit niet in de hersenen, hersenen zijn slechts een interface tussen lichamelijk leven en ziel-leven. De ziel onthoudt alles ! Voor eeuwig.

  2. @ Edwin,
   ieder mens heeft in de eerste levensjaren indrukken opgelopen, als stempels op de ziel, en ze zijn onuitwisbaar.
   Daar moet men dan een heel leven lang mee sleuren, en vechten, om het misschien met kleine beetjes te overwinnen.
   Niemand is zonder zonde.
   Goede moed.

   1. Ik zal Edwin niet oordelen, want hij is ook maar een mens met zijn fouten en gebreken.

   2. Dank ,dat kruis van Christus is een martel werktuig, als je het draagt dan is je roeping lijden

    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, omwille van u, en heeft u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van Hem. 1 Petrus 2:21 lijden volgen roeping

    1. @ Edwin,
     ik val achterover. Op deze reactie van je zit ik al jaaaren te wachten.
     Blij dat ik het eindelijk uit je kon trekken.

     1. En dan nu een nieuw artikel ,waar ik niet op moet regeren, krijg stress van 🤢

     1. velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren oorspr.: velen zijn het koninkrijk der hemelen niet waard (uit de gelijkenis van het koninklijke bruiloftsmaal). Nu ook gebruikt in de betekenis: velen bereiken niet het hoge doel waarnaar zij streven.

     2. Iedereen is geroepen !
      Velen die iets horen maar geen tijd hebben.
      Zeer weinigen volgen de suggesties van de Engelbewaarder werktuigelijk op, zij het met veel innerlijke pijn en strijd. Da’s wat anders dan burgeroorlog !

 25. Jezus heeft voor velen geleden, maar niét voor iedereen.
  Dat wil zeggen: voor ieder die SPIJT heeft van zijn/haar zonden.

  1. U hebt volledig gelijk.
   Wel is het zo dat men vanaf de kindertijd al veel berispingen en/of aanmoedigingen kan krijgen en dat kan tot nadenken stemmen, dan kan ook verdere voortgang komen.

   1. @eric-b-l,
    Ben IK blij, dat Hij niet voor MIJ zo zeer heeft moeten lijden …

    1. Dat kan ik niet van mezelf zeggen . . . denk ik. Maar het is mij moeilijk om in te schatten hoe het bij de jongere generaties gaat. Het lijkt wel alsof zij verdoemd zijn. Maar slechts zeer weinigen van mijn leeftijdsgenoten geloven nog in God, ze vinden godsdienst dwaas. Dus eigenlijk ook de meesten van mijn neven. De dames zeggen over het algemeen dat ze nog wel eens even bidden. En die moderne paus vinden ze een toffe !

    2. Het is toch zeer belangrijk om het Lijden van de heiligste Harten van Jezus en Maria voor ogen te houden en dat met behulp van eenvoudige schietgebedjes telkens weer levendig trachten te zien. Ik kan mezelf niet volledig doorlichten, aan sommige variabelen is het moeilijk een definitieve waarde te geven zoals bij wiskunde. Ik kan duivels niet definitief uitsluiten zoals in “de wetenschappen”. Er blijft altijd een zondige ingesteldheid als een soort basis, de modder waarop we moeten leven, dat gaat niet weg.
     Naar boven blijven kijken.

     1. @eric-b-l,
      U bent een serieus man, die het gewend is, om stééds z’n best te doen.

 26. @eric-b-l,
  Nu even een serieuze rectie van mij:
  godsdienst = hoe wil ik God dienen (dienen = hoe ben ik nuttig om Gods Wil te doen).

  Adam en Eva hebben de last aan ons doorgegeven van ieders persoonlijke zonde.
  Er is maar één persoon waarvoor Jezus NIÉT hoefde te lijden: ons aller Moeder Maria.
  Met uitzondering van ons aller Moeder Maria hebben ÁLLE andere personen bevrijding van hun zondenlast nodig.

  1. U bent misschien meer ingesteld om het DOEN, het tot uitvoer brengen van Gods wil, ik bedoel: naar buiten toe brengen door uiterlijke daden te stellen.
   Ik geraak niet verder dan mensen trachten een heel klein beetje kennis aan te reiken en als dat een beetje lukt hen ook aan te moedigen. Erg klein en beperkt van mij . . .

   1. @eric-b-l,
    Uw aanmoedigingen zijn voor iedereen duidelijk, dat lukt U aardig.
    Daarvoor zeg ik U: “hartelijk bedankt”.

 27. Mag ik eens vragen aan de slaande en zalvende heren van hierboven (Zouden jullie niet gaan samenwonen?) wat volgens jullie filosofie uw god nu doet met de stroom aan vermoorde Palestijnse kinderen die daar doorlopend naar boven komen vliegen? Zij gaan uiteraard ook vreselijk gebukt onder de zonde van Adam en Eva, maar ze zijn net als Christus op aarde gekomen om geheel onschuldig een vreselijke marteldood te sterven. Ze hebben in het beste geval, als ze daar de tijd en de ruimte voor hadden, een verkeerde god moeten aanbidden, en van de bloedende harten van Jezus en Maria wetens ze niets af.
  Graag een inhoudelijk antwoord; mijn kast ligt al vol met verwensingen, karakterdiagnoses en IQ-metingen.

  1. Mijn broer die een jaar jonger was dan ik las ook heidense filosofische boeken, o.a. existentialisme. Ik weet ook niet waarom hij al op zeer jonge leeftijd lachte met godsdienst. Hij was sterker en gezonder dan ik, had altijd achter elkaar de knapste en leukste vriendinnen, vrijde al zeer vroeg, veel sport met gezellige vrienden die allen zeer sarcastisch spraken over godsdienst en andere ernstige dingen des levens. Toen we 8 en 9 jaar oud waren kreeg hij de besmettelijke ziekte de kroep, een soort bronchitis, en ondanks we altijd naast elkaar sliepen werd ik wel door mijn Engelbewaarder beschermd en hij niet. Ik vergeet nooit de zeer heldere dromen vanwege mijn Engelbewaarder en hoe hij de gevaarlijke en gloeiend hatelijke duivels op een afstand van me hield. Zo kan ik nog enkele dingen beschrijven die mijn broer volledig ontgingen.
   Later, ondanks ik vele mails schreef aan mijn verspreide familie lieten zij zich allen 3x vaccineren. Voor mijn dierbare broer was dat net een druppel te veel. Hij kreeg plots heel erge kankerontwikkeling. Niemand kan zeggen dat hij minder godsdienstlessen kreeg dan ik, we baden ook samen met moeder iedere avond de rozenkrans. Dat raakte hem nooit, hij overwoog dat nooit maar bleef heidense filosofen lezen, alles behalve de eenvoud van het heilig Gezin van Nazareth.
   Onbegrijpelijk toch ?
   Dat geldt ook voor alle aardbewoners van onze tijd: het Evangelie van de Messias, daar heeft iedereen al over gehoord, toch zeer zeker ook de Palestijnen en de zionisten. Waarom de rug keren naar de ware, goede en juiste leringen ?

   1. Behalve dat u beweert dat ziektes in het algemeen en kanker in het bijzonder een straf van uw god is (waar hebben we dat nog al gehoord?) antwoordt u helemaal niet op mijn vraag.

    1. Voor kinderen onder de zeven jaar is er geen probleem, zij hebben niets te verantwoorden. Voor zover ik weet van uitspraken van Maria gaan de meeste zielen naar de hel.
     Kanker hoeft men niet altijd als een straf te zien, wel dingen zoals het vaccin.
     Ziekten en tegenslagen kunnen een oppervlakkig levend mens aanzetten zich eindelijk ernstig tot God te richten als het begin van heiliging van het leven.

     Grote wereldrampen, ook de zogenaamde pandemie, en de grote veldslagen, zie ik altijd als een toornige vingerwijzing van God omwille van de geestelijke leegte van heden de meeste aardbewoners.

     Stel u bent een geniale ingenieur die een werkelijk levende robot ontwikkelt. Maar dat ding kan u uiteraard niet uit uw eenzaamheid helpen. Over dat onderwerp bestaat een goddeloze hollywood-film. U schenkt die zelf-levende robot een volkomen vrijheid van denken en handelen. Indien dat ding zijn schepper, u, vergeet en zelfs in opstand tegen u komt dan zal u wel heel spoedig een einde maken aan dat ding. Niet ?

     Maar wij zijn geen robotten en de ziel is onsterfelijk, bovendien bezitten we ook een voorlopig nog zeer kleine geest en het is de bedoeling dat door loutering van de ziel die kleine innerlijke geest tot zelfbewustzijn komt in het Aangezicht van God. Maar u kan dat ook tot stand brengen in het aangezicht van de duivel, en dan staat uw toekomst op het spel. U krijgt dan altijd nog ruim de tijd tot bekering en berouw. Tijd is eindig !

     1. “Voor zover ik weet van uitspraken van Maria gaan de meeste zielen naar de hel.”
      Bon. Dat is dan alvast erg duidelijk.
      Straffe uitspraken trouwens (Waar staan die ergens?) voor een vrouw die vermeld wordt als Moeder van Smarten, Moeder van Barmhartigheid en Roos zonder doornen.
      Ik wil uw theologisch brein niet al te zeer op de proef stellen, maar net als mensen kunnen dieren en planten ook ziek worden. Een hond kan kanker krijgen en een boom afsterven door schimmel en luis. Is dat ook een straf van god, want die dieren noch die bomen hebben een ziel? Of maakt de hond van een ongelovig baasje meer kans om overreden te worden?
      Voorts zet u zichzelf ongewild in een hoek waarin u niet in wil zitten, met die suggestie over die robot.
      Die kan alleen maar bestaan in een compleet fictieve imaginaire wereld, net als uw engelbewaarder. Toch?

      1. Zonder de volledige vrijheid van denken en handelen kan geen ware liefde tot God bestaan.
       Wanneer gaat dat tot u doordringen ?
       Liefde zonder vrijheid bestaat niet.

       Maar wanneer een echte slaaf (niet een fabriek-werkman die zich geestloos overgeeft aan de bankenwereld) zich werkelijk volledig en in waardige gedienstigheid aan zijn meester overgeeft, omdat die meester geen dwaas is, en omdat God alles overziet, dus ook de vele vormen van slavernij, dan worden meester en slaaf vrienden. Dat is een goed gekend onderwerp. Dit is een waardevolle ontwikkeling voor de drie partijen: God loutert zielen tot hun heil en tot Zijn eigen glorie. Win win win !
       Dringt het belang van de mogelijkheid tot ware Liefde in volle INNERLIJKE vrijheid nog altijd niet tot u door ?
       Uw INNERLIJKE vrijheid kan niemand u afnemen, want dat is wat de Schepper van hemel en aarde u garandeert.

       1. “Zonder de volledige vrijheid van denken en handelen kan geen ware liefde tot God bestaan.”
        Met excuses, maar dan kan echt niemand in het rijk van uw god belanden.
        Niemand, maar dan ook letterlijk niemand heeft volledige vrijheid van denken en handelen. U ook niet. U kunt nauwelijks een ietsiepietsie anders denken en handelen zoals u nu doet. En dat is niet eens uw eigen verdienste. Als uw wieg in Gaza had gestaan, of in Centraal Afrika, dan zou uw denken en handelen er héél anders uitzien. U beseft niet half hoe gedetermineerd u bent door uw afkomst, cultuur, opvoeding en toevalligheden in het leven. U heeft zich totaal afgesloten van de reële wereld, in een superkleine, imaginaire bubbel, met goden en magie, engelen en mirakels, voorspellingen van maagden en tutti quanti, zodat u zichzelf veilig en superieur kunt voelen tegenover elke mens die dagelijks vecht voor een beetje geluk. Uw schietgebedjes schieten ruimschoots tekort om iets zinnig bij te dragen aan een betere wereld, integendeel. Een houding zoals die van u is nefast voor uw naaste. En precies die houding is waar Paus Franciscus, zij het traag en mondjesmaat, terecht keihard tegen in wil gaan.

        1. Probeer nu eens nuchter zakelijk na te gaan wie de persoon van Bergoglio is. En kijk zeer goed wie zijn beste vrienden zijn. Ik heb soms veel tijd nodig om iemand te doorgronden, maar we kennen die lieden nu al tien jaren. Maak daar nu eens werk van. Hoe opportunistisch kan een despoot zijn ? Hij heeft twee aangezichten zoals een heidense afgod en een gespleten tong.

         Kan u dat niet zien, onderzoek hem dan grondig. Raadpleeg enkele psychologen en therapeuten die dagelijks omgaan met kinderen, volwassenen en mensen met mindere capaciteiten.

         Ik heb meer dan acht jaren lang dagelijks heel wat ervaring opgedaan als chauffeur van een busje voor het bijzondere onderwijs in Antwerpen en zeer veel ritten met min of meer mentaal gehandicapten. Ook met jong volwassen meisjes die iedere week op internaat moesten ver buiten de voor hen zeer gevaarlijke stad. Een lange rij ouders van dergelijke ongelukkige passagiers met grote regelmaat ontmoet en zeer veel drama’s voor mijn ogen zien ontstaan en soms zeer ongelukkig zien aflopen. Dagelijks persoonlijk gedwongen zijn met dergelijke kleine zieltjes om te gaan, voor een armzalig loontje, maar dat was een onbetaalbare leerschool. Bij gelegenheid ook nacht-taxi. En ik moet het toegeven: ik had dergelijke leerschool nodig ! Ter aanvulling ging ik in de bibliotheek naslagwerken over psychologie en sociale zorg raadplegen. Die tijd was nooit verloren.

         Indien u iemand als Bergoglio laat verheffen op een wereldse troon, zonder geestelijke waardigheid, bekent u geen hart te hebben voor normale natuurlijke menselijkheid. Hij is daarom een grote vijand van het Christendom. En u ?

         1. U antwoordt alweer niet op mijn opmerkingen, maar bij u hoeft men maar de Paus aan te halen of u schiet al in de kramp. Van determinisme gesproken!
          En stop nu eens met dat hoogdravend gedoe. Ik ben licentiaat in de klinische psychologie (KUL, 1974) maar probeer die titel, en mijn zeer ruime werkervaring nooit als gezagsargument te gebruiken in een discussie.
          Bovendien heb ik het allermeeste geleerd van al die mensen die bij mij op gesprek kwamen. Ik heb hen nooit minder geacht omwille van een of ander diploma of overtuiging.
          Probeer eens hetzelfde te doen met uw ‘geloof’.

          1. Iedereen geniet van innerlijke vrijheid en dus ook van handelen. Maar u ontkent het bestaan van de geestelijke wereld en dus ziet u niet hoe zielen onder invloed leven van talrijke duistere geesten. Daarom is het Christendom zo belangrijk: zelfkennis is nodig om de eigen zondige aard te kunnen inschatten, maar men kan niemand dwingen diep in de eigen ziel te graven en te onderzoeken. Zodoende ontwijkt ook u, nogwel als geleerde, uw eigen Engelbewaarder. Nu ik ontdek (Wikipedia) dat klinische psychologie ook plaatsvindt in de psychiatrie deins ik terug: het is voor zulke ‘wetenschappen’ zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, zielen op een natuurlijke wijze te beschouwen. Geen wonder dat u een boef, een zielendief, als Bergoglio, niet kunt doorzien.

 28. @frank dierickx,
  Moslims eten echt wél af van Jezus en Maria. Jezus wordt door moslims erkend als een van de profeten (met Maria als Zijn moeder).
  Dus U praat zonder enige kennis van zaken.

  1. verbetering:
   @frank dierickx,
   Moslims weten echt wél af van Jezus en Maria. Jezus wordt door moslims erkend als een van de profeten (met Maria als Zijn moeder).
   Dus U praat zonder enige kennis van zaken.

 29. @frank dierickx,
  Gods Zoon (= Jezus Christus) kwam op aarde uitdrukkelijk niet om de mensen te dwingen, maar om de mensen in álle vrijheid de Weg te wijzen naar Zijn en onze Vader.
  Wij dienen die Weg nu dus te kennen. Of wij die Weg (willen) volgen, is een ander onderwerp. Dat is een zaak van persoonlijke zonden.

 30. Aan alle klimaat gestoorden———-Laudate Deum

  Let op, wat ik lees in het getal wat altijd aangehaald wordt: 0,000036

  Dus weer DRIE ZESSEN, d.w.z. 6 decimalen achter de komma en uiteraard 6 X 6 = 36

  Eén van de talloze voorbeelden van hoe ze ons recht in ons gezicht uitlachen…….

  Een historisch record van 70000 “experts” die gaan vechten tegen de opwarming. Ook de Paus zal komen, maar dan om te bidden tegen de opwarming.🤣

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-2915132794887635141&th=18c24137fb31fab7&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ_ziPDISgvy9gwMDcDYZnH0Ng5Kcx9rd7GvJc_TMPiNvRAgeIbrw6P4t5xiEaJV9W0eJuSSWVXRHcswaEpC9bL0ORn8UhGRFZJMGE4_cszomAHv96qSdhxXtR8&disp=emb&realattid=ii_lpm8x7gb0

 31. Het klimaat-hoax-circus

  Hemel onder vuur – boek Fred Teunissen over chemtrails
  What you need to know about H.A.A.R.P. and the incoming storm
  Doe mee: Tihange en Doel binnen 2 jaar dicht
  Bij duurzaamheid hoort ook inclusieve vrede
  Geoengineering the polar regions: the chemical ice nucleation factor
  4 Professors explain the science of climate change
  Europese winkels onthullen werkelijke kost van groenten en fruit
  Europese Commissie ziet “geen enkele reden om vergunning voor glyfosaat te weigeren”
  Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails
  Tribulation Trump approves of chemtrails
  Climatologist breaks the silence on global warming groupthink
  Best chemtrails of 2016
  5G komt eraan, hoe zit het met de gezondheidsrisico’s?
  Geoengineering, methane eruptions and imploding Arctic ice
  Chemtrails Manhattan Project
  Things you don’t know about the air you’re breathing today (nederlands gesproken)
  Zwitserland: Alle wollen Handys – die Strahlen will niemand
  Wat chemtrails doen met je hersenen
  Grondwater besmet met bestrijdingsmiddelen
  CIA whistleblower speaks out about climate engineering, vaccination dangers, 911, and the government’s persecution of truth-tellers
  Internationaal Monsanto Tribunaal, den Haag, oktober 2016
  Stop IOI, de bossenvernietiger!
  NASA satellite imagery reveals shocking proof of climate engineering
  H.A.A.R.P – the beginning of the end 3 – the final cut
  H.A.A.R.P – the beginning of the end 2
  H.A.A.R.P – the beginning of the end 1
  Tim Ball – The deliberate corruption of climate science
  Windmolens horizonvervuiling, maar vooral milieuvervuiling
  Legal alliance to stop geoengineering files US 60 day notice of legal action
  Der Wahnsinn hat Methode: Atomenergie, Atomlobby & und der Verrat der Umweltschützer
  Synthetic Forests – documentary on the dangers of genetically engineered trees
  Weather warfare assault, a physician speaks out
  Scalar wars – the brave new world of scalar electromagnetics
  Why the North Pole is now slowly moving towards London
  The ultimate weapon of mass destruction: owning the weather for military use
  Weeraanpassingen, alzheimer en vliegtuigstrepen: welkom in de wondere wereld van geo-engineering
  Chemtrails – The Proof
  Piloot vergeet chemtrails uit te zetten bij het landen.
  Kontrollwerkzeuge der Macht – Manipulation von Umwelt, Gedanken & Emotionen
  Monsanto’s Next Weedkiller Uses RNA and It’s Far Worse Than RoundUp
  The US military’s willful slaughter of life in the Pacific Ocean
  Climate engineering and climate reality
  Opmerkelijk en onthullend nieuws over Chemtrails
  Het kapitaal is nu helemaal de baas – Jan Terlouw, radicaler en somberder dan ooit
  Feiten en leugens over het klimaat | Deel 2: De activiteit van de zon
  Feiten en leugens over het klimaat | Deel 1: Het klokwerk van de aarde en de zon
  als dit geen bewijs voor chemtrails is … Five Ohio congressmen call for new aircraft to continue “specialized aerial spray mission”
  Wat er werkelijk gebeurde tijdens de ‘Klimaat-top’
  Proof of retrofit aerosol spraying nozzles on airbus jet aircraft
  As the biosphere collapses, industrialized civilization and society will follow
  Brits Defensierapport: Woestijnvorming zal miljoenen vluchtelingen onze richting uit sturen
  Massive US Senate document on national and global weather modification
  Global warming onderzoek uitgesteld vanwege ijs
  Das CO2-Märchen als zivile Religion
  Der Geoengineering-Komplex. Klimaschutz, Militärtechnik, Geheimdiensttechnik und Terraforming
  Fringe Weather report deel 1 en deel 2
  Geoengineering and the dying of the trees
  Eerste uitzending Fringe Weather Report
  Groundbreaking Paper “Aluminum Poisoning Of Humanity Via Geoengineering”
  “Agenda” voor Duurzame Ontwikkeling van de planeet
  Radio Frequency Climate Manipulation Amounts To Weather Warfare
  Urgenda wint klimaatzaak voor beter Nederlands klimaatbeleid
  Aluminum Poisoning of Humanity and Earth’s Biota by Clandestine Geoengineering
  Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan
  Chemtrail bewijs: genocide van de mensheid..!
  Dismantling the lie of contrails
  Rosalind Peterson roept in VN op met chemtrails te stoppen
  speciaal aanbevolen
  GeoEngineering Watch
  Chemtrails the secret war – er is nu ook een transcriptie beschikbaar
  websites
  Arctic News
  Belfort group
  Carnicom Institute – Research for the Benefit of Humanity
  Hands off Mother Earth
  Marcel Messing zoek naar chemtrails
  GeoEngineering Watch
  Olympic Zion zoek naar chemtrails
  Rense.com – zéér uitgebreide info, maar ook zéér chaotische home-page, klik liever direct door naar de zoekmachine of de overzichtspagina voor chemtrails
  WijWordenWakker
  You Tube
  artikelen
  Aluminum poisoning of humanity and Earth’s biota by clandestine geoengineering activity: implications for India
  Climates of suspicion: ‘chemtrail’ conspiracy narratives and the international politics of geoengineering
  Burgers spannen $ 60 miljoen rechtszaak aan tegen regering voor niet reageren op chemtrails-vraag
  Canadese ex-defensieminister onthult geheimen
  Internationale media vol met Geo engineering
  600 Stämme aerosolierter bewusstseinsverändernder Impfstoffe bereits an Menschen getestet
  Waarom het noordelijk poolijs moet smelten
  Klimaatdeskundige doodsbang voor eigen projecten
  The HAARP Project and non-lethal weapons – een hoorzitting in het Europees Parlement in 1998 (!)
  Mainstream French newspaper covers toxic climate engineering fallout – en hier het originele franse bericht
  HAARP – How to make earthquakes
  Chemtrail laboratorium raporten nu online
  WOBverzoek Earth Matters over Geo Engineering
  Monsanto And The Geoengineers, A Lethal Mix For Humanity
  Case Orange – rapport van Belfort Group, 2010
  Chemtrails! What’s happening?
  ETC Group – Geopiracy: The Case Against Geoengineering
  How do we stop the spraying?
  Nanotechnolofy – The future is coming sooner than you think – rapport uit 2007 van Joint Economic Committee United States Congress
  Over geo-engineering – Rathenau Instituut
  Valse vliegtuigsporen – Skepsis over contrails, chemtrails en complotten
  Washingtons New World Order Weapons
  documentaires / films
  Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up
  Chemtrails, Here is your PROOF 100% Real – Rosalind Peterson in de VN
  Geoengineering, a clear and present danger – lezing/presentatie Dane Wigginton 21-11-2014
  Chemtrails the secret war nederlands ondertiteld – download transcriptie
  Arctic death spiral and themethane time bomb (2013)
  The Great Global Warming Swindel (2007)
  Aerosol crimes (aka chemtrails) – film van Clifford Carnicom, 2005
  Chemtrails & Morgellons – What You Don’t Know! – video-presentatie van Sofia Smallstorm
  Climate Engineering, Biosphere Destruction, and the Last Chance for Life On Earth – lezing van Dane Wigington, 30-5-2014
  David Keith on the BBC HardTalk Show on Geo-Engineering
  What in the world are they spraying? – nederlands ondertiteld
  Why in the world are they spraying? – nederlands ondertiteld
  actie
  verslag symposium 7 december
  symposium ‘Er Hangt Iets in de Lucht: Chemtrails – GeoEngineering – HAARP’ (7 dec 2014)
  Ontwerp tekst klacht bij politie ivm chemtrails
  boeken
  US Airforce Chemtrail manual
  Haderer, Chris & Peter Hiess, Chemtrails – Wettermanipulation unter den Augen der Öffentlichkeit, Graz, SammlerVerlag, 2

 32. Het gaat bijna elke dag door

  Barack Obama’s nieuwe apocalyptische film ‘Leave The World Behind’ gedecodeerd

  halleluja

  https://www.youtube.com/live/oYX1HdeQEVU?si=k7gVkdhVVJzwfcOc

  Terug naar 666. Dat staat voor ‘een mens’, zegt Johannes. Nu werd in zijn tijd veel gematria toegepast: een wiskundige benadering van letters. Elke letter staat dan voor een getal. De A is bijvoorbeeld 1, de B een 2, enzovoorts. Daar waren vaste waarden voor. Monniken hebben eindeloos de getalswaarde van allerlei namen zitten berekenen en allerlei oplossingen bedacht.

  In een zeer mysterieuze passage schrijft Johannes: “Hier komt wijsheid. Als je verstand hebt, bereken dan het getal van het beest, want het is het getal van een mens. Zijn getal is 666.”

 33. @Edwin Vissers,
  Ik heb het U al vaker gezegd: U bent een verwend + verwaand ventje. Val a.u.b. anderen lastig met Uw grote boekwerken. Schrijf dán eventueel boeken vol. Bah, vervelende vent.

 34. de mossad zit in mijn computer, elke keer als ik met Obama bezig ben dan gebeuren er rare dingen

  DE PAUS van de pedofiele “priester”, DE PAEDO & DE ‘PIMP’ Stralende Mossad Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell gezegend door de paus van babyverkrachting “priester” – tonen hun almachtige connecties

  https://ci6.googleusercontent.com/proxy/IEd-nby5ACQ04bnE2pL1RVYwBRIBvOgMm74SmIU9Vgsw6JfZJFjArT2UMMhxUtcXf7Fnh89cyzAEJvZsZZOec8VfbMz7uC5vJE8ROCQPAXqnVCijgmAIRom7ovNOM1ZVUZVMaj_4Wjd7UBQwR3d0Fmc_0fRCUXcyVWUWPz-DpQchSnsaIg=s0-d-e1-ft#https://i2.wp.com/www.johnccarleton.org/BLOGGER/wp-content/uploads/2021/11/3-pedophiles.png?resize=680%2C500&ssl=1

  flikker op debiel derks

  1. REDACTIE,
   Verwijder a.u.b. de reacties van de zeer verwende en verwaande @Edwin Vissers + maak hem reacties a.u.b. onmogelijk.

  1. Ik heb de BDE-ervaring beluisterd. Redelijk interessant, maar zijn getuigenis is al van acht jaar geleden, dus niet meer relevant. Die jongen zei dat Obama een enorme oorlog zal brengen over Israël en dat er miljoenen Joden bij omkomen. Tot dusverre is hiervan geen sprake, TENZIJ Obama weer meedoet met de komende verkiezingen en nogmaals tot president verkozen wordt.

 35. Lange tijd heb ik niet meer gereageerd op deze site. Als reden gaf ik op dat er naar mijn mening geen ruimte is voor discussie en vooral omdat ik merkte dat velen op deze site zich gekwetst voelden door mij en dat was zeker niet mijn bedoeling. Toch vraag ik mij af waarom Frank Dierickx op deze site geen positieve antwoorden krijgt op zijn vragen en opmerkingen.
  Zo stelde hij bijvoorbeeld terecht de vraag: Als Maria gezegd heeft dat velen naar de hel gaan, hoe is dat dan te rijmen met haar naam moeder te willen zijn voor iedereen? Probeer dan antwoord te geven op een nette manier die een RK iemand betaamt al is dat niet altijd eenvoudig. Zelf ik de jaren vijftig meegemaakt (ben nu 83) op een RK school bij nonnen en broeders. Goede herinneringen heb ik aan die tijd maar heb ook geleden onder bang makerij over de gevolgen van zonden. Mag je een kind daarmee al opzadelen? Dat vroeg ik mij later af. Daarom was voor mij het Tweede Vaticaans Concilie voor mij een bijzondere en geruststellende openbaring. Dat leek tenminste meer op de goedheid van God. Alles onder leiding van paus Johannes 23 aan wie eens de vraag werd gesteld: bestaat de hel? Misschien wel was het antwoord maar die zal leeg zijn. Werd ik er minder RK van? Nee, juist niet maar wel anders en met meer eigen verantwoording omdat ik eigen keuzes durfde te gaan maken. Waarom is men dan op deze site zo tegen dat Vat.2 en ook tegen paus Franciscus? Inderdaad: velen konden de vrijheid niet verdragen en gingen niet meer naar de kerk en anderen gingen niet meer omdat men zich teleurgesteld voelde maar er is toch niets mis mee als men zelf moet en vooral mag nadenken en niet alles van boven voorgekauwd krijgt als de waarheid waaraan niet getoornd mag worden? Zo ben ik ook uitgekomen bij de christelijke gnostiek. Ook iets wat op deze site wordt veroordeeld maar ik zou graag willen verwijzen naar de woorden van prof. or Roelof van dan Broek die in zijn boek ‘Gnosis in de Oudheid’ schrijft: “Ik heb de overtuiging dat de wezenskern van de mens uit een goddelijke wereld van licht en vrede afkomstig is en daarnaar moet terugkeren, maar op allerlei manieren wordt vast gehouden in de materiële wereld waarin hij gauw verstrikt geraakt; dit inzicht in de herkomst, huidige situatie en bestemming van de mens betekent tegelijk zijn bevrijding uit de omklemming van het materiële bestaan en zijn terugkeer naar de goddelijke wereld”. Ik wens U allen van harte die innerlijke vrede in deze voorbereidingstijd naar Kerst !

  1. Van Bergoglio en zijn kornuiten mag u alles doen, alle mogelijke en onmogelijke occulte strekkingen volgen, oppervlakkig protestant zijn, natuurgodsdiensten volgen en erbij dansen in het rond, en wat u maar kan bedenken, en we kunnen op youtube zien hoe ver dat gaat,
   . . . alleen Traditioneel Katholiek, neen, dat ALS ENIGE mag niet meer !

   Dat is toch zeer duidelijk.
   U bent tegen de Traditionele Katholieke Kerk
   Wij weten dat we hard vervolgd zullen worden en u staat al ongeduldig te trappelen om daaraan mee te doen.
   De Bruid van Christus zal gekruisigd worden zoals Jezus Zelf.

   Maar u en Frank Dierickx werden verraders van de waarheid.
   U weet nochtans zeer goed dat God altijd het eerste en het laatste woord heeft !
   De gevolgen zijn voor u, en u ben overmoedig en niet voorbereid.

 36. Aan eric-b-1
  Hallo Eric, wanneer het echt zo is dat paus Franciscus de Tridentijnse Mis heeft verboden dan vind ik dat ook te ver gaan. Er blijken veel gelovigen te zijn die daar juist hun troost in vinden. Maar in zijn gebeden maakt hij toch veel indruk op mij en in ieder geval is hij voor mij onze paus en noem ik hem geen Bergoglio. Ik begrijp Uw standpunt maar om mij en Frank Dierickx verraders van de waarheid en mij bovendien overmoedig en niet voorbereid te noemen, gaat erg ver. Vooral uw zin dat ik ongeduldig zou staan trappelen om U te vervolgen, maak ik nergens in mijn bijdrage uit op. Ik ga er verder maar niet verder meer op in en omdat ik wel denk dat alle leden van het Kath. Forum het goed bedoelen zal ik voor hen in ieder geval blijven bidden voor meer inzicht en vertrouwen in de ontwikkelingen van ons RK geloof. Veel is mensenwerk dus dat gaat met vallen en opstaan en daarin moeten we elkaar respecteren en bij staan en niet verketteren. Ik ben daarbij overigens de laatste die denkt daarbij de wijsheid in pacht te hebben maar probeer op mijn manier het goede te bewaren. Het gaat U allen goed.

  1. Nee, Paus Franciscus heeft de Tridentijnse Mis niet officieel verboden, maar hij heeft wel de regels voor het vieren ervan aangescherpt. Volgens zijn motu proprio ‘Traditionis Custodes’ mogen missen volgens de oude ritus alleen nog plaatsvinden met expliciete toestemming van de plaatselijke bisschop. Hij wil zo de eenheid binnen de Kerk bevorderen en de invloed van de traditionalistische groepen beperken. Sommige gelovigen zijn teleurgesteld over deze inperking, anderen juichen het toe. De Petrusbroederschap, een traditionalistische broederschap, is uitgezonderd van de nieuwe regels.

    1. Dat bedankje was wat kort Frank maar nogmaals dank voor de moeite om die kwestie waar zoveel om te doen is op dit Forum, nu eens goed en duidelijk uit te leggen !!

     1. @frank dierickx + @J.A.W. van Ettinger

      traditie = Een traditie (Latijn: trádere, overleveren) is een gebruik of gewoonte die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven. De functie hiervan is het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit.

      Zou U beiden gelijk hebben , dan zou de verlossing van de mensheid pas sinds Vat. II plaatsvinden. Echter, die verlossing vond en vindt plaats sinds de prediking van onze Verlosser Jezus Christus.

   1. U moest nu toch al jaren geleden begrepen hebben dat ‘moderne’ bisschoppen niet de moed bezitten tegen Bergoglio’s dictaten in te gaan, sterker zelfs, alle Belgische bisschoppen staan volledig aan zijn kant; d.w.z. dat zij zelf ook direct gereed staan om die Latijnse Mis af te schaffen. Trouwens u zou ook al lang moeten begrepen hebben dat ook de ‘moderne’ mis zal moeten wijken voor een vreemd soort universele dienst. Wedden dat de meeste mensen daar geen seconde over nadenken en slaperig ja knikken terwijl zij zich rustig laten hersenspoelen door de TV. Uitgezonderd zijn van de nieuwe “regels” betekent zoveel als een discriminatie.
    Slaap rustig verder . . .

    1. Beste Eric, de Paus deugt niet, de Belgische bisschoppen deugen niet, de meeste nog overblijvende priesters deugen niet en de meeste moderne gelovigen zien dat niet, want ze dwalen en slapen.
     Alleen Eric-b-l weet hoe de Rooms-Katholieke Wereldkerk er uit moet zien en geleid moet worden.
     Heeft u, misschien via uw engelbewaarder, een rechtstreeks lijntje met uw god?
     Gaat u al die mannen (clerici) en mannen en vrouwen (leken) uit uw sekte gooien?
     Of wacht u gewoon liever even geduldig af tot uw god, na een Grote Waarschuwing binnen een paar jaar alles effe komt regelen?
     Sorry voor de beeldspraak – als sekteleider houdt u van beeldspraak, toch? – maar u lijkt bijzonder hard op het mannetje dat spookrijdt, en terwijl vloekt op iedereen die van de tegenovergestelde richting komt.
     U verwijt anderen graag domheid en overmoed.
     Heeft u ergens een spiegel hangen?
     Fijne Kerst. Het ga u goed.

     1. @frank dierickx,
      U bent werkelijk hypocriet (= schijnheilig, huichelachtig). anders gezegd U bent onecht en doet alsof. Duidelijker: U doet zich regelmatig anders voor dan U bent.en voordat ik ’t vergeet: Ondanks Uw éigen gebroken spiegel: Zalig Kerstfeest. Het ga u goed.
      Zalig = intens gelukkig; het eeuwig heil deelachtig.

      1. Weer eentje voor in mijn bakje ‘karakteranalyses’.
       Heeft u ook zinvolle inhoudelijke reacties in petto?
       (In petto = klaarliggen, in het verschiet, wat verrassend nog zal komen)

     2. Vermits heer J.A.W. van Ettinger, met of zonder liefde voor God, in de RKK eerder werd gedoopt dan ik, of althans eerder werd geboren dan ik, zou het misschien toch wel kunnen mogelijk zijn dat hij zich nog een beetje de Gewijde Geschiedenis herinnert of herinneren wil ?

      Want Jezus zei vooraf aan Zijn gevangenneming niet alleen dat hij na Zijn dood binnen drie dagen zou verrijzen — u weet nog wel op welke wijze Hij dat verduidelijkte — maar God schonk het ongelovige deel van het Joodse volk, dat Christus’ dood wenste, niet minder dan ruim zeventig jaren de tijd om zich te bekeren. Dan verschenen drie Romeinse legioenen nabij Jeruzalem en omsingelden de stad. Blijkbaar gebruikte God hen om Zijn toorn over Zijn vijanden — na ruim zeventig jaren ! — uit te gieten.
      Dus, ondanks Zijn toorn schonk hij de ongelovigen toch nog zeer ruim de tijd om zich te hernemen en tot berouw te komen.

      Nu echter komt een Grote Waarschuwing vlak voor de toorn.
      Daarom zou ik u toch voorzichtig er op willen wijzen dat het me niet onwijs lijkt dat u daar vooraf rekening mee zou houden. Na over deze Waarschuwing een en ander herhaaldelijk te hebben gelezen komt het mij voor dat onmiddellijk na de Waarschuwing er toch nog een tijdsruimte overblijft gezien de zware mentale schok de Waarschuwing teweegbrengt bij degenen die niet voorbereid zijn. Laat ons zeggen dat 71 uren een min of meer redelijke tijd is om toch nog snel over berouw te kunnen denken.

      Wel blijft dan nog de vraag wat u met dat berouw nog kan verwezenlijken ten aanzichte van de Heer om toch nog op enige genade te mogen hopen want de chaos op aarde zal dan volkomen zijn en de onvoorbereide en ongelovige mensen zullen niet meer weten hoe en wat te doen of te denken. Zelfs indien u over een bunker onder de aarde beschikt, voorzien van veel goed voedsel, zal u geen moment vrede meer kennen.

      Maar ach, een klein ventje als ik, maatschappelijk volkomen onbelangrijk, stoort u slechts heel even in uw diepe geestelijke slaap . . .

      1. U antwoordt alweer niet en uw plaat draait grijs.
       Het heeft geen enkele zin om op Vissers, Derks, Waramund of u te antwoorden: Jullie weten alles, zij het vanuit een totaal andere invalshoek.
       Jullie schrijven op het Katholiek Forum, maar jullie zijn een aparte sekte(s) die zich van de Rooms-Katholieke Kerk heeft afgescheiden.
       Daar is niets mis mee. Velen deden dat al voor jullie. Dat is een vrije keuze.
       Lees lustig verder in uw Gewijde Geschiedenis van de jaren ’50, wacht vredig op de Waarschuwing en uw eigen redding en maakt u zich vooral maar niet teveel zorgen over al die zieltjes die niet meer aan de toorn van uw god zullen kunnen ontkomen. Als God al bestaat is hij vast vele keren milder dan u bent. Want hij heeft al die stoute mensen toch zelf geschapen, niet?
       Case closed (Voor Derks: = de zaak is afgehandeld, ik laat het hierbij).

       1. Ik ben geen lid van een sekte; ik erken Franciscus als paus van Rome en het gezag van de lokale bisschop waar ik woon. Ik ben geen lid bij “Katholiek Forum” maar schrijf hier eenvoudigweg reacties onder artikelen, en ik ben niet verantwoordelijk voor wat anderen hier schrijven.

        Verder; u, rabiate atheïst, bepaalt niet wie binnen de katholieke Kerk is en wie niet.

        Zie uzelf hier bezig, man; belachelijk.

     3. Waarom zou Bergoglio wèl deugen? Wat voor goeds heeft hij voor God gedaan?
      Hij plaatst het pagamama-afgodbeeld in de Vaticaanse Tuinen, eert heidense religies, wil nog miljoenen moslims méér Europa binnenhalen en bekommert zich alleen maar om het milieu, ipv het zielenheil van zovele afgedwaalden en niet-Christenen.
      Hij ontslaat traditionalistische kardinalen en bisschoppen en zijn modernistische synodegedoe brengt de RK kerk veel schade toe.
      Als hij later voor God komt te staan, wat zal hij dan antwoorden op de vraag: ‘wat heb je voor Mij gedaan?”

 37. Ik beb op dit forum nog geen enkel opbouwend artikel over de Kerk gelezen. Alles afbreken, daar draait het op dit forum om. Enkele heren die menen dat zij de wijsheid in pacht hebben maken hier het mooi weer maar hun bijdragen zijn zo doorzichtig dat een hedendaagse gelovige er niet intrapt.

 38. Ik beb op dit forum nog geen enkel opbouwend artikel over de Kerk gelezen. Alles afbreken, daar draait het op dit forum om. Enkele heren die menen dat zij de wijsheid in pacht hebben maken hier het mooi weer maar hun bijdragen zijn zo doorzichtig dat een hedendaagse gelovige er niet intrapt.

  1. Magda en Marcel, zijn jullie een koppel?
   Maar ik geef jullie wel gelijk: Voor een opbouwend artikel over de Rooms-Katholieke Kerk moet je niet op dit Forum zijn.

   1. “Lodewijk”, “marcel” en “magda” zijn schermnamen van één persoon; bij het artikel over Joseph Strickland kan men zien dat de reacties van “Lodewijk” en “Magda” van dezelfde persoon kwamen.

 39. Wij weten sedert jaren dat we vervolgd zullen worden.
  Wij weten sedert jaren dat vreemde ‘modernisten’ zich de Kerk zullen toe-eigenen.
  Wij bezitten geen verweermiddelen.
  Maar jullie, ‘modernisten’, hebben een groot imperium achter je staan en alleen daarom voelen jullie je sterk. De hele NATO en UNO enzovoort staan zwaar bewapend achter jullie!!! Lafaards.
  Maar wij, Traditionelen, bezitten geen verweermiddelen.

  Als wij niet de Onveranderlijke Waarheid van God zouden willen dienen dan zouden we immers nooit de moed kunnen opbrengen om de ‘moderniseringen’ volledig af te keuren.
  Is dat dan zo moeilijk te begrijpen?
  +++ God is Waarheid +++
  Geen menselijk schepsel van God kan of zal ooit God en Zijn Waarheid veranderen.
  Nooit zal dat gebeuren!

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht