Waarschuwing – Volledig gevaccineerde Amerikanen zouden boosters nodig hebben om job te behouden


LifeSiteNews ) – In een persconferentie op donderdag net nadat de regering-Biden haar regel had uitgevaardigd die grote particuliere werkgevers oplegt hun werknemers te dwingen de COVID-19-prik te krijgen of zich te onderwerpen aan frequente tests, kondigde de Republikeinse gouverneur van Florida, Ron DeSantis, de plannen van zijn staat aan om de strijd aan te gaan met de vereiste, is de waarschuwing dat het ingrijpende mandaat “slechts het topje van de ijsberg” is.

“Anderhalf jaar geleden begonnen we met 15 dagen om de verspreiding te vertragen, en nu is het van geprikt worden of je baan verliezen,” zei DeSantis.

 

“Individuen moeten weloverwogen keuzes maken over hun eigen gezondheidszorg”, voegde hij eraan toe. “Ze mogen niet gedwongen worden om een ​​prik te krijgen.”

Met het argument dat geen enkele werknemer zou moeten kiezen tussen het krijgen van een kans en het behouden van zijn baan, suggereerde de gouverneur dat als de brede mandaten worden toegestaan, degenen die “volledig zijn ingeënt” binnenkort extra injecties moeten krijgen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

 

“Dit is nog maar het topje van de ijsberg”, waarschuwde hij. “Het zal restrictiever worden, er zal meer kracht naar voren komen als we nu niet opstaan ​​en terugvechten.”

Aangezien de effectiviteit van de COVID-19-medicijnen op de markt sterk is gedaald en ver onder de aanvankelijk gerapporteerde werkzaamheidspercentages is gedaald , hebben de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) al gesignaleerd dat het de definitie van “volledig gevaccineerd” kan aanpassen om op te nemen tegen minstens een derde schot.

In een persconferentie in oktober zei CDC-directeur Rochelle Walensky : “We hebben de definitie van ‘volledig gevaccineerd’ nog niet veranderd. We zullen hier verder naar kijken. Mogelijk moeten we in de toekomst onze definitie van ‘volledig gevaccineerd’ aanpassen.”

“Als je in aanmerking komt voor een booster, ga je gang en haal je booster,” zei ze.

 

“Ze gaan je vertellen: ‘Je moet een booster krijgen, anders kun je ontslag krijgen of een van beide soorten straffen’, zei hij. “Dus dat gaat gebeuren. Ze zetten dat niet in de regel, maar ze vragen nu al om feedback over hoe ze dit in de toekomst kunnen doen.”

De gouverneur van Florida maakte de opmerkingen terwijl hij een juridische strategie uitstippelde om het prikmandaat van de federale overheid voor bedrijven met 100 of meer werknemers aan te vechten.

 

Donderdag afgegeven via een richtlijn van het Witte Huis aan het ministerie van Arbeid om via de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) met een tijdelijke noodnorm (ETS) te komen, zou het mandaat werkgevers dwingen om van werknemers te eisen dat ze ofwel “volledig gevaccineerd” worden of onderwerp u aan frequente tests en draag een masker terwijl u binnenshuis aan het werk bent.

Het mandaat werd uiteengezet in een document van 490 pagina’s en dreigt met hoge boetes voor niet-conforme werknemers en bedrijven.

Werknemers die ervoor kiezen om het experimentele schot niet te krijgen, kunnen worden ontslagen uit hun functie, terwijl werkgevers die weigeren de regels van de overheid te handhaven, kunnen worden gestraft met ernstige financiële sancties van $ 13.653 per overtreding of, voor recidivisten, tot $ 136.532 per overtreding.

“We worden verondersteld ‘een regering van wetten te zijn, geen regering van mannen”’, zei DeSantis tijdens zijn persconferentie van donderdag. ‘Dit zijn 500 pagina’s van ‘een regering van een bureaucratie’. Een regering die wordt geleid door een uitvoerend edict dat niet in overeenstemming is met de typische constitutionele processen. De staat Florida gaat reageren en we zullen de OSHA-regel bestrijden.”

 

For more information:

‘Biden announces vaccine requirements for private businesses, impacting tens of millions of Americans’: https://www.lifesitenews.com/news/breaking-biden-announces-vaccine-requirements-for-private-businesses-impacting-tens-of-millions-of-workers/

 

DeSantis kondigde aan dat de staat Florida zich zou aansluiten bij Georgia, Alabama en particuliere eisers om juridische stappen te ondernemen tegen de federale overheid voor het mandaat.

 

Naast Florida hebben 26 andere staten een aanklacht ingediend tegen de regering-Biden vanwege haar brede OSHA-mandaat, dat door velen “ongrondwettelijk” en machtsmisbruik wordt genoemd .

 

De gouverneur van Florida wees er vervolgens op dat veel Amerikanen natuurlijke immuniteit tegen het coronavirus hebben gekregen, waardoor vaccinatie voor velen overbodig is.

Volgens DeSantis suggereren gegevens die natuurlijke immuniteit ondersteunen, dat de OSHA-regel “de wetenschap” niet volgt, omdat “ze immuniteit afwijzen door eerdere infectie.”

“Ze verwerpen de Israël-studie en alle zeer sterke onderzoeken die zijn verschenen waaruit blijkt dat mensen die hersteld zijn van COVID een sterke bescherming genieten. Ze hebben dat volledig terzijde geschoven, en ze maken daar op geen enkele manier rekening mee of erkennen dat op geen enkele manier, ‘zei DeSantis.

Auteur:Hypoliet

17 commentaren op “Waarschuwing – Volledig gevaccineerde Amerikanen zouden boosters nodig hebben om job te behouden

 1. Daar is m’n in België ook al mee bezig. De werkgevers willen dat al hun medewerkers gevaccineerd zijn anders dreigt ontslag. Nu al heeft m’n een coronapas nodig voor in de horeca te werken en te komen. Het is duidelijk dat de vaccins niet goed werken. We leven meer en meer in een dictatuur.

 2. Volgens David Knight (realdavidknightshow) zouden werkgevers voor de verplichte tests 600 dollar per maand kunnen rekenen als je vaccinvrijstelling hebt (wegens religieuze redenen, allergie enz.). Dat scheelt zo’n 3 euro op het gemiddelde uurloon…

 3. Ik merk de laatste tijd, dat mijn internetberichten terugkomen als ik covid-kritische berichten aan kennissen stuur.
  Dan krijg ik een automatisch bericht terug, welke meldt:
  Uw bericht heeft enkele of alle geadresseerden niet bereikt.

  Heeft iemand van júllie daar óók last van?

  1. Vanwege moderne minnaars van paus Franciscus, radicaal einde dialoog. Misschien betert het na het wonder van de Waarschuwing ?

  2. Lachen ….. Covid-kritische berichten… Covid leugens zal je bedoelen. Kritische berichten worden heus wel doorgelaten.

   1. @juuls,
    Er zijn twéé mogelijkheden: ofwel U bent dom (wat U volgens mij écht niet bent), óf U bent ó;ok ’n EU-spion,

    Het is héél frappant: normale dagelijkse of niet-dagelijkse berichten worden gewoon doorgegeven, maar op mijn covid-berichten krijg ik stééds (zonder uitzondering!) allemaal terug.

    Dan krijg ik het volgende bericht van de ‘systeembeheerder’ met als kop: ‘onbestelbaar: vaccicnaties
    dan krijg ik als nader bericht:
    Uw bericht heeft enkele of alle geadresseerden niet bereikt.

    Onderwerp: vaccinaties
    Verzonden: 10-11-2021 13:17

    De volgende geadresseerde(n) zijn niet bereikt:
    ((mijn eigen opmerking: die geadresseerde(n) laat ik hier niet zien, dat is privé))

    1. @juuls,
     Gezien de snelheid wordt een en ander vol-automatisch gedaan.

     Ik voel mij echt (door de overheden) gedwóngen om een en ander hier kenbaar te maken.
     Voor het geval mij iets onverwachts gebeurt (zoals dodelijk ongeval), dan heeft élke lezer ’n waarschuwing van mij kunnen lezen.

     (PS: mijn telefoon wordt (nog) niet afgeluisterd.)

 4. @Derks ; Neen, ik niet, maar ik krijg altijd mijn mail terug van de belastingen wanneer ik klaag dat ik teveel moet betalen.

  1. @Willy, oftewel @EU-spion,
   Er zijn áltijd zeer vele ándere manieren om een boodschap over te brengen, waaronder: mondeling

   (Mijn mónd kan niemand snoeren), tenzij de EU verdergaat, zoals bijvoorbeeld in de vroegere Sovjet Unie: rechtstreekse moord op ’n zwaar invalide.

 5. Een bitterzoet voorbeeld van democratische dialoog:
  {utube.com/watch?v=3lTxOnU8dgI}
  Gutfeld: Jesus believed in forgiving, unlike woke mob

 6. Met opgedrongen “booster shots” willen de machthebbers de cirkel van moordenarij draaiend houden tot zij de bevolking verminderd zouden hebben tot de schaarste die zij willen hebben. Degenen die zich twee keer hebben laten steken door de dreigende satan moeten dus niet denken dat ze hen gaan laten doen. Ze willen de condities voor hun prikslavenpas altereren naar een derde angelsteek, een vierde, een vijfde etc.

  De juiste weg is opstand en weerstand, en de standvastige weigering mee te werken met de genocidaire machine.

  Laat u niet intimideren door de prikpooiers en de priktrollen die hun keutels neerleggen op het internet.

 7. @@@

  Aangaande uitspraken @;Theudmer en zijn verklaring over de gevallen engelen dat recht gezet moet worden met de volgende link https://youtu.be/ftq6cIj-X5k ..hij meende namelijk dat er gevallen engelen zijn die niet zo zwaar gezondigd hadden
  uiteindelijk nog door berouw gered konden worden ..hetgeen ik toen als voor onmogelijk beschouwde.. bij deze een van die bewijzen.

  1. Waar u over begint is niet bepaald het onderwerp van dit artikel.

   Engelen zoals Mikaël, Gabriël en Rafaël zijn voor eeuwig bevestigd in de hemelse glorie en kunnen niet in zonde vallen. Sêmîazâz en de andere wachters die hem in de zonde gevolgd zijn zijn echter in vijandschap met God gevallen in een tijd na de val van Lucifer en zijn volgelingen; zij waren niet in de status van eeuwige glorie toen Mikaël en anderen dat wel waren, en niettemin lijkt het erop, gezien de oude loor, dat zij in vriendschap met God gebleven waren tot hun val in de dagen van het Huis van Kaïn toen zij de nefilim verwekt hebben. Zij waren dus niet in de eeuwige glorie omdat zij bij de strijd in het begin licht gezondigd hadden maar niet dodelijk en daarom tijdelijke straf ter zuivering moesten doorstaan, en omdat zij niet dodelijk gezondigd hadden waren zij nog in vriendschap met God en zouden zij nog de status van eeuwige glorie bereiken indien zij trouw zouden blijven. In de dagen van het Huis van Kaïn zijn zij echter in doodzonde gevallen, zijn ze boosaardig geworden en werd de mogelijkheid tot de eeuwige glorie voor altijd afgesloten voor hen. Zij werden dienaren van de satan die in Sheol geketend zat.

   Doodzonde verwijdert de heiligmakende gratie uit de ziel en werpt hem in vijandschap met God. Lichte zonde verzwakt de ziel, maar de goddelijke gratie wordt niet verwijderd en de ziel blijft nog in vriendschap met God; dat is de katholieke zondeleer. Daarom gaan mensen die slechts lichte zonde op hun ziel hebben naar het vagevuur ter tijdelijke uitboeting om vervolgens de eeuwige glorie binnen te gaan, zuiver en vlekkeloos, maar dalen mensen die in doodzonde sterven neer in eeuwige doem. Ik pas die katholieke zondeleer gewoon toe op engelen.

   Een theoretische engel die licht maar niet dodelijk gezondigd heeft is geen gevallen engel; we noemen doodzonde dodelijk omdat het de persoon voor eeuwig berooft van het Hemels Visioen en veroordeelt tot de eeuwige verdoemenis; niet-dodelijke zonde heeft die gevolgen niet; daarom noemen we die niet-dodelijk.

   Voor alle duidelijkheid dus: Ik verdedig hier niet een eschatologisch herstel van gevallen engelen, wat een dwaalleer van Origenes was, en ik heb dat hier nooit verdedigd. Een gevallen engel is voor eeuwig gedoemd.

 8. @: Theudmer..

  Je herhaalt je standpunt.. Jezus Christus kon in zijn mensheid alleen de mensheid redden, niet de gevallen engelen.
  Ook een engel die maar weinig zondigde doorbrak de consistentie, zoals dat ook bij Adam en Eva was tijdens de zondeval…
  Bij de dood wordt de mens in het oordeel “geijkt” aan het oorspronkelijke van de consistentie die in ieder mens als een rode draad doorheen zijn leven loopt.

  CITAAT: ▪︎Zij waren dus niet in de eeuwige glorie omdat zij bij de strijd in het begin {{licht gezondigd}} hadden maar niet dodelijk en daarom ((tijdelijke straf)) ter 🙈 zuivering moesten doorstaan, en omdat zij niet dodelijk gezondigd hadden waren zij nog in vriendschap met God en zouden zij nog de status van eeuwige glorie bereiken indien zij trouw zouden blijven▪︎

  Dit klopt dus niet ..het is in zekere zin te vergelijken met het gegeven dat de ouders van Maria van de gevolgen van de erfzonde ontdaan werden en niet Maria zoals het Dogma van de kerk leert.

  1. U lijkt nog steeds verkeerdelijk te denken dat ik beweer dat gevallen engelen gered kunnen worden; dat is niet zo. Maar engelen die geen doodzonde gepleegd hebben zijn geen gevallen engelen.

   Kijk, Jo; indien Adam slechts lichte zonde had gepleegd en geen doodzonde, dan zou het Kruisoffer niet nodig geweest zijn, want dan zou Adam niet gevallen zijn. Hij zou dan slechts tijdelijk gezuiverd moeten geworden zijn, maar de vriendschap met God zou niet verbroken geweest zijn.

   Volgens de sacramentele theologie van de Kerk kunnen lichte zonden zonder het Boetesacrament uitgezuiverd worden terwijl men voor post-baptismale doodzonden alleen vergiffenis krijgt via het sacrament; dat komt omdat voor de vergiffenis van doodzonden het H. Bloed van Christus nodig is en voor niet-dodelijke zonden niet.

 9. @: Theudmer..

  Anna Katharina Emmerick spreekt ook over gevallen engelen die niet zo zwaar gezondigd hadden en die op de planeten en dus in het heelal vertoeven.. in het geheel onder de noemer: de (demonische) buitenaardsen.. helaas heb ik nog niet alle geschriften van A.K.Emm. gelezen.

  Deze gevallen engelen komen naar de aarde, vóór de Waarschuwing en zullen zich [zichtbaar] manifesteren in verschillende gedaanten. ..Ergens zegt Jezus onze Heer in een profetie op YouTube dat ze feitelijk opgedreven worden om af te dalen naar de aarde en wel door de goede heilige Engelen uit de hemel.

  De dood en onderwereld werd in het vuur (hel) geworpen, staat in Openb.20:14 ..en hetgeen, naar ik impliceer, dat de buitenaardsen dus tot onderwereld gerekend dienen te worden.

  Vanuit mijn visie: consistentie..INconsistentie ..is het onmogelijk dat engelen die
  geen “doodzonde” hebben begaan zich alsnog kunnen redden zoals jij beweert.
  Maar misschien is er informatie die mijn stelling weerlegt.. hopelijk kom ik wel nogeens in de gelegenheid om het boek Henoch in zijn geheel te lezen want ik heb opgemerkt dat daar zeer relevante informatie in staat voor onze tijd.

  Mijn stelling is dus dat de gradatie in de zondigheid bij de gevallen engelen niets uitmaakt en dat ze bij het laatste oordeel zo bij zo in het vuur van de hel worden geworpen.

  1. U lijkt nog steeds te denken dat ik beweer dat gevallen engelen gered kunnen worden; dat is niet zo. Een engel die geen doodzonde gepleegd heeft is geen gevallen engel. Sêmîazâz, Azazel en de andere wachters die in de antediluviaanse Alderdagen de nefilim op aarde voortbrachten kunnen niet gered worden, want zij zijn in doodzonde gevallen. Maar heeft u zich al eens afgevraagd hoe zij in een tijd na de strijd tussen Mikaël en Lucifer uit Gods vriendschap konden wegvallen, terwijl engelen zoals Mikaël dat niet konden en kunnen omdat zij voor eeuwig bevestigd zijn in de hemelse glorie? Het antwoord daarop moet zijn dat Sêmîazâz en degenen die hem gevolgd zijn nog niet die glorie binnengegaan waren omdat zij nog bepaalde zondigheid uit te boeten hadden, zondigheid echter die niet zo zwaar geweest was dat de poorten van die glorie voor eeuwig voor hen afgesloten bleven. Het betrof dus een tijdelijke ballingschap. Door, echter, de nefilim te verwekken bij de dochters van Tubalcaïn zijn zij echter in staat van doodzonde gevallen en kunnen zij niet gered worden van de verdoemenis. Een mens kan na doodzonden nog gered worden door boetvaardigheid via het H. Bloed van Christus, maar engelen in staat van doodzonde zijn voor eeuwig gedoemd, want Christus is op aarde gekomen om het Huis van Adam te redden en niet de gevallen engelen.

   Het onderscheid tussen doodzonde en lichte zonde is dogmatische leer die op het catechetisch niveau ontvangen moet worden. De drie componenten van doodzonde zijn dat de daad zware materie is, dat er instemming van de wil is en dat er besef is van het kwaad dat gepleegd wordt. Wanneer één van die drie ontbreekt heeft men geen doodzonde.

   Iemand die in staat van gratie is blijft, wanneer hij louter licht zondigt, in die staat; wanneer hij echter doodzonde pleegt verliest hij de gratie van God en hij is dan in staat van doodzonde. God veroordeelt niemand naar de eeuwige verdoemenis voor een lichte zonde, wel voor doodzonde.

   Het Boek van Henoch is geen onderdeel van de canon van de H. Schrift maar is wel een zeer oude tekst, en er staan profetieën in over Christus. In canonieke epistels van het Nieuw Testament wordt verwezen naar dingen die besproken worden in die tekst, en meerdere kerkvaders hebben hem gelezen. Oude teksten zijn dikwijls dragers van oude, vergeten kennis.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht