Het cynische spel van de geneesmiddelenindustrie

Sommige artikelen die verschijnen op onze site lokken soms heel wat controverse en bitsige reacties uit, die hun doel soms voorbijschieten. Misbruik binnnen de Kerk zorgt steevast voor emotionele commotie en moet terecht veroordeeld worden. Soms wordt het echter buiten elke proportie uitvergroot, terwijl het in alle geledingen van de maatschappij en zeker binnen gezinnen, voorkomt . Over bepaalde groepen wordt nooit gesproken. Wat gebeurt er binnen de Islam, wat gebeurt er in de koranscholen? Wat gebeurt er tijdens sportkampen?…De bedoeling mag nooit zijn katholieke religieuze genootscheppen, zoals de Sint Pius X Broederschap, die een enorme meerwaarde hebben voor heel de katholieke Kerk en er voor gezorgd hebben dat aan de post-conciliaire excessen een halt werd toegeroepen, te beschadigen. Rotte appels zijn er overal, het is niet daarom dat het hele instituut moet verguisd worden.

Nu even iets heel anders.

Onze media, zoals VRT en vtm doen volop mee aan de anti-chloroquine hetze, die vooral begonnen is nadat de Amerikaanse president Trump in een persconferentie toegegeven had dat hij uit voorzorg tegen het coronavirus het aloude anti-malariamiddel chloroquine gebruikte. Zelfs als Trump goudstaven kon toveren, dan nog zouden zijn vijanden beweren dat het oud ijzer is, zover gaat die obsessionele haat, die blijkt uit de eenzijdige en hatelijke berichtgeving in de kranten en zeker bij de VRT, waar de verslaggeving van  een ” journalist” als  Björn Soenens soms belachelijke proporties aanneemt.

En eigenlijk weten zij niets over chloroquine. Zij nemen klakkeloos de subjectieve persberichten over, die hen vanuit de VS worden toegezonden. Chloroquine is een geneesmiddel, dat reeds lange jaren bestaat en met veel succes wordt toegepast voor de behandeling van malaria.

Er worden elk jaar miljoenen doosjes van verkocht, zonder enig neven-effect. Alleen bij personen met hartritmestoornisssen kan het geneesmiddel dit probleem verergeren.

Nu heeft de befaamde professor Raoult uit Marseille dit middel gebruikt om corona-patiënten met duidelijke symptomen en in een vroeg stadium te behandelen met chloroquine, met daaraan toegevoegd zink en een op longziekten efficiënt werkzaam antibioticum. Het resultaat is verbijsterend, zodanig zelfs dat Marseille, in verhouding tot andere grote Franse steden, veel minder sterfte door corona telt.

De langharige Professor Raoult, een anti-conformist in vele uitspraken en in zijn uitstraling, is niet de eerste de beste. Hij is professor micro-biologie, viroloog en wordt beschouwd als de Franse specialist bij uitstek van infectieziekten. De Amerikaanse site Expertscape heeft hem dit jaar als de wereldexpert voor overdraagbare ziekten uitgeroepen!

Dit zorgt natuurlijk voor jaloezie, nijd, verdachtmakingen, vooral van de machtige multinationals van de geneesmiddelenindustrie, die ten allen koste willen vermijden dat een gekend en spotgoedkoop geneesmiddel efficiënt tegen het corona virus wordt ingezet, terwijl zij ten allen prijze tegen veel geld hun hypothetisch vaccin willen opdringen.

Over professor Raoult is in Vlaanderen niets bekend, hij is taboe. Raar toch, de media kennen hem niet, zij zwijgen hem dood. Waarom? Omdat zij gewoon geen interesse hebben in wat er werkelijk in de medische wereld gebeurt. Zij nemen klakkeloos over wat hen via bepaalde eenzijdige kanalen wordt doorgesluisd. Ook de Belgische Volksgezondheid raadt het product nu af, zonder enig zelfstandig onderzoek.

The Lancet, het bekende wetenschappelijke tijdschrift, dat een studie gepubliceerd heeft, beweert dat de behandeling van de ziekte met chloroquine ondoeltreffend is en zelfs schadelijk kan zijn. Onmiddellijk was dat bij VRT en vtm (HLN) het nieuws van de dag. Hetzelfde werd gekwaakt, in dezelfde bewoordingen.

De voormalige Franse minister van Volksgezondheid, zelf een vermaard cardioloog , voormalig burgemeester van Lourdes en van Toulouse, heeft in een interview op de Franse TV-zender BFM TV  de studie van The Lancet op deskundige wijze afgekraakt. In de testgroep met chloroquine  hadden immers 20% van de patiënten zware respiratoire aandoeningen, in de controlegroep slechts 7%. Een onevenwicht dat de mortaliteit in de chloroquinegroep kunstmatig de hoogte in jaagt.

“Waarom zouden erkende wetenschappers zo’n belangrijke medische gegevens vervalsen?”, zo werd hem gevraagd. Het is omdat volgens minister Douste-Blazy een befaamd tijdschrift zoals The Lancet en andere belangrijke tijdschriften voortaan rechtstreeks beïnvloed worden door de multinationals van de geneesmiddelenindustrie. De bedragen die op het spel staan zijn zo enorm, dat de labo’s in het geheim bepaalde artikelen financieren.

“Indien het Amerikaanse laboratorium Gilead (dat de behandeling met chloroquine verwerpt) aankondigt dat een van zijn molecules werkt, dan verschijnt dit bericht de volgende dag in de Wall Street Journal , waarop de onmiddellijke stijging van de beurskoersen aan de aandeelhouders vier miljard dollar doet verdienen. De laboratoria kunnen deze unieke kans  om kolossale profijten te maken niet laten voorbijgaan”, aldus minister Douste-Blazy. Let op, dit is niet de zoveelste complottheorie van een of ander kwibus op internet ! Het gaat om een vermaard cardioloog, ooit zelf minister van Volksgezondheid van Frankrijk .

Op grond van deze sterke aantijgingen van de vroegere minister van Volksgezondheid begrijpt men dat de studie gepubliceerd door The Lancet alleen maar een poging zou kunnen zijn vanwege de multinationals om professor Raoult te destabiliseren.

“Indien men mij , na twintig jaar onderzoek, zou gezegd hebben dat ik dergelijke dingen zou meemaken, zou ik er geen seconde in geloofd hebben”, zo besluit hij, totaal verbauwereerd, het interview. Dus zo zou de volksgezondheid op wereldschaal werken, het overleven van miljoenen zieken zou alleen maar afhangen van de beurskoersen van de multinationals van de geneesmiddelenindustrie…!  Ontluisterend!

De soevereine  staten moeten zelf dringend de zaken terug in handen nemen, zoniet zal de toekomst van ons allen in handen zijn en blijven van financiële machten.

 

Auteur:Veroon ter Zee

21 commentaren op “Het cynische spel van de geneesmiddelenindustrie

 1. Het is te goedkoop het middel, en daarom kan men er niet veel aan verdienen, dat is het probleem, de pillen tegen malaria zijn helemaal niet duur en is al heel lang op de markt. Weet je de farmaceutische industrie is een maffiabende dat is het, geld verdienen op onze kap, goed artikel.

 2. Dat is niet enige, beste Veroon. Een politieke collega van Douste Blazy, heeft volgens de Figaro erop gewezen, dat de grote vaccin fabrikanten, de Marseillais prof. dr. Raoult willen vernietigen, omdat hij hen in de weg staat. Zij willen hun “vaccin” verkopen en de hele wereld bevolking inenten met hun troep, qua tijd onhaalbaar en bovendien, die nooit zal werken als gevolg van de continue verandering van een virus. Anti-griep prikken helpen daarom ook niet. Maar Macron doet er alles aan om vaccinatie door te drukken. Deze bankier president heeft zelf aandelen in de farmaceutische industrie. Hij heeft Raoult bezocht. Desalniettemin tracht hij het gebruik van het anti-malaria geneesmiddel bij wet te verbieden. In NL is het niet anders, gezien de reactie van min. De Jonge op TV, die ook gewezen werd op het anti-malaria middel, maar afwees als kwakzalverij. Onze maçonnieke regeringen zijn corrupt tot op het bot. De regering wil de stoel van de geneesheer. We leven in een post-communistische maatschappij.

 3. Goed dat dit artikel in deze betrouwbare site verschenen is. Er is trouwens minstens één ziekenhuis die dit middel toedient.

 4. Nog een nabrander op het bovenstaande, beste Veroon. Volgens de HIV (Aids) ontdekker prof. Montagnier, is voor minstens 95% van de geïnfecteerde bevolking, het Chinese griep virus ongevaarlijk, en voor 4,5% een beetje gevaarlijk. Dat komt omdat volgens hem, de natuur geen kunstmatig, in laboratoria (1) gefabriceerd virus organisme, accepteert. Het virus zal daarom heel snel zwakker worden.

  (1) Dat high tech laboratorium kunnen de Chinezen niet zelf maken. Dat is gekocht van Frankrijk in de tijd van premier Raffarin en president Chirac, begin jaren 2000. Frankrijk heeft ook de opleiding verzorgt van Chinese laboranten, om in dat lab. te kunnen werken. Er zijn drie landen die dergelijke
  laboratoria maken, FR, VS, en Rusland.

 5. Toch raar dat de schrijver een vermaarde bekende top wetenschapper aanvoert. Terwijl als je dat tegenwerpt met talloze vermaarde bekende topwetenschappers je dan gelijk krijgt te horen dat ze wel betaald zullen worden.
  Uw artikel drijft alleen maar op vermoedens en nergens zijn er bewijzen van de door u opgevoerde vermeende invloeden. Ik wil best geloven dat er invloed is van geld op sommige wetenschappers. Maar zeker niet in de schaal die u doet voorkomen. U voert een laag sterftecijfer aan als bewijs voor de werking van een middel. Terwijl heel veel topwetenschappers dit middel sterk afraden.

  Wat mij nog meer stoort is wederom u bescherming van de leiding van de broederschap. En weer onder het mom van er zijn andere stromingen waar het ook gebeurd. Dat dat een feit zal zijn geloof ik zonder meer. Maar gebruik het nooit als argument om het falen in ‘eigen gelederen’ toe te dekken.

 6. Er is niks nieuws onder de zon, beste Erik, de corruptie bij de grote farmaceutische bedrijven is algemeen bekend. Waarom bent U verbaasd ? Als U eerlijk bent, vraag U zelf dan eens af, wat is in de huidige tijd, niet corrupt ? Prof Montagnier heeft het Aids virus ontdekt, maar er is nog steeds geen anti-aids virus vaccin uitgevonden, en niets wijst erop dat dat gaat gebeuren, want virussen muteren voortdurend. Hij is een niet liegende autoriteit, met zijn uitspraak over de gemanipuleerde hysterie van de Chinese griep crisis. Van de meeste anderen “experts” valt dat niet meer te zeggen. De meesten zijn gekocht. De anti-griep prik dient ook tot weinig of niets, want zij loopt altijd achter de feiten aan. Nu terug naar de personen in kwestie. De “soldaat Raoult” uit Marseille, gaat door ondanks de recentste Franse wetgeving van de bankier president Macron. Hij wil geen gewetenskwestie aan zijn lijf, zoals onze Limburgse huisdokter Elens, die wel de versnelling achteruit gezet heeft onder druk van het leugenachtige RIVM en de minister, en daardoor een patiënt heeft laten sterven. Ik verzoek U zijn verslag aan te horen op het FvD Journaal van Baudet van afgelopen maandag. De “Lancet” staat bekend om zijn reputatie, maar de hoofdredacteur Dr. Richard Horton, heeft recent erkend dat vele publicaties in zijn tijdschrift niets waard zijn, omdat ze besteld worden door de grote farmaceutische bedrijven die zich inkopen in de zogenaamde onafhankelijke onderzoek instituten. Tegenwoordig is alles is te koop voor geld. Het “Lancet” artikel over het anti-malaria artikel, is ook bestreden door het med. tijdschrift “Recovery”. Prof. Raoult noemt het gewraakte artikel, “foireuse” ; vertaald in NL, “gebakken lucht”. Med. onderzoek en med. behandeling staan onder druk van de staat. Als U, beste Erik, daarin geen groot gevaar zit van een neo-communistische staatsgreep door vele regeringen, met de vrijmetselaar Rutte voorop, dan mankeert realiteitszin en gezond wantrouwen tegen iedere machthebber. Vergeet niet de beruchte uitspraak van de joodse top van de top vrijmetselaar Kissinger, dat “macht” net zo “lekker is als seks”.

  1. Wat een bij elkaar verzonnen onzin.. Je hebt een gezond wantrouwen en een ziekelijk wantrouwen beste Jules. Ik schaar u bij de laatsten. Het enige wat ik u hoor zeggen er is sprake van geld en DUS zal het wel fout zitten. Er is geen enkel bewijs voor uw beweringen. Nog ook niet van het vermeende slachtoffer dat u net zo snel linkt aan het beleid van RIVM en kabinet. U beweert dat deze patient nog had geleefd met de toediening van zeer twijfelachtige medicijnen. Dat is wat u doet manipuleren en alleen luisteren naar informatie die u van pas komt. Elke andere wijst u af. U kunt alleen maar spreken over vrijmetselaars. Die zijn het kwaad van de wereld. En er is nog steeds geen enkele vorm van bewijs van uw beweringen. U staaft altijd uw beweringen met enkele incidentele voorbeelden. Zoals ook nu de bewering van een enkele geleerde . Een eveneens gekende top viroloog zegt dat het virus onmogelijk door een mens gemaakt kan zijn. Door de samenstelling van het virus. En dat er corruptie plaats vindt bij overheden en bedrijven is van jaar en dag.. Maar dat wil niet zeggen dat het gehele systeem verdorven en fout is….

 7. Ik citeer uw woorden, beste Erik, ….. “uw vermeende slachtoffer…………..”, komen uit de mond zelf van de Limburgse dokter Elens, bij Baudet in het FvD Journaal.
  Vrees dat U blind blijft, zoals velen in angst gevangen, de realiteit niet meer kunnen zien,
  als konijnen voor de koplampen van de stropers auto,
  verstijfd van angst,
  existentiële angst voor iedere doodskwestie.
  Veelal gaat het om atheïsten of agnosten.
  Blind, beste Erik, ook voor de rest van de feiten die ik opsom, betreffende prof. Raoult en de “Lancet”.
  Terzijde, Baudet heeft de oorlog verklaard aan de subversieve vrijmetselaar Rutte, met zijn duivelse plannen.
  Baudet, weigert de 1,5 m. samenleving ;
  hij weigert verplichte vaccinatie ;
  hij weigert de volg app. op het tel. mobieltje ; enz………!!
  Gelukkig zijn er nog parlementariërs die het verraad van de regering aan de eigen bevolking, door krijgen, en zich verzetten.

  1. Wat zijn feiten Jules. Dat die professor dat gezegd heeft dat is een feit. De inhoud van de bewering is geenzins een feit. Zie u pikt weer incidentele gebeurtenissen uit het geheel om uw gelijk te staven. En daarmee veegt u een gros aan tegenbeweringen van tafel alsof het niets is. U wil een professor geloven om een bewering van een gekunsteld virus omwille van zijn vinding van het HIV virus? Terwijl er tientallen TOP virologen uit allerlei landen zijn die geheel anders beweren. Deze professor noemt het zelfs een pandemie. Een kenmerking die u verre van u gooit. Want is maar een Chinese Griep toch? Baudet is net als Wilders een meester om te zoeken naar de gevoeligheden in de samenleving. Gelukkig is de wind flink uit de zeilen genomen. En stevent Rutte af op een stevige overwinning. Gelukkig neemt u de gezondheid van de bevolking vooraf goed ter harte.. Met wel of geen door u gewenste regering…

 8. Beste Veroon, ik ben gewend om citaten te checken. De opmerkingen die je citeert uit het interview met de Franse oud-minister Douste-Blazy over het laboratorium Gilead heb ik niet kunnen vinden. Ook niet dat tijdschriften zoals The Lancet “voortaan rechtstreeks beïnvloed worden door de multinationals van de geneesmiddelenindustrie.” Ik heb nu verschillende interviews met de man bekeken en beluisterd, maar ik heb geen resultaten geboekt. Wat betekent hier trouwens “voortaan”? Graag zie ik een alsnog een concrete bronvermelding.

  1. Veroon heeft helemaal gelijk, beste Rinze. Vertrouw beter op papier, i.p.v. alles te googelen, en daarna anderen de maat nemen als je iets niet vindt. Er is ook een wereld buiten googel om, bv. enkel voor abonnées. Dat euvel van googel praktizeren anderen hier ook. Lees het artikel, enkel voor abonnées, van de zeer populaire Frans- joodse commentator Eric Zemmour, in de Figaro van afgelopen Vrijdag of Donderdag. Hij citeert de hoofd redacteur van de Lancet, Dr. Richard Horton. Zie wat verderop hierboven.

   1. Beste Jules, ondanks herhaalde pogingen is het mij niet gelukt een digitaal exemplaar van Le Figaro van de 29e mei aan te schaffen. Waarschijnlijk zou ik echter aan het artikel van Zemmour in dezen niet veel gehad hebben, omdat, zoals je zelf aangeeft, hij daar Dr. Richard Horton van de The Lancet “citeert”. Dat kan uiteraard niet als doorslaggevende bron worden aangemerkt. Je moet uiteraard checken of Zemmour Horton correct citeert. Je doet hier hetzelfde waar Erik je hierboven over kapittelde. Overigens weet ik dat Horton zelf in 2015 al toegaf dat “much of the scientific literature, perhaps half, may simply be untrue.” Daarover geen misverstanden.
    https://www.collective-evolution.com/2015/05/16/editor-in-chief-of-worlds-best-known-medical-journal-half-of-all-the-literature-is-false/

    Nog twee opmerkingen.
    1. Waar heb ik iemand de maat genomen (omdat ik niets vind)? Inderdaad: nergens. Ik heb alleen gevraagd naar de bron.

    2. Boeken te over in mijn huis. De laatste tijd schaf ik vnl. boeken in digitale vorm aan., er moeten looppaden in huis over blijven. Wat er in deze boeken staat, moet echter net zo goed worden gecheckt als wat op internet is aan te treffen. Het betreft beide slechts media, er is geen fundamenteel verschil.

    Overigens: zalig Pinksteren aan jou en je vrouw.

 9. Neen, beste Rinze, die Eric Zemmour checken, dus check op check, dat doe ik niet. Dan kun je wel doorgaan tot in het oneindige. Zijn citaat is voldoende, evenals de bevindingen van de Limburgse soldaat Dr. Elens. En dat gegoogel, beste Rinze, het risico van ernaast zitten is levensgroot ; primo, Figaro gegevens (en andere pers media) zijn enkel voor abonnées toegankelijk( kosten 10 E per maand), en secundo, google is corrupt, google censureert, hetgeen algemeen bekend is. Zij verwijdert gegevens die niet passen in de mainstream opinie van MSM en regeringen. Tot slot, enkele jaren terug was ik op een congres van het Koninklijk Instituut voor Wetenschappen hier in Den Haag. Dat stond onder leiding van de vrijmetselaar Robbert Dijkgraaf. Daar uitten diverse leden hun angst dat de groene klimaat leugens “de wetenschap” zouden kunnen gaan schaden, en de subsidie stromen zouden kunnen opdrogen. Zij waren zeer vooruitziend. Zover is het nu gekomen. Dat was tijdens de groene leugen met de “hockeystick” grafiek en andere onzinnigheden en leugens van de East Anglia Universiteit in het VK. De belangrijkste functionarissen zijn inmiddels ontslagen. Zij werkten voor het corrupte, maçonnieke VN. Helaas, die ingenieurs waren vooruitziend. En zover is het nu gekomen. Met mij zijn er velen die het woord “wetenschapper” of nog erger, “expert”, niet meer kunnen aanhoren. Een natuurlijk gevolg van de massa hysterie, gekweekt, dag in dag uit, al twee maanden lang, door de massa media, geschreven pers en TV ; staats propaganda, betaalt door de groen linkse maçonnieke regering Rutte, met ons geld, opgebracht door de belasting betaler.

 10. Tenslotte, beste Rinze, om terug te komen op de geneesmiddelen industrie en zijn inkoop van Lancet artikelen, zoals aangegeven door de hoofdredacteur Dr. Richard Horton :
  in de katholieke FR internet krant “Lesalonbeige”, vinden we dezelfde bevindingen terug. Prof. Gilbert Deray, van het bekende Parijse ziekenhuis “la Pitié-Salpêtrière”, heeft verklaard, “”Si l’article du Lancet est une fraude cela va briser la confiance dans les scientifiques de façon durable.”” Verder geeft de krant aan, “”Dans une lettre ouverte publiée jeudi soir, des dizaines de scientifiques du monde entier, de Harvard à l’Imperial College de Londres, soulignent ainsi que l’examen minitieuse de l’étude du Lancet, “a soulevé à la fois des inquiétudes liées à la méthodologie et à l’intégrité des données.” Ils dressent une longue liste des points problématiques, d’incohérences dans les doses administrées dans certains pays à des questions éthiques sur la collecte des données des patients, en passant par le refus des auteurs de donner accès aux données brutes.”” Vooral deze laatste zin, beste Rinze, doet de deur dicht. Het corrupte RIVM van de vrijmetselaar Van Dissel, geeft ook geen verdere gegevens af, dan de pers berichtingen en officiële verklaringen, tot klacht van de politieke oppositie in het parlement. Het RIVM heeft het machtsmonopolie van de politieke leiding overgenomen. Zo regelen de maçonnieke broeders
  een angst psychose onder de bevolking, en regelen ze onder elkaar in de loge een ruïneuze lock down, en kunnen ze een gezonde bevolking op sluiten, ter vernietiging van de economie van een volk, onder het maçonnieke Credo, “ordo ab chaos”. De enige die het heeft opgenomen voor ons, beste Rinze, is de Koning, die, in zijn rede op de Dam in Amsterdam op 4 mei, sprak dat het “nieuwe normaal”, nooit
  normaal kan zijn, en hij sprak zich uit tegen de overige “waanzin” van de regering.

 11. Even een korte reactie, die elk voor zich in overweging mag nemen.
  Het is een FEIT dat in de Belgische regering 40 voltijdse lobbyisten aan het werk zijn vanuit de farmaceutische industrie !

 12. Nog een nabrander op bovenstaande reactie. Zie de video, “Ärtze für Aufklärung”. Dit is een initiatief van 4 Duitse artsen, Heiko Schöning, Walter Heber, Olav Müller, en Marc Fiddike. Zij waarschuwen Duitsland en de wereld voor de wereldwijde corona zwendel, waarin we ons momenteel bevinden. Zij onderbouwen duidelijk waarom de getroffen maatregelen irrationeel en gevaarlijk zijn en duidelijk een politieke agenda dienen. Zij willen zelf, indien nodig een oppositie vormen om Duitsland te behoeden voor een ramp. Zij worden gesteund door bijna 1200 artsen, specialisten en andere deskundigen, waaronder 120 met bredere bekendheid. Allemaal staan ze erachter dat corona misbruikt is. Er is door de regering een grote misdaad tegen de eigen bevolking begaan. Zie verder……..!

 13. Men wil niets weten van het anti malariamiddel voor corona. Maar opzienbarend vind ik dan het nieuws dat voorbij kwam op de publiekzenders, dat vele ziekenhuizen in NL het anti malariamiddel had gegeven bij patienten op de ic’s met covid 19. Apart en paradoxaal dus.

  1. Beste Jules, De citaten waarmee je nu komt, en ook je ervaringen bij het gezondheidscongres lijken me steekhoudend. Dat je het woord “expert” en “deskundige” niet meer kunt aanhoren, begrijp ik. Veelal worden dergelijke betitelingen toch gebruikt als autoriteitsargument, en men vervalt dan in een drogredenering. Overigens betekent dat niet dat er geen experts zouden zijn. Maar de Bekende Experts (een soort bn’ers) in de Nederlandse media zijn zelfgenoegzaam en dulden geen (deskundige) tegenspraak. Ik ben op medisch gebied een volstrekte leek, hoogstens ervaringsdeskundige. Ik ben dus niet in staat een medicijn/vaccin op werking te beoordelen.

   De farmaceutische industrie is inderdaad geldgedreven, zoals elke industrie. Ik heb de Franse oud-minister niet horen zeggen wat Veroon schrijft, maar wel in een interview dat er bij de artikelen in The Lancet ook “diverse belangen: een rol spelen. Ik neem aan dat een daarvan een financiële is. In NRC-Handelsblad van 30 mei jl. schrijft microbiologe Rosanne Hertzberger bijv. over redesivir van het laboratorium Gilead. Ze schrijft dat dit bedrijf uit de “gelijke delen brille als kwaadaardigheid” bestaat. Gilead had bv een medicijn ontwikkeld dat hepatitis C volledig geneest. “Een geneesmiddel dat daadwerkelijk geneest, dat is een zeldzaamheid tegenwoordig. Probleen: in de VS kostte de kuur tachtigduizend euro. We hebben geen idee wat Nederland betaalt, want de farmaceut heeft onze bestuurders succesvol gemuilkorfd.” Toen bleek dat remdesivir een rol kan spelen bij Covid-19 vroeg Gilead onmiddellijk het “weesgeneesmiddelstatus”ervoor aan. “Het is ronduit verontrustend dat we voor een coronabehandeling mogelijk afhankelijk worden van spelers met zo’n slecht functionerend kompas.”Overigens betreurt ze het dat hydroxychloriquine zo’n Trump-drug is geworden. “De mogelijke toepassing was veel meer dan “leuk geprobeerd.””

   Passend citaat:
   1 Timoteüs 6:10
   “Want de wortel van alle kwaad is de geldzucht.”

   1. Lees voor : ” slecht functionerend kompas” “slecht functionerend moreel kompas”.

 14. Hier een zeer verhelderende video over hoe de gezondheidsmaffia en een aantal welbekende personen de ‘coronacrisis’ gebruiken (als zij al niet aan de oorsprong ervan liggen) om gigantische kapitalen te verdienen en de wereld zover te brengen dat massale vaccinatie bijna onvermijdelijk is.
  Geen complottheorieën maar enkel feiten, citaten en cijfers uit publieke bronnen. De video is in het Engels, maar de presentatrice spreekt zeer rustig en je kan altijd (zoals ikzelf heb moeten doen) het beeld even pauzeren om een citaat of schema rustig te bekijken.
  Ten zeerste aanbevolen: https://www.bitchute.com/video/1Z5VYqJqrtI/

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht