George Soros zegt dat de coronacrisis de ‘crisis van zijn leven’ is

De linkse miljardair George Soros heeft in een interview aangegeven dat de “coronapandemie” de weg effent voor maatschappelijke veranderingen die daarvoor onmogelijk leken, en hij noemde de coronacrisis “de crisis van mijn leven”.

Op de vraag of deze crisis vergelijkbaar is met voorgaande crisissen, zei Soros: “Nee. Dit is de crisis van mijn leven. Zelfs voordat de pandemie toesloeg, besefte ik dat we in een revolutionair moment waren beland, waar wat in normale tijden onmogelijk of zelfs onvatbaar zou zijn, niet enkel mogelijk was geworden, maar mogelijks absoluut noodzakelijk”, aldus Soros in het interview met Project Syndicate, ’s werelds grootste opinieblad.

Soros maakt zich ook zorgen over de toekomst van de EU, omdat het “een incomplete unie is”.

Hij uitte zijn bezorgdheid over het feit dat landen zoals Polen of Hongarije misschien meer onafhankelijk kunnen worden van de EU, indien het Duitse gerecht de beslissingen van het Europese Gerechtshof in twijfel kan trekken.

Soros schoof het idee naar voor van “eeuwige” Europese obligaties, die hij “Consols” noemde. Met het geld daar door die Consols wordt gecreëerd, zou hij de strijd aangaan tegen het coronavirus, alsook ‘klimaatverandering’.

“President Ursula vonder Leyen van de Europese Commissie zegt dat Europa ongeveer €1000 miljard nodig heeft om deze pandemie te bestrijden, en ze zou er €1000 miljard moeten aan toevoegen voor de klimaatverandering”, zo zei Soros. Hij vertelde niet waarom die zogenaamde “consols” niet in gewone tijden kunnen uitgevaardigd worden.

Over Trump zei Soros nog dat hij verwacht dat hij zichzelf zal ‘vernietigen’ en dat hij reeds bezig is Soros’ stoutste verwachtingen te overtreffen.

Soros is middels zijn ‘Open Society Foundations’ een geldschieter voor liberale doelen in de wereld, inclusief abortus, euthanasie, bevolkingscontrole, homohuwelijk, transgenderisme, enz. Hij geeft jaarlijks bijna $1 miljard uit, waarvan $150 miljoen aan Planned Parenthood, American Civil Liberties Union, enz

Bron: Project Syndicate, via Restkerk.net

identicon

Auteur:Jozef Ivo

Een katholiek die bezorgd is over wat er in de Kerk gebeurt.

10 commentaren op “George Soros zegt dat de coronacrisis de ‘crisis van zijn leven’ is

 1. Dat zal wel, die man is opzichzelf al een crisis, overal waar hij komt breken crisissen uit, die man is een echte ziekt, veel erger dan corona.

 2. Soros: één van de grootste vijanden van de democratie en de menselijke vrijheid. Voor gelovigen is hij een nachtmerrie. Zijn ‘geval’ toont dat er in deze wereld een klein aantal mensen is, die allemaal veel en veel te veel macht hebben en in de mogelijkheid zijn de wereld naar HUN hand te zetten. Neem de EU: niemand onder ons heeft daar ooit voor kunnen kiezen. Voor de invoering van de euro is er zelfs nooit een debat geweest. Landen mogen niet opnieuw onafhankelijk worden en het Duitse Grondwettelijk Hof mag geen uitspraken doen tegen de EU, die nota bene de hele tijd buiten haar verdragsrechtelijke bevoegdheden opereert. Denk erom: dergelijk machten zullen, als het hen past, “achterlijkhedden” zoals godsdiensten ook aanpakken.

  1. Ik heb daar maar een woord voor crimineel, als je die zijn levensverhaal bekijkt kom je tot die vaststelling en hij zou ook (las ik gisteren) te maken hebben met de bloedige en gruwelijkheden in Amerika langs de Antifa beweging een uiterste linkse organisatie. Wat niet kan is natuurlijk de wurging van die agent naar Georges Floyd ?? toe dat ook is crimineel, die agent is voor mij een psychopaat. Volgens de foto is zijn gezicht een soort gevoelloos masker, juist zoals de 1 % elite van de DEEP STATE maar deze manier van denken of kijken wordt weer eens een complottheorie genoemd EN ALLES LOOPT NORMAAL VERDER TOTDAT MENSEN WAKKER WORDEN

 3. Het zal ooit wel uitkomen dat dit virus geen natuurlijke oorsprong had maar een bio-wapen was van de linkse globalisten aka Kalergi clan aka deep state om de westerse economie te verstoren. De opmars van anti-globaistische Rechtse patriotische partijen, het rechtse verweer tegen het UN invasieverdrag van Marrakesh, de rebelse ongehoorzaamheid tegenover de EU dictatuur van Hongarije en Polen, de Brexit, de Grieken die de volgende invasie van Europa tegenhouden , en als kers op de rechtse taart de mislukte staatsgreep van Pelosi, tja zoveel globalistische plannen gedwarsboomd en dus moest er dringend aan de noodgreep getrokken worden. Het labo in Wuhan werd met frans geld gemoderniseerd in 2015 zodat het een BSL4 labo werd. Er werd geexperimenteert met een vleermuis-corona virus op mensenlijke kankercellen en het resultaat was geslaagd. Een land met 1,3 miljard inwoners waar er enkel een klein deeltje besmet wordt en er minder dan 5000 sterven terwijl ze er wel in slagen om de hele westerse wereld te besmetten en meer dan 270000 westerlingen te doden. Het WHO dat blijft volhouden dat het slechts een griepje is en nadat Trump de vluchten bant uit China in hun nieuwsblad schrijft dat het niet nodig is om internationale s´vluchten te verbieden. De democraten die Trump eerst beschuldigen van xenofobie en nu dat ie te laat zou ingegrepen hebben. De EU die wel lacht met Trump maar zelf totaal niets onderneemt maar nu ineens wel miljarden euro´s vraagt.
  Dit hele Covid zaakje stinkt erger dan duizenden beerputten, just my 2 cents.

  1. Deze virus heeft niet meer doden geeist als de griep in 2017-2018.Zie film, wel even geduld met opstarten deze man heeft meegewerkt aan varkens pest en dit was een bull shit deze griep is gegaan zoals ze gekomen is het heeft de nederlandse regering miljoenen aan vaccins gekost die later in de prullemand zijn beland
   https://www.youtube.com/watch?v=w5hElXP_j2Y&feature=youtu.be

 4. Zeer gevaarlijke mens opererend binnen de reeds lange tijd gevestigde zieke ‘New World Order’ cult welke als enig doel heeft; de volledige controle over de wereldbevolking. Deze eeuwenoude agenda volstrekt zich geleidelijk en in kleine en soms grotere stappen (zoals nu met de ‘COVID19 pandemie’ ) middels dictaten vanuit de ‘schaduw’ aan onze ‘democratisch’ gekozen z.g. ‘onafhankelijke’ politiek, De NWO heeft als einddoel een fascistische wereld dictatuur afgedwongen door een centraal leger met behulp van een centraal financieel systeem met ondersteuning van min of meer nu al ingeburgerde (verslavend werkende) Artificiële Intelligentie (A.I.) gefaciliteerd door enkele superrijke futuristisch geobsedeerde technocraten inmiddels ook horig aan deze cult.

  1. Laat je nakijken. Er is volstrekt geen enkel bewijs voor wat je hier zegt. Het zijn enkel hersenscheten van zogenaamde wantrouwende mensen die niets anders doen dan zogenaamde conclusies trekken.
   Je laat NWO vallen als term. Die door doemdenkers is verzonnen.

 5. deze man is behoorlijk ziek..narcistische trekjes sociopaat,en psychopaat…dat is hij!!ruim hem op aub!!gevaar voor de samenleving

 6. Ik wens iedereen het beste maar deze oorlogs krimineel mag voor mijn part kreperenDe mensen zijn bang voor corona ze denken als er een vaccin komt dat hun probleem op gelost is,ik denk en ben er zeker van dat dan de ellende gaat beginnen,in de vaccins zitten stoffen waardoor onze dna word veranderd, de mens mag niet met dna spelen.De vaccins dienen min. 5jaar getest.Zie hier het filmpje van Wolfgang Wodarf wel eventjes geduld https://www.youtube.com/watch?v=w5hElXP_j2Y&feature=youtu.be

 7. Voor degenen die zich laten vangen door “Juuls” betreffende de bewoording “Nieuwe Wereldorde”:

  “Novus Ordo Seclorum” staat samen met het satanisch oog van Horus op het “Grootzegel van de Verenigde Staten” en dat zegel werd in 1935 op het dollarbiljet gezet door President Roosevelt, vrijmetselaar van de 32ste graad.

  En er is letterlijk een “United Nations New World Order Project”.

  Er zijn, trouwens, sciëntisten die openlijk zeggen dat zij een “computergod” willen bouwen via “artificiële intelligentie”, en het concept wordt gepropageerd via de filmindustrie; er kan echter geen door mensenhand gemaakte “artificiële intelligentie” bestaan, want intelligentie is een geestelijke eigenschap, en de mens kan geen geesten scheppen. “Artificiële intelligentie” is slechts een misleidende bewoording vanwege de NWO-conspirateurs voor de pogingen om via occulte bezweringen computertechnologie onder demonische infestatie te brengen waardoor computers bestuurd worden door demonen. Dat is wat er bedoeld werd met het occult ritueel bij de Gotthard-tunnel in Zwitserland in 2016, waarin een duivelsfiguur geïnitieerd werd in de moderne technologie. Het ritueel werd bijgewoond door bekende politiekers.

  Als “Juuls” denkt dat het internationaal systeem bestuurd wordt door atheïsten in de zin waarin dat woord meestal gebruikt wordt, dan heeft hij het zwaar mis en heeft hij misschien nog geen beeldmateriaal gezien van de satanische tempelruimte met saturnaal offerblok in het VN-hoofdkwartier (ontworpen door Dag Hammarskjöld) en van de Bohemian Grove en het occult ritueel dat daar jaarlijks bijgewoond wordt door bekende koppen.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht