Blasfemische campagne voor abortus in Ierland drijft de spot met de H. Maagd Maria

Actievoerders voor abortus tijdens hun godslasterlijke parodie op het Angelus (Foto: LifesiteNews)

Zoals vermeld in een eerder artikel, zal Ierland eind mei een referendum over abortus organiseren, waarmee de premier Leo Varadkar hoopt abortus te legaliseren. Ondertussen wordt er in het land campagne gevoerd langs beide zijden. De campagne van het pro-abortuskamp is echter vaak openlijk godslasterlijk.

Een van de blasfemische excessen van de Ierse pro-abortusbeweging is een straatcampagne waarin een groep mensen, gekleed met blauwe sjaals, een parodie voert op het Wees Gegroet en op het Angelus, met teksten die voor abortus pleiten.

De campagne heet ‘The Renunciation’ (lett. : de Weigering), een duidelijke verwijzing naar de Annunciation: de Aankondiging van de Menswording van Christus. Zoals bekend accepteerde de H. Maagd toen het verlossingswerk dat zich in haar zou voltrekken. Bij de godslasterlijke campagne die hier gevoerd wordt gaat het echter om de ‘weigering’: de weigering om het kind te ontvangen door het plegen van abortus.

In de campagne wordt er een tekst opgevoerd die qua structuur en ritme lijkt op opzeggen van het Angelus.  Tijdens die tekst worden verhalen verteld van vrouwen die abortus hebben laten doen in Engeland waarna er leuzen worden gescandeerd om abortus te legaliseren. Uit dit duidelijk blasfemisch schouwspel blijkt duidelijk dat de strijd voor abortus een onderdeel is van een satanische strijd tegen het Geloof. Hieronder kunt u de schaamteloze opvoering zien:

Naast dergelijke blasfemische vertoningen, vergaart de pro-abortuscampagne ook de steun van Ierse beroemdheden. Behalve van de premier heeft de campagne ook de steun gekregen van Saoirse Ronan, genomineerde voor de Oscar van beste actrice. De krachten voor abortus zijn duidelijk zeer actief bezig in Ierland.

Gelukkig zijn de verdedigers van het leven ook actief. Zo wordt er op 10 maart de Rally for Life georganiseerd. Ze verzamelen daarnaast ook getuigenissen die de verkeerdheid van abortus moeten aantonen.

Bij heel deze strijd mag niet vergeten worden dat het woord “abortus” eigenlijk een eufemisme is voor een zeer gruwelijke realiteit: de moord op de meest kwetsbaren van onze samenleving, de ongeboren kinderen. Geen enkele samenleving waar dergelijk onrecht op zo’n grote schaal bedreven wordt als in de huidige Westerse wereld is de naam “beschaving” nog waardig. Tot nu toe is Ierland een bastion gebleven waar deze moordpartijen verboden bleven. Laat ons hopen en bidden dat dit zo mag blijven.

 

Auteur:Hiëronymus Saepinus

"Licet nos aut angelus de caelo evangelizet vobis praeterquam quod evangelizavimus vobis, anathema sit." (Gal. 1, 8) "Non enim est occultum quod non manifestetur nec absconditum quod non cognoscatur et in palam veniat." (Lc. 8, 17)

4 commentaren op “Blasfemische campagne voor abortus in Ierland drijft de spot met de H. Maagd Maria

 1. Deze Godslastering zal zich natuurlijk tegen Ierland keren, het vroeger zo katholiek land is ook reeds vervallen in dat men zich tegen God , Jezus en zelfs de H.Maagd keert en dit zal natuurlijk niet zonder gevolgen blijven, een spijtige ontwikkeling !

 2. ☩JMJ☩

  Sint Lodewijk van Frankrijk had een uitstekende praktijk tijdens zijn regering van godslasteraars de lippen te branden; dat mag van mij onmiddellijk in Europa ingevoerd worden. En diegenen die kinderen vermoorden verdienen het om geëxecuteerd te worden via het civiel gerechtshof.

  Pseudolegale infanticide is een dekmantel van de satanssekten om mensenoffers te brengen zonder gevaar te lopen van volksopstanden teweeg te brengen. Men drogeert de bevolking met de waangedachte dat kindermoord een daad van naastenliefde jegens vrouwen zou zijn, terwijl men door elk satanisch kinderoffer de demonische invloed vergroot in het Westen. Het is dan ook geen toeval dat priesters exorcisten heden spreken over uitzonderlijke toename van gevallen van demonische activiteit. Het is aan de clerus om alle geestelijke wapenen van de Kerk te hanteren tegen al dit kwaad. Sacramentsprocessies moeten georganiseerd worden vlakbij kinderslachthuizen, en de Rozenkrans moet er voortdurend gebeden worden.

  “Dixitque ad eum : Quid fecisti? Vox sanguinis fratris tui clamat ad me de terra.” [Genesis 4, 10]

  1. Jazeker, beste Benjamin. En zie maar eens door deze kinderoffer-slachtoffers hoezeer Ierland, dat eens zo’n Katholiek land was, op geloofsvlak en verdediging van het geloof, zozeer erop achteruit is gegaan.
   In feite het is hetzelfde probleem over de ganse aarde. Onze Minister (?) van Ontwikkelingssamenwerking gaat landen in Afrika bezoeken en daar de voorbehoedmiddelen en abortus promoten in ruil voor een carrièreopbouw.
   Volledig de loge aan het werk.

 3. Beste Peter,
  Volledig akkoord met je opmerking over onze Minister van Ontwikkelingssamenwerking. Het is trouwens dezelfde heer(?) die warm loopt voor “veilige abortus”. Een groeiend kleintje “veilig” doden, hoe bestaat het ?
  Vriendelijke groet, AGSt.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht