Ierland organiseert referendum over abortus

Foto: liveactionnews

Eind mei zal Ierland een referendum organiseren over een versoepeling van de abortuswetgeving. Momenteel is er een totaalverbod op abortus. Premier Leo Varadkar is een vurig voorstander van de toelating van kindermoord op ongeboren kinderen. Het lijkt me dat er bijzonder gebed nodig is voor Ierland de komende maanden.

bron: Standaard

Auteur:Hiëronymus Saepinus

"Licet nos aut angelus de caelo evangelizet vobis praeterquam quod evangelizavimus vobis, anathema sit." (Gal. 1, 8) "Non enim est occultum quod non manifestetur nec absconditum quod non cognoscatur et in palam veniat." (Lc. 8, 17)

12 commentaren op “Ierland organiseert referendum over abortus

 1. … Laat ons hier intens voor bidden.

  … Ik denk dat een redacteur van de krant de Standaard (bron) nog liever doodvalt dan eerlijk te schrijven : “Het lijkt me dat er bijzonder gebed nodig is voor Ierland de komende maanden”.

 2. Kruistochtgebed (32) ‘Gebed om abortus in Ierland tegen te houden’
  Vrijdag 17 februari 2012 15.30u
  O Moeder van de Verlossing,
  bid voor Uw kinderen in Ierland
  om te verhinderen
  dat de verdorven daad van abortus ons opgelegd wordt.
  Vrijwaar deze heilige natie van het dieper wegzinken in de wanhoop, door de duisternis die ons
  land bedekt.
  Verlos ons van de Kwade die Uw kinderen,
  die nog geboren moeten worden,
  wil vernietigen.
  Bid dat deze leiders de moed zullen hebben
  om te luisteren naar diegenen die van Uw Zoon houden
  zodat zij de Leer van Onze Heer Jezus Christus zullen navolgen. Amen

 3. De Nederlandse politici van verleden en heden
  die een maatschappij wilden ‘maken’ van babyboomers-economie
  en die géén veilige haven wilden zijn
  voor vaders, moeders en hun (ongeboren) kinderen
  verlangen nu zelf naar de dood
  op een moment dat ze die zelf autonoom willen ‘inroepen’.

  De boze lacht.

 4. Laat ons hopen dat de Ierse bevolking alle wijsheid mag verkrijgen en laten we bidden tegen abortus!!

 5. En onze bisschoppen die bij monde van hun woordvoerder zeggen dat het als moord betitelen van abortus toch wat “karikaturaal” is, naar aanleiding van die gastdocent van Louvain-la_neuve die daarvoor geschorst werd.
  Bah! Wat zijn ze toch aartslaf. Maar een goede priesterbroederschap het land uit sturen, daar is onze aartsbisschop wel flink genoeg voor.

 6. Volledig akkoord met Bart (6 februari 2018 – 14:09).

  – De bisschoppen denken dat het voldoende is een documentje te maken tegen abortus en een tegen euthanasie, waarna ze dat documentje rustig kunnen laten stof vangen voor een jaar of 100. Ze moeten zich laten horen en hun opinie elke dag actueel maken ! Krijgen ze tegenwind ? Dan moeten ze blij zijn met die reclame, en zich nog meer en beter laten horen.

  – Toppunt van flauwigheid is inderdaad hun gebrek aan steun aan de docent in Louvain-la-Neuve. Abortus is gewoon moord op een ongeboren kind. Moeder Theresa zei juist hetzelfde. Dat de mensen dat niet meer zo zien, komt door de verdraaide morele visies die de tijd meegebracht heeft.

 7. Die Ierse premier Leo Varadkar, is kinderloos ; hij staat te boek als homosexueel en vrijmetselaar (Henry Makow).
  Hij is niet de enige in zijn soort in Noord West Europa, premier Rutte, de Luxemburgse premier ……., de Duitse bondskanselier Merkel en de Franse president Macron. De kinderloze Engelse premier May staat enkel te boek als vrijmetselaar, evenals de kinderloze EU Commissie voorzitter Juncker. Dit is geen toeval, als men bedenkt dat slechts 1% van de bevolking homosexueel is.
  Deze gegevens zijn onderdeel van het NWO plan, de Europese volken en natie-staten te vernietigen, via politieke zetbazen die zelf zonder nakomelingen zitten en dus geen band met de toekomst hebben. Voorts, ontwrichten zij het pro-life en pro-kind gezin beleid van overheidswege, zoals pres. Hollande in FR gedaan heeft. Tenslotte mikken zij daar boven op, het massa vernietigingswapen van de massa immigratie uit moslim landen en uit Afrika.

  1. Dus, beste Jules, zijn die EU “beleidsmakers” één voor één hersendoden en potentiële orgaandonoren?

   1. Met die orgaan donatie zullen ze wel uitkijken, beste Peter, want zij weten wel beter, handel, orgaan handel, een internationale talmud joodse business (Herve Ryssen). Op Haïti indertijd, na de orkaan ramp, hebben de lokale autoriteiten, de Israëlische artsen die daar ook aanwezig waren voor hulp, het land uitgezet. Niet de andere hulp organisaties uit het buitenland. Maar die Israëlische artsen waren daar, niet om hulp te bieden, maar om de organen productie op gang te brengen, waarmee internationaal grof geld verdiend wordt.
    Die politieke leiders, beste Peter, zijn niet hersendood, maar voeren de bevelen uit van de masters der internationale judeo-vrijmetselaarij, waarvan de joden Merkel en Macron het ster duo moeten gaan uitmaken. Zij moeten leiding geven aan de NWO, de nieuwe wereldorde, waar geen plaats is voor God, voor volken en naties, noch voor de van God gegeven natuurlijke orde (Decaloog), waar het eigendom en het erfrecht afgeschaft zijn, waar iedere autoriteit, iedere identiteit, hoe dan ook, vernietigd moeten worden, evenals de beschaving, traditie, volksaard, liefde, kunst en wetenschap, en waar de mens gereduceerd wordt tot een consument, een barbaars mens, radicaal vrij van God of gebod, zonder empathie en compassie, enkel verslaafd aan zijn wilde, ontaarde instincten.

    1. Zodus, beste Jules, reduceren ze de volken tot gewillig menselijk slachtvee. Zoals ze ons tenslotte noemen, die joodse-vrijmetselaars, de goim. Het stemsysteem is, volgens mij, dan ook een groot rookgordijn, om ons te doen geloven, of beter, ons de indruk te geven dat we iets in de pap te brokken hebben en gebruiken hiervoor ook het toverwoord “democratie”, dat een lege ton is. U weet wel, als men op een lege ton slaat, maakt die veel lawaai, maar niemand kijkt erin en ziet ook niet dat die leeg is.
     De ganse inlichtingen- en observatiestructuur is opgebouwd doorheen de laatste drie decennia om te domineren en te onderdrukken. Het is opgebouwd uit een leugendoctrine gebaseerd op angst en valse veiligheid, die de domme massa aan de leiband houdt en al diegenen die hiertegen in opstand komen op één of andere wijzen moeten verdwijnen. Vrijheid, gelijkheid en broederlijkheid zijn de basisleugens voor de die massa en is de Drievuldigheid van deze schurken en er is maar één gebod voor hen en dat is deze door hun opgesteld.

 8. ☩JMJ☩

  Abortus is een satanisch offer; door het te ‘legaliseren’ hebben zij een ‘dekmantel’ om kinderen ritueel te vermoorden voor de duivel zonder vervolgd te worden voor doodslag. Politiekers denken dat zij meer macht krijgen als zij kinderen slachtofferen; vandaar de wedstrijd onder politici om abortus zo veel mogelijk uit te breiden zonder volksopstanden tegen zichzelf op te wekken.

  Diegenen die nog spreken over Europa als een beschaving zijn uitermate anachronistisch. De beschaving is hier gestorven toen Europa van het Geloof geapostasieerd heeft; sindsdien is het hier een chaotische wildernis waar de sterkere de zwakkere verslindt en opvreet. De vrijmetselaars erkennen noch God, noch vaderland, en willen – in lijn met hun nefaste traditie – de mens ‘herscheppen’ tot de wilde, naakte beestmens van de 18de-eeuwse verduisteringsfilosofen. Een barbaarse mens zonder Geloof, zonder moraal, zonder compassie voor zijn naasten, volledig geabsorbeerd door zijn eigen ontaarde drang.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht