Strijd van de boer is strijd om onze vrijheid!

Het boerenprotest lijkt wat geluwd, voorlopig althans, na enkele toegevingen aan de boeren, met name door de Franse regering.

Opmerkelijk is, dat voor de eerste keer, de boeren in Europees verband samen ten strijde trekken. De onvrede over het anti-boer beleid dat door de Europese Commissie sinds jaren gevoerd wordt en dat eigenlijk het uitsterven van de kleinschalige landbouw tot doel heeft, was al langer in gisting. In Nederland en Vlaanderen, door het opleggen van totaal onrealistische stikstofnormen, wetenschappelijk niet gefundeerd, die boeren verplichten om hun bedrijf, dikwijls hun levenswerk, te sluiten.

Gewoon omdat in Vlaanderen een  minister van omgeving, aangeduid door haar partij, maar gewoon onwetend over wat landbouw eigenlijk is, en daarnaast nog sterk beïnvloed door haar partner, bestuurslid van de financieel sterke ‘groene’ drukkingsgroep ‘Natuurpunt’, die talloze milieufanatici in haar kabinet heeft weten binnen te loodsen, willekeurig beslist heeft dat de stikstofnormen drastisch naar omlaag moesten…Welke gevolgen dit heeft voor de boer en zijn gezin, voor de mens in het verhaal, dat was voor haar van geen enkel belang.

Zoals aan een vulkaanuitbarsting, eerst kleine plaatselijke bevingen of stoomgeisers aan voorafgaan, waren ook hier de symptomen plaatselijk. Maar dan sloeg het protest over naar Duitsland, ogenschijnlijk omdat lagere accijns op dieselbrandstof voor de boeren zou afgeschaft worden. Dit verhaaltje werd door de Duitse regime-pers breed uitgesmeerd, maar eigenlijk was dit maar bijzaak. De onvrede lag veel dieper. Zij had alles te maken met het Europese landbouwbeleid.

Ook in Polen, Hongarije, Roemenië, Griekenland en nu ook Spanje en Italië, kwam de opstand op gang. Het hevigste ging het er aan toe in Frankrijk. Dit grote landbouwland, dat tot 1960 nog vijf miljoen boeren telde , een aantal dat nu tot een tiende verschrompeld is, heeft sterk te lijden onder de Europese regelwetgeving, uitgedokterd door de duizenden kleine grijze mannetjes, die dat beleid in Brussel uitstippelen, onder leiding van een nooit democratisch verkozen Commissie. Deze is in de ban van de klimaatwaanzin, die met de klimaatgoeroe Timmermans, de ‘Green Deal’ heeft ontworpen, een doemscenario, dat de landbouw verstikt onder talloze onrealistische normen, die het doodvonnis betekenen voor de zelfstandige ‘kleine’ boer.

Het andere beleid van de EU, waartegen de boeren in opstand komen, is de uitrol van talloze vrijhandelsakkoorden met landen, die absoluut niet dezelfde strenge productienormen hebben als de Europese landen.

Zoals met Oekraïne. Dat land, dat maar pas een blanco cheque van vijftig miljard euro gekregen heeft van de Europese belastingbetaler, zonder dat diezelfde belastingbetaler daarover zijn mening mag zeggen, als hij zelfs al weet waarover het gaat…

De landbouw in Oekraïne is georganiseerd zoals ten tijde van  de Sovjet-Unie. De graanproductie gebeurd op enorme oppervlakten, in een soort kolchozes, die nu in privé handen zijn, meestal van steenrijke oligarchen. Dat graan wordt verhandeld aan prijzen waartegen niet geconcurreerd kan worden door de Europese graanproducent, veel kleinschaliger en onderworpen aan een waaier van milieunormen.

Zonder enige inbreng van de afzonderlijke Europese landen werd een akkoord  met Oekraïne ondertekend, waardoor een massale invoer van kippen mogelijk wordt. Wetende dat in Oekraïne één oligarch de hele sector in handen heeft en dat daar geen sprake is van kippenboerderijen, maar van echte kippenfabrieken, met een productie van miljoenen kippen, die ‘gemaakt’ worden zonder enige norm van ‘dierenwelzijn’, zonder controle op antibiotica of dierenvoedsel…Het gemiddelde maandloon in de sector bedraagt er  200 euro en de kippen worden verhandeld aan één derde van de productieprijs bij ons…Al dat kippenvlees komt terecht op de Europese markt en gaat naar de voedingsindustrie, waar het verwerkt wordt in allerlei bereidingen. Dikwijls worden de kippen naar een EU-land vervoerd, krijgen daar een label van dat land en worden daarna als bv. Franse kip in de supermarkten te koop aangeboden aan zeer lage prijzen. Zo werkt het!

Hiertegen kan een Franse producent van kwaliteitsgevogelte, zoals de ‘poulet de Bresse’ of de kip van ‘Loué’ niet opboksen. Hij gaat kopje onder.

Eenzelfde onbillijk handelsakkoord werd ondertekend met Chili, waarvan het lithium onmisbaar is voor de Duitse productie van elektrische auto’s en is nu in de maak met enkele Zuid-Amerikaanse landen zoals Brazilië en Argentinië, het beruchte ‘Mercosur’ akkoord. Dat kan nog tegengehouden worden, als er enkele landbouwministers moedig genoeg zijn om er zich tegen te verzetten.

Meestal is dit niet het geval. Terwijl in onze landen, de politieke verantwoordelijken, als goede hypocrieten die zij zijn, de schijn geven aan de zijde van de boeren te staan, nemen zij, eens in het Europese parlement, een draai van 360 graden en stemmen zij de meest drastische voorstellen goed, die door de groene lobbyisten uitgedacht zijn en die op termijn de doodsteek betekenen voor de zelfstandige kleine boer.

Er zijn maar weinig schouders die sterk genoeg zijn om te weerstaan aan de lokroep van vet betaalde postjes, misschien een nog beter baantje in één van de vele aanverwante agentschappen of internationale organisaties, de communicatie-machine van bepaalde  NGO’s of zelfs regelrechte omkoperij.

Europa beleeft een diepe crisis, omdat het Europa niet is. Het heeft zijn christelijke wortels niet in zijn grondwet willen inschrijven, als om aan te tonen dat het niet aan een grond gebonden was. Het zijn deze wortels, letterlijk en figuurlijk, die nu als een boemerang het protserige uitstalraam  van de moloch aan diggelen geslagen hebben. Het Europa, dat de Europese Unie niet heeft weten op te bouwen, neemt nu gestalte aan, niet dankzij haar, maar tegen haar, in een negatieve cohesie: de revolte van een eeuwenoude boerenstand, die een zelfde grond beploegt en ondergeschikt maakt aan de mens- de eerste daad van beschaving- en die aan zijn kinderen de erfenis die hij ontvangen heeft, wil doorgeven. Hij weigert de laatste schakel te zijn!

Deze crisis gaat verder dan een crisis van de landbouw. Het is een crisis van onze beschaving, de crisis van onze identiteit.

De globalistische elites, zoals verpersoonlijkt door Ursula Von der Leyen, de ‘keizerin’ van Europa, willen het einde van de traditionele landbouw, omdat die hen stoort in hun utopisch wereldbeeld. Zij willen die vervangen door een industriële landbouw, gebaseerd op een plan-economie, zoals in de vroegere Sovjet-Unie. Vergeet niet dat in de ‘Green Deal ‘ voorzien is dat de zaaitijden niet meer door de boer zelf gekozen mogen worden, maar door de Commissie, op straf van enorme geldboetes. De boer, de ’tuinier van de ‘Hof van Eden’, mag niet meer kiezen wanneer hij zaait of maait. Het bestraffende ecologisme wordt het wapen om de boer, die sinds mensenheugenis de landschappen boetseert en eigenlijk de enig echte ecologist is, te vernietigen . Zodoende wordt onrechtstreeks ook onze vrijheid  vernietigd!

Daarom mijn oproep: Steun de boer in zijn protest . Kom zo nodig in opstand tegen de EU-oorlogsmachine, die al onze democratische vrijheden op termijn wil vernietigen. Open uw ogen, voordat de dictatuur ze sluit.

 

 

Auteur:Veroon ter Zee

80 commentaren op “Strijd van de boer is strijd om onze vrijheid!

 1. De Noorse regering steekt meer dan 10 miljoen euro in een renovatie van de Wereldzadenbank op Spitsbergen. In de bunker liggen zo’n 900.000 zaden opgeslagen, zodat het dna ervan behouden blijft bij bijvoorbeeld een grote natuurramp of kernramp. De zaden zijn belangrijk voor de voedselvoorzieningsketen op aarde.

  Welkom in Indian Creek Village, een enclave voor ultrarijken op het kunstmatige eiland Indian Creek, voor de kust van Miami. De bijnaam voor het eiland, ‘Billionaire Bunker’, zegt alles. Een recente nieuwkomer, Amazon-oprichter Jeff Bezos, de op één na rijkste man ter wereld, is niet thuis.

  1+1=

  Koning Willem-Alexander wel. Hij ging gisteren op bezoek bij milieuvriendelijke bedrijven. En daar proefde hij een droge worst en een hamburger gemaakt van meelwormen. Meelwormen zijn insecten die je misschien wel kent als vogelvoer of als aas om mee te vissen.

  World Economic Forum adviseert wormen en andere insecten te consumeren in plaats van vlees (als de bron van proteïnen) om de planeet te redden.

  Klaus Schwab song – Own nothing, be happy!

  https://youtu.be/3KZN6aznOwI?si=McaCDMDL9gw8cEQx

 2. Holland glorie

  In Nederland worden de beste dressuur-, spring- en eventingpaarden ter wereld ………..

  Het is een ongelooflijk verhaal: in de woestijn van Qatar staat een megaboerderij met 25.000 melkkoeien, en een Nederlander runt de boel.

  De dominantie in de veehouderij van een klein aantal rassen zorgt er voor dat inmiddels 90% van de oorspronkelijke Nederlandse rassen zeldzaam is.

  Zeldzame rassen meer robuust en gezond
  In het onderzoek is gesproken met houders van diverse runderrassen. Voor alle houders geldt dat hun koeien de primaire inkomstenbron vormen. De houders hielden één van de volgende rassen of kleurslag:

  de Groninger Blaarkop
  de Fries-Hollandse koe
  het Roodbont Fries vee
  het Brandrode rund
  Lakenvelder
  MRIJ
  Witrik (kleurslag)

  Toen ik monnik was ,ging de abt eens per jaar naar Nederland om de koeien te kopen .

  In Keldonk verwondert boer Marcel zich over hoe de wereld naar Nederlandse boeren kijkt. “In het buitenland is er ontzag. Hier innoveren we, zijn we een voorbeeld hoe je efficiënt en schoon kunt produceren. Daar maakt de rest van de wereld dankbaar gebruik van. Het zou mooi zijn als Nederland weer trots is op haar boeren en ons niet zien als halve criminelen.”

 3. Holland glorie

  In Nederland worden de beste dressuur-, spring- en eventingpaarden ter wereld ………..

  Het is een ongelooflijk verhaal: in de woestijn van Qatar staat een megaboerderij met 25.000 melkkoeien, en een Nederlander runt de boel.

  De dominantie in de veehouderij van een klein aantal rassen zorgt er voor dat inmiddels 90% van de oorspronkelijke Nederlandse rassen zeldzaam is.

  Zeldzame rassen meer robuust en gezond
  In het onderzoek is gesproken met houders van diverse runderrassen. Voor alle houders geldt dat hun koeien de primaire inkomstenbron vormen. De houders hielden één van de volgende rassen of kleurslag:

  de Groninger Blaarkop
  de Fries-Hollandse koe
  het Roodbont Fries vee
  het Brandrode rund
  Lakenvelder
  MRIJ
  Witrik (kleurslag)

  Toen ik monnik was ,ging de abt eens per jaar naar Nederland om de koeien te kopen .

  In Keldonk verwondert boer Marcel zich over hoe de wereld naar Nederlandse boeren kijkt. “In het buitenland is er ontzag. Hier innoveren we, zijn we een voorbeeld hoe je efficiënt en schoon kunt produceren. Daar maakt de rest van de wereld dankbaar gebruik van. Het zou mooi zijn als Nederland weer trots is op haar boeren en ons niet zien als halve criminelen.”

  REVOLUTIE SCHAPEN KOPPEN

 4. Yuval Noah Harari

  Demonische Yuval Noah Harari is homo? zijn echtgenoot Itzik Yahov is zijn “internet van
  Things”, een term die is overgenomen door Klaus Schwab, het WEF en zijn Young Global Leaders, van wie velen ook homo/trans zijn; Pete Buttigieg, Anderson Cooper, Emanuel Macron, Justin Trudeau, NZ Tranny Jacinda Ardern, Peter Thiel, Vladimir Poetin. Sapiens: een korte geschiedenis van de mensheid Sapiens: een grafische geschiedenis, de geboorte van de mensheid Homo Deus: een korte geschiedenis van morgen Homo=Man + Deus=Zeus “Godheid – Shining One” oftewel Lucifer.

  WEF (World Economic Forum) is waarschijnlijk het Zwarte Paard (Openbaring 6:6) Oprichter Klaus Schwab’s adviseur Yuval Noah Hariri “Covid is van cruciaal belang, omdat dit mensen overtuigt om te accepteren, om totale biometrische surveillance te legitimeren… De volgende fase gaat het toezicht onder onze huid zitten… We verwerven werkelijk “goddelijke” krachten… de beslissing die we moeten nemen is wat we moeten doen met miljarden nutteloze eters”?!
  De 4e Industriële Revolutie is het 4e Beest van IJzer (Dan 7:7) en de 4e Ruiter, het bleke paard “Dood” …
  https://www.investmentwatchblog.com/video-wef-speaker-yuval-harari-the-next-phase-is-the-surveillance-going-under-our-skin-we-are-acquiring-goddelijke-krachten- grote reset/

  Klaus Schwabs rechterhand Yuval Noah Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging”. De godslastering stopt daar niet. Harari belooft ook dat het WEF mensen in goden zal veranderen.

  Genesis 3:22 New International Version 22 En de Heer God zei: “De mens is nu als één van ons geworden, hij kent goed en kwaad. Het mag hem niet worden toegestaan ​​zijn hand uit te steken en ook van de boom des levens te nemen en te eten en leef voor altijd.”

 5. He ik heb een geweldige bisschop gevonden—-off topic michien wil frank hieop reageren

  Richard Nelson Williamson is een Brits voormalig wijbisschop van de Priesterbroederschap Sint Pius X

  VERWIJDER DE SCHALEN VAN JE OGEN: ZES MILJOEN

  Op minuut 7:25

  https://odysee.com/@SkyDomeAtlantis:4/trim.75A6A493-01C6-452E-95F3-71727898816B:f?r=3NQ1NJiMaDvfSyod7NNuHq4RoFZsSbaj

  Auschwitz a Pictorial Tour————-wow ongelofelijk

  https://odysee.com/@I-Rabbi-T:3/Auschwitz-a-Pictorial-Tour-Aug-7-2023:b?r=9yUfuAUAV1PBj85zTUySAYV1WpykWAao

  Joden zijn de ergste onmensen die er bestaan

  https://trumpetforyahweh.blogspot.com/2020/04/echoes-of-anne-frank-and-auschwitz.html?m=1

  Mind-control is een verzamelterm voor de onvrijwillige beïnvloeding van één individu, enkele gelijkgestemden, of hele grote groepen tegelijk, zoals beïnvloeding op wereldniveau.
  Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave
  Ken Adachi, Mind Control the Ultimate Terror
  Anton Chaitkin, “Franklin Witnesses Implicate FBI and U.S. Elites in Torture and Murder of Children”, The New Federalist
  D. Corydon Hammond, Ph.D
  Dissociatie, een term uit de psychologie en psychiatrie, is een geestesgesteldheid waarin bepaalde gedachten, emoties, waarnemingen of herinneringen buiten het bewustzijn worden geplaatst, tijdelijk niet `oproepbaar` zijn of minder samenhang vertonen. Letterlijk betekent dissociatie `ontkoppeling` of `uiteen vallen’
  Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse
  Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse
  Ron Patton, Project Monarch
  Ellen P. Lacter, Ph.D., Kinds of Torture Endured in Ritual Abuse and Trauma-Based Mind Control
  Springmeier, op. cit.
  Een dubbele binding is een dilemma in de communicatie, waarbij een individu (of groep) twee of meer tegenstrijdige boodschappen ontvangt en de ene boodschap de andere ontkent. Het is een situatie waarin adequaat reageren op de ene boodschap, het in gebreke blijven betekent van de andere en omgekeerd, zodat de betrokkene afgezien van het antwoord altijd fout zit. Hij kan geen commentaar leveren op het conflict, het niet oplossen en zich ook niet aan de situatie onttrekken. nl.wikipedia.org/wiki/Dubbele_binding_(communicatie)

  1. Edwin Vissers: Bisschop Williamson een geweldig man …

   Op 21 januari 2009 gaf Williamson een interview aan de Zweedse televisie waarin hij beweerde dat er “overweldigende bewijzen” zouden zijn dat in de nazi-concentratiekampen geen gaskamers hadden gestaan voor het vergassen van mensen. Ook stelde hij dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog geen 6 miljoen, maar “slechts” ten hoogste 300.000 Joden omgekomen waren,

   Commentaar overbodig, lijkt mij. Hopelijk bedoelt U het goed.

   1. “…de Priesterbroederschap Sint Pius X”. Dat zegt eigenlijk al genoeg.
    Het is nogal pijnlijk dat men hier het liefst luistert naar de mening van dat soort sujetten.

    In België is het ontkennen van misdrijven tegen de mensheid of het ontkennen van de genocide door de nazi’s sinds 1995 strafbaar gesteld. Dit omvat ook het ontkennen van de Holocaust. Daarnaast heeft Duitsland wetgeving die het openlijk ontkennen van de Holocaust strafbaar maakt volgens §130 van het Duitse strafrecht.
    In andere landen zijn er vergelijkbare wetten die Holocaustontkenning aanpakken. Zo hebben Canada, Frankrijk en Polen ook wettelijke verboden op het ontkennen van de Holocaust. Onlangs heeft Nederland ook een dergelijk verbod ingevoerd. Het kabinet heeft het ontkennen van de systematische Jodenvervolging, waarbij bijna 6 miljoen Europese Joden de dood vonden voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog, strafbaar gesteld. Op overtreding staat een maximum gevangenisstraf van één jaar.
    Nu volgt hier wellicht een tirade tegen het ‘menselijk’ recht, en een hypocriet pleidooi voor de algehele ‘vrijheid van meningsuiting’ (voor zichzelf uiteraard, niet voor de anderen!)

    Het blijft mij mateloos verbazen dat bepaalde groupuscules de onweerlegbare realiteit blijven ontkennen op grond van een onverwoestbaar geloof in het onzichtbare, het onkenbare, het virtuele…

   2. Uw hebt mijn jaar gemaakt ,ik dank u uit grond van mijn hart dat ik het goedbedoeld

    dank J.A.W.van Ettinger

    ik heb nog veel meer als wapen materiaal.

    1. Ik begrijp Uw antwoord niet echt. Maar ik mag toch aannemen dat U afstand neemt van mensen als bisschop Williamson. Hij heeft de RK kerk veel schade toegebracht en ook is hij geroyeerd door de Pius X broederschap. Hoe moet hij later voor God zijn uitlatingen verantwoorden? Want ik begreep dat hij wel excuses aanbood maar geen afstand nam van zijn intrieste uitlatingen.

     1. J.A.W. van Ettinger
      u weet niks van de Joden, oftewel de synagoge van satan .

      https://niburu.co/buitenland/19387-straks-vijf-jaar-de-bak-in-voor-7-oktober-ontkenning

      Ik heb dit antichristelijke ritueel al gedecodeerd

      Israel = 64
      Barack Hussein Obama = 64
      The Antichrist = 64

      Als het 64 dagen duurde tot de aanval, betekent dit natuurlijk dat er 66 dagen waren tussen de verjaardag van Obama en 8 oktober, de dag waarop Israël de oorlog verklaarde. En ‘66’ is de derde code voor 666, het getal van het beest, dat teruggaat op hun aanbidding van de zonnegod Saturnus.

      Number of the Beast = 66
      Saturn Worship = 66

      Nu is Obama naar verluidt geboren in 1961, dus hij zal op 4 augustus 2025 64 jaar oud zijn, zoals in ‘Israël’, ‘Barack Hussein Obama’ en ‘De Antichrist.’ Wel, raad eens hoeveel dagen er tussen zitten. de dag waarop Israël de oorlog verklaarde op 8 oktober 2023 en op Obama’s 64ste verjaardag op 4 augustus 2025? Ja, het zijn precies 666 dagen.

      En wanneer verliet Obama eind 2008 zijn ambt als senator om president te worden? Ja, op 16 november, en van 8 oktober tot de verjaardag op 16 november is het precies 1 maand en 8 dagen, nog eens 18, net als in 666. Alle data zijn slim geschreven en met elkaar verbonden, zodat ze in verschillende rituelen kunnen worden hergebruikt.

      (as in 6+6+6 = 18)

      Denk je, gezien de numerologie van de verjaardagen voor zowel Arturo Sosa, Mohammed bin Salaman en Barack Obama, als 7 en 8 oktober, die allemaal overeenkomen met het getal van het beest, met 666 en de Antichrist, nog steeds dat het allemaal gewoon data zijn? ‘ongelooflijke toevalligheden?’

      1. U geeft dus geen antwoord op mijn vraag over Uw houding t.o.v. bisschop Richard Williamson. Prima, ik weet genoeg.

        1. Hebben hullie poep in je ogen

         Auschwitz a Pictorial Tour————-wow ongelofelijk

         https://odysee.com/@I-Rabbi-T:3/Auschwitz-a-Pictorial-Tour-Aug-7-2023:b?r=9yUfuAUAV1PBj85zTUySAYV1WpykWAao

         waarom zou Hitler vrijmetselaarshanddrukken en gebaren doen, als hij echt was? Waarom was het opperhoofd van de nazi-partij, iemand die een extreem anti-metselaar moest zijn, vrijmetselaarshanddrukken en gebaren? Het antwoord is simpel en duidelijk: omdat Hitler natuurlijk een metselaar was (en een jood). Hij was niet wat hij leek te zijn. Hij was in feite een jood die aan de macht werd gebracht om Joodse leiders toe te staan Israël te creëren en er gingen veel joden naartoe.

       1. Geef hem uw geboortedatum, uw gewicht, uw schoenmaat, uw lengte of eender wat als het maar getallen zijn, en meneer Vissers voorspelt perfect op welke dag precies u in de hel zult belanden. En hij zal er nog argumenten voor vinden ook. Dat syndroom werd in de loop der jaren verschillend omschreven en gedefinieerd (gaande van ‘idiot savant’ tot het mildere OCS, soms in combinatie met autisme), maar behalve nogal lastig in de omgang berokkenen deze mensen zelden kwaad. Gewoon aandachtig met rust laten.

        1. @Frank
         Al ben ik geneigd om u gelijk te geven, heeft u niet helemaal gelijk want ook cijfers zijn tekenen en al zwets iemand uit zijn nek, geen weerwoord betekent ook dat die persoon kan zeggen: Had me toen maar gewaarschuwd ik had geluisterd, met stil voorbij lopen verkrijgt men geen vrijspraak bij het Godsgericht:

         16 Toen deze zeven dagen voorbij waren werd het woord van Jahwe tot mij gericht: 17′ Mensenkind, Ik stel u aan als wachter voor het volk van Israël. Telkens als ge uit mijn mond een woord hoort, moet ge hen namens Mij waarschuwen. 18 Als Ik tot de boosdoener zegt: Ge zult zeker sterven, en gij waarschuwt hem niet, en laat na hem op zijn slecht gedrag te wijzen om zijn leven te redden, dan zal die boosdoener weliswaar om zijn eigen schuld sterven, maar u zal Ik rekenschap vragen van zijn bloed. 19 Maar als ge de boosdoener gewaarschuwd hebt en hij betert zijn leven niet, dan zal hij wel sterven om zijn eigen schuld, maar gij hebt uw eigen leven gered. 20 Als een rechtvaardige zich gaat misdragen en verkeerde dingen doet, en Ik laat hem struikelen, dan zal hij sterven; hij sterft omdat gij hem niet op zijn zonde gewezen hebt; zijn goede daden tellen dan niet meer mee, maar u zal Ik rekenschap vragen van zijn bloed. 21 Maar als ge de rechtvaardige waarschuwt dat hij niet moet zondigen, en hij zondigt ook niet, dan zal hij beslist in leven blijven, omdat hij uw waarschuwing ter harte heeft genomen, en gij hebt uw eigen leven gered.'(Ezechiel 3)

         Zolang de barmhartigheid van Christus geldt heeft men geen andere keus dan verdraagzaam wederspreken.

        2. Ingeënte draak je gaat binnenkort sterven ,

         Betekenis Frank
         Fransman (afgeleid van Franciscus)

        3. Frank en Henk,
         Als ik het goed begrijp hebben – volgens Edwin – de Joden het ontstaan van het huidige Israël te danken aan vrijmetselaar Hitler … En de vraag wat hij vindt van bisschop Richard Williamson, gaat hij angstvallig uit de weg. Frank heeft gelijk door dit alles dan maar aandachtig te negeren. Maar met de beleving van mijn RK religie heeft dit echter totaal niets te maken.

         1. @J.A.W. Ettinger

          Doordat de religieuze leider(s) en hun volgelingen Christus afwezen als Messias, hetgeen ook deels te verklaren is doordat Johannes de Dooper de grote tekenen van Elia niet vervulde(werd onthoofd ipv hemelvaren, binnen Israel geboren ipv buiten Israel, 3 en halve tijd heeft het geregend ipv totale droogte) en CHristus voor iedereen (die door een zonde de tempel afbrak en aan het hout genageld stierf(Ezra 6) was de tijd van Barmhartigheid vol en kregen de Religieuze leid(s) en hun volgelingen geen heiliging meer, met als gevolg van de wet in Ezra 6 ze geen Godsrecht meer hadden op Israel, De kinderen van hun die onschuldig zijn aan de daad behielden wel toen de maat van zonde door het nageslacht van die religieuze leider(s) en hun volgelingen weer Vol Uitgeboet was hadden zij Gods Recht om terug te keren en zo is de Staat Israel weer tot stand gekomen omdat ook zij nog de keuze moeten maken tussen voor of tegen Christus: Daarom komen er nog twee Profeten want de Wet en Profeten heeft diens beslag op twee volmaakte getuigen en getuigenissen(steen zonder zonden)
          De Joden hadden met of zonder Hitler het doel bereikt, het had wat langer geduurd! De concentratiekampen versnelde het en het moest ook in Duitsland gebeuren want Duitsland is een gelijk Egypte die exacte wetenschap hoog in het vaandel heeft staan en een van de twee getuigen een Mozes is, en er moet een gelijkheid zijn naar Moses geboren in gosjen en is een water delta van een rivier die ergens anders dan Egypte begint en door Egypte stroomt en de komende “Mozes”.
          En geen ander land dan Egypte en Duitsland die Joden concentratiekampen hadden(slavenkampen) en hen gebruikt voor alles wat zij nodig vonden, ook als proefkonijn om ziektes op te testen!

 6. Nadat de apostelen Europa aan Christus konden toewijden kon ook de wereldse vrede groeien en daarmee ook de rijkdom want alleen het volk van God kan dergelijke geschenken van God genieten op waardige wijze. Tegelijkertijd werd deze vrede misbruikt door de gekende vijand om het volk langzaam maar zeker aan zich te knechten. Alleen wie het contact met Jezus onderhoudt en de heilige Traditie van de Kerk blijft respecteren kan in christelijke vrijheid op een rechtvaardige manier blijven genieten van Gods geschenken. Zodra het begrip “mechanische motor” tot leven kwam kreeg de vijand zeer machtige middelen in handen om uiteindelijk bijna iedereen aan zich te binden. Nu blijft nog enkel de Rest van God over en deze Rest Kerk wordt steeds meer bedreigd. Dat kan slechts betekenen dat God alle welvaart en wereldse vrijheid zal wegnemen van dat goddeloos geworden volk en hen zal straffen door middel van massale toestroming van goddeloze vreemden.

  Ik vind het moeilijk te aanvaarden dat sommigen die zich nog Katholiek noemen zich blijven blindstaren op politici en industrie die toch per definitie het werk van de vijand zijn.

  1. @eric-b-l

   “Nadat de apostelen Europa aan Christus konden toewijden kon ook de wereldse vrede groeien en daarmee ook de rijkdom want alleen het volk van God kan dergelijke geschenken van God genieten op waardige wijze. Tegelijkertijd werd deze vrede misbruikt door de gekende vijand om het volk langzaam maar zeker aan zich te knechten. Alleen wie het contact met Jezus onderhoudt en de heilige Traditie van de Kerk blijft respecteren kan in christelijke vrijheid op een rechtvaardige manier blijven genieten van Gods geschenken.”

   u moet eens in de Tuin van Eden gaan kijken en vooral waarom men van de “appel”van de boom van goed en kwaad ging eten!!!!

   U moet eens bij grote heiligen kijken hoeveel aardse rijkdom zij hadden…..

   U snapt echt geen snars van Christen zijn. U snapt niks van: “die zijn leven wil winnen verliest het en die het verliest wint het!”
   ik zeg niet dat men met gepaste bescheidenheid en nederigheid vreugde mag hebben, Christus kon Lazarus de broer van Maria Magdalena en Elisabeth, niet eerder genezen nadat die dood gegaan was!!!! Dus rijkdom zit niet in wereldse goederen! Vrede ook niet want het heet: Rijkdom komt door de voordeur naar binnen, vriendschap gaat door de achterdeur gelijktijdig er uit en sterke bene die weelde kunnen dragen…..

   Gods geschenk is Levend in de Hemel komen. Ohh ik snap heel goed dat geld leven makkelijker maakt en ik zeker niet onder de economisch arme gerekend kan worden, het lijkt dus makkelijk praten. Dat is het zeker niet want zoals ik al zei: sterke benen die de weelde kunnen dragen en nog sterker die De Echte Christus niet uit het oog en het hart verliest en al helemaal geen farizeeër en/of schriftgeleerde wordt!

 7. Boeren zijn zeker het kind van de rekening en hebben zelf, gedwongen door economische omstandigheden en politiek laten voeren naar meer, meer, meer, goedkoper, goedkoper, goedkoper en hebben wel degelijk een zware wissel op hun en anderen hun grond getrokken. het zijn extremistische groene geitensokken volk die denken dat hun ommekeer de ware is. Ze vergeten dat hun voorouders, ouders en zij zelf, ja zijzelf ook medeschuld hebben, want van welke tafel eten zij?
  En dan denken er hier dat de schuld ligt bij het loslaten van de christelijke norm de oorzaak is….! de oorzaak is dat in de christelijke leer een dier en plant geen ziel heeft, dan hoef je er ook geen of minder rekening te houden want een dier of plant heeft geen rechten! En de aarde helemaal niet want dat is een dood ding!
  En men klaagt hier over het verval van het christendom: als je geen kwaad geweldloos kan binden, loopt de kwade lachend weg! Het verval ligt aan de blinde orthodoxen die eerst dachten met geweld der inquisitie de boel onder het kleed te kunnen houden, terwijl het respect voor Petrus juist kwam met de twee die geweldloos dood neervielen! net als bij Christus: de verdorring van de vijgenboom(een hoog lid van de Sanhedrin) deed het horzelsnest van de farizeeërs en schriftgeleerden uit de boom vallen!
  en net als toen klaagden de farizeeërs en schriftgeleerden dat Israel onder Romijns bestuur zaten door zondigheid van het volk en zo klagen blinde orthodoxen van nu dat het verval van het christendom en onder het landelijk bestuur van burgers vallen komt omdat het volk is weggelopen: een dokter die niet kan genezen en kwak zalft, loopt diens praktijk leeg: eigen schuld dikke bult! Moet men maar een echte geneeskundige worden! Maar ja dat is een pijnlijke kwestie want wonderen zijn verklaard onverklaarbaar gemaakt door de blinde orthodoxen zelf want men zou eens tegen hun kunnen zeggen dat hun leer en traditie en werken niet op orde zijn en daarom geen wonderen kunnen doen….

  1. Henk,
   u kan blijkbaar op normale wijze spreken!
   Nu nog wat aan de inhoud sleutelen.

   1. @eric-b-l

    “u kan blijkbaar op normale wijze spreken!
    Nu nog wat aan de inhoud sleutelen.”

    Omdat ik nu niet schrijf: Ga Naar Die Ene Volmaakte Christusverschijning?

    Als Johannes en Paulus het pas daar over hebben aan bijna het eind van het Johannes evangelie en Paulus psa bij zijn evangelisatie in Korinthe wil dat niet zeggen dat je het niet bij elke vers van de Bijbel hoort te doen!
    Omdat ik hier niet over Die Ene Volmaakte Christusverschijning heb, betekent dat niet dat mijn schrijven Daar van uit gaat!

    U wilt het niet en niet horen en al helemaal niet lezen in de Bijbel want als u weet dat ik Daar van uit ga, moet u zelf bij u te rade gaan en aan uw eigen inhoud sleutelen. Dan zou u mij ook op andere schrijven kunnen volgen en ja zelfs Die Ene Volmaakte Christusverschijning Beamen!
    Tot nu toe is dat helaas tegen dovemansoren en ziende blinde ogen en verstand, en dat geldt ook voor anderen hier op het forum! U en hen hebben het over leer, traditie en werken en niet één is bij wil zichzelf goed te controleren aan de hand van Die Ene Volmaakte Christusverschijning! U en hun houding is precies waarom de kerk in zo’n desolate toestand is, en maar klagen ipv eerst schuld bij jezelf zoeken ipv anderen de schuld geven!

    u en hen kunnen nooit meer zeggen: Had ons Daar Op Gewezen en gezegd, wij hadden geluisterd!

    1. correctie:

     Omdat ik hier niet over Die Ene Volmaakte Christusverschijning heb, betekent dat niet dat mijn schrijven Daar van uit gaat!

     moet zijn:

     Omdat ik hier niet over Die Ene Volmaakte Christusverschijning heb, betekent dat niet dat mijn schrijven Daar NIET van uit gaat!

 8. Hostie zielen – Offerzielen – Don Guiseppe Tomaselli – (ISBN

  De Slegte
  https://www.deslegte.com › hostie-zielen-offerzielen-1.

  Helaas niet meer te koop

  Enorme krachtige gebeden ,als je klaar bent er mee ,dan moet je even rusten.

  1. @Edwin Vissers

   van krachtige gebeden wordt je niet moe als je hart op de juiste plaats is want aan elke goed gebed is Loon verbonden en zoals elke werknemer en bedrijfseigenaar vreugde vindt aan het eind van hetw erk en het daarmee verbonden Loon, zo is dat met Gebed ook! Die wel om de hoek komt kijken is dat als men het niet echt goed doet, eigen kracht, wordt ingezet en dat maakt moe omdat eigen kracht een vrucht van Goed en kwaad is en dus vervuiling met zich mee brengt door verlies aan leven in diens eigen ziel, geest en lichaam!
   Daarom spreekt de “kleine” Theresia van de “lift” ipv de “trap” omhoog nemen. Men kan op Christus wachten totdat Die Verheft of men kan de trap nemen. De eerste is de Hoogste en men komt altijd op de “hogere” verdieping aan, de tweede in moeizamer en velen blijven steken op de trap of keren zelfs om!

 9. Door het kweken van voedsel af te schaffen in het Westen wordt de bevolking hier afhankelijk gemaakt van landbouw in buitenlandse gebieden, en dat is het plan van de dienaren van de duisternis. De Amerikaanse wereldmacht wordt beëindigd en er wordt betracht West-Europa te convergeren met het Euraziatisch machtsblok. Besef, lezers, dat de hoogste geopolitieke macht in het wereldsysteem dat opgebouwd wordt niet in Washington noch in Davos gaat zitten maar in Jerusalem, en het Kremlin, de CCP en BRICS werken daarnaartoe met de collusie van de westerse machten. De praat van politiekers tegen het Kremlin is geveinsd; de westerse landen van het nordisch ras worden uitverkocht aan de politieke machten van het mongolisch ras van Azië. Bekijk de daden van die politiekers, en u ziet waarover ik hier schrijf.

  Arthur Cherep-Spiridovich waarschuwde dat de tweede wereldoorlog een judeo-mongolische oorlog tegen het nordisch Westen ging zijn; wat er geschied is is dat Duitsland verwoest werd door de machten in Moskou en Amerika met vervolgens een positionering van die twee machten tegenover elkaar die de post-wereldoorlogse tijd getekend heeft in de twintigste eeuw. Maar het plan van de zwarte machten was vroeger en is nog steeds om het Westen in slavernij te werpen aan de machten in het donker Oosten; daartoe werd oorspronkelijk de bolshevistische revolutie in Rusland gefinancierd door de bankiers van Juda in het Westen.

  De Judeeër Jacques Attali over Jerusalem als hoofdstad van een “wereldregering”:

  “Même si on peut imaginer, rêver de Jérusalem devenant capitale de la planète qui sera un jour unifiée autour d’un gouvernement mondial. C’est un joli lieu pour un gouvernement mondial.”

  Op de youtube-video “Jacques Attali – “Jerusalem, capital du nouvel ordre mondial”” kan men hem dit horen zeggen.

  1. @Waramund

   En….., wat en wie wilt u met uw complot denken bereiken?

   het tegen houden? mensen oproepen om eindtijdgroupies te worden met hun bunkers en voorraden onder de grond, zoals in de USA?

   of waarschuwen dat we weer Hitlers en Stalins krijgen? Dat economische groot produceerders samenspannen….? Er wordt niet meer geld verdient dan met vrede! Dus? Waar wilt u heen? God laat Diens volk niet in diens eentje en als de tijd zo zwart wordt komen er profeten, die de wereld in schaak houdt. Nogmaals wat en wie wilt u bereiken? Slaaf is iedereen want die moet werken om geld te verdienen om voedsel te kopen on diens honger te stillen. Men is pas slaaf af als men gedurende het leven geheel terugkeert naar de Tuin van Eden! Of u nu een akker bebouwt of niet iedereen is slaaf!
   En wat als Jeruzalem de hoofdstad van de wereld wordt? De Bijbel schrijft over een periode van verdrukking en wat dan nog? Ach……., u wilt leven! Nou dan moet u maar geen christen zijn of worden want een christen zoekt geen leven op aarde, die zoekt Het Koninkrijk Gods en Diens Recht en Gerechtigheid! De rest zorgt God voor! Men kan, als het er op aan komt, geen twee heren dienen!

   Dus neem u woke en complotdenken ergens anders, lekker bij uw vrienden!

   1. Henk.
    Je schrijft:
    Nou dan moet u maar geen christen zijn of worden want een christen zoekt geen leven op aarde, die zoekt Het Koninkrijk Gods en Diens Recht en Gerechtigheid!

    Wanneer ik (een gedeelte van) de zaligprediking van Jezus Christus (gericht aan de heidenen in Gallilea, meen ik) lees, dan is die toch tamelijk werelds, vind ik: Hebt uw vijanden lief, doet wel aan degenen die u haten, slaat iemand u op de wang, biedt de andere, steel iemand van u? geef hem meer. Geeft aan wie u vragen, eis het niet weder. Gelijk gij wilt dat de mensen doen, doet gij hun ook desgelijks. Wees barmhartig, oordeelt niet, laat los. Geeft en u zult ontvangen. De goede mens brengt het goede voort uit den goeden schat zijns harten; en de kwade mens brengt het kwade voort uit den kwaden schat zijns harten; want uit den overvloed des harten spreekt zijn mond. (Vrij door geciteerd door mij.)

    Dat is het wereldse fundament van een christen, denk ik: goed doen. Nu, op dit moment dus.
    Dus dat iemand zich zorgen maakt om het wel en wee van andere mensen en daar iets positiefs aan wil veranderen dan lijkt me dat wel gepast. Zelf probeer ik me ook van kennis te voorzien ten behoeve van oplossingen aangaande de soms vervelende ontwikkelingen op deze aarde.

    Maar ja. Jezus zegt wel: wees blij als mensen je onrechtvaardig behandelen, des te meer kan Hij je geven. En de Bijbel staat vol met kennis omtrent de psyche van de mensen. Dat is ook niet voor niets allemaal beschreven lijkt me. Daarmee hebben we voorinformatie die niet gering is. Waarom is dat anders geschreven?

    1. @Raphael

     “Wanneer ik (een gedeelte van) de zaligprediking van Jezus Christus (gericht aan de heidenen in Gallilea, meen ik) lees, dan is die toch tamelijk werelds, vind ik: Hebt uw vijanden lief, doet wel aan degenen die u haten, slaat iemand u op de wang, biedt de andere, steel iemand van u? geef hem meer. Geeft aan wie u vragen, eis het niet weder. Gelijk gij wilt dat de mensen doen, doet gij hun ook desgelijks. Wees barmhartig, oordeelt niet, laat los. Geeft en u zult ontvangen. De goede mens brengt het goede voort uit den goeden schat zijns harten; en de kwade mens brengt het kwade voort uit den kwaden schat zijns harten; want uit den overvloed des harten spreekt zijn mond. (Vrij door geciteerd door mij.)”

     Je bent wel erg kort door de bocht met teksten knippen en bij elkaar plakken.

     Hoezo kan je goed doen als je niet echt weet hoe? Als een dokter hebt die je zo behandelt of een farmaceut/apotheker medicijnen samenstelt als teksten bij elkaar raapt, nou succes met genezen…..!

     Het FUNDAMENT is Volmaakt Doen en niet bij Geheiligd stil blijven staan! ik zeg niet dat men niet een compromis tijdelijk mag maken, ik zeg dat een compromis altijd deels ongeluk geeft als men afdwingt!: Jacob , de mank werd! Ik zeg dat als men een compromis maakt een ander de rest schuld moet betalen: HEILIGING IS NIET GRATIS! Als men onvolmaakt verwekt schuift men erfzonden van ouders door naar het kind: het kind moet de schuld van de ouders afbetalen…, en zo men ook met schuld afschuiven naar anderen en natuur, of wilt u zeggen dat storm, droogte, overstroming, aardbeving, vulcaanuitbarsting, ziektes, geweld noem de rest van ongeluk “uit de lucht komt vallen” zonder oorzaak van handelen is? Alles moet uitgeboet worden dat is De wet en de Profeten!

     1. aanvulling:

      als Christus een wonder deed moest Christus de schuld van de zonde betalen met lijden! God had niet “een pot met geld(genade)” staan waar Christus uit kon scheppen! Als men wel zo denkt snapt echt niks van De Wet en Profeten. en zo is het met Heiligen die wonderen doen ook: die betalen de schuld van de zonde door Het Bedrag aan schuld in lijden uit te boeten! Dat is de Heilige Economie van God naar De Wet en de Profeten!
      Bidden is niet uit je nek kletsen, bidden is een vorm van werken die een Hemels Bedrag oplevert en daarmee wordt Uit Geboet! Bidden is offeren! Daarom zeg ik leer bidden zoals de H.Geest bidt dan verkrijgt u maximaal Bedrag in Uit Boeten! Leer Aldurend te Bidden! Zorg dat uw leer op orde is dan zijn uw cisterne niet lek, evenzo met traditie ! Het is in de wereld niet anders: een goede monteur repareert goed en onder houdt goed op de best mogelijke manier en met het minster verlies! dat is met alles zo: een boer die zijn land en zaaigoed goed verzorgt krijgt een betere opbrengst dan die het slecht doet en zo was het ook met Kain en Abel: Abel gaf het beste en Kain niet en Kain raakte diens eerstgeborene dubbeldeel kwijt aan Abel, daarom vermoorde die Abel, om het weer terug te krijgen!

      1. Dank je voor je uitgebreide commentaar, Henk.
       Ik zal het nog eens goed lezen.

  2. Voedsel kweken, vreemd eigenlijk als God al het eten al aan de bomen laat groeien.
   Ook de eerste moord komt daar uit voort. De een houdt schapen en brengt een goed offer en de ander geeft wat uit de tuin. Het laatste wordt niet op prijs gesteld, althans de gever wordt stinkend jaloers op zijn broeder. Sommige mensen haten werken, maar dat terzijde.
   Een Judeeër wie is dat?
   Eindelijk begrijp ik, geloof ik althans, wat er staat als Jezus tot mensen spreekt die niet van zijn stal zijn. Prima uitleg: https://christogenea.org/podcasts/exactly-why-jesus-christ-not-jew

   (Als ik niemand ontrief, want het is nogal een lap tekst. Maar het toeval wil dat ik al dagen worstel met Paulus en het woord van Jezus Christus wanneer Jezus zegt dat sommige mensen niet van zijn stal zijn. Ook begreep ik de uitleg van Paulus niet. (te ingewikkeld geformuleerd vind ik het ) Maar ik zág het pas toen ik die laatste site bekeek.)

    1. @Raphaël.
     De toekomstige niet-Joodse gelovigen werden dus de “andere schapen die niet van deze stal zijn”, die aan Gods volk, zijn kudde toegevoegd zouden worden, om één kudde te vormen; en “het Lam, dat in het midden van de troon is, zal hen weiden en hen voeren naar waterbronnen des levens” (Openbaringen 7:17).

      1. Dank U voor Uw uitleg, Heer Derks, maar ik ben er nog niet helemaal tevreden mee. Er lijkt me toch nog iets te ‘wrikken’. Het stuk in het Engels komt dichter bij de waarheid, meen in. (Het is een kernpunt dat voor verwarring op de wereld leidt, denk ik.)

       1. @ Raphaël,
        https://gegroetokruis.org/2024/02/06/over-de-kennis-van-god-en-van-zichzelf/

        “In onze overwegingen zullen we voortdurend stuiten op de grenzen van ons denkvermogen. Maar dat kan ook niet anders, want wat voor God zou onze kleine menselijke geest volledig kunnen bevatten? “Als ge het begrijpt, is het niet God “, zegt Augustinus en Paulus noemt onze aardse kennis van God maar halve kennis (1Kor 13, 9). Toch kan zelfs deze onvolmaakte kennis ons een idee (notie) geven van de absolute majesteit en beminnenswaardigheid van God en van de onmetelijke rijkdom van zijn wezen.”

        Gepreekt op 15 oktober 2023 door E.H. J. De Bruyn, als onderdeel van een predicatiereeks ‘over God’

      2. @ P.J.T. Derks
       @ Raphaël
       U zag waarschijnlijk niet dat “broedersinchristus.nl” Protestanten zijn. Ik zeg niet dat U hen niet mag bestuderen.
       Dr. John Thomas was een man van “de Nieuwe Wereld”, als wetenschapper publiceerde hij verschillende geleerde medische artikelen voor The Lancet en staat helemaal in de lijn van de globalisten. Geen enkele band met de Rooms Katholiek Kerk te vinden.
       Ook in verband met “christgenea.org” waarnaar Raphaël verwijst kan ik geen enkele band vinden met de Rooms Katholiek Kerk.

       1. En alleen de Traditionele Rooms-katholieke Kerk kan iets zinnigs zeggen over gelijk welk onderwerp. Meer nog, alleen de Traditionele Rooms-katholieke Kerk heeft altijd en overal gelijk over alles en iedereen. Waarom? Die vraag alleen al is een zonde van hoogmoed. Punt.

        1. Frank,
         zeer nieuwsgierig om te weten hoe u doorheen de Waarschuwing zal geraken. Hopelijk horen we dan nog iets positiefs van u.

         1. eric,

          Kun je dat nu niet laten? Houd nou eens op te voeren, wil je? ’t Was net zo rustig. Gun de man rust.

          1. @ Raphaël,
           men mag de ziel van een heiden niet laten wegroesten in een toestand van “rust”, want dat zal u persoonlijk worden aangerekend. Het is de plicht van iedere christen de u bekende zielen wakker te schudden zodat zij niet verloren gaan.
           Indien hij zich tegen God en Kerk blijft verzetten ondanks dat u hem eraan herinnert ligt de schuld alleen bij hem zelf. Meer dan bidden en boete naar vermogen kan u niet verwezenlijken.

        2. 17Bidt zonder ophouden. 18Dankt God voor alles. Dit is het wat God van u verlangt in Christus Jezus. 19Blust de Geest niet uit, 20kleineert de profetische gaven niet, 21keurt alles, behoudt het goede. 22Houdt u verre van alle soort kwaad. (1Tess 5)

         Maar dat lezen traditionele orthodoxe katholieken niet! netzo min als:

         1Men moet ons dus beschouwen als helpers van Christus, belast met het beheer van Gods geheimen. 2Welnu, van een beheerder wordt geëist, dat hij betrouwbaar blijkt. 3Mij is echter niets gelegen aan uw oordeel of dat van enige menselijke instantie. Ik oordeel niet eens over mijzelf. 4Want al ben ik mij van niets bewust, daarom ga ik nog niet vrijuit. De Heer is het die over mij oordeelt. 5Oordeelt dus niet voorbarig, voordat de Heer gekomen is. Hij zal wat in het duister verborgen is aan het licht brengen, en openbaar maken wat er in de harten omgaat. Dan zal ieder van God de lof ontvangen die hem toekomt. (1Kor4)

         dat zijn in hun ogen fata morganische kamelen!

         Voor hen geldt: geen groter geloof dan blind geloof

       2. eric,
        Ik zag de titel van bronnen inderdaad niet. Goed dat je er op wijst. Bedankt daarvoor.

        We zoeken steeds naar de waarheid, meen ik, waar die dan ook gevonden kan worden. En inderdaad moeten we steeds naar de bronnen van het gemelde kijken, mee eens dus. Zonder goede bronnen wordt het niks.

        Maar, dat moet gezegd; ik vind dat ook de protestanten soms een verklaring geven die goed is. Die klopt. En daarna kijken we of die nog steeds klopt als we hem over het stramien van de kerk leggen. Zeker.

  3. Over Arthur Cherep-Spiridovich die ik vernoemd heb in mijn vorige reactie:

   Spiridovich werd vermoord om de publicatie van zijn boek “The Hidden Hand” in 1926; hij waarschuwde dat er een tweede wereldoorlog gepland werd, wat ook is uitgekomen. Hij zei dat die tweede wereldoorlog een judeo-mongolische (mongolische volkeren gestuurd door de Ashkenazische marxisten) oorlog ging zijn tegen de westerse volkeren. Het judeo-bolshevisme was de grote dreiging van die tijd tegenover het Westen, maar in plaats van dat hetgeen waarvoor Spiridovich waarschuwde met de tweede wereldoorlog compleet gemaakt werd is er een stagnatie van de situatie opgetreden na de oorlog, en die situatie werd dan de koude oorlog genoemd. Met het Perestroika-bedrog waarvoor Anatoliy Golitsyn waarschuwde werd een Sovjetstrategie van deceptie tegen het Westen uitgevoerd, en wanneer men ziet hoeveel mensen bij Rechts zich in recente tijden hebben laten duperen door Putin ziet men hoe vergaand de impact ervan is; de judeo-mongolische onderwerping van westerlingen gaat verder terwijl velen exclusief hun toorn richten op westerse structuren zoals de VS en de EU. De VS, de EU, het WEF etc. zijn uiteraard kwaadaardige structuren, maar er zijn er te weinig in het Westen die de psychologische oorlogvoering van het Kremlin doorzien; ze zijn erin geslaagd om tegenstand tegen het Kremlin valselijk te associëren met de Democratenpartij in Amerika, de westerse “mainstream”-media, de regerende internationalistische partijen in Europa etc. Zo zijn veel westerlingen mentaal ontwapend tegenover de dreiging, en de grond wordt vanonder hun voeten uitverkocht aan geopolitieke machten in landen van etnische vijanden van de westerse blanke volkeren, stap na stap, gradueel, voldongen feit na voldongen feit.

   1. Het is dus belangrijk dat blanken in het Westen doorzien wat voor geopolitieke machinaties er achter de groen-marxistische oorlog tegen de landbouw zitten. Het gaat niet alleen over lokale bureaucraten die hun macht over de bevolking willen consolideren door controle over te nemen over het voedsel, maar ook over een afhankelijk maken van westerlingen van landbouw uit het buitenland en dus van de politieke machten die daar zitten.

    1. Blanken en doorzien . . . Daar heb ik slechte ervaringen mee, Waramund. De mensen in het Westen zijn zo ongelofelijk slecht geïnformeerd en zo vreselijk ‘op het verkeerde been gezet’, dat men liever de boodschapper voor gek verklaart dan dat men ingaat op de boodschap die de boodschapper te melden heeft.

     De politieke tactiek: ‘maak de mensen onwetend en geef ze het idee dat ze toch heel geleerd en wijs zijn’ is blijkbaar uitstekend gebruikt en zorgt ervoor dat boodschapper nóg zo zijn best kan doen zijn boodschap over te brengen, maar vaak toch niet geloofd wordt. Ik denk dat daar een groot deel van het probleem zit.

     De meeste mensen waren en zijn trouwens onwetend wat betreft de agenda van hen die wereldpolitiek bedrijven. Gewone mensen zijn te druk met hun leventje. En de gewone man en vrouw zijn gevangen gezet in het eigen ‘ego’. Wie dat laatste niet begrijpt is sowieso geen partij om tegen slechte mensen op te treden, maar dat willen en kunnen weinigen begrijpen. Dus ook die boodschap wordt weggewuifd uit, meen ik, onwetendheid. Dáár maken de naarlingen misbruik van; van dit verschil in ontwikkeling tussen mensen.

     De oplossing voor dit probleem zie ik niet een twee drie.

     1. Er zijn er veel nu die beseffen dat de lokale machthebbers dystopische controle proberen uit te bouwen over de bevolking en velen spreken over dingen zoals het WEF nu omdat de gecontroleerde oppositie die gespreksonderwerpen toelaat, maar over de Sino-Sovjetmachinaties zitten ze op het verkeerd spoor omdat er bij de gecontroleerde oppositie een gecoördineerd discours pro Kremlin gevoerd wordt. Mensen zien dat er bij de boosaardige “mainstream”-media vijandig gesproken wordt over Putin en dat hij bij de alt-media verdedigd wordt, en in plaats van blindelings de liegende “mainstream”-media te volgen zoals velen nog steeds doen vervangen ze dat door blindelings de alt-media in alles te volgen. De wereld zit echter niet zo simplistisch ineen, en men moet het verstand gebruiken in plaats van redeloos de bijenkorfmentaliteit rondom de alt-media over te nemen, maar dat doen de meesten helaas niet.

 10. Lachen

  7 Bijbelverzen over Draken
  Meest relevante verzen
  Job 41:19-21
  De pijl zal hem niet doen vlieden, de slingerstenen worden hem in stoppelen veranderd. De werpstenen worden van hem geacht als stoppelen, en hij belacht de drilling der lans. Onder hem zijn scherpe scherven; hij spreidt zich op het puntachtige, als op slijk.

  Openbaring 12:9
  Vers Begrippen
  En de grote draak is geworpen, namelijk de oude slang, welke genaamd wordt duivel en satanas, die de gehele wereld verleidt, hij is, zeg ik, geworpen op de aarde; en zijn engelen zijn met hem geworpen.

  Openbaring 12:3
  Vers Begrippen
  En er werd een ander teken gezien in den hemel; en ziet, er was een grote rode draak, hebbende zeven hoofden, en tien hoornen, en op zijn hoofden zeven koninklijke hoeden.

  Openbaring 20:2
  Vers Begrippen
  En hij greep den draak, den oude slang, welke is de duivel en satanas, en bond hem duizend jaren;

  Jesaja 27:1
  Vers Begrippen
  Te dien dage zal de HEERE met Zijn hard, en groot, en sterk zwaard bezoeken den Leviathan, de langwemelende slang, ja, den Leviathan, de kromme slomme slang; en Hij zal den draak, die in de zee is, doden.

  Psalmen 74:13
  Vers Begrippen
  Gij hebt door Uw sterkte de zee gespleten; Gij hebt de koppen der draken in de wateren verbroken.

  Psalmen 148:7
  Vers Begrippen
  Looft den HEERE, van de aarde; gij walvissen en alle afgronden!

  Source: https://bible.knowing-jesus.com/Dutch/topics/Draken

 11. Ik wil niet vervelend doen maar wat ik nu gezien heb ? mijn hemel —————–

  De ruimtetelescoop Hubble

  Het Nieuwe Jeruzalem (ook wel Hemels Jeruzalem genoemd) komt uit een visioen in het nieuwtestamentische boek Openbaring van Johannes 21:10-22:5, waar staat dat aan het einde van de apocalyps een nieuwe stad, een Nieuw Jeruzalem, zal verrijzen. Dit gebeurt nadat de oude hemel en aarde zijn verdwenen.

  Op minuut 3:03

  https://youtu.be/rtYnZzJhXMY?si=f0Qqr3tsUvkK3hjG

  Ik wil verhuizen hi

 12. De akties van onze bewindvoerders zijn er op gericht onze souvereiniteit te ontmantelen. Dit wordt gedaan door middel van ongebreidelde ” immigratie”, het vernietigen van onze voedings en energy sectoren en het creëren van overlevings medicatie voor mens, dier en gewas zoals Glyfosaat/mNRA die, als ze eenmaal toegepast worden een afhankelijkheid veroorzaken. Waarom onze machthebbers dat doen wordt hier nog eens uitgelegd door Aartsbisschop Vigano.

  https://forbiddenknowledgetv.net/archbishop-vigano-talks-pizzagate-epstein-blackmail-covid-and-ukraine-%F0%9F%A4%AF/?amp=1

  Een typisch voorbeeld van uitverkoop van onze belangen is het tolereren van een Pharma kartel bij de toepassing van de zogenaamde vaccins. Alternatieve middelen en middelen uit niet westerse landen werden door de autoriteiten niet goed gekeurd. Het resultaat is dat alle betroffenen in het Westen het mNRA middel toegediend kregen alhoewel er een non-mNRA middel beschikbaar was/is. In heel China is er geen mNRA Spike-Proteïne middel gebruikt.

  https://forbiddenknowledgetv.net/tucker-the-chinese-population-did-not-get-the-mrna-vaccines/?amp=1

  We komen nu in een fase waarin verkiezingen geen zin meer hebben. Overheden, industrie en business, de media, zelfs de Kerk spelen onder één hoedje. Oppositie wordt buitenspel gezet. Het enige middel is de nu ingeslagen weg bijsturen . Bijvoorbeeld waarom moet een kabinetsformatie zo lang duren? Er zou een houdbaarheidsdatum voor verkiezingen moeten zijn, zeg 60 dagen en als er in die periode geen nieuwe regering geformeerd is dan nieuwe verkiezingen. Waarom geen verplicht Arabisch op school of Turks in Duitsland. Door in overdrive te gaan hebben we misschien nog een kleine kans dat het gezond verstand zal prevaleren.

  1. Jan,

   Naar aanleiding van je stuk zocht ik wat over Bisschop Viganò en kwam het volgende tegen:
   Waarom zou Franciscus de mond gesnoerd kunnen zijn? Waarom is het een beetje rommelig geworden in de kerk? Is het biechtgeheim daar soms voor misbruikt?
   (Men biecht als seminarist bijvoorbeeld op dat men seksueel gezien eigenlijk ‘geen mens voor de kerk’ is en de priester is vervolgens monddood gemaakt over dat feit wegens het biechtgeheim dat niet geschonden kan worden, want daar staat de straf directe excommunicatie op
   Zie:
   http://www.boston-catholic-journal.com/francis-the-real-reason-he-will-not-say-a-single-word-about-archbishop-vigano%27s-accusations.htm

   De slang heeft een manier gevonden om in zijn eigen staart te bijten.

   1. Raphaël
    Bedankt voor je antwoord en de link . Wat betreft het argument dat het biechtgeheim de Paus zou beletten Vigano een antwoord te geven, ik zou dit kunnen accepteren alleen dit is niet de eerste keer dat Paus Franciscus een uitweg zoekt door te zwijgen. Me dunkt dat een antwoord “in camera” aan Vigano altijd mogelijk is. Degenen die de belangen van Paus Franciscus behartigen hebben, naar het schijnt een verklaring gevonden maar die grenst naar mijn mening aan “sophistry”, Overigens de text gesproken op de bovenstaande link is onderdeel van Aartsbisschop Vigano’s online voordracht tijdens de conferentie georganiseerd door Prof Mazza onder het motto “Is de Paus katholiek?” d.d 9 december, 2023.

    https://catholicfamilynews.com/blog/2023/12/11/archbishop-vigano-is-the-pope-catholic/

    1. En Jan,

     hoe betrouwbaar is de site die hebt aangegeven? Is Brian McCall een Vol-Profeet? Heb jij hem gecontroleerd bij Die Ene Volmaakte Christusverschijning waarbij alles openbaar is?

     je kan nog zoveel gestudeerd hebben, niet een van de oorspronkelijke apostelen was een schriftgeleerde, niet eens Gamaliël! God Wijsheid is meer dan jaren lang met je neus in de Bijbel zitten, staat er niet geschreven:

     25 Op zeker ogenblik nam Jezus weer het woord en sprak: “Ik prijs U, Vader, Heer van hemel en aarde, omdat Gij deze dingen verborgen gehouden hebt voor wijzen en verstandigen, maar ze hebt geopenbaard aan kleinen. (Mat 11)

     en

     1In diezelfde tijd richtten de leerlingen tot Jezus de vraag: “Wie is nu wel de grootste in het Rijk der hemelen?” 2Hij riep een klein kind, zette het in hun midden en zei: 3“Voorwaar, Ik zeg u: als gij niet opnieuw wordt als de kleine kinderen, zult gij het Rijk der Hemelen zeker niet binnengaan. 4Wie dus zichzelf gering acht zoals dit kind is de grootste in het Rijk der hemelen.(Math 18)

     En de grootste in het rijk der hemel is die De Wet en Profeten Volmaakt vervuld!

     een persoon als Paus Franciscus is als eerste een Jesuïet, dan heeft die de naam Franciscus gekozen! Weet u wie H.Franciscus was: de enige tegen wie Christus een bouwvallige kerk liet zien en zei: herbouw mijn kerk! Kent u de werken van H.Franciscus? Het vasten en bidden? Ooit zelf een wonder verricht? Ooit stigmata gekregen?
     Ik zeg niet dat alles zoals de Paus doet Volmaakt is, ik zeg ga er maar aan staan in zo’n kerk omdaar De Volle Waarheid te openbaren! De Volle Waarheid is het minst gewilde!!!!! Want dan moet je als mens Christusgelijk liefhebben! Dat al schrijven is al ketters in de r.k.kerk!

     U leest de Bijbel en kent niet eens het Liefdegebod van Christus, ja u kent niet want dan had u uw denken en leer moeten veranderen van: een mens kan nooit Godgelijk = Christusgelijk op aarde zijn, in: een mens kan wel Godgelijk = Christusgelijk op aarde zijn!
     dan gooit u uw hele leer en traditie het raam uit want waar is daar een leer en traditie die volmaakt zonder zonden is?

     Dacht u dat men daar met mij in gesprek wilt gaan, Echt serieus? Moet je eens kijken hoe men hier reageert op: Ga naar Die Ene Volmaakte Christusverschijning voor u beweert en oordeelt…..

     Iedereen loopt er omheen alsof ik melaats ben en het staat toch echt eenduidig in de Bijbel! Daar is echt geen andere uitleg mogelijk, maar nee “helden”als het zijn lopen ze er ziende blind voorbij want ja dan kunnen ze niet schrijven wat ze denken…dan moeten ze hun leer, traditie en gedachte echt goed onderzoeken, dan kunnen ze niet claimen dat ze Vol in de H.Geest Zijn! Dan moeten ze zwijgen! ja dat kan niet want zij weten dat zoals zij schrijven Gods Recht en Gerecht is want hun exegese is van de kerk en die, ja die, die is echt waar!

     Armzalige die ze zijn!

     1. Henk,
      het is gewoon onmogelijk om met u in gesprek te gaan
      u springt bovenop iedereen
      als een wildeman met een grote mitrailleur
      niemand wil met u in gesprek gaan

      1. @eric-b-l

       “Henk,
       het is gewoon onmogelijk om met u in gesprek te gaan
       u springt bovenop iedereen
       als een wildeman met een grote mitrailleur
       niemand wil met u in gesprek gaan”

       Er best met mij in gesprek te gaan, er zijn wel harde waarden den men zelf in de Bijbel kan lezen en die ik vele malen hier heb geciteerd die voor elke christen geldt van laag tot hoog!
       Men kan oprechte vragen stellen! Waar i een grens trek is dat men niet om Die Ene Volmaakte Christusverschijning heen kan wil men een be- en oordeel vellen en wie erkent dat hier en doet dat hier…?
       Dat betekent dat iedereen die niet erkent en doet op voorhand voorbarig be- en oordeelt en daarmee zichzelf neer zet als deels/gehele leugenaar = zwetser!

       Dan kan men met nog zo’n mooi verhaal komen u schiet uzelf af! Nik ik loop met een grote mitrailleur rond, u en alle anderen doen dat en met die blinde beweringen die u en anderen plegen zij zelfmoord!

       Wel daar kan ik weinig aan doen, als ze niet willen luisteren en ze krijgen van mij geen wollige taal, ik zeg het direct in hun gezicht waar het op staat, doe ik in de praktijk ook: ja is ja en nee is nee!, zeker daar kunnen compromissen tijdelijk gemaakt worden, uit eindelijk is het wit-zwart! Zoek maar diep genoeg dan gaat om De Volle Waarheid en hele leugen!

       aan u de keuze!

       1. Beste Henk,
        1. Ik vroeg het u al eerder: Maak nu eens duidelijk wat uw basisbegrip ‘Die Ene Volmaakte Christusverschijning’ inhoudt.
        2. U zegt het ‘direct’? Dat is niet zo. U wijdt oeverloos uit. Probeer eens wat langer na te denken en uw reacties in max. 1.000 tekens weer te geven, bijvoorbeeld.
        3. Gebruik een tekstcorrector of lees uw stukken na. De vele taalfouten, weglatingen, verkeerde schrijfwijzen etc. maken veel van uw teksten nauwelijks leesbaar.
        Graag gedaan.

        1. Beste Frank

         Als ik kort schrijf dan snapt u(men) er niks van want blijkbaar kan men de Bijbel niet lezen waar het over gaat en om het duidelijker te maken schrijf ik een handleiding en dan nog is het te lang, terwijl ik het al kort houd
         Als u(men) zo antwoord, “denk ik”: “vooral geen poging doen om in de Hemel te komen want aan de Hemelpoort moet alles zoals Christus weet tot zich nemen en Christusgelijk Mede Eigen Maken! ALLES, weet u hoeveel dat is, als er al in de Bijbel geschreven staat:
         25 Er zijn nog vele andere dingen die Jezus gedaan heeft. Maar als ze een voor een beschreven werden, dan zou naar mijn mening zelfs de hele wereld te klein zijn voor de boeken die men dan zou moeten schrijven. John 21

         Nou maak je geest maar klaar……, die barst dan uit alle voegen….

         Een raad: als een mysticus een (verbeelde) Christusverschijning kwijt raakt moet die een pijnlijk precies zelf onderzoek doen om uit te zoeken waardoor het komt: Als men het niet snapt schiet men te kort in liefhebben want de H.Geest verstaat alles! U(men) heeft het toch over nederigheid en u(men) gaat er toch van uit dat men Vol In De H.Geest is, want waarom schrijft men dan als men denkt dat het niet waar als men schrijft……
         Nou dan moet u(men) eens na denken hoe Vol men In De H.Geest wel niet is….: Nederigheid: zoek eerst de fout bij u zelf en doe een geheel goed onderzoek zoals de Bijbel leert en als u klaar bent kunt u de splinter bij de ander uit diens oog halen!

         p.s u moet eens de definitie van oeverloos opzoeken!

          1. @Frank
           Onderzoek uw adviezen eens Goed, zoals de Bijbel Onderzoek voorschrijft!

           Vriendelijke groet

        2. Beste Frank

         Die Ene Volmaakte Christusverschijning is de Christus die als enige kan zien In God, De Hemel, De Tuin Van Eden(=Het Paradijs=7e kamer van de ziel(van hen die de zonde tegen de H.Geest nog niet hebben begaan)), Het Vagevuur en Het Godsgericht + De Volmaakt Geheel Zonder Zonden Geheel Onverbeelde Christusverschijning = De Volle Waarheid in alles, overal en eeuwig, De Weg En Het Leven, Volmaakt Recht en Gerecht en Volmaakte Liefde, waarbij alles openbaar is, elke andere verschijning heeft een deel verbeelding waardoor niet alles openbaar en deels versluierd is

         1. Henk,
          laten we even enkele eenvoudig stapje zetten :

          Jezus is de Zoon van God de Vader.
          Jezus en God de Vader en de Heilige Geest zijn altijd innig verbonden, zij hebben geen geheimen voor elkaar.
          De hemel wordt ook wel het paradijs genoemd.

          Het boek van Theresia van Avila “De innerlijke burcht” las ik nog niet.
          U las het wel maar u gaat er van uit dat iedereen het las.
          Dat is niet zo.

          U spreekt over “De Volle Waarheid in alles, overal en eeuwig”.
          Waarheid is altijd vol en volledig en eeuwig, want anders is het geen waarheid. Spreek liever over oprecht in de waarheid geloven, want anders is het leven een leugen.

          Hetgeen u allemaal schrijft in verband met “Christusverschijning” is te veel overvloed in woorden en daarom weet niemand wat u eigenlijk bedoelt. Gebruik eenvoudige woorden, u maakt het uzelf en anderen veel te moeilijk.
          Weet dat iedereen die een goed gebedsleven cultiveert ook geestelijke ervaringen van diverse soort kan en zal krijgen. Dat is zeer verheugend telkens men dat mag ervaren en wordt beschouwd als een grote genade.
          Over “Christusverschijning” valt zeer veel te zeggen, maar u wil teveel ineens en dan wordt het onduidelijk. Probeer altijd alles kort en eenvoudig te houden.

          Schrijf eerst uw reacties in Kladblok o.i.d. voordat u het naar hier kopieert, op die wijze kan u veel rustiger nadenken en corrigeren.
          Goede moed.

          1. @eric-b-l
           deel 1
           Vooor dat ik over uw 1e alinea(deel 2) begin, doe ik eerst de anderen:

           ad Alinea 2 en 3: Ik ga er niet van uit dat iedereen het boek van Teresia van Avila “De innerlijke burcht” heeft gelezen! En dat terwijl zij één van de grootste r.k. heilige is is haar werk een stiefkindje omdat het diepste van de mystiek gaat en mystiek het stiefkindje is van de r.k.kerk en dat terwijl ze de eerste vrouwelijke kerkleraar werd!
           Eenvoudige woorden: er er geen één levende op aarde, tenzij die Christusgelijk liefheeft, die zo eenvoudig is als Christus en er zijn slechts weinigen die Christus weten te verstaan!

           ad Alinea 4) ik schrijf volle waarheid om onderscheidt te maken met deels waarheid: iemand die over de waarheid schrijft wil nog niet zeggen dat die het over de volle waarheid heeft en de volle waarheid is nooit volledig! Dat is een termis in contradictio: vol en ledig, vol is vol en ledig is leeg, die twee bijten elkaar. Hetzelfde met alleen en als enige! Die zijn niet synonym van elkaar; alleen is geheel op leen.: al leen. Het woord heeft een verkeerde definitie, net als genade een verkeerde definitie heeft! Dat doet mensen misleiden. Zo zijn er vele woorden die naar de letter anders gedefinieerd moeten worden.
           Wat is waarheid. De Volle Waarheid is geen ding dat je met wat uitdrukt! Pilatus vermoorde Christus daarmee want Christus is een persoon en door wat te gebruiken zoek je naar een ding en sluit je een persoon uit!
           In de volmaakte taal is de taal alles en overal God Zelf met overal volmaakte definities!

           ad Alinea 5) heeft u wel een God Is Volmaakt omschreven? Dacht u dat men Die drie eenvoudige woorden: “God Is Volmaakt” in drie eenvoudige woorden weet te verstaan, terwijl ik net schreef: Eenvoudige woorden: er er geen één levende op aarde, tenzij die Christusgelijk liefheeft, die zo eenvoudig is als Christus en er zijn slechts weinigen die Christus weten te verstaan!!!!!!
           Probeer maar eens in enkele eenvoudige woorden God is Volmaakt Geheel te omschrijven! U heeft zo een a4 vol om die woorden te duiden!

           ad Alinea 6: “grote genade” daar gaat u al de mist in want het is werken naar loon! Genade is niet gratis! Een heilige mystieke verschijning is niet een niet verdiende bonus! Katholieken zijn bijna protestants daar in, leest u maar de reactie op Luther in het traktaat van Het Concilie van Trente! Genade is nog net niet geen recht van loon uit werken

           ad Alinea 7: Er zijn vele verschillende Christusverschijningen, er is slechts Een Die in alles, overal en eeuwig Volmaakt is! Het is zeer eenvoudig: vele deels verbeelde Christusverschijningen, slecht één geheel onverbeelde!
           Het probleem is dat de meeste zichzelf overschatten en denken dat ze vol in de H.Geest zijn en ze zijn niet!

          2. Henk
           waar haalt u het in Godsnaam vandaan te zegen dat mensen denken “vol in de H.Geest zijn” ?
           U overdrijft.
           Niemand beweert ooit “vol in de Geest te zijn”.
           Waar haalt u zulke onzin vandaan ?

           Indien het woord “Waarheid” niet meer over waarheid gaat dan moet men een nieuw woord uitvinden!
           Henk, u bent bezig de betekenis van “Waarheid” af te bouwen.
           Hoe komt u toch op zulke dwaze gedachten ?

           Wanneer iemand over waarheid spreekt, maar u ontdekt dat hij liegt dan kan u hem vriendelijk wijzen op de fout die hij maakte en hem vriendelijk uitleggen hoe hij zich vergiste.

           Stop A.U.B. met zeer veel woorden te gebruiken met als resultaat dat de woorden hun betekenis verliezen !
           Geen zinnig mens spreekt met zoveel woorden die tot gevolg hebben dat “Waarheid” niet meer “Waarheid” betekent.
           Stop met overdrijven.

          3. @eric-b-l
           “Henk
           waar haalt u het in Godsnaam vandaan te zegen dat mensen denken “vol in de H.Geest zijn” ?
           U overdrijft.
           Niemand beweert ooit “vol in de Geest te zijn”.
           Waar haalt u zulke onzin vandaan ?”

           Schrijft u niet: “Indien het woord “Waarheid” niet meer over waarheid gaat dan moet men een nieuw woord uitvinden!
           Indien het woord “Waarheid” niet meer over waarheid gaat dan moet men een nieuw woord uitvinden!
           Henk, u bent bezig de betekenis van “Waarheid” af te bouwen.
           Hoe komt u toch op zulke dwaze gedachten ?

           Staat er niet geschreven: Die zonder zonden is werpe de eerste steen”? En is een sonder zonden zijn ook niet Vol In De H.Geest zijn, want hoe kan men zonder zonden zijn en niet Vol In De H.Geest zijn?
           Dan als men oordeelt, zoals u over mij denkt u dan niet dat u zonder zonden bent, Heilig Christusgelijk? Zo niet hoezo schrijft u over mij: “Indien het woord “Waarheid” niet meer over waarheid gaat dan moet men een nieuw woord uitvinden!
           Henk, u bent bezig de betekenis van “Waarheid” af te bouwen.
           Hoe komt u toch op zulke dwaze gedachten ?”

           Daarbij staat er geschreven: 22 Maar Ik zeg u: Al wie vertoornd is op zijn broeder, zal strafbaar zijn voor het gerecht. En wie tot zijn broeder zegt: raka, zal strafbaar zijn voor het Sanhedrin, en wie zegt dwaas, zal strafbaar zijn met het vuur van de hel.(Math 5)

           Als enige die zonder zonden staat kan straffeloos tegen een anders dwaas zeggen als die naar de Volle Waarheid dwaas is!

           U claimt Vol In De H.Geest te zijn! Zou voorzichtig zijn als ik u was want ik Weet wanneer een mens Vol In de H.Geest is!
           Ik schrijf niet zomaar over een mens dat die zwets en dwaas en een wee, want ik ken Het Godsgericht en Die Ene Volmaakte Christusverschijning en er zijn hier vele dwazen en zwetsers! En ik zou schuldig zijn als ik dit zou zeggen als De Volle Waarheid niet zo over hen oordeelt!
           Ik heb hier al eerder geschreven dat er in de wereld zijn die Christusgelijk kunnen oordelen en als de Tijd van Barmhartigheid Vol Is en men gedraagt zich dwaas en als zwetser tegenover zo’n persoon, bindt Die aan hun dwaasheid en zwetserij en levert hen over aan Satan! En dan krijgt men nog één kans om hun ziel te redden!

           “Wanneer iemand over waarheid spreekt, maar u ontdekt dat hij liegt dan kan u hem vriendelijk wijzen op de fout die hij maakte en hem vriendelijk uitleggen hoe hij zich vergiste.”

           dat doen zachte heelmeesters en die maken stinkende wonden want! Een goede heelmeester snijdt het abces open, verwijdert het kankergezwel: Een mens moet weten dat handelen niet zonder loon is en die liegt, zwets en dwas is verbindt zich met de grootste leugenaar die er is Satan, en dacht u dat Christus tegen hem zegt dat die zich vergist?
           Die hier zijn zijn geen kinderen! Een voor een claimen ze volwassenheid, een voor een, claimen ze dat ze weten waarover ze schrijven want waarom schrijven ze als ze niet weten? Vinden zij het leuk om voor de lo gezichtsverliest te lijden? Kijk hoe ze onveranderd hun beweringen als waar verkopen! Die denken niet een dat ze zich kunnen vergissen!
           ik ben daar klaar mee want het ontbreekt hen aan enig nederigheid: de fout kan nooit aan hun liggen! Kijk naar uzelf en uw getrompetter over Leer en Traditie en Latijnse Mis! Ooit gedacht dat u het fout kan hebben? Dat uw kerk het fout kan hebben?
           Heel, heel, heel misschien voelt u aan uw innerlijk dat hier een ander tegenover u staat die mogelijk Weet waar Abraham De Mosterd haalt! Want ik citeer niet zomaar uit de Bijbel en in mijn onderbouwing is geen fout te vinden!, Ja een schrijffout, de onderbouwing kunt u gerust Die Ene Volmaakte Christusverschijning voor leggen: Ik vraag niet voor niets geen blind geloof de woorden die ik schrijf, noch vraag ik blinde volgelingen, ik vraag dat men liefdevol gepast “wantrouwend” onderzoek doet zoals de Bij voorschrijft en dat iedereen Vol-Profeet wordt!

           WIE VRAAGT HIER ZO? WIE ZET ZICH ZO OPEN NEER?

           EN ZEG OOK NOG DAT DIE GEEN HEILIGE NAAR DE OPVATTING VAN DE R.K.KERK WIL WORDEN?
           u weet helemaal niet hoe mijn toekomst er mogelijk uit ziet! Wilt u Die Beker Hebben? Hoe denkt u dat Die Beker er uit ziet als ik weet hoe je Geheel Volmaakt in de Tuin van Eden gedurende een mensenleven Geheel Kan Terugkeren? U moet Daar eens gaan kijken! Welke Werken Daar Gedaan Worden, Welke Spijzen Daar Gegeten Worden!!!! Dacht men dat men Zo een Zicht Zomaar Krijgt Zonder Een Uitnodiging?

           Heb ik niet geschreven dat ik aldurend Geroepen Wordt en ik nog weiger omdat er nog hogere zijn dan ik: Weigerde David niet het Koningschap op te eisen en niet eerder wilde dan dat Saul gestorven was en weigerde hij niet de hand aan Saul te slaan omdat die een gezalfde was?

          4. Henk,
           u zegt me : “U claimt Vol In De H.Geest te zijn!”
           Neen, dat claim ik niet. Alleen de Apostelen waren vervuld van de H.Geest. Maar ik leer en blijf leren en ontdekken want ik ben nog lang geen heilige en moet dus nog veel beproevingen ondergaan.

           Ik zei : “Wanneer iemand over waarheid spreekt, maar u ontdekt dat hij liegt dan kan u hem vriendelijk wijzen op de fout die hij maakte en hem vriendelijk uitleggen hoe hij zich vergiste.”
           U zegt : “dat doen zachte heelmeesters en die maken stinkende wonden want! Een goede heelmeester snijdt het abces open, verwijdert het kankergezwel: Een mens moet weten dat handelen niet zonder loon is en die liegt, zwets en dwas is verbindt zich met de grootste leugenaar die er is Satan, en dacht u dat Christus tegen hem zegt dat die zich vergist?”
           — Henk, we zijn allen zondaars :
           “21. Maar thans is, buiten de Wet om, de gerechtigheid Gods verschenen, waarvan de Wet en de profeten getuigenis hebben afgelegd. 22. Het is de gerechtigheid Gods, door het geloof in Jesus Christus, en voor allen die geloven. Neen, er bestaat geen onderscheid meer. 23. Want allen hebben gezondigd, en zijn beroofd van de heerlijkheid Gods; 24. om niet worden ze gerechtvaardigd door zijn genade uit kracht der verlossing door Christus Jezus.”– Romeinen 3:21-24.
           — Daarom, Henk, u overdrijft.
           Wanneer iemand de waarheid meende te kennen, maar liegt uit onwetendheid, dan moet u hem liefdevol onderrichten. Maar indien hij God noch Waarheid wil aanvaarden dan blijft het toch nog steeds uw christelijke plicht hem met veel geduld trachten te onderrichten, omwille van de liefde.
           — Henk, u overdrijft, ook u moet nog veel beproevingen ondergaan.

          5. @eric-b-l

           “u zegt me : “U claimt Vol In De H.Geest te zijn!”
           Neen, dat claim ik niet. Alleen de Apostelen waren vervuld van de H.Geest.”

           LET OP eric!!!

           we staan in het Godsgericht, wij beide!
           aan de ene kant satan, demonen en eeuwig verdoemden, aan de andere kant Christus naar Goddelijke Definitie

           en dan zegt u tegen mij:

           “u zegt me : “U claimt Vol In De H.Geest te zijn!”
           Neen, dat claim ik niet. Alleen de Apostelen waren vervuld van de H.Geest.”

           elk woord die u zegt moet absoluut zonder zonden zijn want u doet een getuigenis! ELK WOORD!!!!!!!, ELKE LETTER, GEDACHTE, INHOUD EN GRENS!

           EN IS DAT NIET ZO KOMT SATAN EN SNIJDT EEN STUK VAN UW ZIEL! WANT U SCHRIJFT EN ALS ENIGE PROFETEN MOGEN SCHRIJVEN EN HET WOORD VOEREN WEET U NOG:

           REGELS VOOR DE BIJEENKOMSTEN
           26 Hoe moet het dan, broeders? Telkens wanneer gij bijeen zijt, komt de een met een psalm, de ander met een onderrichting, weer een ander met een openbaring of geestestaal of vertolking. Zorgt dat alles dient tot opbouw van uw gemeente. 27 Wat het spreken in geestverrukking betreft, dit geschiede door twee of hoogstens drie, en ieder wachte zijn beurt af; en er moet iemand zijn om uitleg te geven. 28 Is er niemand om het uit te leggen, dan moeten zij in de bijeenkomst zwijgen en maar spreken voor zichzelf en voor God. 29 Wat de profeten betreft: twee of drie mogen het woord voeren en de overigen moeten het beoordelen. 30 Wanneer een ander, die nog gezeten is, een openbaring krijgt, moet de eerste zwijgen. 31 Gij kunt ieder op uw beurt profeteren, zodat allen lering en troost ontvangen. 32 De geesten der profeten zijn aan de profeten onderworpen, 33 want God is geen God van wanorde, maar van vrede. Zoals in alle gemeenten der heiligen,(1kOR 14)

           DAT ZEGT PAULUS EN PAULUS WEET HOE HET ER AAN TOEGAAT MET SATAN EN HET GODSGERICHT!

           ELKE SAMENKOMST, AL IS HET TUSSEN TWEE PERSONEN, AL IS HET IN UW EENTJE, WAAR U OOK BENT,

           IS EEN VERGADERING, OOK DE GEHEILIGDE MIS!
           ALLES WORDT GEMETEN, GEWOGEN, GETELD EN BEREKEND MET DE WET EN PROFETEN!

           EN DAN KOMT U IN HET GODSGERICHT EN ZEGT:

           “u zegt me : “U claimt Vol In De H.Geest te zijn!”
           Neen, dat claim ik niet. Alleen de Apostelen waren vervuld van de H.Geest.”

           EN HOE DENKT U DAT HET AFLOOPT MET UW ZIEL?

           EN ALS HET NU GAAT OM EEUWIG LEVEN IN D EHEL OF IN GOD? WAAR DENKT U DAT U TERECHT KOMT!

           IN DE HEL, ZO ZIENDE BLIND BENT U::::::::: ZEINDE BLIND MET UW SCHRIJVEN, WANT IEDER WERK OF NIET WERKEN BEPAALD WAAR MEN HEEN GAAT, OF SATAN MACHT OVER U KRIJGT OF NIET EN DENKT U DAN ALS U ZO SCHRIJFT ZOALS IK HIER AANHAAL DAT ALS SATAN U MEENEEMT DAT UW HEER, HEER U REDT? NEE WANT U GAAT NIET EERST NAAR DIE ENE VOLMAAKTE CHRISTUSVERSCHIJNING DIE DAAR AANWEZIG IS NEEEEEEE FIER EN STRIJDLUSTIG EN MET BRAVOER KNALT U UW UITSPRAAK! HOE DWAAS KAN EEN MENS ZIJN!

           U EN VELE DENKEN DAT DIT EEN PLAATS IS WAAR MEN ZONDER VERANTWOORDING KAN DOEN EN LATEN ZO MEN WIL….., ZO IS HET NIET! ALS U ZO DOM BENT OM IN UW FATA MORGANA TE LEVEN EN DE TIJD VAN OPENBARING KOMT GAAT U PLAT OP UW BEK EN WORDT WEGGESLEEPT DOOR SATAN: BYE, BYE! HAD U MAAR ZO SLIM MOETEN ZIJN ALS DIE 5 WIJZE MAAGDEN, OF DIE TOLLENAAR, OF DIE OVERSPELIGE, OF DIE MOORDENAAR AAN HET KRUIS!!!!!

           U EN VELEN HIER WETEN NIET HALF HOEZEER ZIJ OVER PAARD GETILD, NAAST HUN SCHOENEN LOPEND, VAN DE POT GERUKT, DOOR DE RATTEN BEZWAFFELD ONBESCHOFT ZIJN: EN MAAR BRALLEN EN ZWETSEN, DE EEN NOG HARDER DAN DE ANDER!

           WAT EEN “KLOOTJEVOLK” ZIJN JULLIE, WAT EEN FARIZEÍSCHE SCHRIFTGELEERDERIGE BENDE!
           WAT EEN TUK ZOOI!

           jullie weten niks van hoe het er echt aan toe gaat in het Godsgericht!, jullen kennen Satan niet, Christus niet, De Wet en de Profeten niet, en ga zo maar door met jullie verwaande leer en traditie! ik kan als enige met mijn hoofd schudden om zo’n eigenwijsheid en bluf die jullie ten toon spreiden!

           dus WAAR WILT U HEEN: NAAR DE HEL, GA ZO DOOR, NAAR DE HEMEL, DAN ZOU IK MAAR EENS ECHT INKEREN EN GAAN ONDERZOEKEN WAAR U MOET OMKEREN OM NIET VERLOREN TE GAAN

          6. @erc-b-l

           ““21. Maar thans is, buiten de Wet om, de gerechtigheid Gods verschenen, waarvan de Wet en de profeten getuigenis hebben afgelegd. 22. Het is de gerechtigheid Gods, door het geloof in Jesus Christus, en voor allen die geloven. Neen, er bestaat geen onderscheid meer. 23. Want allen hebben gezondigd, en zijn beroofd van de heerlijkheid Gods; 24. om niet worden ze gerechtvaardigd door zijn genade uit kracht der verlossing door Christus Jezus.”– Romeinen 3:21-24.
           — Daarom, Henk, u overdrijft.”

           en staat die tekst zoals u neerzet in het Godsgericht zonder enige aanpassing?
           weer stata u en ik in het Godsgericht! En……..?
           u gaat de hel in met uw bewering want u weet niks van De Wet en Profeten, Paulus zwets hier uit zijn nek want die weet ook niks van de Oorsprong van de Mens in de Tuin van Eden en wie de gevallen mens is! En ook Paulus weet niks van de Wet en Profeten! Als het om eeuwig leven in hel en hemel zou gaan gaat Paulus naar de hel!
           Paulus is net zo dom als u dat die denkt dat die Vol-Profetisch is en die is die niet! Paulus weet niks van Heiliging naar Goddelijke Definitie. Die zwets uit zijn nek met zijn farizeïsche schriftgeleerderige leer!

           U weet zo goed als niks over de Volle Waarheid, Diens Werken en Recht en Gerechtigheid! Had Paulus zo geweest als Henoch, Mozes, Elia en de ouder van die men H.Maagd Maria geweest was die bij zijn sterven in Rome WEGGENOMEN, met zijn lijk niet kunnen vinden!

           arme die u bent met uw brallige citeren: ga eerst naar Die Ene Volmaakte Christusverschijning en vraag welke tekst in de Bijbel en hoe men moet citeren en Exegeren! en schrijf dan!

          7. @eric-b-l

           “Henk,
           een gesprek met u is totaal onmogelijk.”

           Er is nooit een gesprek mogelijk als men niet liefdevol gepast nederig is!

           Zonder gepaste liefde is er nooit goed verstaan mogelijk! Want hoe kan men Christus verstaan als men niet gelijk Christus lief heeft?

           U moet eens leren rekenen! Er is geen gelijkheid, waar dan ook zonder als men niet gelijk in Gods Maat is! Het is Loon naar Werken! een leerling kan nooit op gelijke hoogte komen als de leraar als de leerling niet dezelfde werken doet want als men niet gelijke werken doet heeft men niet gelijke inzichten en ervaringen!

           U oordeelt: “een gesprek met u is totaal onmogelijk.”

           En heeft u uw eigen liefde na geteld en heeft u de mijne na geteld?
           Hoe denkt u dat u Christus Geheel Goed Kan Verstaan? Heiliging is niet genoeg als u niet bereidt bent na Heiliging Christusgelijk lief te hebben, omdat u als enige zo bereidt bent de Volle waarheid te laten zijn zoals Die Is! Ja is Ja, Nee is Nee, niet meer, niet minder! Elk minder liefhebben doet de Volle Waarheid veranderen in uw “waarheid”! Heiliging werkt niet als u niet bereidt bent uw misvorming/tekortkoming op te geven, want hoe Christus ook Heiligt, u verandert de Heiliging naar uw maat! En uw maat is niet Gods Maat, dan krijgt u ook niet alles Openbaar zoals God Heeft, u krijgt niet meer dan uw eigen misvormde openbaring!

           Het gesprek is niet van mijn kant onmogelijk, het gesprek is van uw kant onmogelijk omdat u niet zo wilt liefhebben als Christus Lief Heeft!
           U bent gewoon eigenwijs door te denken dat u met uw liefhebben, die niet Christusgelijk is en niet Geheel Heiligbaar is, Christus kan verstaan en dat is is een satanische fata morgana, net als Elifaz tegen Job zei:

           12Heimelijk sprak iemand tot mij,
           fluisterde mij iets in het oor,
           13op het onrustig uur van droomgezichten,
           als diepe slaap de mensen overmant.
           14Schrik en angst grepen mij aan,
           een siddering voer door mijn gebeente.
           15Een windvlaag trok langs mijn gezicht,
           storm deed mijn lijf huiveren.
           16Daar stond het, een gestalte – ik weet niet wat –
           hij stond vlak voor mijn ogen.
           Het was stil – ik hoorde een stem:

           17’Kan een sterveling rechtvaardig zijn voor God,
           een mens onbesmet voor zijn Maker?
           18Zelfs in zijn dienaars stelt Hij geen vertrouwen,
           zelfs in zijn engelen bespeurt Hij nog smetten;
           19hoeveel temeer bij hen wier woning uit leem is opgetrokken
           en stof tot grondslag heeft.
           20Als motten worden ze geplet,
           van vandaag op morgen vermorzeld,
           ze gaan naamloos te gronde, voorgoed.
           21Het touw van hun tent wordt losgerukt:
           dood zijn ze eer ze het weten.(Job 4)

           lees nog maar eens:

           18Zelfs in zijn dienaars stelt Hij geen vertrouwen,
           zelfs in zijn engelen bespeurt Hij nog smetten;

           Hoezo zijn er smetten in engelen? Zijn engelen ergens zondig?
           Daar probeert Satan van diens mogelijkheid van zondeval af te schuiven op God: Had God mij beter gecreëerd dan was ik niet gevallen!
           en zo laat u zich misleiden door Satan: er is geen gesprek met mij mogelijk! Die is er wel degelijk, als Christusgelijk liefhebt: uw verstaan als goed genoeg aflegt en leert nederig te worden zoals Christus vraag, lees Jacobus 4 maar:

           1 Waar komen bij u die vechtpartijen en ruzies vandaan? Toch alleen van uw eigen hartstochten, die u niet met rust laten? 2 Gij begeert dingen die gij niet kunt krijgen. Gij moordt en benijdt en kunt uw doel niet bereiken. Dan gaat gij vechten en strijden. Gij hebt niets, omdat gij niet bidt. 3 En als gij bidt, krijgt ge het niet, omdat gij verkeerd bidt, met de bedoeling namelijk om wat ge krijgt uit te geven voor uw boze lusten. 4 Trouwelozen, weet ge niet dat vriendschap met de wereld vijandschap met God betekent? Wie met de wereld bevriend wil zijn, maakt zich tot vijand van God. 5 Of meent ge dat de Schrift zonder reden zegt: “De geest die Hij in ons deed wonen, begeert Hij met jaloersheid?” 6 Des te rijker is dan ook de genade die Hij ons geeft, volgens het woord van de Schrift: God weerstaat de hovaardigen, maar aan de nederigen geeft Hij genade. 7 Onderwerpt u dus aan God. Biedt weerstand aan de duivel en hij zal voor u vluchten. 8 Nadert tot God en Hij zal tot u naderen. Reinigt uw handen, zondaars; gij, wankelmoedigen, zuivert uw hart. 9 Erkent uw ellende, treurt en weent. Laat uw lachen in rouw en uw vreugde in droefheid verkeren. 10 Vernedert u voor de Heer en Hij zal u verheffen. (Jacobus 4)

           U bidt niet zoals het hoort, u bent niet nederig zoals het hoort, u dient twee heren, en u doet denkt helemaal niet dat u in ellende bent, u treurt en weent niet zoals het hoort want het zou u tot treurens moeten bewegen dat u mij niet verstaat, dat u niks weet over en van Die Ene Volmaakte Christusverschijning en alles openbaar is!
           Dat als enige al, Die Volmaakte Verschijning gedurende het leven zou u al tot treurens moeten bewegen want er is geen grotere schat dan Die! Een Geheiligd Hostie valt bijna in het niets t.a.v. Die Verschijning, want u kan ter Communie gaan als u bent zoals de regels van de kerk voorschrijven, probeer dat maar eens met Die Ene Volmaakte Verschijning: “u krijgt het niet voor elkaar”! Dan blijkt uw houding en werken en Heiliging totaal ontoereikend te zijn: Het Is Loon naar Werken….., geen wonder dat religieuze leidinggevenden Die Verschijning niet verkrijgen want ze verstaan niks van Volmaakte Ascese, ja erger zo gooien die buiten de kerk: onmogelijk! net als Paulus:

           “21. Maar thans is, buiten de Wet om, de gerechtigheid Gods verschenen, waarvan de Wet en de profeten getuigenis hebben afgelegd.”

           er kan niet buiten De Wet om Geheiligd worden want Christus heeft De Wet en Profeten Geheel Vervuld en IS DE WET EN PROFETEN! En hoe zegt Christus:

           6 Jezus antwoordde hem: “Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand komt tot de Vader tenzij door Mij.(John 14)

           Buiten om De Wet is buitenom Christus! En er kan geen gerechtigheid gedaan worden buiten om de Wet en Profeten!

           Daarom zwets Paulus! Die weet geen bal van De wet en profeten en Christus, daar zwets Paulus farizeïsch schriftgeleerderig: geen mens kan de Wet en profeten vervullen en dat is een leugen want Christus zegt:

           9 Zoals de Vader Mij heeft liefgehad, zo heb ook Ik u liefgehad. Blijft in mijn liefde.
           12 Dit is mijn gebod, dat gij elkaar liefhebt, zoals Ik u heb liefgehad.(John 13)

           Daar zegt Christus dat de apostelen en elke volgeling Christusgelijk moet liefhebben en Christusgelijk is volmaakt zonder zonden, volmaakt zonder Heiliging!

           Die verzen schieten de hele leer en traditie van elke Christelijke kerk en gemeente, af en ondersteboven! Want Die verzen zeggen alles over de OOrsprong van Mens en Natuur in de Tuin van Eden! Als enige Godgelijken kunnen zo Liefhebben en daarmee schiet Christus uw aangehaalde verzen van Paulus: buiten de Wet om gerechtigheid, totaal af!

           Daarom u moet eens leren meten, wegen, tellen en berekenen naar De wet en profeten: Die Ene Volmaakte Christusverschijning! Niet wordt u net zo afgewezen als de farizeeën en schriftgeleerden bij de overspelige

          8. Henk,
           ik zal een mailtje naar paus Franciscus zenden om hem te melden dat u een geschikt kandidaat bent om hem op te volgen want u weet werkelijk alles beter dan eender wie.

          9. @eric-b-l

           “Henk,
           ik zal een mailtje naar paus Franciscus zenden om hem te melden dat u een geschikt kandidaat bent om hem op te volgen want u weet werkelijk alles beter dan eender wie.”

           leuke grap, want u komt er bij de secretaris van de Paus niet voorbij!

           Even serieus!

           Heb zelf via vele wegen bij de Paus te komen, zelf, via het hoofd van de audiëntie, via Kardinaal Eijk, andere Bisschoppen, Jesuieten, Rolduc….lezingen…., fora…., niet één die mij serieus neemt. Hoe kan dat ook anders want ik ben geen heilige….
           ik heb de normale weg bewandelt, van hoog naar laag opdat men op een woord kon geloven, en ook onderzoek kon doen: GEEN RESULTAAT!

           Mij gebeurde hetzelfde als Mozes toen die een strijd tussen twee Israëlieten wilde sussen: Wie denkt u wel die u bent?

           Nu klan ik weg twee bewandelen: vasten en bidden zoals H.Franciscus er voor zorgde dat de Paus een droom over hem kreeg….., dat heeft geen zin want H.Franciscus moest gehoorzaamheid aan de Paus zweren , en daarmee de leer en traditie van de kerk aanvaarden, dat krijgt die mij niet voor elkaar: Ik volg Die Ene Volmaakte Christusverschijning! Daar waar de kerk Dezelfde is hoeft de kerk geen gehoorzaamheid af te dwingen, daar waar de kerk niet Dezelfde is Als Die Ene Volmaakte Christusverschijning volg ik Die Ene Volmaakte Christusverschijning, welk dreigement ze ook uit, ik loop ze straal voorbij en erger: “Ik schud hun stof van mijn schoenen! Wee hen!” Ik weet uit ervaring welke gevolgen dit heeft voor de ander!
           Daarbij het heeft als enige zin als de laatste 7 tijden van de wereld gaan beginnen, want zoals ik al zei ik wil geen Heilige worden die laat martelen en bloed uit zuigen om als offer voor onbeschoften te dienen. Ik ben daar klaar mee want velen christenen zijn een “rupsje nooit genoeg”! U moet eens lezen over het leven van de Pastoor van Ars. ik heb een wonder bij de Hemelpoort gehaald voor mijn 1e echtgenoot: nooit gewone menselijke dankbaarheid! Dat doe je in je niet weten één keer, geen tweede keer! en dat was mijn 1e echtgenote! Hoe denkt dat anderen zijn? Daarbij ze kunnen zelf gaan, ik zal ze wel vertellen hoe ze horen te handelen. U moet het eens tegen één zeggen, en daarbij veel talenten verdienen voor Christus? Ze weten hoe snel ze de deur uit moeten lopen! Ja het zijn net vogels: als je ze voert in de winter komen ze in grote getalen en houdt een op met voeden zie je ze niet meer!

           Dus blijft er voor mij maar één weg open: wachten tot de 7 tijden aanbreken, en kijken wie de Twee Getuigen worden! Wie Die Ene Volmaakte Christusverschijning aan Wijst! en dan ga ik mee met Die Ene Volmaakte Christusverschijning want Die is ook bij Die Twee! daar zal geen dwang zijn niet van Die Christus, niet van Die Twee, niet van mij!

           dan zal men mij ook niet meer om Barmhartigheid zien en horen bidden voor iedereen! dan is Dit Werk ook voorbij!

           Dus uw e-mail aan de Paus, daar haal ik mijn schouders over op: Probeer maar eens u tot in en omkeer te bewegen…., en dan alle christelijke kerken? Doei doei, dat is trekken aan een dood paard! Als enige met “Het Zwaard vanb Michael” is het mogelijk: “Binden en Ontbinden van kwaad met directe gevolgen! Als nu die Tijd was zou u met het toekomstig eeuwig verdoemde teken van de hel op uw voorhoofd rondlopen: zoals u denkt te hebben en niet heeft wordt u afgenomen en zoals u denkt niet te hebben en heeft krijgt u! Dan wordt u met al uw zwetserij gegeven aan Satan, weg met u, met nog één kans om de Hemel te halen: zelf gaan naar Die Ene Volmaakte Christusverschijning gaan en vergeving krijgen!, Niet? Eeuwig verdoemd!

           u weet niet half hoe uw ziel aan een steeds dunner wordende Christusdraadje hangt, omdat het nog Genade Tijd is, die tig keren dunner is dan een spinnendraad! is De Genade Tijd voorbij en u bent zoals u nu bent, is die draad tijdelijk gebroken met nog één kans dat die gerepareerd kan worden en geen een mens die u vrij krijgt, en de Twee weigeren ook, al Hebben Ze de Macht. U krijgt één kans om de zonde tegen de H.Geest te voorkomen! Niet?: Weg Voor Altijd Met u!

  2. @Jan

   heb je cijfers hoeveel doden er vielen in China en landen die het vaccin van China gebruikten?
   Hoe zit het met het ontstaan van corona en de nieuw ontwikkelde coronavirus in een chinees laboratorium?
   Hoeveel vrijheid is er in China en de mogelijkheid goed onderzoek te doen, kijken naar het corona onderzoek door buitenlandse deskundigen?
   Denk je echt dat bewindvoerders van Nederland er op uit zijn de souvereiniteit te ontmantelen? En is de r.k. kerk daar niet meer schuldig aan want als een het volk dom maakt en houdt zijn zij het want waar doen zij aan Volmaakte Weten, Rechtspraak en Gerechtigheid en geven open boek hoe je De Volle Waarheid kan Vinden Gedurende Het Leven en Controleerbaar maken dat zij Betrouwbaar Blijken Naar Gods Recht en Gerechtigheid? Of wil je beweren dat dat niet mogelijk is….., nou dan is iedereen aan de wolven overgeleverd….en dan heb je gelijk de bodem onder je beweringen en bewijs geschoten….

   1. Goede morgen Henk
    Nee cijfers van het aantal mensen dat aan de Chinese vaccines gestorven zijn heb ik niet. Ik geloof ook niet dat China dat officieel bekend maakt. Het gaat hier ook niet over hoeveel excess doden er zijn maar om keuze. MNRA vaccine is nog wat anders dan een attenuated vaccine dat al meer als 100 jaar gebruikt wordt. Wat betreft het ontstaan van SARS-CoV-2 de hier bijgevoegde link gaat uitvoerig op de materie in.
    https://doortofreedom.org/2023/09/03/the-whos-proposed-treaty-will-increase-man-made-pandemics/

    Onze souvereiniteit binnen Europa is volgens mij al verleden tijd. Binnenkort alleen nog meerderheids besluiten. Dat de mensen binnen de RK Kerk dommer zouden zijn dan elders geloof ik niet. Paus Pius XII noemt de Kerk het lichaam van Christus. Sint John Henry Newman ziet een Kerk die bestaat uit twee delen. De “(mystical) body of Christ” en het wereldlijke apparaat. U schrijft “…nou dan is iedereen aan de wolven overgeleverd”. Heel toepasselijk. Uiteindelijk hopen en vertrouwen we erop dat Christus, de goede Herder, ons tegen de wolven beschermen zal.
    Wat betreft mijn opmerking over verplicht Arabisch/Turks, dit is bedoeld om de mensen wakker te schudden. Ik werd hieraan herinnerd nadat Duitsland de mogelijkheid geopend heeft voor emigranten een Duits paspoort aan te vragen. Ik dacht dat men verwacht dat z’on 1.5 tot 2 million mensen daar gebruik van gaan maken, de meerderheid Turken. President Erdogan heeft nu het idee een filiaal van zijn eigen partij in Duitsland op te zetten. De Duitse politiek is nu opeens wakker geschud, zo hadden ze het niet bedoeld.

    1. Goede middag Jan,

     “voor mij” is de discussie wat voor een vaccin er moet komen een onzinnige discussie, ik ben tandarts en voor geldt slechts een grond: Genezing ! Zo snel en zo goed mogelijk met als resultaat genezing! En zeker hoort daar zorgvuldigheid bij! En nu komt er nog een hele harde reden bij: Christenen kunnen alles openbaren en dan ook echt alles:

     Ik heb het hier al zo vaak geciteerd, bij deze nog een keer:

     12Nog veel heb Ik u te zeggen, maar gij kunt het nu niet verdragen. 13Wanneer Hij echter komt, de Geest der waarheid, zal Hij u tot de volle waarheid brengen; Hij zal niet uit zichzelf spreken, maar spreken al wat Hij hoort en u de komende dingen aankondigen. 14Hij zal Mij verheerlijken, omdat Hij aan u zal verkondigen wat Hij van Mij ontvangen heeft. 15Ik zei dat Hij aan u zal verkondigen wat Hij van Mij ontvangen heeft, omdat al wat de Vader heeft het mijne is.
     22Zo zijt ook gij nu wel bedroefd, maar wanneer Ik u zal weerzien, zal uw hart zich verheugen en uw vreugde zal niemand u kunnen ontnemen. 23Op die dag zult gij Mij over niets ondervragen. Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: wat gij de Vader ook zult vragen, Hij zal het u geven in mijn Naam. 24Tot nu toe hebt gij niets gevraagd in mijn Naam. Vraagt en gij zult verkrijgen, opdat uw vreugde volkomen zij. 25In beelden heb Ik hierover tot u gesproken; er komt een uur, dat Ik niet meer in beelden tot u zal spreken, maar Mij onomwonden tegenover u zal uiten omtrent de Vader. 26Op die dag zult gij bidden in mijn Naam, (John 16)

     en

     1Men moet ons dus beschouwen als helpers van Christus, belast met het beheer van Gods geheimen. 2Welnu, van een beheerder wordt geëist, dat hij betrouwbaar blijkt. 3Mij is echter niets gelegen aan uw oordeel of dat van enige menselijke instantie. Ik oordeel niet eens over mijzelf. 4Want al ben ik mij van niets bewust, daarom ga ik nog niet vrijuit. De Heer is het die over mij oordeelt. 5Oordeelt dus niet voorbarig, voordat de Heer gekomen is. Hij zal wat in het duister verborgen is aan het licht brengen, en openbaar maken wat er in de harten omgaat. Dan zal ieder van God de lof ontvangen die hem toekomt. (1Kor 4)

     en

     1Zet uw hart op de liefde. Maar streeft ook naar geestelijke gaven, vooral naar de profetie. (1Kor 14)

     en de kerk is niet De Kerk meer want men heeft openbaringen/profetie buiten de deur gezegd en in de ban gedaan en die dat gedaan hebben, hebben met de meerderheid van r.k.katholieke blinde orthodoxen schriftgeleerden gedaan: geen groter geloof dan bind geloof, geen grotere gehoorzaamheid dan blinde gehoorzaamheid, geen andere leer en traditie dan hun leer en traditie, dan mogen ze een “clausuletje” ingevoegd hebben dat men in sommige gevallen gehoorzaamheid aan voorbij mag gaan…, echt onderzoek naar leer en traditie is absoluut uitgesloten en ze hebben dat met eeuwenlange inquisitie door gedrukt!
     En probeer het maar, kijk maar hier: geen één in gaat op Die Ene Volmaakte Christusverschijning gedurende het leven!

     En het Heet De Wet en de Profeten, daarmee zeggende dat hulp van Christus niet zonder profeten kan want men moet volmaakt en volmaakt geweldloos kunnen binden aan kwaad met directe gevolgen en zoals de christelijke kerken doen is zoutloos!
     De christelijke kerken hebben met hun friede, freude, eierkuchen(grootst gemene deler ipv De Volle Waarheid) om onderlinge religieuze oorlogen te voorkomen en rampzalige inquisitie hun eigen “schip” rampzalig onvaarbaar gemaakt en zo snel als men het los maakt van de kade, zinkt die!
     En dan kan men over islamieten beginnen, daar ligt niet de oorzaak, netzo min als vaccins, de oorzaak ligt dat men geen Vol-Profeten heeft en toelaat!

     Wel, dat zal ze nog zwaar opbreken als die Twee Getuigen opstaan, dan heet het inkeren en omkeren waar nodig…, niet? dan worden ze afgesneden van De Wijnstok gelijk alle andere religies in de wereld en de volkeren in de wereld eveneens! Dat gaat van dik hout zagen ze planken zonder spaanders!

 13. Ik wil me uitschrijven maar de link werkt niet

  To unsubscribe from this notification service, click here.

  kan dat even geregeld worden redactie woorden redactie

  1. Waarom zou je jezelf uit willen schrijven? Er is toch ook veel te leren op dit Forum? Ook al past niet alles wellicht in je straatje. Maar toch!

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht