Voor wie niet voorbereid is

Het is nooit (?) te laat om tot inzicht te komen. Beter laat dan nooit (?). Wilde u eerder nooit horen over “De Waarschuwing” en hoe WW3 ontstaat dan is het nu wel heel erg laat om tot begrip te komen van wat u al jaren geleden had kunnen weten.

 

Oorlog in het Midden-Oosten – de profetieën gaan in vervulling
gegroetokruis.org/2023/10/07/oorlog-in-het-midden-oosten-de-profetieen-gaan-in-vervulling/

 

Profetieën betreffende de Derde Wereldoorlog
gegroetokruis.org/2022/03/24/profetieen-betreffende-de-derde-wereldoorlog/

 

Profetieën in het Boek der Waarheid

Profetieën in het Boek der Waarheid

 

15/9 Het gele paard – visioen – Dana Coverstone
blog.seniorennet.be/levend_geloof/archief.php?ID=2563614

 

Endtijdklok : https://eindtijdklok.org/

 

 

Auteur:Hypoliet

25 commentaren op “Voor wie niet voorbereid is

 1. Je reactie is in afwachting van moderatie. Dit is een voorbeeld; je reactie wordt zichtbaar nadat deze is goedgekeurd.

  Waarom

 2. abomination {znw.}NL
  gruwel afschuw gruweldaad verschrikking walging weerzin afgrijzen afschrik (een) afschuwelijk iets

  Kunt u het geloven? Israël verklaarde officieel de oorlog precies 666 dagen vóór Obama’s 64e verjaardag en ze werden de dag ervoor aangevallen, precies 64 dagen na Obama’s verjaardag. Israël=64 Barack Hussein Obama=64 De Antichrist=64 WOW!

  meer mag ik niet verklaren hier

  1. En precies 666 dagen vóór mijn eigen 63ste verjaardag. Dit kán geen toeval zijn!

   1. Dit bracht mij aan het beeldenken, want ik ben 5 november jarig !!!!!!!!!!!!!!!!

    2008
    5 November De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008 werden gehouden op 4 november 2008.

    Barack Obama schrijft geschiedenis door de eerste Afro-Amerikaan te worden die het Amerikaanse presidentschap wint.

    https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r7230391283444808768&th=170c142ace0c4e6a&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ_ocGdrxixalPK96g_CXHRtljMqdTXE1Rxp0awPYZzuohuXp3bs8js5VgocwKOr0X03ELzr_d2hj7KwI26QkgcB4vlN4VPhdLkFqXvvl6OH0cvMMc55_W7ZhqY&disp=emb&realattid=ii_k7kzs2hd0

    begrijpje Kees haha

  1. Barack Obama liet de regisseur van een nieuwe rampenfilm met Julia Roberts schrikken door hem te vertellen dat zijn fictieve scenario veel dichter bij de werkelijkheid lag dan hij dacht

   https://www.rollingstone.com › tv-movies › tv-movie-news › barack-obama-leave-the-world-behind-notes-director-1234833796
   Obama Gave Netflix Film Notes, ‘Scared the F-ck’ Out of Director …
   27 sep 2023An upcoming film, Leave the World Behind, will be the first fictional movie from Barack and Michelle Obama ’s Higher Ground Productions company.

 3. Messias

  De Derde Tempel wordt aangekondigd als een ‘Gebedshuis voor alle Volken’. Volgens rabbi Yekutiel Fish ‘maakt Hashem (‘de Naam’ = God)

  President Obama maakt grapjes over de derde termijnrun

  De eventuele bouw van de Derde Tempel wordt door zowel Joden als christenen direct gekoppeld aan de komst van een messias figuur. Volgens Joden zal deze messias hun lang beloofde ‘verlosser’ zijn die vanuit Jeruzalem over de wereld zal heersen; volgens veel christenen zal deze persoon juist de ‘antichrist

  Islamitische eschatologie beschrijft een specifiek persoonlijk kenmerk van Al Mahdi.

  Hier kun je zien dat ze een nauwkeurige beschrijving zijn van Barack Hussein Obama.
  (1) Moet lang zijn; Obama is ongeveer 1,8 meter
  (2) zal in de veertig zijn; Dat is Obama
  (3) Moet de naam Hussein in zijn naam hebben; Dat is Obama
  (4) zal zijn als de zon die opkomt boven het westen; Dat is het teken van Obama
  (5) zal met een lichte hapering spreken; Dat is Obama (of hij probeert het tenminste)
  (6) Zal een moedervlek / zwarte vlek op zijn linkerwang hebben; Dat is Obama
  (7) zal natuurlijk haar hebben; Dat is Obama
  (8) Zal komen om gerechtigheid (vrede) te brengen in tijden van onderdrukking; Dat is Obama
  (9) Donkere huid maar toch blanke huidskleur (velen geloven multi-etnisch) Dat is Obama.
  (10) Hij moet een afstammeling zijn van Mohamed. 8000 bedoeïenen in Saoedi-Arabië claimen familiebanden met Obama.
  De islamitische eschatologie loopt parallel met de bijbelse eschatologie omdat de koran de bijbel van Satan is. Een demonische remix van de Bijbel.

  De Antichrist / het eerste beest is een moslim. Maar zijn titel is Al Mahdi. Niet Al Dajjal. Al Dajjal is eigenlijk een islamitische afbeelding van Jezus Christus wanneer Hij terugkeert, zo ontworpen dat de moslims tegen Hem zullen vechten wanneer Hij terugkeert met Zijn hemelse gastheer. KFR betekent kafir wat zich vertaalt naar ongelovige / ongelovige.
  Paus Franciscus is de valse profeet / tweede beest Openbaring 13: 11-16.
  Volgens de moslim eschatologie zal hij de moslimversie zijn van Jezus / Isa Al Masih die de rechterhand zal zijn van de Antichrist die de godheid van Al Mahdi / Antichrist / het eerste beest openbaring 13:12 verkondigt. Hij zal de religieuze leider zijn van de ene wereldreligie (islam) die aan het hele christendom verkondigt dat hij / Isa (de moslim Jezus) niet God is, Mohamed de laatste profeet was, de Koran de laatste openbaring aan de mensheid, de jizya-belasting intrekken ( beschermingsgeld betaald door christenen in moslimlanden) en stel het ultimatum van bekering of dood. Openbaring 13:16, 6: 9-11, 20: 4

 4. Laat waarzeggers, doempredikers, kaartlezers, droomuitleggers toch liever op de markt gaan staan, wellicht kunnen ze daar een paar centjes bijverdienen en doen ze misschien minder kwaad dan op het internet hun ‘mening’ te geven. Laten we bij de feiten blijven?

  Laten we de kostbare tijd van leven toch niet verdoen door mee te doen aan bijgeloof? Dat is toch zonde van de tijd? De tijd nuttig gebruiken is wellicht beter, want het leven is te kort om te verdoen en te vergooien aan ingebeelde fantasieën, ook al zijn er inderdaad mensen die heftig zand in de geestelijke machine proberen te strooien door uit een soort venijn of denken grappig te zijn raadsels in misdadige handelingen te verstoppen.

  We zijn denkelijk meer gebaad bij nuchterheid en het schoonvegen van eerst het eigen straatje. Ruim eerst je eigen troep (in je hoofd) op, zou ik zo willen zeggen. Is alles wat JIJ denkt wel waar?

  Wisten jullie dat mensenrassen bijvoorbeeld waarschijnlijk helemaal niet bestaan?
  Leuk boek wellicht: https://www.amazon.com/Invention-Jewish-People-Shlomo-Sand/dp/1844676234

 5. Het is wel een feit dat Obama op een bijzondere manier de aandacht trekt als christen-hater.
  Spijtig dat Edwin de aandacht vertroebelt met die cijfer-spelletjes.

  Het lijkt me zeer wel mogelijk dat Obama een speciale rol is toebedacht, zichzelf zeer hoog achtend zoals altijd, een hoogbegaafde narcist van de gevaarlijkste soort.

  1. @eric-b-l
   Democraten zijn inderdaad wel abortusfans en ook gangmakers voor het woke circus…
   Hebt u bronnen waaruit mag blijken dat Obama christen-hater is?

   1. J.Biden mocht uitgebreid op de schoot van president Obama zitten in het Oval Office. Op de toenmalige youtube filmpjes kreeg men de indruk dat zij slechts pietluttige dingen bespraken. J.Biden is antichristelijk terwijl hij zich een ernstig katholiek noemt, hij is streng pro-abortus en laat traditionele katholieken bespioneren en vindt het blijkbaar vanzelfsprekend pro-lifers en protesterende ouders van schoolgaande kinderen als terroristen te bestempelen. Dat pleit ten zeerste tegen Obama die van zijn kant geen spreekbeurt wilde houden indien men hem niet vooraf verzekerde dat alle christelijke beelden en symboliek verwijderd zou worden of bedekt. Dan is er nog de dubieuze Moslim-dominee met zijn twijfelachtig ‘christelijk kerkje’ waar Obama mee verbonden zou zijn. En last but not least de voortdurend weer tevoorschijn komende vermoedens dat hij niet van vrouwen houdt, al is het wel zo dat dergelijk gewetenloos volk meestal andere partners kent. Met zijn spreekvaardigheid weet hij zijn narcisme wonderlijk te verbloemen. Hij staat nog steeds in de gunst van bijna iedereen die slapend kranten en TV kijkt.

 6. Er zijn veel valse private openbaringen, Hypoliet; de Kerk onderricht historisch waakzaamheid. De H. Schrift en de Apostolische Traditie geven zekerheid, en het huidig Judea-conflict heeft te maken met de aanloop naar de dingen waarover het boek Apocalyps spreekt, ook al weet men niet zeker hoelang de aanloop zal aanslepen vooraleer het culminatiepunt bereikt wordt. Belial de vijand heeft doorheen de eeuwen gepland naar hetgeen hij nu wil opbouwen, een Eurazië als politiek-geografische locatie van een grote wereldmacht met Jerusalem als hoofdstad. Zoals ik eerder schreef zijn het zionistisch bewind en de Palestijnse factie beiden hegeliaans gecontroleerde groepen met beiden Sovjet-wortels die gehanteerd worden met de bedoeling het cryptocratisch gewild transformatieproces van Jerusalem teweeg te brengen.

  Velen zijn geneigd om door een zeer Atlantische lens naar het boek Apocalyps te kijken, maar het gaat over Jerusalem, het middelpunt van de wereld; Elias en Henoch zullen worden gedood in de stad waar hun Heer gekruisigd werd, geestelijk Sodom en Egypte genoemd; dat is Jerusalem, waar Christus gekruisigd werd (Apoc. 11, 8).

  Velen hebben gedacht dat de stad Rome het eindtijd-Babylon gaat zijn, maar wat als het een macht in het Midden-Oosten zal zijn? Volgens de exegeet Cornelius a Lapide SJ, in zijn commentaar op het boek Apocalyps, meende de theoloog Domingo de Soto OP dat het oud historisch Babylon in wat nu Irak is heropgebouwd ging worden als het eindtijd-Babylon. Zullen de eurasianistische machten Irak uitbouwen als een mercantiele macht binnen het Euraziatisch geopolitiek kader? De macht in Iran is een eurasianistische bondgenoot van Putin en die laatste profileerde zich in Syrië in het vorig decennium; Irak willen ze ongetwijfeld ook meetrekken op de eurasianistische koers. Er is doorheen de eeuwen een historisch diepgewortelde Joodse bevolkingsgroep geweest in wat nu Irak is, en Joodse “exilarchen” hebben daar gewoond over wie de Joden beweerden dat zij van David afstamden; het is dus niet onwaarschijnlijk dat Antichrist uit die hoek zal komen.

  Daniel 11, 30: “Et venient super eum trieres, et Romani : et percutietur, et revertetur, et indignabitur contra testamentum sanctuarii, et faciet : reverteturque, et cogitabit adversum eos qui dereliquerunt testamentum sanctuarii.”

  Dat vers zegt dat de Romeinen zullen vechten tegen Antichrist.

  1. Betreffende het vers van Daniël dat ik citeerde; direct letterlijk gaat het over de Romein Gaius Popillius Laenas die Antiochus tegenhield; die Antiochus prefigureerde Antichrist, maar het is niet zeker dat de Romeinen van Popillius in het vers de letterlijke Romeinen in de eindtijd prefigureerden.

   Dus een vraagteken bij de laatste zin in mijn eerdere reactie hier.

 7. Waramund, uw genuanceerde kijk op de geschiedenis is altijd boeiend.

  Mijn eigen mening wil ik niet als definitief voorleggen.

  Daniel 11,3 lijkt te gaan over Alexander de Grote.
  5: de koning van het zuiden lijkt me de christelijke wereld te zijn. De koning van het noorden de legers van loges en dergelijke, de wereld van wereldse goden.

  Egypte het zinnebeeldige land van wetenschap, lange tijd overheerst door de RKK.

  15. Maar na lange tijd krijgt het noorden de macht over de zuidelijke wereld en krijgt zelfs vaste voet in het Heerlijke land, (de geestelijke wereld van de gelovigen) en het geheel in zijn macht hebben. (16)

  Na veel strijd heen en weer zal het noorden plannen ten uitvoer brengen tegen het heilig Verbond (28)

  Na nog meer strijd … zal hij in zijn woede zich vergrijpen aan het heilig Verbond; en na zijn terugkeer omzien naar verraders van het heilig Verbond. 31 En hij zal bezettingen leggen, die het heiligdom en de burcht zullen ontwijden; hij zal het dagelijks offer doen staken en de ontzettende gruwel oprichten. In de St. Pietersbasiliek en het Vaticaan: een computer-gestuurd sprekend A.I.-hoofd en iedereen zal gedwongen worden daar naar te luisteren.

  38. De nieuwsoortige burchten zijn de Google-server-bedrijven voor dewelke iedereen moet buigen.

  40. De wereld van de gelovigen (het zuiden) ontketenen een strijd tegen de koning v h noorden, maar het noorden overwint (dat is wat heden gaat gebeuren)
  41. Dan dringt hij binnen in het Heerlijke Land: de geestelijke wereld van de gelovigen.
  42. Maar dat is hem niet genoeg en ook het land van Egypte zal niet veilig meer zijn: zelfs de wereldse wetenschappen moeten er aan. Alles wordt meer en meer barbaars.

  45. zijn vorstelijke tent zal hij spannen tussen de zee en de heilige Heerlijke Berg. Maar dan komt zijn einde, en er is niemand, die hem kan helpen: hij plaatst zich tussen alle aardbewoners en God, alsof hij zelf God was. De Heerlijke Berg is de Almacht van God. In zulke positie kan de koning van het noorden onmogelijk standhouden.

  Conclusie: J.Biden en Kamala Harris zijn domme marionetten en Obama is daar nog steeds aanwezig want hij is de koning van het noorden.
  Babylon is de hedendaagse ‘cultuur’.

  1. Eric,

   Over Babylon; volgens mijn beoordeling kan het eindtijd-Babylon niet louter de goddeloze anticultuur zijn, want volgens Apoc. 17 zullen tien slechte koningen Babylon verwoesten. Die tien koningen zullen zelf goddeloos zijn en tegen Christus strijden, dus zij zullen de anticultuur niet beëindigen want zij vertegenwoordigen die zelf, en Christus zal de anticultuur vernietigen bij Zijn wederkeren. Het eindtijd-Babylon zal dus een specifieke politieke macht zijn waartegen de tien koningen zich zullen keren.

   Naast het feit dat de “exilarchen” woonden in wat nu Irak is vestigde de gnosticus Mani daar, in Babylon, de zetel van zijn manicheïstisch priesterschap; de latere katharen/albigenzers, rozenkruisers en vrijmetselaars waren manicheeërs. Het gnosticisme komt van Judeeërs in de oudheid en zit verweven in het kabbalisme; daar ziet u dus de connectie met de “exilarchen”. Verder, in wat nu Irak is bouwde Nimrod in oude dagen de Toren, in de velden van Sinear (Sumer) waar Gilgamesh vorstendom hield. Volgens het Boek der Reuzen, waarvan fragmenten gevonden werden bij de Dode Zee-rollen, was die Gilgamesh één van de zonen van de wachter-engelen die voor de Zondvloed neerdaalden op Hermon ten tijde van Jared zoon van Malaleel. Dat land heeft dus een lange donkere geschiedenis.

   1. Waramund,
    ik zie het eerder als volgt:
    de vijanden van waarheid en zuiver geestelijk leven misbruiken de Eyptische wetenschap slechts als middel om enerzijds hun eigen hoogmoed te strelen en anderzijds om de mensheid tot slavernij te verleiden door aantrekkelijk voorgestelde ‘vooruitgang’ die er toe leidt Babylonische cultuur als wereldse vanzelfsprekendheid voor te stellen en het natuurlijke geestelijk leven als dwaasheid te bestempelen. Kunstmatige Intelligentie wordt verheven tot een soort goddelijk schepsel, een sprekende orakel-computer. Eenmaal iedereen een chip in het lijf ingeplant heeft krijgt de grote wereldheerser toch nog te maken met wijze mensen allerhande zodat hij geen andere uitweg ziet dan zelfs zijn ‘wetenschappelijke’ grootheid, inbegrepen de Babylon-cultuur, er aan te geven zodat niets of niemand nog kan verhinderen dat hij zich opstelt tussen de aardbewoners en God. Want de geest van Satan behoeft dan geen wereldse bevestigingen meer gezien zijn verkregen almacht, zodat de hele aarde verwordt tot een uitloper van de hel en hij zelfs tot aan de hemel reiken kan en daar de heiligen bedreigen. Zoals Openbaringen zegt. Napoleon en Hitler beschikten over onvoldoende machtsmiddelen om dergelijke hoogte te bereiken, maar bepaalde zeer rijke Moslims verduidelijkten jaren geleden reeds dat zij uiteindelijk niets geven om hun tijdelijke zeer grote rijkdom in de woestijn eenmaal zij de top van macht in handen krijgen. Daarom dat de VSA nu tot de belangrijkste slaaf van hen ‘verheven’ wordt waarbij Obama een sleutelrol speelt, wellicht de sleutelrol bij uitstek. En iedereen, hoe dom ook, die hem actief tegemoetkomt kan geheel vrij en onbekommerd genieten van grote rijkdom zoals iedereen nu al kan zien.

 8. In uw eerste podcast volgt uw analyse volledig de lijn van onze media nl. dat “Rusland een verrassingsaanval op Europa lanceert”. Arestovich, de raadgever van Zelenski, zei al in 2019 dat de toetreding van Oekraïne tot de NAVO 99,99% zeker tot een oorlog met Rusland zou leiden. Zelfs NAVO-voorzitter Stoltenberg gaf in het Europees Parlement onlangs grif toe dat de oorlog om de NAVO-toetreding draait. Uw “verrassingsaanval” is een oorlog die al negen jaar (sinds de staatsgreep in Kiyiv in 2014) door de twee kanten voorbereid is.
  De neonazi’s, de suprematisten, de neoliberalen, de LGTB’ers en de woke linksen, de trotskisten en christelijke traditionalisten… ze steunen allemaal NAVO-proxy Oekraïne “zo lang als het moet” en vertellen net hetzelfde als u: “Het is een niet uitgelokte aanval, Putin is Stalin, de Russische kerkleiders ex-KGB’ers, enz.” U bent in goed gezelschap.

 9. Zodra de wereld in slaap gesust wordt door vredesbesprekingen zou Rusland daar misbruik van maken en iedereen keihard wekken door een plotseling optreden in West-Europa.
  Wat kan ooit de waarde zijn van vredesbesprekingen vanwege wereldse en zelfs ‘kerkelijke’ ‘leiders’ die God noch Gebod erkennen ?

    1. Er is een Boodschap die zegt het met 1 zin

     de Boodschap luidt:

     “Als de winter begint, zal Jeremia zijn Klaagliederen uitschreeuwen.”

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht