Rechter keurt abortus goed ?

Verslag in Amerikaanse stijl van een ProLife / Abortus confrontatie.

Aan het einde van voorbije vrijdag 27 Januari stuurde de jury die besliste over het lot van Mark Houck een briefje waarin de rechter werd geïnformeerd dat het is… vastgelopen!

Zie je, op vrijdagochtend zette ons verdedigingsteam van de Thomas More Society Mark en Mark Jr. op de tribune – en ze gaven elk een sterke, duidelijke getuigenis over wat er echt gebeurde op 13 oktober 2021. Ze getuigden dat de twee incidenten die dag werden veroorzaakt door de agressieve acties van de nu voormalige kliniekbegeleider Bruce Love.

In het eerste incident achtervolgde Love Houck 30 meter over een trottoir en aan de overkant van een straat om te proberen Mark te stoppen om twee personen te begeleiden die de abortuskliniek van Planned Parenthood hadden verlaten. Dit resulteerde erin dat Love en Mark contact maakten, met een geschrokken Mark die Love uit de weg ruimde.

In het tweede incident, ondanks het feit dat vader Mark en Mark Jr. helemaal alleen stonden op 15 meter afstand van de ingang van de kliniek en daar niets anders deden dan staan bidden, liep Love direct naar hen toe en positioneerde zichzelf op slechts minder dan een meter afstand van Mark Jr. (toen nog maar 12 jaar oud) en begon gemene en nare dingen te zeggen.

Nadat Love niet zou stoppen met het lastigvallen van Mark’s jonge zoon, ondanks dat ze herhaaldelijk van Mark te horen had gekregen dat hij moest stoppen en weg moest gaan, duwde Mark Love uiteindelijk weg. Geen van deze incidenten was een misdaad, laat staan een federaal misdrijf.

De botsing van wereldbeelden die ons naar die rechtszaal bracht, was volledig zichtbaar toen de aanklager Mark aan een kruisverhoor vroeg: “Je beschouwt het toch als een strijd?” en Mark antwoordde: “Een spirituele strijd.

Nadat het bewijsmateriaal was gesloten, leverde onze eigen Peter Breen nog een sterk argument over jury-instructies aan de rechtbank, en vervolgens presenteerde Brian McMonagle, de beste strafrechtadvocaat van Philadelphia, de jury een briljant en overtuigend slotargument.

Vriend, ik weet niet hoe iemand kon aanhoren wat we de afgelopen dagen hebben gehoord en denken dat Mark het verdient om in de gevangenis te zitten.

Ik weet niet hoe iemand naar dit slopende proces kon kijken en denken dat Bruce Love een hulpeloos slachtoffer was en Mark een gewelddadig monster.

En ik weet niet hoe iemand het ontroerende en moedige getuigenis van de jonge Mark Jr. kon horen en weg kon komen met hun hart verhard tegen zijn vader.

Zoals Brian McMonagle de jury vertelde: “Deze zaak gaat over de liefde van een vader voor zijn kind.

Nu de jury in een impasse zit, moeten we bidden dat de jury een rechtvaardig oordeel zal vellen wanneer ze maandagochtend terugkeren naar het gerechtsgebouw.

In de tussentijd hoop ik dat je even de tijd neemt om de volledige video-update van onze hoogvlieger Michael McHale op de laatste dag van het proces te bekijken.

De Thomas More Society haalde letterlijk alles uit de kast om Mark Houck te verdedigen.

Ik geloof echt dat we een boodschap hebben gestuurd naar Biden’s DOJ, Department Of Justice, en de abortusindustrie dat ze, ondanks al hun geld en macht, niet weg kunnen komen met het misbruiken van overheidsmacht om de levens van heldhaftige stoepadviseurs te vernietigen zonder een confrontatie met de Thomas More Society te veroorzaken.

De Thomas More Society zal altijd terugvechten.

Planned Parenthood heeft misschien miljoenen dollars aan financiering en de federale overheid zelf aan hun kant, maar wij hebben God aan de onze.

LifeNews Opmerking: Andrew Bath is Executive Vice President & General Counsel voor de Thomas More Society.

LifeNews.com

Auteur:Hypoliet

4 commentaren op “Rechter keurt abortus goed ?

 1. Een rechter kan met een GERÚST hart abortus goedkeuren: er zal geen enkele geaboteerde baby protesteren. Ook zal geen enkele ouder van ’n geaboteerde baby protesteren. Ook zal geen geaborteerde baby protesteren.
  En die paar ouderwetse christenen kunnen ze gemakkelijk de baas, zeer zeker als de wetgever de wet aanpast.

 2. Petrus Canisius 1939, Klaagliederen 5:1-9 Jeremias.

  Gedenk toch, Jahweh, wat wij verduren,
  Zie toe, en aanschouw onze smaad:
  Ons erfdeel is aan anderen vervallen,
  Onze huizen aan vreemden. _______ de staat eigent zich alles toe
  Wezen zijn wij, vaderloos, ________ geen werkelijke autoriteit meer
  Als weduwen zijn onze moeders; ___ men haat St Jozef, men bemint abortus
  Ons water drinken wij voor geld, ___ natuurlijk leven is niet meer mogelijk
  Wij moeten ons eigen hout betalen.
  Voortgezweept, met het juk om de hals, ___ fabrieksdictatuur
  Uitgeput, maar men gunt ons geen rust! ___ onnatuurlijk leven
  Naar Egypte steken wij de handen uit, ____ waar komt ons voedsel vandaan?
  Naar Assjoer om brood! _______________ het is zelfs niet meer eetbaar
  Onze vaderen hebben gezondigd: zij zijn niet meer,
  Wij dragen hun schuld:
  Slaven zijn onze heersers, _____________ de ambtenaren van de vrijmetselarij
  En niemand die ons uit hun handen verlost.

 3. De Amerikaanse Republikeinse politici gaan onderzoeken waarom de FBI zo streng gekant is tegen Pro-Life-mensen. Zij proberen ook de pro-abortus agressie aan de kaak te stellen maar dat wordt keihard tegengewerkt door de zogenaamde ‘Democraten’.
  Niet alleen onderzoekt men op welke wijze informatie wordt ingewonnen over burgers maar ook hoe bedrijven acties tegen burgers vergemakkelijken.

  Klinkt bijna goed, maar ook onder de Republikeinen zijn er (te) veel goddelozen, liberalisten en gespleten mentaliteit.
  lifenews.com/2023/02/06/congress-will-investigate-weaponization-of-fbi-against-pro-life-americans-this-week/

 4. Lees dit even, het is nog nooit zo duidelijk geweest

  Boodschap van Jezus op 11 februari 2023 om 7u35 aan Bernadette

  « Mijn Welbeminden,

  Aan iedereen die Mij leest en naar Mij luistert, begrijp dit goed :

  Ik ben tegen abortus.
  Ik ben tegen euthanasie.
  Ik ben tegen oorlog.

  Ik ben de Vrede en het Leven. Alle oplossingen moeten overwogen worden om de Vrede te creëren en alle mensen die Ik heb geschapen in leven te houden. Verzin geen excuses. Rechtvaardig uw gedrag niet wanneer het niet overeenkomt met wat Ik van u verwacht. Verschuil je niet achter anderen. Het is geen collectieve verantwoordelijkheid. Het is uw individuele en persoonlijke verantwoordelijkheid die op het spel staat.

  Geef goede raadgevingen aan anderen maar vertrouw op Mijn Raadgevingen en volg de huidige trends niet. Ik heb je altijd begeleid. Blijf Mijn Weg volgen zonder je te laten beïnvloeden door de trends van de wereld. Bedankt dat u Mijn Woorden in de praktijk brengt, ook al is het niet altijd gemakkelijk. »
  Dank u Jezus.
  Bernadette is een dame die woont in Thimister, in de buurt van Banneux, waar zij elke dag naar de mis gaat en helpt het heiligdom te verzorgen. Zij bezoekt ook de gebedsgroep rond Béatrice en begon zelf inspraken te krijgen toen we samen op bedevaart waren naar Medjugorje, meerdere jaren geleden. Het is een fijne, integere vrouw, gehuwd, perfect tweetalig (franstalig van origine, getrouwd met een vlaming en lerares nederlands). 
   
  men zegge het voort

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht