Vaticaan steunt criminelen

(Foto: Paus Franciscus promoot de COVID-prikken in een video van augustus 2021)
Paus bedankt katholieke ‘factcheck‘-groep voor het blootleggen van ‘misleidende‘ informatie over met abortus besmette COVID-shots. De Paus prees het International Catholic Media Consortium on COVID-19 Vaccines, gefinancierd door Google en gekoppeld aan George Soros en Bill Gates

Michael Haynes — Fri Jan 28, 2022 – 10:25 am EST

VATICAN CITY (LifeSiteNews) — Paus Franciscus ontmoette vrijdag de internationale katholieke factcheckgroep, die met abortus besmette injecties promoot en is gekoppeld aan Bill Gates en George Soros, en hen bedankte voor het bestrijden van “nepnieuws en de manipulatie van het geweten van de zwaksten“.

De ochtend van 28 januari ontmoette paus Franciscus leden van het International Catholic Media Consortium on COVID-19 Vaccines, of “Katholieke factchecking“, in de Clementine Hall van het Vaticaan, waar hij een toespraak hield voor de groep

Paus Franciscus prees de groep voor zijn “doel om nepnieuws en gedeeltelijke of misleidende informatie over COVID-19-vaccins te benadrukken“, en voor het aanvallen van “desinformatie die vandaag op het web circuleert.

Je bent begonnen dit te doen door verschillende katholieke media te netwerken en verschillende experts te betrekken,” zei Franciscus. “Jullie initiatief begon als een consortium om samen op te komen voor de waarheid. En dank je wel, bedankt daarvoor.

Het consortium heeft onthuld dat het financiering ontvangt van Big Tech-gigant Google en is verder gekoppeld aan voorstanders van bevolkingscontrole George Soros en Bill Gates.

Het Consortium promoot ook de met abortus besmette COVID-prikken , wat misschien verklaart waarom zijn wetenschappelijk comité een aantal Vaticaanse functionarissen opsomt, waaronder de kanselier en verschillende leden van de Pauselijke Academie voor het Leven (PAV), die zelf met abortus besmette injecties promoot. In antwoord op vragen over “het ethische karakter van het proces van het produceren van de vaccins“, verdedigt het Consortium niet alleen het gebruik van de met abortus besmette COVID-prikken, maar valt het ook de natuurlijke immuniteit aan en bekritiseert het concept van het zoeken naar een religieuze vrijstelling voor prikmandaten.

LifeSiteNews heeft eerder gerapporteerd over het Consortium en zijn uitgebreide financiële banden met Big Tech en prominente voorstanders van abortus.

Titels:

Paus prijst Consortium voor het bestrijden van ‘desinformatie’ en ‘nepnieuws’

Hij zei dat de “vermenigvuldiging en overlapping van informatie, opmerkingen en zogenaamde ‘wetenschappelijke’ meningen” “lezers en luisteraars verwarren” en “onbewust” het “infodemische” bevorderen.

Correct geïnformeerd worden, geholpen worden om te begrijpen op basis van wetenschappelijke gegevens en niet nepnieuws, is een mensenrecht“, vertelde hij de verzamelde leden van de groep die wordt gefinancierd door Google, een bedrijf met een lange geschiedenis van censuur van opvattingen die in strijd zijn met het overheersende verhaal, met name met betrekking tot COVID-19.

Bestrijd het ‘nepnieuws’ maar ‘respecteer mensen’ terwijl je de met abortus besmeurde prikken promoot

COVID heeft geleid tot ‘psychologische valstrik’ van ‘conflict’

‘Is het tijd voor het Vaticaan om te luisteren?’

We proberen te werken aan correcte en waarheidsgetrouwe informatie over COVID-19 en vaccins, maar zonder sloten te graven, zonder gettovorming, voegde Franciscus eraan toe, die in september kardinaal Raymond Burke leek te bekritiseren, nadat de niet-gevaccineerde kardinaal in het ziekenhuis was opgenomen voor het virus.

 

Auteur:Hypoliet

7 commentaren op “Vaticaan steunt criminelen

 1. We zijn galeislaven. Het schip is de bank en het vaccin is de ketting waarmee ze ons aan het schip vast willen leggen. Bergoglio slaat de trom.

 2. @BartB,
  U omschrijft correct hoe Bergoglio vindt dat wij ons dienen te gedragen.
  Dit is een van zijn laatste pogingen om ‘opstandige’ katholieken in zijn greep te krijgen.

  En inderdaad: écht gelovigen zijn géén gehoorzame slaafjes.
  Zij begrijpen en beseffen ten vólle, dat DNA – spuiten TÉGEN Gods Wil zijn.

 3. Gatverdamme en ik die dacht dat dit soort gekken een exclusief Amerikaans fenomeen was! Alé yo, Bill Gates & d’en George of wa? Hoe zit het verder nog met het nummer 1 interim bureau voor pedo’s nog andere zotte shit waar we mee kunnen lachen?

 4. @P.derks is dat nu het zogenaamde voorgeborchte, sinds het ontslag bij bisdom Brugge wel veel tijd om onozele zever op Internet te plaatsen precies?

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht