P. Daniel Kerstwensen 2021

Goede Vrienden,

Hoewel we deze week geen verslag aanbieden, willen we je de Kerst- en Nieuwjaarswensen van de gemeenschap niet onthouden (in bijlage)  in dankbaarheid  om jullie meeleven, meebidden, meestrijden en de vele Kerstwensen die we mochten ontvangen.

Gods overvloedige Zegen over U en al uw dierbaren

P. Daniel

identicon

Auteur:Pater Daniel Maes

Pater Daniel Maes is de proost van het Katholiek Forum. De Vlaamse pater Daniël Maes (°1938) leeft in Syrië, in het zesde-eeuwse Mar Yakub klooster in het stadje Qara, 90 kilometer ten noorden van de hoofdstad Damascus. Pater Daniel aanvaardt het gezag van de huidige Syrische president die in 2021 massaal door zijn volk herkozen werd voor een vierde ambtsperiode van 7 jaar en daarna in heel het land ook spontaan werd gevierd. Verder aanvaardt hij dat een land het recht heeft bevriende naties ter hulp te roepen om het buitenlands terrorisme tegen zijn volk te bestrijden.

3 commentaren op “P. Daniel Kerstwensen 2021

  1. Voor de kersttijd wensen wij alle vrede, vooral ook in het hart …en hopen om het jaar af te sluiten in dankbaarheid voor alles wat goed was. Want er zijn zoveel goede dingen en fijne mensen die het leven heerlijk maken.Voor 2022 een heel jaar gelukkig met een volle vracht vertrouwen . Een zalige kersttijd en een gelukkig nieuwjaar …

  2. Pingback: Katholiek Forum

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht