Van coronacertificaat naar “eco-verantwoordelijke” bankkaart

Of men nu voor- of tegenstander van de vaccinatie tegen het coronavirus is, de invoering van het coronacertificaat is wel degelijk een inperking  van onze vrijheid, voorgesteld als een wapen tegen de besmetting door het virus. Tegen het doel op zich kan men moeilijk tegen zijn: een barrière opwerpen tegen de verspreiding van het virus om zo te verhinderen dat meer mensen ziek worden.

Het probleem is, dat de invoering van dergelijke systemen gebeurt op een dictatoriale manier, zonder enige democratische consensus. Eens dit geslikt door het grootste deel van de bevolking, staat de poort wijd  open voor het opdringen van andere, extremere controlemiddelen, die elke vorm van vrijheid aan banden leggen. Het coronapaspoort is slechts een proefballon, die door het regime en hun media wordt opgelaten, om de weerstand van de bevolking te testen.

Wat is het volgende? In Zweden werd twee jaar geleden door een jong bedrijf genaamd Doconomy een milieuvriendelijke betaalkaart ontwikkeld. Met ogenschijnlijk uitstekende bedoelingen, althans voor de gelovigen van de nieuwe milieureligie: “het redden van de planeet” …

De naam van de kaart is “Doen”(DO), zo eenvoudig is het. Met deze kaart kan u niet alleen alles aankopen wat u maar wilt, zij berekent ook in realtime het koolstof equivalent  dat door uw aankopen wordt uitgestoten. Als u dus een broek koopt, geeft uw kaart aan dat u 20 kg koolstofdioxide(CO2) in de atmosfeer heeft uitgestoten als uw kledingstuk “made in China ” is en slechts 0,5 kg als het dichtbij huis wordt gemaakt. De gemiddelde Europeaan zou gemiddeld bijna 11,9 ton CO2 per jaar uitstoten, waarvan 75% gekoppeld is aan de dagelijkse consumptie. Om koolstofneutraliteit te bereiken, zou hij echter minder dan twee ton moeten uitstoten. De DO-kaart is de tool die u nodig heeft, wil u een milieubewuste burger zijn. Dit lijkt allemaal onschuldig…

Ja, maar…! Als de gewone kaart de ” DO White” is, is er ook een “DO Black”, iets restrictiever. U voert een percentage CO2 in dat u niet wil overschrijden en als het is bereikt, stuurt uw kaart een eenvoudig bericht naar uw smartphone: “Aankoop geweigerd, CO2-quotum bereikt”. Nu bent u super eco-verantwoordelijke geworden: u redt de planeet door -zelf- uw CO2-uitstoot te begrenzen en daarmee het gebruik van uw betaalmiddelen aan banden te leggen.

Ja, maar…wij denken even door…wat, als iemand anders – uw bank bijvoorbeeld, of de overheid, of zelfs een onzichtbaar en despotisch supranationaal kanaal, of wie u maar wilt- voor u zou beslissen over de hoeveelheid CO2 die u kunt weigeren? Technisch eenvoudig te realiseren met de DO-kaart. In dat geval  hebt u echter geen enkele controle meer over uw aankopen!

Sommige machten zouden graag het betalen met contant geld zien verdwijnen. Het nepargument is dat criminelen graag contant geld gebruiken voor hun transacties, de eigenlijke reden is, dat de staat en de banken inzage willen in uw gehele patrimonium, een totale en perfide controle van uw doen en laten. In dat geval zou de cirkel gesloten zijn: geen bankbiljetten of munten meer, geen “gratis”  bankkaarten meer, alleen de duivelse DO-kaart op uw naam weliswaar, maar waarover u per definitie de controle helemaal kwijt bent.

Als men ziet hoe de regering van dit land op slinkse manier onze vrijheden wil inperken, vrijheid van spreken, vrijheid om te betogen, vrijheid om het beleid te bekritiseren, als men ziet hoe justitie door het regime gebruikt wordt om afwijkende meningen te bestraffen, dan is de invoering van een “DO-kaart” zeker geen hersenspinsel!

Auteur:Veroon ter Zee

5 commentaren op “Van coronacertificaat naar “eco-verantwoordelijke” bankkaart

 1. Virussen bestaan niet; het virus-narratief wordt gebruikt om de volkeren der mensenwereld te genocideren. Het klimaat-narratief is het werktuig van de vijand om Agenda 21 door te drukken met de bedoeling om uiteindelijk de mensen op te sluiten in hoogtechnologische steden als openlucht-gevangenissen; “om de natuur te redden” zouden ze dan zeggen, maar in werkelijkheid om tirannieke controle uit te oefenen over elke beweging en uitspraak van een inwoner.

  Ze hebben ook niet veel moeite gedaan om hun plannen verborgen te houden; de “Georgia Guidestones” zijn daar een voorbeeld van.

  Het Kalergi-plan ter verwoesting van de blanke Europese volkeren staat in samenhang met het covidianistisch bedrog en Agenda 21.

  Besef wel, Vlamingen; De Croo en Frank Vandenbroucke zijn moordenaars, en Jan Jambon van de Vlaamse regering is een moordenaar. De Babylonische witjassen die de volkeren aan het inspuiten zijn zijn moordenaars en al degenen die het genocidair programma bevorderen zijn medeplichtig aan moord. Het is nodig om uit de onwettige staat, het belgiekske, te stappen en zelf een samenleving op te bouwen, vrij van de judeo-maçonnieke greep.

  Sociale media worden wereldwijd overspoeld door mensen die familieleden/kennissen verloren hebben door de giftige grafietinjectie en door berichten over opgelopen letsels. Wees geen tamzakken en weersta de dienaren van de donkere heerser Lucifer.

  Wie nu nog altijd aan het spotten is met “de aluminiumhoed-dragende complotdenkers” is harakiri aan het plegen; men werd keer op keer gewaarschuwd, men heeft gelachen en gespot, en nu loopt men vrolijk de oligarchisch bereide doem tegemoet.

 2. Virussen bestaan niet? Het coronavirus (SARS-CoV-2) bestaat niet?
  Hier een aantal links naar tegenbewijs die eenieder zonder veel moeite op Internet kan vinden.

  – Voor de ontdekking van virussen zie:
  Geschiedenis van de ontdekking van virussen. beroemde microbiologen – Wetenschap 2021 (sodiummedia.com)

  – Voor het onderscheid tussen bacteriën en virussen zie:

  Het verschil tussen een virus en een bacterie | Mens en Gezondheid: Ziekten (infonu.nl)

  – Voor de ontdekking en identificatie van SARS-CoV-2 zie:

  SARS-CoV-2 – Wikipedia

  – Voor de analyse van het RNA van SARS-CoV-2 zie:

  zie: Structuur RNA onthult zwakke plekken van coronavirus | Science LinX nieuws | Science LinX | Rijksuniversiteit Groningen (rug.nl)

  – Voor wie als eerste het coronavirus bij de mens zichtbaar maakte m.b.v. een elektronenmicroscoop, zie:

  De vrouw die het eerste coronavirus bij de mens ontdekte | VRT NWS: nieuws

  1. Virussen bestaan inderdaad niet, “Basilius minor”; ze bewerken weefsel met chemicaliën en hongeren het uit, en wanneer het dan sterft zeggen ze dat het door een virus komt; dat noemen ze dan “een virus isoleren”. Het is allemaal onzin. Het virus-narratief is een werktuig van de Nieuwe Wereldorde om door angst en paniek bevolkingen te controleren en te kneden in de door de cryptocraten gewilde richting.

   Ziekten zoals de griep krijgt men door toxines in het lichaam en door voedingsdeficiëntie, niet door “virussen”.

  2. Virussen bestaan niet? Het coronavirus (SARS-CoV-2) bestaat niet?
   Een greep uit hetgeen eenieder op Internet aan tegenbewijs kan vinden.
   Lees eerst en oordeel later.

   – Voor de ontdekking van virussen zie:
   https://nl.sodiummedia.com/4065754-history-of-the-discovery-of-viruses-famous-microbiologists

   – Voor het onderscheid tussen bacteriën en virussen zie:

   https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/24613-het-verschil-tussen-een-virus-en-een-bacterie.html

   – Voor de ontdekking en identificatie van SARS-CoV-2 zie:

   https://nl.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2

   – Voor de analyse van het RNA van SARS-CoV-2 zie:

   https://www.rug.nl/sciencelinx/nieuws/2020/11/rna-structures-of-coronavirus-reveal-potential-drug-targets

   – Voor wie als eerste het coronavirus bij de mens zichtbaar maakte m.b.v. een elektronenmicroscoop, zie:

   https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/18/de-vrouw-die-het-eerste-coronavirus-bij-de-mens-ontdekte/

 3. Het zogenaamde covid-vaccin kan misschien een beetje vergeleken worden met de samenstelling van soldeertin: decennia lang bestond soldeertin uit een eenvoudige legering of samensmelting van tin en lood, tegenwoordig tin en zilver. Wanneer die twee stoffen eenmaal met elkaar verbonden zijn is het zeer moeilijk ze weer te scheiden. Stoffen in het beruchte vaccin verbinden zich met weefsels van het lichaam en het is niet duidelijk of ze nog gescheiden en afgevoerd kunnen worden, vooral nadat schade werd aangericht. Dat het beruchte vaccin schade aanricht zou nu uiteindelijk toch door iedereen moeten geweten zijn.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht