Het racialisme, een virus gevaarlijker dan corona

De racialistische revolutie is ook bij ons in opmars. Nog maar een tiental jaren geleden, werd de term ‘ras’ uit het woordgebruik verbannen, omdat volgens sommige progressieve wereldverbeteraars het ras gewoon niet bestond. Het woord moest zelfs verboden worden, volgens de toenmalige minister en PS- coryfee Laurette Onkelinckx… Deze gefacelifte schreeuwster is intussen van het politieke toneel verdwenen en vergeten. Haar hersenspinsels ook!

Intussen is een kulturele revolutie in opmars, ontstaan rond 1970 op bepaalde Amerikaanse universiteiten uit een mengsel van marxistisch gelijkheidsdenken (deconstructivisme)en een kunstmatig opgedrongen schuldbesef voor de intussen verdwenen discriminatie van de afro-amerikaanse bevolkingsgroep. Al vlug werd het begrip ‘ discriminatie ‘ doorgetrokken naar allerlei activistische minderheidsgroepen, zoals homo-en transgendermilitanten en voorstanders van vrije abortus. Deze beweging heeft zich gaandeweg versterkt en is uitgegroeid tot een ideologische drukkingsgroep rond een totalitaire doctrine, die focust op het verspreiden van haat tegenover de beschaving van de ” blanke man”.

In de Verenigde Staten verspreidde deze ideologie zich snel in de progressieve wereld van media, filmindustrie en communicatie. De grote multinationals deden mee en de gewelddadige BLM- manifestaties brachten hun steentje bij. Wie niet plooit voor de dwang wordt maatschappelijk weggezuiverd en ook de taal moet er aan geloven. In de linkse krant New York Times wordt voortaan het woord ‘zwart’ met een hoofdletter geschreven en het woord ‘ blank’  met een kleine letter…zover is de waanzin reeds verspreid.

Wat oorspronkelijk een louter Amerikaans fenomeen was, waaide al vlug over naar Europa, waar allerlei progressistische actiegroepen het totalitaire discours overnamen. Voorbeelden zijn er te over…De heisa rond Sinterklaas en Zwarte Piet veroorzaakte opschudding, zeker in Nederland, maar ook in Vlaanderen, waar racistische fanatiekelingen eisten dat deze onschuldige kinderviend, een van de basisfiguren van de fantasie van de kinderwereld, werd verbannen uit het openbare leven. Sommige winkelketens en politiek correcte politici en media-figuren volgden hen daarin.

Daar bleef het niet bij. Grote figuren uit de Europese geschiedenis, zoals Winston Churchill of Lodewijk XVI, werden beschuldigd van ‘racisme’, hun standbeelden werden beklad of weggeborgen. Ook de universiteit van Leuven zwichtte voor de terreur. Historie-bashing deed zijn intrede, wat getuigt van een grote lafheid vanwege deze zelfbenoemde schijn-intellectuelen.

Woorden  die in dat verband steeds weer gebruikt worden om te culpabiliseren, zijn ‘ dekoloniseren’ en ‘ slavenhandel’…De’ blanke’ (zeg nooit de ‘witte’, alleen dan voor waspoeder…) zou daar voor verantwoordelijk zijn en er eeuwig moeten voor boeten…feit is dat er gedurende drie eeuwen door Engelse , Franse en Nederlands slavenhandelaars in Afrika slaven gekocht werden en vervoerd naar Noord-Amerika en naar Midden-Amerikaanse eilanden, voor het werk op katoen-en suikerrietplantages. Deze handel was het werk van individuele personen, vaak joden, die zich daarbij verrijkten. Door de overheden zelf werd dit slechts oogluikend toegestaan en de Katholieke kerk veroordeelde de slavenhandel krachtig( ‘ er zijn geen slaven of vrijen meer’…). De kolonisering ,o.a. door België, maakte een einde aan deze slavenhandel

Wat nooit wordt gezegd, is dat de  slavenhandel  zo oud is als de mens zelf. Lees maar het Oude of het Nieuwe Testament. Een belangrijke slavenhandel in Afrika was die tussen de Afrikaanse negerstammen zelf, die in hun voortdurende oorlogen  grote aantallen slaven maakten en deze daarna doorverkochten . De belangrijkste slavenhandel was echter de Arabisch-islamitische, die dertien eeuwen geduurd heeft en Algiers en Tunis als grote slavenmarkten had. Niet alleen miljoenen Afrikaanse slaven, in razzia’s buitgemaakt, werden daar verhandeld, maar ook een grote hoeveelheid blanke slaven, vooral vrouwen(als seksslavinnen) en kinderen.Er werden trouwens speciaal congregaties opgericht om deze slaven vrij te kopen. De talloze versterkte dorpen en stadjes rond de Middellandse zee, in Italië en Frankrijk getuigen nog van deze islamitische strooptochten, waarbij de mannen gedood werden en de (jonge) vrouwen  en kinderen werden buitgemaakt, om daarna als slaaf verkocht te worden.

Het is slechts door de verovering van Tunis en Algiers door Frankrijk in 1830, dat hieraan definitief een einde werd gemaakt! Dit terzake.

De progressieve media hebben in deze racialistische ideologie een nieuw klankbord gevonden. Vele bedrijven doen mee, of zijn verplicht mee te doen . In hun reclamespotjes tussen de TV-programma’s wordt de kijker bedolven onder de scènes  met zwarte papa’s en blanke mama’s, liefst met blanke kindjes , of is het een nieuw samengesteld gezin, of een alleenstaande moeder?…Verwonderlijk is dat het ‘gele’ ras in deze manipulatie helemaal afwezig is. Eigenlijk is dit een discriminatie tegenover de Aziaten,..

De VRT , als activistische en cultuur-marxistische zender, betaald met belastinggeld, gaat zelfs een ‘ brainwash’ -avond organiseren, om het gebrek aan ‘diversiteit’ en ‘inclusiviteit’ in de sport aan te klagen .  Er zijn teveel blanken in de sport, weet u…vooral in voetbal zeker…Deze manipulatiefabriek begint zelfs bepaalde woorden, die als niet meer raciaal correct aanzien worden, uit haar woordgebruik te schrappen. Welke politici doen hier wat aan?…

Waarom is het van levensbelang om ons tegen deze levensgevaarlijke racialistische ideologie te verweren? Omdat de Politiek correcte activisten  die deze ideologie verspreiden, het feit alleen al dat wij bestaan als een misdaad beschouwen en ons overleven als een schande.

In hun ogen is de hetero-seksuele Westerling niet toevallig crimineel, hij is het van nature: omdat hij blank is. Alles wat hij denkt meegekregen te hebben van de vindingrijkheid, de arbeid, de energie van zijn voorouders door de eeuwen heen, spruit in feite voort uit de duizendjarige uitbuiting van de minderheden, die vandaag het juk van zijn suprematie betwisten… Hij kan dus alleen maar zijn verlossing vinden door ” de oude blanke man te doden ” die in hem zit, door het verwerpen van zijn verleden, het berouw en de aanvaarding van zijn verdwijnen uit de geschiedenis. Zo kunnen dan de nieuwkomers uit de derde wereld, geholpen door de ” demografische staatsgreep”( die hen toegelaten heeft zich in groten getale te komen vestigen op ons grondgebied, zonder er natuurlijk maar zelfs even aan te denken zich onze zeden, onze taal of onze kultuur eigen te maken), hun eigen samenlevingsvormen opdringen en ze in de plaats stellen van onze ‘ Leitkultur’, die van ons , op onze eigen bodem, onuitstaanbare kolonisten maakt. 

Hoe hieraan weerstaan? Door onszelf te blijven, trouw aan onze identiteit van blanke, christelijke Europeaan en aan onze voorouders, die onze geschiedenis geboetseerd hebben.  Door de leugens te doorprikken, die door de activistische media verspreid worden en door ons geestelijk te wapenen om ze te bestrijden. Waar het ook kan, ons verenigen, om zo sterker te staan. Vorige zondag werd Jeanne d’Arc, patroonheilige van Frankrijk gevierd. Lees er haar leven maar eens op na. Door haar geloof en vastberadenheid, verrichte zij wonderen.

Auteur:Veroon ter Zee

32 commentaren op “Het racialisme, een virus gevaarlijker dan corona

 1. Eigenlijk dient een artikel als dit al als racistisch te worden aangemerkt. Iemand die beweert in een van de eerste zinnen dat discriminatie van afro Amerikanen geheel verdwenen is geeft daarmee duidelijk aan deze wereld niet te kennen. Termen als heteroseksuele westerse mannen. Steeds weer wordt de slavenhandel goedgepraat met …’het waren individuele akties’ men deed het zelf daarvoor ook…
  Ik ben echt kotsmisselijk dat een dergelijk artikel nog het levenslicht mag zien en voor publicatie is vrijgegeven. Vrijeheid van meningsuiting is een groot goed. Maar dit slaat toch echt alles in mijn ogen.

  1. Beste Juuls,
   Indien zwarten nog steeds minderwaardige mensen zouden zijn in de USA, dan zou Obama het nooit tot president geschopt hebben, zouden al die zwarte sportlui geen miljonairs geworden zijn, zouden al die zwarte artiesten niet wereldberoemd geworden zijn, zouden de 3 marxistische queers van BLM ook geen miljonairs zijn. En de slavenhandel bestond al lang vóór de stoute blanken aka rozig gekleurde POC´s, ook hun graantje meepikten. En die, volgens jouw door links beneveld brein, westerlingen hebben de slavernij al 2 eeuwen geleden afgeschaft en verboden maar Uw geliefde zwarte en bruine POC´s vangen en verkopen zelfs nu in 2021 nog steeds slaven. Uw linkse vriendjes helpen zelfs bij het transport over de middellandse zee en worden betaald met ons belastingsgeld.
   Het waren wel individuele acties of wil U beweren dat al onze voorouders slavenhandelaars waren? Mijn voorouders hebben nooit een slaaf gevangen, getransporteert of gekocht. Maar ik ben overtuigd dat U het wel individuele acties zou noemen als we spreken over de slavenhandel van zwarte stammen en moslims. U bent dus een hypocriet.
   Het is door mensen zoals U dat rassenhaat en verdeeldheid weer groeit.
   U bent heel waarschijnlijk een grote fan van BLM, BurnLootMurder, en steunt hen in hun walgelijke acties. Heeft U Uw beneveld brein dan ook maar 1 seconde gebruikt om Uzelf de vraag te stellen waarom de 3 marxisten van BurnLootMurder nooit enige aandacht besteden aan al die zwarte onschuldige mensen die elke dag vermoord worden door zwarte criminelen (welke door de zwarten zelf Niggers genoemd worden)? Hoeveel zwarte amerikanen worden elk jaar het slachtoffer van de drugsshandel van hun kleurgenoten?
   Net als in Europa zijn de donkerder getinte POC´s nog steeds een minderheid maar zijn ze wel voor quasi de helft van de misdaden verantwoordelijk. Er werden in de USA meer zwarte en roos gekleurde mensen gedood door zwarte criminelen dan door de roos gekleurde. Er werden dubbel zoveel roos gekleurde criminelen gedood ( tijdens hun criminele bezigheden) door de politie dan er zwarte criminelen werden gedood. Nochtans is hun aandeel in de misdaadcijfers quasi gelijk.
   Ik vrees dat U door de linkse media niet meer in staat bent om zelf feiten op te zoeken anders zou U beseffen dat U misbruikt wordt door racistische bewegingen zoals BLM.
   Achja, sorry, ik had er moeten aan denken, volgens U komt rascisme maar van 1 zijde, de witte mens. Tja, de witte mens is op zich de enige echte minderheid, dat zijn immers de Albino ´s, ongeveer een half miljoen op Aarde, een verschijnsel welk zelfs meer voorkomt onder de Afrikanen maar die door hun landgenoten werden vermoord of geofferd omdat ze wit waren.
   Voor de rest bestaat de wereldbevolking enkel uit gekleurde mensen, zwart, rood, bruin, beige, geel en wij, de roos huidigen. Of denkt U net zoals die ene zwarte activist met wie ik een discussie mocht voeren ook dat wij, de rooshuidigen, witten worden genoemd omdat wij geen melanine in onze huid zouden hebben? Tja, wij hebben wel melanine, de Albino ´s niet.
   En dan komen we daarmee terug op het rascisme en de term POC, people of color aka de uitsluiting van de “blanken”. Wij zijn niet de racisten.
   Nog een feitje voor U, eigenlijk zijn wij, de roze POC´s een minderheid (altijd al geweest) die door de donker gekleurde POC´s al eeuwen gevangen en verkocht werden en nog steeds verkocht worden. De Blanke slavinnenhandel door zwarte en bruinen bestaat immers nog steeds.
   U bent zelf verantwoordelijk als U kotsmisselijk wordt bij het lezen van de waarheid, U bent immers de persoon die zijn eigen brein tegenstrijdige informatie verschaft.
   TIP. Wannneer U na het lezen van mijn antwoord kotsneigingen bekomt, neem dan eerst een blanco A4 en hou het naast Uw gezicht, U zal merken dat U niet wit bent. Nadien mag U kotsen.

   1. U doet allerlei aannames en uitspraken omdat u uit gaat van een links brein of een BLM aanhanger en dan verwijt u MIJ dat ik niet van feiten uitga? Het is niet de waarheid die de schrijver in het stuk beweert. Racisme is in Amerika nog steeds een dagelijkse gebeurtenis. Iemand die dat ontkent kent de feiten niet. Uzelf in uw reacties druipt het van het racisme als zogenaamde angst voor een ‘zwarte’ overheersing. Waarom gaat u niet achter de echte feiten aan dan u laten leiden daar een afkeer van de MSM zonder factchecking. We hebben het niet over minderwaardig. Gelukkig hebben de afroamerikanen nog steeds stemrecht en de mogelijkheid om te stemmen (al wordt dat in bepaalde staten wel erg moeilijk gemaakt). En er zijn in meerderheid gelukkig ook genoeg gezond denkenden mensen waardoor Obama gekozen kon worden. Apart dat je het kiezen van Obama ziet als het bewijs dat er geen racisme is in Amerika. Lachen. Het enige dat ik hoor hier in de reactie is de zorg over de eigen blanke status. Als je een discussie aangaat met iemand over het melanine gehalte. *cynisch* Was die zwarte activist echt zwart of donkerbruin? U zeurt over niet wit te willen genoemd maar vervalt vervolgens wel lekker terug in zwart…
    Omdat ‘zwarte’ sporters/artiesten wel beroemd kunnen worden zou er geen racisme zijn…Weer een trieste aanname…

    Pijnlijk!

    1. Juuls jij slaapt nog steeds, kijk in belgie krijgen de vreemdelingen meer rechten,meer criminaliteit bij de vreemde bevolking,en als je over racisme wilt praten kijk dan even naar afrika hoeveel blanke boeren er ieder jaar worden vermoord en onteigend,de zwarten weten niet eens hoe ze het land moeten bewerken

 2. En Juuls doet weer even zijn oogjes open, zegt iets en slaapt weer verder.
  Je moet wel echt stekeblind zijn Juuls.

 3. De schrijfstijl van de auteur balanceert zoals gewoonlijk op de grens van het goed fatsoen, vooral in het gebruik van bijvoeglijke naamwoorden. Dit valt moeilijk te rijmen met het respect dat van de gelovigen wordt gevraagd. De tijdsgeest die steeds wordt aangevallen, wordt hierdoor toch door de schrijver aanvaard. Dit kan geen voorbeeld zijn voor de gelovigen.

 4. Ik ben het volledig eens met de auteur. De feiten die hij aanhaalt zijn bekend, maar worden niet altijd gepubliceerd door onze media …die zich echter wel de naad uitwerken om het nieuws te manipuleren naar het inprenten van een schuldgevoel bij de ‘blanke’. De schrijver richt hierbij zijn pijlen naar de VRT, maar in feite moet hij diegenen aanpakken die daarachter staan. Dit zijn de politieke partijen waarvan de voormannen vinden dat ze ‘fréquentable’ moeten zijn. Maak u geen illusies, de redacties van onze media zijn niet neutraal. Ge kunt er hen ook niet op aanspreken want uw reactie wordt doodgezwegen of de toegang wordt u ontzegt. Uiteindelijk is dan de vraag wie die nieuwsdiensten controleert. De lezer zeker niet!…

 5. Jean-Pierre Verbinnen,
  Ik sluit mij 100% aan bij Uw reactie.

 6. Die Geisteshaltung vieler Linker: „Wer nicht für mich ist, ist kein Andersdenkender, sondern ein schlechter Mensch. Das ist ein typisches Herangehen des linksliberalen Milieus: Wer für eine Begrenzung von Zuwanderung ist, ist ein Rassist. Wer CO2-Steuern kritisiert, ein Klimaleugner. Und wer die Schließung von Schulen, Restaurants und Fitnessstudios nicht für richtig hält, ein ‘Covidiot’.“
  (Sahra Wagenknecht)

 7. Een uitstekende weergave van een gecreëerd probleem, beste Veroon, en hoe kan het ook anders, het “deconstructionisme”, is gelanceerd na WO II, door een lid van de Synagoge van satan (Ap. 2:9,3:9), de Frans-joodse auteur en warhoofd “filosoof”, Jacques Derrida (+2004). Tot op zijn sterfbed is hij een orthodoxe, Stalinistische communist gebleven. Hij was de paus van het politiek correcte denken op de Amerikaanse universiteiten, gestimuleerd door– en in de voetsporen van de laatsten der Frankfurter Schule, daar toen nog aanwezig. Hij stimuleerde de gedachte dat in de kunst en wetenschap geen hiërarchie is. Zijn god van de rede uit de Franse revolutie (1789), heeft de Amerikaanse universiteiten vergiftigd. Deze leven van private subsidies en joodse studenten domineren de grootste en meest gerenommeerde universiteiten. Shakespeare, Joost v.d. Vondel of Guido Gezelle, zijn niets meer dan een obscure schrijver dichter uit de oerwouden van zwart Afrika. Het lawaai van de Rolling Stones doet in niets onder voor de Requiem van Verdi of Mozart, Bach’s Cantaten, Beethoven’s 9de, of Rossini’s Guillaume Tell. De beeldende kunst reduceert hij ook tot een ’tableau’ van de verschroeide aarde. In zijn meest bekende boek, “Spectres de Marx” (1993), schreef Derrida, dat er “geen toekomst is zonder Marx”. Zijn leven lang, zo getuigen zijn vrinden, was hij geobsedeerd door radicale gelijkheid, de filosofische basis van het cultuur-marxistische mondialisme, dat ieder onderscheid afwijst. Hieruit zijn tot in onze dagen voortgekomen, de massa-immigratie, het verval van de natie en de geografische grenzen, het onderscheid tussen de rassen, het multiculturalisme, het genderisme en de LBTG — en homosexuele propaganda.
  Diverse mindere Frans-joodse roeptoeters in de massa media, waren het er over eens, dat Frankrijk “het Brazilië van morgen moet worden”. Het Franse volk moet een gemengd ras worden, de mensen moeten zich verplicht mengen, dwz. “métisser”, er is gezaaid, en wat er gebeurt, in Franrijk, is onomkeerbaar. Daar was het linkse Frankrijk van toen, inclusief ex-pres. Sarkozy en ex-pres.kandidaat, Ségolène Royal, zo’n 20 jr. terug, het roerend over eens.
  Eén van hen uit de linkse kerk, de vroegere joodse vrijmetselaar minister Jacques Lang erkende zelfs in 2003, dat het accent ligt op de vermenging van rassen. En indertijd, in 1999, zei de Amerikaanse Navo opperbevelhebber, generaal en vrijmetselaar Wesley Clarke, dat er “in Europa geen plaats meer is voor volken die etnisch homogeen zijn”. De Frans-joodse vrijmetselaar Jacques Attali, adviseur van alle presidenten sinds 1981, mentor en creator van Macron, lid van de joodse vrijmetselarij B’nai B’rith, en de Trilaterale Commissie, bevestigde indertijd openlijk dat de grote bevolkingsomwentelingen die er aan komen, alle aspecten van het openbare leven betreffen, tot in de gezinnen toe. Figuren als Attali en zijn leermeester Derrida willen alle tradities en denkwijzen afbreken, omdat die de harnassen zijn die “een verdere ontwikkeling blokkeren”. Vooral de godsdiensten, met name de katholieke, hebben de Europeanen achterlijk gehouden. Daarom moeten ze verdwijnen, zoals ook het reactionaire begrip van gezin en familie, afkomst en geboorte. In zijn “Dictionnaire du XXI Siècle”, zegt Attali, dat, “ieder mens een wezen moet worden zonder vader en moeder, zonder afkomst, zonder wortels en zonder toekomst. Hij moet een absolute nomade zijn. Het huwelijk moet plaats maken voor nieuwe vormen van samenleven. “Ieder heeft het recht op meerdere banden. Polygamie en polyandrie (meermannerij) worden regel. Allerlei sexuele relaties moeten mogelijk zijn, ook die met kinderen”. In zijn boek “Europe(s)” (1994), zegt deze ‘pervert’, dat Europa geen club is van Christenen, maar een ruimte zonder grenzen. Dit soort figuren hebben toegang tot de hoogste politieke leiders, in bijna alle landen, al decennia lang. Door de ont-Christelijking van de samenleving, hebben zij beslissende invloed, slagen erin de verkiezings uitslagen en procedures te vervalsen, en hebben ons in een permanente crisis gestort. Als God dood is verklaard komt de duivel binnen door de achterdeur. Attali frequenteert ongetwijfeld de homosexuele, Duitse jodin Merkel (exact evenbeeld van Macron), in de duistere krochten van de B’nai B’rith. Velen onder ons, realiseren zich niet dat de Europese landen (plus de VS), zich al decennia lang in oorlog bevinden, een oorlog hen aangedaan door de eigen regeringen, een religieuze oorlog van structurele haat die terug gaat tot in de tijd van Mozes, 2500 jr. vòòr Christus.
  Daartegenover bevindt zich nieuw bloed. De in Israël wonende en bekeerde schrijver Adam Israël Shamir, bepleit een Israëlisch-Palestijnse staat, met gelijk berechtiging voor alle inwoners. (“L’autre visage d’Israël”, 2004) En wat de wereld betreft, acht hij het nauwe bondgenootschap tussen Israël en de Anglo-Amerikaanse, joodse elites van geldbaronnen, destructief.
  De joods financiële greep op de VS (en Europa), heeft de Amerikaanse vitaliteit aangetast. De VS (en Europa) glijdt af naar verval. Het ultraliberalisme heeft de armoede aan de onderkant van de samenleving sterk doen toenemen. Shamir bepleit het einde van twee eeuwen van joods financiële dominantie in de Engels sprekende wereld, en het opgeven van joodse privileges en voorrechten. De Joden moeten opgaan in de volken van de landen waar zij leven en hun dualiteit laten varen. Hij staat hierin niet alleen. Een medestander Shlomo Sand, steunt hem met zijn boek, “Die Erfindung des Jüdischen Volkes, Israels gründungs-mythos auf dem Prüfstand.” (2010). Maar beiden lijken roependen in de woestijn. Een oplossing à la Shamir, van de Palestijnse kwestie, is na decennia oorlogen en spanning, niet in zicht.

 8. Zoals Pius XI erkende in “Mit brennender Sorge” is ras een belangrijke pijler in het maatschappelijk leven. Wie stammen van verschillende rassen gemengd doet leven creëert dan ook chaos, en daarom vormen de vreemde stammen die hier binnengebracht worden om onze steden over te nemen een destabiliserende factor. Zij vormen ook een bedreiging voor de zuiverheid van de bloedlijnen der noordse volkeren, en gedenk dat er geen Vlaams volk bestaat zonder Germaanse bloedlijnen; een negroïde Afrikaanse bevolking die zich hier vestigt zal nooit serieus Vlaams genoemd kunnen worden.

  En, iedereen zou het in 2021 moeten weten, maar de “gij-zij-rassis”-beweging is in de kern geen louter geval van negers versus blanken, maar een geval van blanke Joden die negers ophitsen tegen blanke Europeanen om die laatsten te ruïneren. Hier bij ons specifiek is dat dus tegen de blanke Noordsen. En hoezeer N-VA-achtige “civiek-nationalisten” ook kruipen voor krulkonijnen zoals Sihame en andere “Nieuwe Vlamingen”, in de ogen van de binnendringende volksvervangers zullen zij altijd “rassis” zijn en blijven. De gepaste reactie daarop is niet zoals Amerikaanse “conservatieven” zenuwachtig roepen dat “de linksen” de “echte racisten” zijn, maar inzien dat de term “racisme” ontworpen werd door de vijanden van onze volkerenfamilie met de bedoeling om bij ons de gezonde, natuurlijke impuls tot raciaal en etnisch zelfbehoud te diaboliseren en ondermijnen.

  De Jiddische sturende hand achter de “gij-zij-rassis”-beweging geeft trouwens niks om negers, maar gebruikt hen als een instrument om Europa te vernietigen, hetwelk de Jidden “Edom” noemen. In tegenstelling tot de meeste Noordsen hebben de Jidden een ziedende, talmoedische haat jegens de negers die zij als waardeloze gojim beschouwen bestemd om de kinderen van Juda als slaven te dienen.

  Blanke Noordsen hebben eigen landen nodig voor zichzelf om op te wonen zoals de negers en de mongoloïden ook eigen landen nodig hebben; zonder mutueel elkanders recht te erkennen om niet in te stemmen met het worden van vreemdelingen op eigen bodem ontstaan er geen bestendige verhoudingen van vriendschappelijkheid tussen de verschillende rassen en etniciteiten. Wij, Noordsen, worden bedreigd en aangevallen op eigen bodem en hebben het recht om te verdedigen wat wij geërfd hebben van onze voorvaderen.

  De “civiek-nationalisten” die “racisten” uitschelden om punten te scoren bij aan God en volk vijandige mensen zijn, nota bene, tegelijkertijd voorstander van de opbouw van een Joodse etno-staat in het Heilig Land.

  Het is de taak van Noordse Vlamingen om lokale, zelfvoorzienende gemeenschappen op te bouwen op dorpsniveau die niet afhankelijk zijn van het vijandig systeem, opdat in die context in een stabiele, blank-vriendelijke omgeving blanke kinderen verwekt worden en opgevoed volgens de katholieke religie. Degenen die zonen en dochters hebben moeten hen onderrichten in het belang om te huwen binnen hun eigen blank volk om de kostbare erfenis van hun ancestrale bloedlijnen te preserveren, en in de huidige tijd is het nodig dat diegenen die de gifspuit van de politiekers geweigerd hebben huwelijkspartners zoeken die ook niet ingespoten zijn, gezien de gifspuit door onze vijanden gelanceerd werd om infertiliteit en generationele verzieking te zaaien in de bloedlijnen. Ouders moeten, ten slotte, hun kinderen weghouden van de scholen; zoals de scholen nu zijn is het kindermishandeling om kinderen daar naartoe te sturen. Er moet gevochten worden voor thuisonderwijs.

  Hoog tijd om aan katholieke en etnische metapolitiek te doen en een christelijke, blanke beschaving op te bouwen beginnend op het dorpsniveau.

 9. Jules van Rooyen,
  Ik heb werkelijk achting voor alles wat U weet. Echter U maakt van Uw reacties complete boekwerken,
  Dat maakt Uw reacties onnavolgbaar. Graag ’n heel stuk beknopter (of in gemakkelijk te volgen deelreacties).

  1. Hieronder dank, beste Bart, maar hierboven, beste P. Derks, ik begrijp U niet.
   Misschien gaat het beter als U de teksten een tweede keer leest. U vraagt het onmogelijke ! Jaren terug vroeg de hoofdredacteur van een katholiek weekblad, hetzelfde, in stijl en op inhoud. Dat was verhulde censuur en verwringing van inspiratie. Een stap te ver, zo blijkt nu ook, het was en is de dood in de pot.
   “Een eend waggelt als een eend, en hij kwaakt als een eend”, beste P. Derks ; een boekenschrijver denkt en schrijft al naar gelang hij door Gods genade, gebekt is. Vergeet nooit dat inspiratie, voor wat dan ook, een hemels geschenk is. Zelf bid ik er voor. De allergrootsten creëerden met de rozenkrans in de hand, zovelen, als Mozart, Rossini en zelfs de antiklerikale Verdi. De allergrootsten waren dan ook allen katholiek, met uitzondering van twee, Rembrandt was Doopsgezind en Bach was Luthers. De musea puilen uit van katholieke meesters, wereldwijd, en het beste in de concertzalen komt van katholieke componisten. Dat is geen toeval, beste P. Derks. Het heidendom produceert veelal drugs gerelateerde, of gekunstelde hersenspinsels, anti-kunst, “entartete kunst”, duivelswerken, om de massa’s neer te halen, niet om te verheffen. Echte kunst doet dat wel doet, een geschenk van God, dat emotioneel de ziel kan raken, het hoofd en het hart. Op het politieke vlak kennen we de overwinning bij Lepanto, de zeeslag van katholieke marines tegen de islamieten vloot van de Turken, dankzij de moed en het gebed van de grote heilige Paus Pius V. Zo ook de slag bij Wenen de tegen de Turken in de 17de eeuw. En niet te vergeten de overwinning van de eerste katholieke Romeinse keizer, Constantijn (4de eeuw), die hulp vroeg aan de God van zijn katholieke vrouw, bij de beslissende veldslag tegen een heidense rivaal, met de belofte dat hij zou zich bekeren. Als laatste punt, het voorbeeld van de eerste katholieke Franse koning Clovis (5de eeuw), die ook om bijstand vroeg bij de beslissende slag tegen de Alemanen, in het woud Oost van Straatsburg, hulp van de God van zijn vrouw, de H. Clothilde : “Oh, Dieu de Clothilde, aide moi, donne moi la victoire, et je me convertis.”
   Zijn barbaren legers vochten als leeuwen, tegen de grote overmacht van de Alemanen. Wat later werden zijn strijders allen Romeins katholiek, dus niet Ariaans, zoals er velen waren in het toenmalige Gallië, overblijfsel van het inzakkende Romeinse Rijk.
   Is dat ook niet gebeurd voor Mozes, bij de doortocht van het joodse volk door de Rode zee, op de vlucht voor de legers van de Farao ?
   (zie verder hierboven)

   1. Ik beschouw de monarchie van Hlodowig (Clovis) als gevestigd door God. Volgens de overleveringen bracht ten tijde van het doopsel van Hlodowig de verschijning van een duif de Heilige Ampul met het chrisma van de Franse koningszalvingen naar Sint Remigius van Reims, wat verstaan werd als goddelijke verordening voor het sacraal koningschap van Hilderiks zoon. Rationalisten lachen daarmee, maar we zien in de geschiedenis hoe later de Maagd van Orléans uitgezonden werd door God om Karel VII naar Reims te leiden opdat hij er de koningszalving zou ontvangen met het heilig chrisma der koningen en hoe de Hemel dus ingegrepen heeft in de politieke geschiedenis om het Frankisch bloed op de Gallische Troon te behouden.

    De omverwerping van de goddelijk verordende Franse monarchie en de onthoofding van de sacrale vorst, de koning-martelaar Lodewijk XVI, heeft Frankrijk en continentaal Europa in extensie in chaos en miserie gestort, en de vijanden van het Christendom hebben de machtsposities in hun greep en gebruiken die om de bevolking op diabolische manier te terroriseren en ruïneren.

    In Angelsaksisch Engeland bracht volgens de overlevering een raaf heilig chrisma naar Koning Sint Oswald van Northumbrië ten tijde van zijn koningszalving met de boodschap dat hij door Sint Petrus zelf tot vorst gezalfd was. Zo had de christelijke oude Angelsaksische monarchie dus een origine in een goddelijke verordening zoals de Franse monarchie op het Europees vasteland. Door de onwettige usurpatie door Wilhelm de Veroveraar (Normandische Verovering) van de troon der wettige vorst, Harold, kwam er een einde aan de Angelsaksische monarchie die vervangen werd door een nieuw Normandisch bewind. We zien dan ook dat toen de miserie met Engeland is begonnen. De Honderdjarige Oorlog (vijandschap met Frankrijk) verzwakte katholiek Europa met misdadig bloedvergieten en Hendrik VIII heeft Engeland in vijandschap gebracht jegens de christelijke Kerk. In Londen heeft het hoofdkwartier gestaan van de Judaïsche geldmacht die het antichristelijk revolutionair proces doorheen Europa financierde.

    De kerstening van het Westen is samengegaan met vestiging van sacrale monarchieën door God, en het omverwerpen van dergelijke monarchieën heeft zware maatschappelijke gevolgen zoals in de geschiedenis kan gezien worden. De origine van de Germaanse Christenheid lag in goddelijk verordende monarchieën, en volgens de katholieke profetieën zal ook in het herstel ervan goddelijke selectie voor koningschap geschieden, want de vorst die de Troon van Sint Lodewijk moet bestijgen zal volgens de profetieën door God uitverkoren zijn.

    Goddeloze historici slagen er niet in om de filosofie van de geschiedenis en de hand van de Goddelijke Voorzienigheid over de tijdperken te zien, verblind zoals zij zijn door hun vijandigheid jegens het Christendom.

    Nog een voorbeeld van goddelijk verordende monarchie was dat van Áedán mac Gabráin die in opdracht van een engel door Sint Columba, apostel der Picten, tot koning van Dál Riata aangesteld werd, wat vermeld staat in het leven van Sint Columba geschreven door Adomnán van Iona.

    Volgens het boek over de visioenen van de Zalige Katharina Emmerich over het smartvol Lijden van Christus heeft Christus op Witte Donderdag geleerd aan Zijn apostelen hoe koningen te zalven met heilige olie, duidelijk met het oog op de bekering van koningen tot het Christendom later.

 10. Beste Jules. Ik ben wel blij met uw “boekwerken”. Dankuwel voor de moeite.

 11. @Jules van Rooyen,
  Allereerst: bedankt dat U mijn reactie serieus neemt.
  Echter (als voorbeeld):
  Uw reactie was voldoende geweest tm: ‘een eend’.
  Vervolgens mijmert U in gedachte door en schrijft die mijmering als reactie.
  Dat is totaal onnodig + wegens onleesbaarheid totaal ongewenst.

  PS
  Ik heb zélf ’n boek (natuurlijk geloofsboek) geschreven.
  Daar ik hersenbloedingen heb gehad kan ik een overbodige hoeveelheid niet meer plaatsen + niet meer uitvoerig praten.
  Echter, daar ik het regelmatig aan goede kennissen vraag, weet ik dat mijn leespeil en begrijpniveau nog steeds bovengemiddeld is.

  Recap van mijn reactie:
  Als IK het niet begrijp, dan zullen de meeste lezers U niet begrijpen. Hierdoor schiet U Uw doel voorbij.

 12. Aan @: Theudmer…

  Je Schreef::
  De origine van de Germaanse Christenheid lag in goddelijk verordende monarchieën, en volgens de katholieke profetieën zal ook in het herstel ervan goddelijke selectie voor koningschap geschieden, want de vorst die de Troon van Sint Lodewijk moet bestijgen zal volgens de profetieën door God uitverkoren zijn.

  Het schijnt nog steeds aan je voorbij te gaan dat de afstammeling van Lodewijk XVII een regent heeft.. in meerdere profetieën aagegeven ..en dat is de koning uit de stam Zebulon-Nederland ..Jesaja 9:5. ..Zacharia 2:11(7) ..Nederland is daar het Sion die bij de dochter van Babel woont en dat is de EU-Brussel.. ik verbaas mij dat ook de Fransen zelf de profetieën niet echt kennen duiden.
  Jesaja 52:7-12 leert ons ook dat we uit de EU moeten stappen en al die verdragen aan de laars moeten lappen om ze te vertreden.. ook al zal Frankrijk door de Illuminati-vrijmetselarij Nederland de oorlog aandoen.. Jesaja 9:3-4 !!!!!

 13. Aan Jules van Rooyen..

  Jules ..ga maar lekker door met waggelen ..🦆 en kwaken ……als een eend en zoals je gebekt 🐦bent.. maar inder-daad wat opdelen in alinea’s maakt het wat gemakkelijker leesbaar ..want soms ..of wat vaker moet je gewoon.. inder-daad de zin in zijn volgorde terugzoeken.
  Zelfs met een scheel oog.. is het dan moeilijk om de hoek kijken..en leidt dat tot evenwichtsstoornis.🙈 ..🤭

  1. @ Jo,
   “Op het eerste gezicht heeft een narcist een sterk gevoel van eigenwaarde en straalt zelfvertrouwen uit. Het tegendeel is waar. Narcisten hebben onbewust, juist een te slecht zelfbeeld en overcompenseren dit door zich als beter of belangrijker dan anderen voor te doen en geloven daar zelf in. Zij voelen zich superieur en vinden zichzelf belangrijk. Dit is de narcistische paradox.”
   __https://nl.wikipedia.org/wiki/Narcisme__

   Een mogelijke oorzaak zou een slechte gevoels-hechting kunnen zijn op jonge leeftijd. Zelf ervaarde ik dat ook, maar mij leidde het niet tot narcisme maar tot bewuste minderwaardigheid, daardoor sta ik altijd aan de rand van de samenleving maar ben toch blij me klein en dwaas te voelen want dat biedt grote geestelijke voordelen zoals iedere traditie-gezinde kloosterling je kan vertellen.

   Het meest schrijnend is jou manier om de bijbel te misbruiken. Omdat je dit als een stokpaardje blijft gebruiken zou dit kunnen wijzen op een vorm van autisme: het steeds weer herhalen van gewoonten die geen zinnig verband bezitten met niets, maar die jou wel een aangenaam gevoel bezorgen terwijl je op geen enkele wijze rekening houdt met menselijke gevoelens van degene die jij aanspreekt. Men kan het ook “zweven” noemen, echter zonder het minste spoor van mystiek.

   Indien je een vrouw zou hebben zou het een slavin zijn die jou heel haar leven moet ondergaan, tenzij zij sterk zou staan en in staat je te dulden, o.a. door je als antwoord nooit iets anders te zeggen dan:”eender wat je zegt of doet, whatever.”

   Indien ‘de bijbel’ voor jou inderdaad Het Boek van Waarheid zou zijn dan zou dat Boek tot je spreken als het Woord van God. Een twaalfjarig kind kan zien dat dit voor jou niet het geval is.

   Ik ben zelf een betrekkelijk slachtoffer van een minder narcistisch persoon dan jij bent, jou ongelukkige toestand raakt me dus wel !

   Het eigen innerlijk leven is voor zeer velen een onbekende wereld !
   Een ernstig christen moet regelmatig zichzelf onderzoeken !
   Begin daar a.u.b. nu aan !

 14. @eric-b-l,
  @Jo heeft hier ’n forum gevonden waardoor hij zich belangrijk voelt.
  Een forum = ’n groep deskundigen die met het publiek discussiëren over een bepaalde kwestie (in dit geval: geloof). Jo misbruikt deze geloofssite om zichzelf middels heidense waarzeggerij te promoten.

  Élke reactie naar @Jo toe, versterkt zijn (mijns inziens) zwaar zieke geest.

  1. Een forum = ’n groep deskundigen die met het publiek discussieren….. Je bent al even autoritair als de ‘oude’ katholieke kerk. Uit de hoogte en zich niks aan het gepeupel aantrekken. De kerk bepaald en de gelovige volgt als mak schaap. Er is niks democratisch aan de kerk. Ook nu niet en nooit geweest. Het enige wat ‘democratisch’ is, is de pauskeuze.. Welke natuurlijk door God wordt bepaald. Immers Hij leidt de keuzekardinalen. Voor het overige zijn alle benoemingen geleid door de Kerk. De gelovige heeft volstrekt geen invloed…

 15. Aan P.Derks…

  Citaat::
  Élke reactie naar @Jo toe, versterkt zijn (mijns inziens) zwaar zieke geest…..men kan, in dit geval, inder-daad rekening houden met de geestgesteltenis van de afzender…als waar-(heid) gezegd.

 16. @juuls,
  forum = zie l e t t e r l i j k (!) het woordenboek Van Dale

  @juuls, ontvang ik nu excuses van U?

  1. U shopt selectief; de betekenis van forum is breder dan U voorziet. De aanwezigheid van ‘deskundigen” is daarbij niet altijd en dus niet per se constitutief of een voorwaarde voor een forum. Volgens “van Dale, Groot Woordenboek der Nederlandse Taal” 13e druk, 1999 is de betekenis van Forum namelijk:
   1) (oorspronkelijk) markt, plein te Rome ( ) waar het volk samenkwam om de publieke zaken te bespreken, recht te doen enz.
   2) openbare gerechtsplaats ( ) het in het openbaar bespreken.
   3) bijeenkomst waarop een of meer deskundigen een inleiding houden over een bepaald onderwerp en daarna daarover in discussie treden met elkaar en met het publiek.
   4) de groep deskundigen op een forum (waaraan een vraag wordt voorgelegd).

 17. @Basilius minor,
  Probeert U grappig te zijn? Nou, dan zal ik even lachen: haha.

  Daar de overige drie betekenissen absoluut niet van toepassing zijn, heb ik die betekenissen niet vermeld.
  Maar,U heeft Uw punt gemaakt: U kunt lezen.

  1. Fijn dat je toegeeft selectief te zijn, immers je hebt de overige betekenissen bewust weggelaten.

   1. @juuls,
    haha. U beseft het waarschijnlijk niet, maar dit antwoord is écht grappig.

    Om de leesbaarheid voor U eenvoudig te houden (lees: op Úw leesniveau te houden), had ik de niet nodig zijnde ballast weggelaten.

 18. @: eric-b-l en @:P.Derks

  Helaas moet ik jullie opnieuw wijzen op wat in Jesaja 11:3 staat ••niet naar uiterlijke schijn zal hij richten, …Geen vonnis vellen op horen-zeggen alleen•• ..maar dit is beslist geen lijfspreuk van jullie ..wat blijkt uit jullie reacties op mij.

  Heeft een zekere mate van hoogmoed niet zijn wortels in vooringenomenheid en vooroordelen?! .. ik denk van wel.. en dat is bij jullie zeker het geval…. het kunnen vragen om nadere toelichting hebben jullie eerder ook al niet uit jullie ..strot.. gekregen ..om dat woord maar eens te gebruiken.
  Eric komt nog steeds aan met zijn meest bizarre bekrompen geconstrueerde conclusies.. helaas waren jullie niet al te fijntjes in jullie uitlatingen en denk ik dat deze bovenstaande termen op zijn plaats zijn.. en in het onderstaande.

  En het volgende zegt P.Derks die zelf een hersenbloeding heeft gehad: ••Élke reactie naar @Jo toe, versterkt zijn.. (mijns inziens)…….!!!!!! zwaar zieke geest.••
  En dit alles –waarschijnlijk– omdat ik @: Theudmer terecht wees wat betreft zijn inzicht in wat de profetieën betreft over de komende Franse Monarch, die regent zal zijn van zijn opvolger die kort vóór het laatste oordeel en de Wederkomst zijn kroon in Jerusalem aan het kruis hangt en dan sterft.

  P.Derks meent dan ook nog met zijn IQ. van 150 te kunnen oordelen over profetieën die hij grotendeels bij voorbaat afwijst..en daar dan ook zich niet verder in verdiept hebbende (want zijn IQ 150 leert hem dat) ..en met die afwijzing en houding betreffende profetieën in het algemeen meent hij dan ook mij te kunnen beoordelen.. de maat meent te kunnen nemen op mijn geestelijke vermogens c.q. volgens hem —zware zieke geest-elijke– vermogens.. hoe bekrompen van geest ben je dan als je in je eigen vooringenomenheid en vooroordelen je zelf als zodanig op de rechterstoel zet.. om het zo maar eens te zeggen.. naar Jesaja 11:3..
  Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij sommige profetieën in de h.Schrift dan ook niet terugvindt in een aantal huidige door de hemel gegeven profetieën.. zoals die van Vassula.

  Ofschoon ik het waggelen en kwaken ..als een 🦆 en het gebekt zijn als een 🐦 in het schrijven van Jules van Rooyen en @Theudmer best kan waarderen.. moet ik toch zeggen dat ik het beter wat betreft die twee verwachte Monarchen.. dat beter weten is dan te verstaan als zijnde een beter inzicht hebbende..dit als gezegd hebbende als zonder het veronderstelde narcistisch ego… van een eric-b-l.. in zijn niet willen 🙈.

 19. Nét gelezen:
  Nog niét peer-reviewed (!) (dus hou een slag om de arm) van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde (NTvG) naar het naar gevaar van RNA – vaccins.

  Een genotoxische stof = reprotoxische stof of mutageen (samenvoeging van mutatie en genese) is een chemische stof of elektromagnetische straling die het DNA beschadigt en zo erfelijke veranderingen kan veroorzaken (mutaties).

  zie de site:
  ntvg.nl/artikelen/nieuws/genotoxisch-effect-mrna-vaccin-zeer-onwaarschijnlijk/volledig

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht