Amy Coney Barrett, katholiek, pro-leven en moeder van zeven kinderen

President Trump heeft enkele uren geleden zijn voornemen aangekondigd om de katholieke rechter Amy Coney Barrett te benoemen om de zetel in te vullen, die in het Amerikaanse Hooggerechtshof vacant geworden was door het overlijden van de zeer progressieve Ruth Bader Ginsburg. Het is aan de Senaat om de benoeming van deze briljante magistrate van 48 jaar, moeder van zeven kinderen( waaronder twee geadopteerd) te bevestigen. Zij zal dan de plaats innemen van de vrouw die sinds 1993 in het Hooggerechtshof  de kultuur van de dood op fanatieke wijze heeft ondersteund.

Voor onze ideologisch sterk vooringenomen media, wordt de benoeming van Amy Coney Barrett natuurlijk op partijdige en negatieve wijze ” geduid”. Na de dagenlange lofbetuigingen over haar voorgangster Ginsburg, o.a. door de Trump-hater, politieke activist en daarnaast nog sporadisch VRT-verslaggever uit de States, Björn Soenens, kan het contrast niet groter zijn.

Voor het vrijzinnige ” Het Laatste Nieuws ” is zij de “ de vrouwelijke koning Boudewijn ” (een compliment eigenlijk…) ; zij is devoot katholiek en staat bekend om haar conservatieve, religieuze standpunten…” Volgens de NOS is zij ” streng katholiek en groot tegenstander van abortus, euthanasie en homo-huwelijk. Op VTM wordt zij omschreven als oerconservatief, traditionalistisch en lid van een extreme religieuze beweging…: Op VRT, dezelde mantra…Zij zou zelfs iets verschikkelijks gezegd hebben…: “Het leven begint met de conceptie en eindigt met een natuurlijke dood” (Welke politica in onze Lage landen heeft al was het maar een fractie van de moed van deze vrouw?…).Dat is de paradox van Amerika: bet beste en het slechtste in de mens komen er sterker dan elders in confrontatie en spijtig genoeg ook steeds meer op gewelddadige wijze.

Barrett doceerde jarenlang rechten aan de Notre-Dame universiteit. Zij werd beroemd toen de Californische senator Dianne Feinstein haar tijdens de hoorzitting rond haar benoeming bij het Amerikaanse Hof van Beroep aanviel over haar geloof ; ” Wanneer men uw uiteenzettingen hoort, kan men slechts vaststellen dat het dogma er volop in leeft. En dat is zorgwekkend, wanneer wij belangrijke onderwerpen moeten behandelen, waarvoor tal van mensen sinds jaren strijden in dit land”, zei de senator.

Barrett is moeder van zeven kinderen, waarvan twee geadopteerd uit Haïti en een met het syndroom van Down. Op de meest smerige manier, wordt zij nu al over die adoptie aangevallen. In een tweet betwijfelt de Democratische campagnestrateeg Dana Houle of die adoptie wel legaal verlopen is… het zou kunnen dat de kinderen van hun biologische ouders werden afgepakt…intussen werden de tweets wel verwijderd…

Zelfs voordat President Trump haar als officiële kandidaat aankondigde werd zij reeds door de Democraten en de linkse media venijnig aangevallen en dat zal identiek zo zijn in de Europese media, die alleen maar slaafs weergeven wat hen wordt voorgekauwd door  hun linkse vrienden van de Amerikaanse nieuwsbureaus, die zelf voor de grote meerderheid onder hen tot het kamp van de  allesbehalve ” Democratische” partij behoren.

Amy Coney Barrett was lid van de Notre-Dame’s Faculty for Life-groep. In 2015 ondertekende ze een brief waarin zij haar ” solidariteit uitdrukt met onze zusters in de derde wereld in de strijd tegen wat Paus Franciscus beschreven heeft als ‘ vormen van ideologische kolonisatie die tot doel hebben het gezin te vernietigen’. Zij heeft ook een andere brief ondertekend, waarin zij het anticonceptiebeleid van de regering Obama bekritiseert.

De hoorzittingen, die zij zal moeten “ondergaan”, om haar bevestiging te bekomen, zullen zeker geen cadeau zijn. De hele politieke oorlog die door de Democraten zal ontketend worden tijdens de komende vijf weken, zal gericht zijn op ” het beschermen van het‘ recht ‘ om ongeboren kinderen in de baarmoeder te vernietigen.

Het is opmerkelijk dat Donald Trump ervoor koos om onmiddellijk actie te ondernemen om de vacante zetel in het Hooggerechtshof in te vullen, terwijl hij tactisch had kunnen besluiten om op de verkiezingen van begin november  te wachten. Het vooruitzicht op zo’n belangrijke benoeming zou conservatieve en pro-life kiezers immers gestimuleerd kunnen hebben om op Trump te stemmen, zo zou men kunnen denken…

Donald Trump heeft echter een andere, moedige keuze gemaakt. De duidelijke keuze van de President voor een kandidate, waarvan alles uitschreeuwt dat zij gekant is tegen de kultuur van de dood – haar loopbaan, haar woorden, haar daden -getuigt van zijn wil om de kwestie van het Hooggerechtshof  niet op zijn beloop te laten. Het is het middel om een blijvende, positieve stempel te drukken op de Amerikaanse politiek, wat ook zijn lot zal zijn binnen vijf weken.

Trump greep de kans. Hij deed het op zijn manier, krachtig en zonder omwegen, niet bang om toe te slaan of om risico’s te nemen  wanneer de gelegenheid zich voordoet. Een forcing, zullen sommigen zeggen. Maar dan wel een forcing in dienst van de gerechtigheid- de echte.

Af en toe is er een spankeltje van hoop, een vingerwijzing wellicht van God, die ons wil tonen dat ook in deze decadente maatschappij geloof bergen kan verzetten.

 

 

Auteur:Veroon ter Zee

21 commentaren op “Amy Coney Barrett, katholiek, pro-leven en moeder van zeven kinderen

 1. Er komen nog hoorzittingen hoor! En de linkse democraten zullen tijdens te verhoren haar het leven zuur maken, maar normaal gezien mag deze benoeming niet in het gevaar komen want de republikeinen hebben de meerderheid in de senaat. Nog nooit zijn er in de Amerikaanse geschiedenis zo’n tegenstellingen ontstaan tussen het volk, het ruikt zelfs naar een burgeroorlog, het heeft te maken omdat de poralisatie in Amerika toeneemt tussen links en rechts en dat is een gevaarlijke evolutie. Obama heeft nooit iets voor de zwarten gedaan, er zijn dus in Amerika krachten aan het werken die Amerika van binnenuit aan het kapot maken zijn. En het heeft volgens mijn bescheiden mening ook te maken dat ook in Amerika het geloof in God aan het verdampen is.

 2. Trump is een illuminati-vrijmetselaar..het is mooi meegenomen, deze beslissing.. hier geeft hij wat toe om de miljoenen christenen te paaien .. “onnozele” mis-leide evangelische christenen die hem zien als de eindtijd Cyrus, ondertussen lacht hij in zijn vuistje.
  Net zoals Willy zegt: de tegenstellingen zullen groeien en standpunten verharden.
  Straks zal hij des te harder op andere standpunten terugnemen.

  1. Alles wijst erop dat dit juist niet zo is.
   In 2016 vertelde Newt Gingrich, voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten, waarom Trump de zittende macht in de Republikeinse Partij tot wanhoop dreef;
   “Hij is een buitenstaander. Hij is niet ‘hun’. Hij is geen lid van de club. Hij is onbeheersbaar. Hij is niet door de initiatieriten gegaan. Hij hoorde niet bij het geheime genootschap.”
   https://www.youtube.com/watch?v=63GfodXGUfM

  2. Trump, een vrijmetselaar? Waar lees je dat? Met zo een persoonlijkheid zouden de vrijmetselaars niets kunnen doen. Een narcist, te wispelturig en liegt altijd.

 3. “Présentez-moi la femme qui, en étant parfaitement éduquée, a décidé d’avoir sept, huit ou neuf enfants», a demandé le Président de la République.

  Ziehier de repliek van Trump! Is dit geen prachtig antwoord op het stompzinnig geraaskal van Macron?

  Ongeacht waar Trump ten diepste voor staat, ongeacht zijn persoonlijke escapades in het verleden; dit is een godsgeschenk om dankbaar voor te zijn.

  Jezus was een teken van tegenspraak. Haat en venijn vielen Hem ten deel. Het zal Barrett binnen en buiten de Senaat niet anders vergaan. Moge zij standhouden en – zo God wil – straks standvastig de Waarheid dienen.

  1. Dat is allemaal goed en wel, beste Jo de tegenspreker, maar de Paul hierboven heeft gelijk, henrymakow.com kan zich ook vergissen. Dat is al vaker gebeurd, hij leest geen Frans of Duits, zijn zwakke punt. Trump is een zakenman, een buitenstaander, geen lid van het systeem, gecreëerd door joodse communisten à la Soros en vele, vele anderen als de nu overleden jodin rechter Ginsburg of de joodse senator Feinstein of wellicht haar broer, de bankier Feinstein, de man die zegt, ” God’s werk te doen”. Hij is de baas van de beruchte Goldman Sachs bank, de machtigste bank ter wereld. Maar Trump hoeft door eigen geld geen rekening met hem te houden, hij is geen communist, en hij heeft geen carrière gemaakt in de vrijmetselarij, hoewel hij misschien wel lid is (geweest). Gezien zijn vermogen en de steun onder zionisten, kan hij zich ook onafhankelijk opstellen tegenover de loge bazen. Hij wordt uit alle macht door het systeem bestreden. Dat haalt alles uit de kast om hem ten val te brengen. Dit is het beste bewijs van zijn anti-systeem beleid, al 4 jr. lang. Bovendien beschermt hij de Christenen ; een lid van het communistische Talmud joodse systeem zou dat nooit doen. De tijdnood is hoog voor de joodse communisten, want de bazen beseffen dat hun kansen dalen, niet alleen tegenover Trump, maar ook in Europa, waar in alle landen die er toe doen, de oppositie in de start blokken staat, inclusief NL, om het dreigende groene communisme af te stoppen en de Chin. griep leugens te ontmaskeren. Dat zie je ook in de Kerk. Trump heeft het denk klimaat omgegooid, in alle landen, om het roer compleet de andere kant uit te draaien. De opkomst van Mgr. Vigano is wellicht een gevolg daarvan, terug naar de Traditie. Het politieke nieuwe denken is rechtsomkeert, richting de Natuurlijke Orde, te beginnen met herstel van volk en natie, tegen massa immigratie, tegen islamisering en tegen het globalisme van de grote Internationale instellingen. Die hebben in de publieke opinie, ieder krediet verloren .

 4. Ongeacht deze goede voordracht van de president, zou de auteur beter moeten weten wanneer hij schrijft: “moedige keuze”, “wat ook zijn lot zal zijn binnen vijf weken.” De auteur kan immers niet weten welke politieke plannetjes de Amerikaanse president er toe aangezet hebben om deze benoeming voor te stellen. Deze president heeft meermaals in zijn leven laten blijken dat hij het geloof met de voeten treedt en het gebruikt wanner het hem politiek uitkomt.. Politieke voorkeur, ideologie en geloof moeten niet in artikels worden gemengd.

  1. Beste Mark, kunt u concreet aangeven waar hij (Trump) na de dood van Ruth Bader Ginsburg vanuit katholiek oogpunt beter aan had gedaan?

 5. @ Jules van Rooyen

  De vele handgebaren van Trump zijn terug te herleiden tot de illuminati-vrijmetselarij… martinvrijland.nl zal je ook wel bekend zijn, misschien ook niet 100% ..maar hij zet zich wel in om te verduidelijken.

  Als leek ben je wel gewoon afhankelijk van informatie die aangeboden wordt en van dergelijke informatie over Trump ben ik tot de conclusie gekomen dat hij voor geen cent is te vertrouwen.. en wat die zionisten betreffen: die zijn toch ook voor geen cent te vertrouwen..
  De éérste zionisten waren ook vrijmetselaars ..niet dat ik dat dus uit mezelf weet, zoals ik al aangaf ..of door persoonlijk onderzoek, maar wat andere aanreiken.

  En wat niburu.co betreft..ofschoon wel met wat new-age gedoe, maar geeft ondanks dat ook vaak een goeie analyse betreffen verschillende gebeurtenissen.. maar zijn dus ook niet 100% “zuiver op de graad”.

  En die -tegenspreekt- zoals jij zegt, heeft dan dus ook wel te spreken voor iets anders ..en waarom legt Theudmer of jij mij dan niet het vuur aan de schenen ?! ..om op jullie beurt mij tegen te spreken..
  dit is toch geen theekransje voor vrouwen ..maar om elkaar te bevragen en ons onderling te verrijken..het is natuurlijk aan jullie zelf te spreken of te zwijgen, dat is vanzelf [sprekend].

  Even dan nog 2 weetjes van Nostradamus….. waar @ P.D. van in de kramp schiet ..zou hij dit lezen.
  ▪︎De eerste grote vrucht van de vorst van Pesquière:
  ▪︎Doch daarna zal komen de zeer wrede kwaadaardige ((de valse profeet maitreya))
  ▪︎In Venetië ..((water-stad symbolisch verwijzing naar het bovenzinnelijke Shamballa in de
  Himalaya ..water als beeld van het [on]zichtbare bovenzinnelijke fijnstoffelijke)).. zal hij zijn.
  trotse roem verliezen.
  ▪︎Én in het ongeluk wordt hij gestort door een meer vrolijke hemeling.
  Deze hemeling krijgt in de volgende overeenkomstige profetie een naam…

  ▪︎Met de zwarte, roofzuchtige en bloeddorstige, ((de valse profeet maitreya))
  ▪︎afkomstig uit het bed van de onmenselijke Nero. ((De antichrist))
  ▪︎Tussen twee rivieren een militaire linkerhand.
  ▪︎Hij zal worden gedood door Joyne de kale.
  De [vrolijke] = Joy hemeling.. impliceert John de kale ..de Griekse [y]wordt omgedraaid en wordt de [h]van John en de e moet je wegstrepen en krijg je dus John.. John is dus kaal.. bovenop.

  De twee rivieren zijn de twee bovenzinnelijke (water)gebieden (sferen) ..[enerzijds] het Shamballa in de Himalaya en [anderzijds] de 9 Christelijk hemelse sferen.. De 3 hemelen elk 3 hemelsferen.
  Daar tussenin het bovenzinnelijke paradijs in het “Noorden” Psalm 48
  Daarom zegt A.K.Emmerick dat VOOR de wederkomst het Oosten in duisternis zijn zal ..dat wil zeggen dat het occulte bovenzinnelijke Oosterse deel wordt afgesloten.

  De militaire [linker-hand] correspondeert met de [linker] hersenkant..dat geheel gezuiverd moet worden om het Grote Licht te ontvangen naar Hebreeën 4:12 zodat een hypostatisch vereniging plaatsvindt met de [Rechter] hersenhelft ..{zie de woonstede Gods bij de mensen} Openb.21:3.
  M/maitreya zal ook dat Licht van Christus moeten doorstaan ..maar zal dan sterven, want hij “leeft” vanuit het valse licht van lucifer.

  De volgende profetie van Nostradamus houdt verband met het laatste deel van het voorgaande.
  ▪︎De maan ((heeft licht van de zon, het in-direct kennen)) midden in de nacht ((De duistere nacht.
  van de zinnen overstegen..Johannes van het Kruis)) ..boven op de berg,
  de berg in het hoge Noorden, het paradijs.. buiten de aarde.
  ▪︎De {nieuwe wijsgeer} heeft haar met zijn [éne].. ((consistente..[on]verdeelde door de zuivering)) ..gedachte gezien.
  ▪︎door zijn discipelen ((het leger van God dat meestrijdt tegen de duistere occulte Oosterse
  machten))..de onsterfelijke genoemd. ((Dat wil zeggen de eeuwige jeugd als grondlegging van.
  de onsterfelijkheid..middels het Licht van het 6e zegel)).
  ▪︎De ogen naar het zuiden gericht: ((het Zuiden wil zeggen zijn lichaam dat verlicht wordt -naar-
  Hebreeën 4:12)) …in zijn gevoelens, handelingen (…) en lichaam geestdriftig.

  En dan de zuivering van de DORRE boom in Ezechiël 17:22-24….. naar Nostradamus:
  ▪︎Wanneer de bloedige ((betreft de stigmata..Galaten 6:17 Paulus was de eerste bij de mannen))
  het gezicht weder heeft verloren.
  ▪︎Is de offering van het slachtoffer nabij. ((De oude zonde mens moet sterven aan zichzelf)).
  ▪︎De leeuw bevat een [voor-teken] ((het zelfde woordgebruik als bij Vassula Ryden)) ..en een
  vermoeden.
  ▪︎Maar hij wordt dan gedood voor de Bruid. ((Hij sterft aan zichzelf door de –werking– van de Heilige Geest, want alleen de Heilige Geest kan de mens reinigen van zijn zonde ..zoals in de grote Waarschuwing van Garabandal….. De bruid is de koningin in Psalm 45..hier 2 ledig bedoeld.))
  《《《

 6. @Jo,
  Enkel uw eerste en tweede alinea zijn begrijpelijk, beste Jo, voor de rest houd ik me vast aan de feiten, en die heb ik opgesomd. Profetieën en Oude Testament citaten zijn mij te zweverig, soms te esoterisch. Dat is mijn terrein niet. OLH heeft het Talmud jodendom in 2 hoofd stromingen verdeeld, communisten versus zionisten. Ja, ik heb ook de vrijmetselaar’s wieber van Trump’s wijsvingers en duimen gezien. Merkel en Rutte, maken die ook, en die komen overeen met de wieber van het automerk Renault, van de oprichter Louis Renault. Maar dat lijkt mij, bij Trump, eerder een camouflage, een rugdekking, een schijn gebaar, als brug naar de rest van de maçonnieke wereld. Zijn rol is eerder te vergelijken met die van Hitler tegenover Stalin. Zonder de Blitz van de Wehrmacht, in Juni 1941, was Stalin met zijn +/- 10 miljoen reuzenleger, met 10 keer zoveel tanks, vliegtuigen en voertuigen, Oost-West, dwars door Europa getrokken. Niemand had Stalin kunnen tegen houden. De Wehrmacht vernietigde dit leger in enkele weken tijd, omdat het in de aanval stelling stond, zonder een verdediging stelling. Hoewel hij Hitler niet vertrouwde, bleek Stalin te overmoedig te zijn. Hij onderschatte de durf van Hitler, de taktiek, en de geoefendheid van de Wehrmacht, die de beste generaals telde. Stalin sloeg waarschuwende raadgeving in de wind. Er zou van ons niets over gebleven zijn, zonder de Barbarossa Blitz van Juni 1941, besloten in December 1940.
  OLH gebruikt soms ook een kwaad om een ander kwaad te neutraliseren of te vernietigen. Dat heeft Hij ook gedaan met de 2 kampen binnen het jodendom, die om voorrang strijden.
  Trump heeft kennelijk een rol van, “met dieven vang je dieven”.

 7. @Jo,
  U ben de eerste volwassene waarvan ik zeg: U maakt zichzelf gek.
  Je moet wel gek zijn, of oliedom zijn om op een R.K. site over Nostradadus (1503-1566 ) te beginnen:
  Hij was beoefende de astrologie (hij was dus een sterrenkundige) +
  hij was apotheker (deed dus in medicijnen) zonder een een studie daarvoor gevolgd te hebben.
  Met andere woorden: wij zouden hem ’tovenaar’ kunnen noemen.
  Alleen een bezemsteel ontbreekt om hem heks te kunnen noemen.
  Onbekend is of hij tot een geloof behoorde (zijn familie was oorspronkelijk Joods en was gedwongen om zich te ‘bekeren’ tot het christendom, terwijl hijzelf leefde in de tijd dat Luther opkwam.

  Daar bovenop durft U de profetes Vassula Ryden te noemen. Zij is van ongeveer hetzelfde ‘fragwürdig’ (discutabel) geloof.

  Vindt U het vreemd, dat ik zeg: “U maakt zichzelf gek?”

  Áls U vasthoudt aan profeten, hou U dan vast aan erkende R.K. profeten.
  Door vast te houden aan Uw onzinnige profetenverhalen bent U zelfs in staat ánderen gek te maken.
  Dit is alwéér ’n aanwijzing dat U een gevaar bent voor deze site.

 8. @Jo,
  U haalt letterlijk overal Uw ‘profeten’ vandaan:
  erkende en niet erkende ‘profeten’ van: boeddhisme, protestanten, heksen en R.K.
  U kwam enige weken geleden op deze site. Bijna ogenblikkelijk heb ik U vrijwel meteen gemeld, dat U zich waarschijnlijk prettiger voelde bij de waarzeggersprogramma op televisie (dat zijn nachtprogramma’s).

 9. @Jo ,

  U probeert dingen bij elkaar te voegen die niet bijeen te voegen zijn.
  Het is niet voor niets dat @Jules van Rooyen en ik het overgrote merendeel van Uw reactie niet kunnen volgen: het is heel eenvoudig: Uw reactie is letterlijk onnavolgbaar. Het moet zelfs voor Uzelf niet te volgen zijn. Het is ’n ratjetoe (zeg maar ’n hutspot van van alles en nog wat). Daar valt geen touw aan vast te knopen.
  Anderen hebben het misschien niet in de gaten, maar U bent een gevaar voor Uzelf.
  Mijn advies aan U: zoek deskundige hulp.

 10. @ Theudmer..

  de vorige plaatsing in een andere topic was niet compleet vandaar dat ik het in deze topic probeer..en anders geeft ik het op.

  Met alle respect voor je eerdere waardevolle bijdrages .. maar ik moet je op enkele punten met [bewijs] weerleggen; maar eerst een zijdelingse opmerking: het lijkt mij beter onderaan in het reactieformulier de reacties in te vullen en niet ter plaatse onder de betreffende reactie zelf bij –BEANTWOORDEN– omdat dat je dan te ver moet [teruglezen] en scrollen ..wat ook weer tijd kost.
  En zeker als de reacties in de tientallen gaan.. daardoor heb ik achteraf pas reacties opgemerkt door de telling bij het artikel zelf. Het zou trouwens nog gemakkelijker zijn als de reacties gewoon genummerd werden.

  Ten eerste wil ik zeggen dat ik middels Google Chrome mij redelijk kan behelpen op de site van Marie Julie Jahenny, in het Engels of Frans, ofschoon in de franse vertaling het soms puzzelen is.

  Citaat uit jouw reactie van [28 september 2020 om 15:33]: ▪︎ Volgens de priester-schrijver Sylvester Berry, in zijn werk “The Apocalypse of St. John”, zal minstens [[één land]] trouw zijn aan de katholieke Kerk en in verzet blijven tegen Antichrist tijdens de tirannie van die laatste.▪︎

  Al eerder heb ik in een ander artikel..topic op een –waarschijnlijke– heilig pastoor in België gewezen die leefde tijdens de 2e wereldoorlog en die een verschijning van Maria kreeg met eenzelfde verwijzing naar een land waar jij hierboven naar verwijst en om welke reden dan ook heb je waarschijnlijk geen verband gezien met die betreffende pastoor en ook niet toen ik verwees naar Nederland met de hulp van de profetie van heilige Hilarion…..maar NU komt hetgeen waar geen -acht- op werd geslagen alsnog in het heldere licht te staan met de onderstaande feiten.. opgemerkt door mijn [scherpzinnig] onderscheidingsvermogen.

  Hetgeen je ook niet vermelt is dat de (1e) Monarch [ook niet] van Lodewijk XVI en XVII afstamt en zeg je inplaats daarvan dat hij niet afstamt van Naundorff omdat die toch niet de echte zoon van Lodewijk XVI zou zijn…maar ook uit de dan veronderstelde echte zoon van Lodewijk XVI wordt uit zijn nakomelingen niet de 1e grote Monarch gekozen.. bij de komende gebeurtenissen.

  De zuster van Lyelbe zegt het volgende: •”En wanneer het bloed gevloeid heeft zal het kind terug keren.. Ik zal [hem] (dus de nakomeling van Lodewijk XVI) een REGENT geven die een heilige is en hij zal mijn wegen volgen.. En de godsdienst zal bloeien want er zal een her-nieuwing gebeuren”•… dat wil dus zeggen na de komende gebeurtenissen en de Grote Waarschuwing….de regent is dus –geen– afstammeling van Lodewijk XVII.

  Dus Theudmer..blijf bij je les……..en ook bij het volgende..
  En wat zegt Pastoor Souffrand: ▪︎”De Franse generaals zullen de wapens neerleggen, zodra de grote Monarch hen getoond wordt. De grote Monarch is de oudste tak van de Bourbons.
  Hij zal de kroon [slechts] nemen om hem te plaatsen op het hoofd van zijn rechtstreekse erfgenaam▪︎.. etc. Tussen dat nemen.. [en te plaatsen].. op zijn opvolger zit een een tijdsbestek van 40 jaar van vrede want bij de komst van de antichrist treedt hij af ten voordele van de ware nakomeling van Lodewijk XVI.. zoals aangegeven.

  En Theudmer… ik ga je onderscheidingsvermogen nog meer “pijn” doen met het volgende::
  Dokter Olivarius zegt: ▪︎En hij, de redder VAN de gewezen EN ontsnapte resten van het oude bloed der Capetingers, zal beslissen over de bestemming van de wereld..etc.

  Dus Theudmer: … als je niet alleen leest en nadenkt.. moet je ook [doordenken] en daardoor de mist in je geest laten optrekken…. wánt de Regent-Monarch is de redder in Frankrijk van de troon van David voor de nakomeling van Lodewijk XVII.. zij redden [niet zichzelf] en hun erfelijke kroon.. zij worden gered door hun Regentkoning.. opdat later na ongeveer 40 jaar de latere erfgenaam van Lodewijk XVII zal kunnen regeren tot vlak voor het láátste oordeel en zijn troon in Jeruzalem aan het kruis hangt en sterft.. zoals de profetieën zeggen.

  Het volgende gebeurt dan ook niet in België maar in Nederland en is een fragment uit de profetieën van de heilige Paternus, gevonden rond 1754 ::
  ▪︎Men zal moeten erkennen dat groot bedrog werd gepleegd in de contracten ((middels demo(n)cratie)) ..die met het volk werden afgesloten ((door de verkiezingen)).. het bouwwerk ((van de illuminati-vrijmetselarij)) ..zal wegzinken in het zand.
  De Meester (De grote Monarch) heeft de arbeiders ((politici met hun verraderlijke partijen)) weggestuurd die hem [[evenaarden]]….. voor slechte knechten geen goede meesters.
  Grote sprekers wordt de mond gesnoerd.. en ze zijn ontredderd..etc.

  En wat zegt de }fantast{ Vassula Ryden…… uit de mond van onze HEER EN MEESTER:
  De Heer komt uit zijn heilige woning om zijn volk te troosten en Zijn kerk te versterken….vandaag rusten Mijn Ogen op een man met een goed >voortekenmogelijke lezers< geen last hebben van mist in [hun] geestelijk onderscheidings-vermogen van hun ziel.. en in-zien wie hier werkelijk.. ((in deze betreffende materie)) .. het gepaste profetisch inzicht heeft.. zodat hun denkprocessen niet in de war raken van al die andere authentieke heiligen en hun profetieën.🤔

 11. @Jo,
  U heeft geen enkel onderscheidingsvermogen, dus zéér zeker geen scherpzinnig onderscheidingsvermogen.
  Juist omdat U dat vermogen volledig mist, haalt U letterlijk overal Uw ‘profeten’ vandaan:
  erkende en niet erkende ‘profeten’ van: boeddhisme, protestanten, heksen en R.K.

  In het artikel van Onkerzele meldt U, dat Uw nabestaanden U al dement verklaart.
  Dat verklaart een hele hoop en bevestigt wat ik U al eerder gemeld heb: Zoek a.u.b. deskundige hulp.

 12. Nabrander op zie hierboven 28/9, 17.06u.
  Op de Wehrmacht Blitz van Juni 1941, tegen Stalin’s, joodse politieke Commissarissen gedomineerde reuzenleger van communisten, krijg ik separate reacties. Deze hadden hier aan bod moeten komen. Dat zou enige verlichting kunnen brengen in het sombere geneuzel van enkele modernisten, die Traditie getrouwe katholieken op dit voortreffelijke katholieke Forum, de les willen lezen.
  Met die Blitz was de Wehrmacht, op twee weken na, Stalin’s aanvalsplan te snel af. Het is al gezegd, autistisch sloeg Stalin alle waarschuwingen in de wind, voor het Duitse aanvalsplan. Voor belangstellenden is het met militaire kaarten en gedetailleerde militaire krachtsverhoudingen geïllustreerde boek van Werner Maser, “Der Wortbruch”, (1997) een eye opener. Het beste WO II boek dat ik ooit gelezen heb. Wat ons door de jaren heen is voorgeschoteld is het relaas van de de Anglo-Amerikaanse overwinnaars, die hun geschiedenis schrijven. Maar de echte oorlog is gevoerd aan het Oost-Front, waar driekwart van de Wehrmacht bij betrokken was. In het Westen werd een kleinere oorlog gevoerd. Werner Maser was één van de eersten die de geopende Moskouse archieven, in de jaren 1990, kon door vorsen. Dankzij massieve Amerikaanse en Engelse steun met voedsel en militair materieel, heeft Stalin, de oorlog aan het Oostfront kunnen winnen. Zonder die steun was dat niet gelukt. Hij heeft tijdens de Blitz de Russische wapenindustrie naar het Oosten kunnen verplaatsen, en dankzij het enorme R. potentieel aan mensen, mannen en vrouwen (40% van de manschappen), heeft hij de aanvang verliezen kunnen compenseren en de Wehrmacht bijna kunnen vernietigen, in 1945. Maar ik ben het eens met de katholieke Joe Kennedy, VS ambassadeur in Londen, dat Berlijn gesteund had moeten worden met de Blitz tegen de joods communistische Sovjet Unie. Het verkeerde varken werd geslacht. Na WO II, werd Europa in tweeën gedeeld, Oost versus West, door twee Talmud joods gedomineerde systemen : de joodse Sovjet Unie en de Anglo-Amerikaanse joods gedomineerde vrijmetselarij in het “vrije” Westen, die de regeringen in handen hebben. Alle huidige ellende is daarop terug te voeren, inclusief Vaticaan II en de EU, een creatie van de CIA. In 1939/1940 was dit ook de bedoeling van de twee joodse oorlog hitsers, VS president Roosevelt en PM Churchill, die alles op alles zetten om Europa in WO II te storten, hetgeen Berlijn coûte que coûte wilde voorkomen. Hitler wilde geen oorlog met Engeland. Op de avond van Churchill’s aantreden op 10 mei 1940, bombardeerde de RAF als eerste oorlogsdaad, het centrum van de stad Mönchenglattbach.

 13. De [plaatsing] van mijn reactie op {29 september 2020 om 18:27} ..Aan @ Theudmer..
  Heeft daar in de laatste alinea alles door elkaar gemengd het lijkt mij dan ook eerlijk het misgegane gedeelte aldaar alsnog hier te plaatsen.. zonder dat ik in het onderstaande dan ook maar iets heb veranderd.

  En wat zegt de }fantast{ Vassula Ryden…… uit de mond van onze HEER EN MEESTER:
  De Heer komt uit zijn heilige woning om zijn volk te troosten en Zijn kerk te versterken….vandaag rusten Mijn Ogen op een man met een goed >voortekenmogelijke lezers< geen last hebben van mist in [hun] geestelijk onderscheidings-vermogen van hun ziel.. en in-zien wie hier werkelijk.. ((in deze betreffende materie)) .. het gepaste profetisch inzicht heeft.. zodat hun denkprocessen niet in de war raken van al die andere authentieke heiligen en hun profetieën.🤔

 14. Wat [raar en eigenaardig] dat het weer niet lukt te herstellen.
  Hier geeft ik het dus op ..in een andere topic is het wel gelukt te herstellen.
  HELAAS dan maar…

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht