Links Amerika: het feest van de haat

Met de start vandaag van de Conventie van de Democratische partij, is de campagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen echt op gang geschoten. Die verkiezingen in de Verenigde Staten zorgen voor een groeiende koortsstemming, ook bij ons, waar de media in trance lijken te geraken nu een ” zwarte ” vrouw door de wankele democratische presidentskandidaat Joe Biden als kandidate voor het vice-presidentschap werd uitgekozen.  Juist zoals bepaalde kortsnuitige honden kwijlen wanneer zij hun baasje iets zien eten, zo klinken de commentaren van de politieke activisten, die voor journalist willen doorgaan, euforisch, nu zij denken te kunnen  meewerken aan  het welslagen van de campagne van hun ideologische bondgenoten. In plaats van steeds maar Trump te moeten demoniseren, kunnen zij nu eindelijk een in hun ogen positieve bijdrage leveren…De VRT-correspondent van dienst, Björn Soenens, is reeds in alle staten… zijn jubel over het discours van de voormalige presidentsvrouw Michelle Obama, deze morgen op de openbare omroep radio 1, was veelzeggend…

Maar waar staat nu eigenlijk die “zwarte” vrouw voor, wat zijn haar ideeën? Eigenlijk wordt er weinig of niets over gezegd.

Kamala Harris, zo is haar naam, is de dochter van een Indische moeder en van een Jamaicaanse vader. Zij is dus helemaal niet zo zwart en er is geen enkel bewijs dat haar vader een neger is, omdat Jamaica steeds een melting pot van ethnische groepen geweest is. Toch mikt zij op de stemmen van zowel de Aziaten als van de Afro-Amerikanen. dit alleen maar om te tonen hoe raciaal de verkiezingen in de VS getint zijn.

Eigenlijk zit zij gevangen in het ideologische dwangbuis van het politiek correcte denken.

Op ethisch vlak is zij een fanatiek voorstander van abortus. Dat heeft zij bewezen als procureur-generaal van de staat California. Toen het Center for Medical Progress, de pro-life beweging, een onderzoek opstartte over Planned Parenthood en met duidelijke bewijzen aantoonde dat deze machtige abortus-organisatie stukken van menselijke foetussen verkocht aan laboratoria( in strijd met de federale wetgeving) , startte zij een onderzoek, niet naar Planned Parenthood, maar… naar de pro-life beweging…. Harris wordt verdacht van belangenvermenging met de abortus-organisatie omwille van een reeks mails die duidelijk aantonen dat zij samen wetten opgesteld hebben om de pro-life beweging te muilkorven.

Samen met Joe Biden, is zij vastberaden om de practische gevolgen van het ” Roe tegen Wade ” arrest van 1973, waardoor abortus in de VS wettelijk werd, onomkeerbaar te maken. In de praktijk wil zij de Staten verhinderen wetten aan te nemen die het leven van het ongeboren kind beschermen. In haar verkiezingscampagne voor de Senaat, heeft zij zich beroemd op haar strijd tegen het gewetensbezwaar in instellingen geleid door religieuzen en in de reanimatie-centra.

Zij heeft een afkeer van het katholieke geloof. Zo heeft zij tegen de benoeming van rechter Brian Buescher gestemd voor het districtstribunaal van Nebraska. Zij vond hem ongeschikt voor het ambt, omdat hij lid was van de katholieke organisatie van de Ridders van Colombus, naar haar zeggen ” een uitsluitend mannelijk genootschap, vooral dan van katholieke mannen”.

Naast abortusmilitante, is zij ook een rabiaat pleitbezorgster voor de homo-lobby. Zij gaat er prat op homo-“huwelijken” gevierd te hebben en zij is er van overtuigd dat de federale regering ” het recht van de zwaksten moet beschermen, wanneer de Staten dit niet doen “, wat neerkomt op het ontnemen van elke autonomie van de plaatselijke overheden inzake ” homo-huwelijk”.

In al haar toespraken heeft zij het over ras en geslacht, zonder enige nuance. Haar strijd tegen racisme heeft het vooral op Christoffel Colombus gemunt. Zo wil zij dat Colombus Day herdoopt wordt in ” Dag van de inheemse volkeren”. Zij wil herstelbetalingen voor de slavernij, ook al is die al honderdvijftig jaar afgeschaft, in de vorm van enorme openbare investeringen ten gunste van de afro-amerikaanse gemeenschap.

Zij steunt actief de communistische Black Lives Matter beweging en wil het rechtssysteem “van binnenuit” wijzigen . Zoals alle progressieven, zeker ook bij ons, wil zij de criminaliteit oplossen door te “voorkomen” in plaats van te straffen en door massaal in de “problematische gemeenschappen” te investeren. Het is hetzelfde falikante beleid dat in België al dertig jaar lang gevoerd wordt en dat geleid heeft tot enorme conflicthaarden, die op elk ogenblik tot uitbarsting kunnen komen. Brussel is er een voorbeeld van…

Niettemin wordt zij door extreem-links binnen de Democratische partij bekritiseerd, omdat zij niet altijd consequent zou zijn. Zo zegt zij tegen de doodstraf te zijn, maar heeft zij als procureur-generaal diezelfde doodstraf voor de rechtbank verdedigd…

In haar campagne voor het vice-presidentschap zal zij zeker financieel ondersteund worden door de grote ondernemingen van Silicon Valley, waaronder Facebook, hoewel zij tegen de belastingsverminderingen is, die door President Trump toegekend werden. Men merkt daaraan hoe de ideologische visie van die bedrijven primeert op hun winsthonger, toch totnutoe. Natuurlijk valt Harris bij deze ultra-progressieve en zeer machtige kliek in de smaak door haar ecologisch discours: geen olie-boringen meer, meestappen met de akkoorden van Parijs, tegen 2030 koolstof-neutraal zijn, actieve promotie van de Green New Deal…

Een laatste luik, dat niet mag ontbreken bij het progressieve discours, is immigratie.  De “open grenzen” politiek is ingebakken in haar ideologie. Vanzelfsprekend is zij voorstander van de regularisatie van alle illegalen . Als procureur-generaal van Californië was zij een van de belangrijkste verantwoordelijken voor het onstaan van ” toevluchtssteden” , waar de wetten op de immigratie gewoon niet toegepast worden en waar de aanwezigheid van illegale immigranten getolereerd wordt. Californië is echter ook een schitterend voorbeeld voor de mislukking van de integratie. De zuid-amerikaanse illegale immigranten komen er arm aan en blijven er ook arm, zonder papieren en zonder een wettelijk beschermde baan.

Dat iemand met een dergelijke ideologie ooit president zou kunnen worden van het nog steeds machtige Amerika, dat echter wel eens tot een reus op lemen voeten zou kunnen evolueren, is angstwekkend. De Amerikaanse katholieke Kerk voelt dit goed aan en heeft reeds gewaarschuwd, o.a bij monde van kardinaal Raymond Burke. Nu reeds is de ” haatspraak” vanuit de Democratische partij tegen haar tegenstrevers dagelijkse kost. Luister maar naar het hysterische aanvallen van de mummie Nancy Pelosi op haar republikeinse tegenstanders…dit is voer voor een psychiatrische instelling en hoort zeker niet thuis in een land dat nog steeds het moraliserend toonbeeld van de wereld wil zijn!

Hoe meer een land en een maatschappij haar christelijke wortels verwerpt, hoe meer het in chaos verzinkt.

 

 

 

Auteur:Veroon ter Zee

22 commentaren op “Links Amerika: het feest van de haat

 1. De VS is de laatste jaren meer en meer links geworden, en dat zien we ook in het ontsporen van het geloof in de VS. Ik geloof persoonlijk dat de huidige president niet meer zal herkozen worden, je moet maar president zijn en geconfronteerd worden met zo’n crisis. Als hij doch zou herkozen worden, dan zit zeker de hand van God daar voor iets tussen, Wat God is nog niet klaar met Trump!!!

  1. Ja lekker katholiek iemand verdedigen die het niet zo nauw nam met de huwelijkse trouw. Gescheiden is.. Zwijggeld betaald aan pornoactrices… Nee lekker blijven verdedigen deze man!

 2. https://youtu.be/m6EjY6j6GKc

  URGENT! SPREAD THIS VIDEO ACROSS THE NATION.
  54-day Miracle Novena for Peace with the Election.

  Queen of Peace Media

  Fr. Tony Blount and Fr. Jim Blount are urging the nation to pray the 54-Day Miracle Novena for peace and blessings surrounding the country’s upcoming election. OUR NATION’S PEACE IS IN JEOPARDY. VIOLENCE IS THREATENING TO TEAR THE United States APART.
  THANK YOU FOR YOUR HELP! THIS IS A COLLECTIVE CATHOLIC EFFORT. Please click here, https://queenofpeacemedia.com/fifty-f…, to go to QueenofPeaceMedia.com, where you can learn more and access videos and social media helps in order to spread the word far and wide. IF YOU WOULD LIKE TO KILL TWO SPIRITUAL BIRDS WITH ONE STONE, you may wish to do Mary’s Mantle Consecration in conjunction with the 54-Day-Novena, as both require a daily Rosary and a prayer intention.
  This powerful do-it-yourself retreat Marian Consecration is perfect for busy people, families, and concerned pastors. See https://queenofpeacemedia.com/marys-m… for details.
  Click here to see a video of the marvelous results of grace that this consecration can bring: https://youtu.be/nGRBz00Zbso
  Click here to get the book, MARY’S MANTLE CONSECRATION: A SPIRITUAL RETREAT FOR HEAVEN’S HELP, here: https://amzn.to/2Tq4QKG
  Click here to get the accompanying prayer journal, MARY’S MANTLE CONSECRATION PRAYER JOURNAL, here: https://amzn.to/2GSIBHB
  Click here to see the book trailer: https://youtu.be/CCRKUSdtqRU Click here for the author’s webpage: https://christinewatkins.com.

 3. Kardinaal Burke kan in eigen naam spreken maar niet in naam van de Amerikaanse katholieke Kerk

  1. Kardinaal Burke staat o.a. voor het levendige behoud van groot respect voor het Offer van Jezus, alleen al daardoor is hij Rooms Katholiek.

   Sara, jij spreekt voor niets anders dan modernisme dat je hopelijk nog onvoldoende doordacht hebt, want als je het wel goed doordacht hebt dan doe je wat de meeste ‘democraten’ doen: pleiten voor het doden van de vruchten van hetgeen men ‘liefde’ durft te noemen, moord dus.

   1. Veroon ter Zee: Klagen over gebrek aan respect voor ieder leven, en een vrouw van tachtig een mummie noemen. Weinig consequent.

    Maar wat wil je wanneer je een man die oproept vrouwen in hun kruis te gaaien.
    -Die duizenden openlijke leugens voor war verkondigd
    -Die zijn schouders ophaald voor bijna 200.000 covid doden
    -Die niet blanke mensen het alnd uit wil knikkeren al zijn ze daar geboren en wonen er soms al generaties lang.
    -Die het Kremlin de verkiezingen laat beinvloeden om aan de macht te komen
    om maar een paar “dingetjes” te noemen,
    Ja wanneer je in zo’n man de iedeale president van Amerika ziet, ja dan kan ik me voorstellen
    dat je niets moet hebben van iemand die probeert de mensen in een tot op het bot verdeeld land weer naar elkaar toe te berngen.

    En wat Kardinal Burke betreft.
    Als deze, met zijn zeven meter lange rode sleep paraderende man, model zou staan voor wat Christus ons heeft voorgehouden, dan val ik vandaag nog van mijn geloof.

    1. Staf De Laet, voor alle duidelijkheid een vraag.
     Vind je mijn gevolgtrekking dwaas, of reageer je op Eric?

     Overigens even goede vrienden , maar ik blijf vooralsnog bij mijn standpunt.

     1. Theo, Uiteraard was dat geen reactie op uw schrijven. Om één of andere reden is mijn reactie niet op de juist plaats bij eric terecht gekomen. Met excuses voor het misverstand.

      1. Geen enkel probleem.
       Iedereen mag het met mij oneens zijn, maar ik wil wel graag begrijpen waarom. En dat miste ik in jouw opmerking, omdat ik zo langzaamaan de mensen op dit forum een beetje leer kennen. En ik heb (meer dan) de indruk dat wij een beetje op dezelfde gelflengte zitten.

 4. Op de derde avond van de Democratische conventie sprak voormalig president Barack Obama over zijn opvolger Donald Trump.

  “Trump is niet geïnteresseerd in het leveren van werk, niet in verbinding zoeken, niet in de kracht van zijn positie gebruiken om iemand te helpen behalve zichzelf en zijn vrienden”, sprak Obama live via een videoverbinding vanuit het Museum of the American Revolution in Philadelphia.

  “Hij behandelt het presidentschap als een realityshow om de aandacht te krijgen waarnaar hij snakt.”
  De voormalig president zei verder dat Trump niet in staat is te groeien in zijn baan en wees naar de 170.000 slachtoffers van het coronavirus in de Verenigde Staten. “De consequenties van zijn falen zijn ernstig.”
  “De president en de mensen om hem heen hebben aangetoond niet te geloven in de principes van de democratie. Dat staat er op het spel. Ze weten dat ze niet kunnen winnen op basis van beleid en maken het zo moeilijk mogelijk om te gaan stemmen.
  Daarmee doelde Obama onder meer op het stemmen per post dat volgens de Democraten bewust zou worden bemoeilijkt door Trump en de Republikeinen.

  Dat een aantal forumleden het oneens zullen zijn met de visie van Obama is volkomen begrijpelijk en legitiem. Maar ik zou graag horen/lezen waaruit onomstotelijk is vast te stellen, dat het onwaar is wat Obama, vancht gezegd heeft.

 5. Op http://www.telegraaf.nl wordt het volgende gemeld:

  De Amerikaanse autoriteiten hebben voormalig Trump-adviseur Steve Bannon opgepakt. Amerikaanse media berichten dat hij met drie anderen is opgepakt vanwege een fraudezaak.

  Bannon gold voorheen als een van de belangrijkste adviseurs van president Donald Trump. Hij wordt nu in verband gebracht met het oplichten van honderdduizenden mensen via de crowdfundingsactie We Build the Wall (wij bouwen de muur), om geld op te halen voor de bouw van een muur aan de zuidelijke grens van de Verenigde Staten.

  Die crowdfundingsactie, die via internet liep, leverde volgens de autoriteiten zo’n 25 miljoen dollar (ruim 21 miljoen euro) op. Geldschieters kregen te horen dat al hun donaties besteed zouden worden aan de bouw van de muur. Justitie zegt dat een deel van het geld is verduisterd.

 6. VANDAAG BEGINT DE REPUBLIKEINSE CONVENTIE.
  HET FEEST VAN
  DE VERDRAAGZAAMHEID,
  DE LIEFDE
  EN DE DEMOCRATIE,

  Het begint geheel in stijl met dit bericht:

  Trumps adviseur Kellyanne Conway stapt plotseling op na twittertirade dochter (15)

  Kellyanne Conway, een van de langstzittende adviseurs van president Donald Trump, heeft zondag laten weten dat ze het Witte Huis al over een week gaat verlaten. Ze gaat zich op haar gezin concentreren. ,,Ik ga aan het einde van deze maand het Witte Huis verlaten’’, zei ze in een verklaring.

  De bekendmaking van haar vertrek komt op de vooravond van de Republikeinse Nationale Conventie en met nog iets minder dan twee maanden tot de presidentsverkiezingen. Haar geplande speech woensdag op de conventie gaat volgens ingewijden door.

  Ook echtgenoot George Conway liet weten zich terug te zullen trekken uit het Lincoln Project om meer tijd met zijn gezin door te kunnen brengen. George Conway is, net als zijn dochter, een uitgesproken tegenstander van Trump. Hij is één van de oprichters van de Lincoln Project, een politieke beweging van Republikeinen die de herverkiezing van Trump probeert te voorkomen.

  Het plotselinge vertrek van de ouders van vier kinderen, lijkt niet los te staan van een Twitter-tirade van hun 15-jarige dochter Claudia, zo schrijven Amerikaanse media. Die liet zaterdag op sociale media weten zich uit de ouderlijke macht te willen laten zetten, zo meldt onder andere Today.

  ,,Mijn moeders baan heeft mijn leven geruïneerd’’, zo schrijft ze onder meer. ,,Het gaat haar alleen maar om geld en bekendheid.’’ De dochter is een uitgesproken tegenstander van Donald Trump en ze vindt het verschrikkelijk dat haar moeder zijn beleid moet verdedigen. ,,Je weet dat het leven zich tegen je keert als je eigen moeder naast een homofoob en een verkrachter staat’’, zo liet ze al eerder op Twitter weten.

  Campagneleider
  De 53-jarige Conway stond in 2016 aan het hoofd van de presidentscampagne van Trump, nadat hij eerder Paul Manafort ontsloeg als campagneleider. Na de gewonnen verkiezingen trad ze aan in het Witte Huis als adviseur. Conway was de eerste vrouw die een gewonnen Amerikaanse presidentscampagne leidde. Het was in 2016 ook voor het eerst dat een vrouw de campagne van de Republikeinse presidentskandidaat voorzat.

  1. En hoe zit het met de zogenaamde DEMOCRATEN ???
   “de verdraagzaamheid” . . . voor het vermoorden van ongeboren kindjes.
   “de liefde” . . . voor de wereld, ten koste van je ziel.
   “en de democratie” . . . van het wereldwijde communisme dat uw ziel de dood injaagt.

   Dus niets nieuws in de politiek.

   Matteus 10:34-36
   34 Denkt niet, dat Ik vrede ben komen brengen op aarde; Ik ben geen vrede komen brengen, maar het zwaard. 35 Tweedracht ben Ik komen brengen tussen een man en zijn vader, tussen dochter en moeder, schoondochter en schoonmoeder; 36 en iemands huisgenoten zullen zijn vijanden zijn.

   Lucas 14:26-27
   (Jezus zegt:)
   26 Als iemand naar Mij toekomt, die zijn vader en moeder, zijn vrouw en kinderen, zijn broers en zusters, ja zelfs zijn eigen leven niet haat, kan hij mijn leerling niet zijn. 27 Als iemand zijn kruis niet draagt en Mij volgt, kan hij mijn leerling niet zijn.

   Theo Janssen,
   onze Heer Jezus is niet gekomen om ons de WERELDSE vrede te brengen zoals jij en andere ‘democraten’ ons voorliegen te wensen.
   Die zogenaamde ‘democraten’ en andere modernisten en liberalisten willen hun wereldse vrede blijkbaar ten koste van het leven van ongeboren baby’s, ten voordele van homo’s en tenslotte verkiezen zij communistische dictatuur boven de GEESTELIJKE VREDE, de WARE VREDE van Christus.

   Theo, hier is niemand die jou haat, ook kardinaal Burke haat jou niet, evenmin kardinaal Eijk, maar jij zoekt alleen maar wereldse vrede. Daar is Christus niet voor aan het Kruis gestorven. Christus werd vervolgd door ongelovigen die het ware GEESTELIJK leven haten.

   Wanneer ga je dat eindelijk beginnen overdenken ???

   Volgens mij zit er iemand achter je om over je schouder mee te kijken.

 7. Eric, Veroon ter Zee, een vooraanstand forumlid, noemt de Democratische conventie een feest van haat.
  De inhoud van de Engelse tekst van Renaat ken ik niet maar ik waag te betrwijfelen of daarin staat dat deze kwalifikatie ver over de top en on-Christelijk zou zijn.
  Niemand anders dan ik, heeft dus een vraagteken gezet bij deze qualificatie van de Democratische conventie.

  Welnu als jullie dan geen enkele kanttekening bij deze qualificatie van Veroon ter Zee over Democraten hebben, dan kan het toch niet anders zijn dan dat jullie vinden dat de Republikeinse partij, met Trump voorop, een tooonbeeld van een organisatie van louter Liefde, Verdraagzaamheid, en begrip voor anderen, moet zijn?

  Wat mij opvalt: Ook op het Rorate forum, werd net als hier door behoudende Katholieken elke afwijkende mening uitgelegd als haatdragend, of haatzaaiend.
  Ondanks dat niet aannemelijk is dat kardinaal Burke weet dat de Nederlander Theo Janssen bestaat, is het al helemaal niet logisch te veronderstellen dat hij mij goed zou kennen.
  Desondanks Eric vind jij het nodig mij expliciet te laten weten dat de kardinaal mij niet haat.
  Ik kan dat alleen maar verklaren doordat kennelijk iedereen die niet precies denkt als jij/jullie feitelijk gehaat moet worden.

  Je zegt:
  Wanneer ga je dat eindelijk beginnen overdenken ???
  Eric ik (over)denk elke dag dus dar hoef ik niet meer mee te beginnen.

  Dat heeft mij tot het inzicht gebracht dat de boodschap van de Engelen: “Vrede op AARDE aan de mensen van goede wil”, geen populistische slogan is. Dat met die aarde niets anders bedoeld is dan de planeet waarop wij leven, en dat iedereen die zich Christen noemt, bij uitstelk de opdracht heeft om die
  vrede op aarde voor alle mensen zo veel als mogelijk is een stukje dichterbij te brengen.

  In mijn katechismus van de RKK staat: Wij zijn op aarde om God te dienen en daardoor HIER en hiernamaals gelukkig te zijn.
  Ik word absoluut niet gelukkig van haat, daarom ben ik blij daar niet door gehinderd te worden.

  En als je zegt:
  “Volgens mij zit er iemand achter je om over je schouder mee te kijken”.
  Dan heb je daar volkomen gelijk in.

  Ik praat daar met enige regelmaat mee en roep hem ook bijna dagelijks te hulp:
  “Engel van God die mijn bewaarder zijt, aan wie de Goddelijke goedheid mij heeft toevertrouwd, verlicht, bewaar, geleid en bestuur mj. Amen”.

  Wat ik zo bijzonder vindt: Op 2 oktobetr heeft mijn bewaar- en leidengel feest.
  De dag daarna 3 oktober de patroon van mijn leidsman in de RKK. Franciscus, Bisschop van Rome, Paus van de Rooms Katholieke kerk.
  Mooi hé!

  1. “Vrede op AARDE aan de mensen van goede wil”. Ik ken tal van mensen van goede wil, waaronder ook dorpsgenoten die helemaal denken zoals jij. Dat is wat me ten zeerste beklemt : zij voelen zich zo goed en geloven alles wat de media zeggen.

   Wat is dan wel de betekenis van “goede wil” ???
   Alles van de media zomaar geloven ??? Is dat jou goede wil ?

   Matteus 10:34-36
   34 Denkt niet, dat Ik vrede ben komen brengen op aarde; Ik ben geen vrede komen brengen, maar het zwaard. 35 Tweedracht ben Ik komen brengen tussen een man en zijn vader, tussen dochter en moeder, schoondochter en schoonmoeder; 36 en iemands huisgenoten zullen zijn vijanden zijn.

   Lucas 14:26-27
   26 Als iemand naar Mij toekomt, die zijn vader en moeder, zijn vrouw en kinderen, zijn broers en zusters, ja zelfs zijn eigen leven niet haat, kan hij mijn leerling niet zijn. 27 Als iemand zijn kruis niet draagt en Mij volgt, kan hij mijn leerling niet zijn.

   Het eerste gebod gaat over liefde voor de naaste, maar het eerste gebod gaat EERST over de liefde voor GOD ZELF. Daar hoor je nooit een moderne priester ernstig over prediken want dan komt hij in conflict met de moderne bisschoppen. Leve het socialisme met een gekunstelde ‘god’ van de evolutieleer ? Weg met de echte God van de schepping ?

   1. ‘god’ van de evolutieleer ? Weg met de echte God van de schepping’ Met mijn bekrompen verstand kan ik er niet bij wat u hiermee bedoelt. graag een beetje opheldering.

 8. Beste mr Theo Janssen,

  Ik was, tot voor kort, eerder en veeleer Democratisch getint. Toen Obama opkwam, werd ik begeesterd door zijn charisma en vooral rassen neutrale eerlijkheid. Het ging zoverd dat ik hem op een buitenlandse reis (voor zijn presidentschap kon benaderen en een hand geven-het was magisch.) . ik volgde de verkiezingen in een pro-Mc Cain land, en bij het bekendmaken dat Obama won, verliet bijna iedereen de plaats naat het US Consulaat. Ik maakte een nachtwandeling op het verlaten nabijgelegen strand, en voelde dat de wereld op een kantelpunt stond. Ik keek gehypnotizeerd naar zijn inauguratie. Ik volgde vrij goed zijn reilen en zeilen gedurende zijn 8 jaren presidentschap om hem gaandeweg zijn ”neutraliteit en verbindende eigenscahppen zag smelten. Nog veel sneller na zijn aftreden, onder invloed van zijn dame Michelle is hij steeds meer de racistische kaart gaan bespelen. (ik zag een video waarin Michelle Obama ronduit zei voor een gemengd publiek dat ”zwarten” op bepaalde vlakken ”superieur zijn” dan de ”blanken (oops, witten). Er volgde een korte stilte, en dan een flauw aarzelend handjesklap. Barack stond er stoicijns erbij en verroerde geen moer.
  Gaandeweg begon ik meer en meer de US massa media kritisch te bekijken , en op eigen onderzoek uitgaan. Ik durfde eerst niet de Fox Nieuwszender te openen, uit vroegere massa media (ook Belgische) demonizatie (Blanke spremacisten, fasciste enz..). Dan keer na keer Fox en andere outlets heel kritisch gaan bekijken en natrekken. Hoewel die uiteraard ideologisch conservatief zijn vond ik er veel minder ”politiek gekleurd nieuws en bewuste verdraaingen”. Nu in de Floyd en BLM tijden is de USA massa media volledig doorgeslagen; Censuur, Doxing, Manipuleren, omissie, steeds meer subtiel verdraaien . belastend nieuws voor de democraten bewust negeren,enz, enz.. plus ”racisme effectief aanwakkeren.

  Ik ben allerminst een Trump fan, die ik soms on mijn gedachten een Don (maffia) Donaldo noem, Foei! Ik weet dat hij bespeeld word door de Joodse lobby, maar dat gold voor tot heel kort ook voor de Democraten. Maar neutraal bekeken heeft Trump ook veel goede beslissingen genomen, ook in voordeel voor de minderheden. Zijn aanhang onder hen is dan ook groeiende. Ik kon geen enkel flagrant teken van echt racisme zien gedurende deze 4 jaar. Integendeel, in bijzijn van Afro Ameriken is hij geheel zichzelf en volledig op zijn gemak, Niks fake gedrag, niks onderdanig, niks gluiperig naar hun mond praten, Moest ik in de US wonen, zou ik nu zeker conservatief stemmen om de volledig losgeslagen PC , gender madness, christen bespuwing, demoizatie van (ALLE!) blanken als ras, en verder BLM geweld, agressieve en flagrante manipulaties, massa vernietigingen en brandstichtingen, afpersingen, straatroving, doxing, cancelling, deplatformig enz. enz. tegengewicht te bieden. Absoluut!
  Trump is niet de oorzaak, de malaise is veel eerder begonnen met het niet onderkennen van de eerst onschuldig lijkende ”subtiel en ulltra linkse politicatie van LGTB, Feminisme, Environmental, enz.. Deze stromingen, eens ze op snelheid kwamen wierpen steeds sneller hun masker af, voelden de weifeling bij de meestal blanke politici, interpreteerden als ”zwakheid” (En was het ook..) en nu voelen dat de tijd voor omwerping gelomen is: System Change.
  Ook de onderliggende motivatie van onze klimaatbetogende girls und unser Greta. (Greta trouwens op de Madrid Cop press conferentie, zittend naast een inheems aktiviste met een witte t-shirt met zwarte koeieletters: DESTROY WHITE SUPREMACY. De meeste massa media (ook de Belgische) knipten heel snel die dame eruit..)
  Vergeef me de afwijking, dit om tot het punt te komen dat de US morgen waarschijnlijk in een ongemeen felle en moorddadige burgeroorlog kunnen terechtrkomen. Als Trump wint (mogelijk) maar met minder stemmen dan Biden, gaan de poppen explosief en stante pede aan het dansen en, branden en geweldadige acties en moorden. Rechts gaat niet meer neutraal, verlamd en afstandelijk blijven.
  (de ontketende revolutie met als doel de USA wegvagen en met een ”schone lei” herbeginnen (Denk USSR! en Gulags, Maos Culturele revolutie!, enz)
  Wint Biden, gaar rechts zich mobiliseren, en bij de zekere komende maanden , met een onherroepelijke enorme ruk naar extreem linkse ideologie, gaat rechts rebelleren… (Als we al tot verkiezingen komen..)
  We denken nog niet aan het geval dat Trump het Witte Huis niet wil verlaten..
  Obama gaat in heel die spetterende (r)evolutie steeds meer een rol spelen: Ofwel ronduit a-politiek , of verbindend, of partisaan, racistisch links.
  Indien het laatste: Dat God indedaad de US moge bijstaan, all hell will brake loose! en ook Europa want die rotzooi gaat veel vlugger overslaan dan we vermoeden.
  Ik las gisteren op een spaanse mural: “”Las cosas son comos son; son como somos”. De zaken zijn wat ze zijn: ze zijn 0ns”. Er is geen betere verwoording voor wat nu gebeurt!
  De rotzooi waarin we ons bevinden is niet de schuld van Trump, of Obama of hedendaags rechts of links, het is te wijten aan decennia lang ontkennen, van diepe waarheden en gevaarlijke maatschappelijke tendenzen (illegal immigratie vooral incluis, die zo lang mogelijk ontwijken, dan naar hun mond praten en veel publiek geld toestoppen om ze kalm, vriendelijk en aan hun politieke kant te houden..)
  Straks moet alles de wet van oorzaak en gevolg ondergaan. Bereid je maar voor op Amerikaanse revolutionaire toestanden, kijk goed want wat daar gaat gebeuren komt snel onze richting.
  Begin nu maar de kerkschatten, kerken, schilderijen, musea en nationaal patrimonium te inventariseren en uiterst degelijke plannen tio maken voor eventuele redding (ook buiten Europa, als die nog te vinde zijn_.
  Actie is nodig nu, anders kan alles in een paar maanden, jaren opgebrand en vernietigd zijn.
  Verschillende Europese zieners hebben in de laatste honderd jaar deze tijden voorspeld. Ze waren allen diep christelijk, en wat ze vertelden was zo on vattelijk voor de toendertijdse geesten dat ze veelal werden bespot. Ze raadden de mensen in die vreselijke tijden vooralaan het bidden terug in hun harten te omsluiten. Als je nuchter naar de zkaen kijkt, weet dat de geschiedenis zich herhaalt en de schruik je om de oren slaat, is bidden bijna de enige remedie om verder te kunnen. Het komt vanzelf.. Veel sterkte ieder.
  Onderstaand twee video die de Obama Dubbele Tong mooi inpakken

  https://www.youtube.com/watch?v=-xUmYoy49FU&t=397s
  https://www.youtube.com/watch?v=w7YUH437tno

  Een vriendelijke groet,

 9. En ineens zijn we 8 jaar haat voor Obama vergeten?! That monkey in the white house. That ape…..
  Amerika is gepolariseerd en wordt steeds dieper. Trump staat stil sinds de coronacrisis. Hij kan geen gebruik meer maken van de economische meewind. Hij heeft geen meerderheid meer in de beide huizen. En hij raakt steeds verder verstrikt in zijn eigen narcistische web. Maar… hij kan nog steeds winnen en er 4 jaar bij doen…Een nederlaag zou onverteerbaar voor hem zijn….. De man die de verkiezingen in 2016 won en desondanks de popular vote telling wilde aanvechten. Alleen maar omdat Clinton meer stemmen had. De man die de foto’s van de inauguratie fake noemde. Zoals Obama al zei deze man is geen president geworden zoals Reagan het wel werd…

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht