De echte Greta Thunberg – zonder script

Het bewijs dat Greta Thunberg gewoon een puppet is, die voorgeschoteld krijgt wat ze moet zeggen (september 2019):

Als antwoord op de vraag van een journalist wat de boodschap is dat ze wil meegeven door haar aanwezigheid hier, en of het geen tijd wordt dat President Trump antwoordt geeft, zegt Thunberg: “Ik denk dat wat we willen zeggen is: dat we er genoeg van gehad hebben. Wil er nog iemand anders iets zeggen? [en ze schuift de micro door]… Ik kan niet spreken in naam van iedereen… [stilte]…

Laten we bidden voor dat arme kind.

identicon

Auteur:Jozef Ivo

Een katholiek die bezorgd is over wat er in de Kerk gebeurt.

12 commentaren op “De echte Greta Thunberg – zonder script

 1. Greta is een zeer gevaarlijk meisje, en ze heeft rijke ouders, en haat over-over grootvaders was de uitvinder van het broeikaseffect en oprichter van de Nobelprijs en hij pakte de prijs zelf. We weten genoeg van Greta , de leugenaar en bedriegster.

  1. Een zeer gevaarlijk meisje? Wat heeft de welvaartstatus van haar ouders voor info waarde. De uitvinder van het broeikaseffect… Ontdekker… Geen oprichter van de Nobelprijs… En vervolgens volgt er een conclusie en mening die niets met de inhoud te maken heeft. Een reactie geschreven uit haat en raakt kan noch wal!

  2. De “oprichter van de Nobel prijs” was wel Alfred Nobel, tevens uitvinder van de dynamiet. En het “broeikaseffect” is niet uitgevonden maar eerder ontdekt. Greta zelf is een gemanipuleerd kind, op zich niet gevaarlijk. Het echt gevaar zit achter haar: Soros, Club van Rome, Bilderberg, David Rockefeller e.a. globalisten die de Westerse democratie willen vernietigen.

 2. Mag ik u allen een Zalige Kerstmis toewensen?

  En Jezus sprak: ‘Laat de kinderen begaan en verhindert ze niet tot mij te komen; want aan dezulken behoort het Koninkrijk der hemelen.’.

  en

  Toen zijne jongeren dat hoorden, ontzetten zij zich zeer en zeiden: Wie kan dan zalig worden?

  ‘Jezus zag hen aan en zeide: Bij de mensen is dit onmogelijk, maar bij God zijn alle dingen mogelijk.’.

  Dank u ook voor alle artikelen en ook voor al de fijne discussies alhier.

 3. Wat zijn jullie toch haatdragende mensen. Wat de betekenis van ‘katholiek’ bij jullie wil zeggen versta ik niet. Jullie doen alsof jullie elk apart wel je eigen script schrijven. Huichelaars.
  In de regels voor reacties willen jullie haat weren, beleefd zijn. Maar als het gaat over een standpunt dat niet overeenkomt met jullie collectieve script dan mag de grove borstel bovengehaald worden. Telkens weer moet de paus het ontgelden alsof deze man de pest en de cholera in persoon is. Kijk toch eens diep in je eigen hart… hopelijk kunnen jullie even vriendelijk kijken als Franciscus.

 4. Is het niet vreemd dat zo”n snotneus van 16 jaar, die voorgeprogrammeerd is, een podium krijgt en wetenschappers die kunnen aantonen dat CO2 niet of nauwelijks bijdraagt aan de opwarming van de aarde niet ?
  De NASA heeft aangetoond dat CO2 bijdraagt aan vergroening van de aarde.
  De hele klimaatgekte is opgezet door de VN ( IPCC) om een communistisch systeem op te zetten.
  Het begin zie je al : anderen die kunnen bewijzen dat de cijfers niet kloppen , en dat zijn geen kleine jongens denk b.v. aan emeritus hoogleraar pof dr Berkhout uit Delft en vele anderen waaronder een Nobelprijswinnaar, worden weggezet als seniel en monddood gemaakt. Daar gaat onze vrijheid van meningsuiting onder dwang van links. Links bepaalt en doet geen consessies. Urgenda wordt gesubsideerd door Soros, die weer bevriend is met Mabel Los, sorry : Wisse Smit. ( ietsje chiquer).We worden voorgelogen over de cijfers van Pfas, over CO2 over stikstof. Er worden problemen gecreeerd die er niet zijn met alle gevolgen voor de boeren en bouwers en iedereen. Gedwongen warmtepompen nemen, gedwongen vegetariër of veganist worden ( met als gevolg een groot B12 tekort !). Neurologische klachten, geheugenverlies, dementieverschijnselen, autisme enz. allemaal gevolgen van B12 tekort. Het maakt de bevolking dommer en zieker. Maar daar hebben we fijn de Big Pharma voor toch ? Kassa! En dat jij steeds zieker wordt, ach daar zijn weer andere pillen voor en anders hebben we nog wel een vaccin…

 5. Voor de toenemende, geprovoceerde, psychologische en neurotische aandoeningen bestaat er inderdaad een vaccin dat, eens te meer, hand over hand door het politieke establishment wordt opgedrongen via het aanpraten van een schuldgevoel aan degenen die er niet op ingaan.
  De naam van het vaccin wordt niet genoemd maar wel mooi verpakt in het Griekse woord voor ‘goede dood’: euthanasie. Daar betalen wij allemaal, alweer gedwongen, aan mee.
  Hetzelfde geldt voor de schande van abortus. In een ietwat chiquere horecazaak betaal je al meer voor een kop koffie dan de bijdrage van een moeder die zich laat verleiden tot een abortus. De rest wordt, alweer gedwongen, door ons betaald.
  De zichzelf legaliserende opdrachtgevers voor deze gruwelijke moorden, wassen hun handen natuurlijk in onschuld.

 6. Ik ben het eens met de aanhef van wat Marrie schrijft. Maar niet met een paar beweringen daaronder. Niemand wordt “gedwongen” om vegetariër of veganist te worden. Vegetariërs krijgen geen tekort aan vitamine B12, veganisten wel. Maar daar kunnen zij zich tegen wapenen door die vitamine apart in te nemen.

  1. carausios,vitamine B12 te kort ontstaat door geen of te weinig dierlijke producten in de voeding,Dus dat geld zowel voor de vegetariërs en de veganisten, Inderdaad je kunt het te kort aanvullen via pillen e.d. Dus door de Big Pharma. Het is maar te vraag of dat we niet gedwongen worden.De varkensboeren willen ze al weg hebben, Wie volgt?

 7. Wat erg, dit bashen van Greta Thunberg. Ondertussen staat Australië in lichter laaie, maar nog geloven jullie niet dat klimaatverandering een feit is.

  “Waarom geloven Gij niet, ongelovige Thomas?!”

  1. Omdat het geen bal te maken heeft met “een opwarming veroorzaakt door teveel CO2 uitstoot”. Hoeveel tekenen moet God nog sturen, hoe zwaar moet hij de wereld nog kastijden?
   Verdiep U in een aantal profetieën, een aantal verschijningen… Het werd allemaal reeds voorzegd.

   Ondertussen is onze hele wereld (zet gewoon de radio op, zet de TV aan, of doe een krant open) één smerige poel des verderfs geworden. Niemand die het nog schijnt te zien. Een enkeling hier en daar misschien… En o wee diegene die dit durft aan te klagen.

   Zowel Anuna als Greta hebben een “achtergrond” in de familie… Die heeft geen bal te maken met milieu, enkel met politiek. Van het begin af aan al…

   Wat met onze “mentale” milieuvervuiling? Volgens mij maakt die veel meer slachtoffers hoor.

   Dus als je er toch Thomas bijhaalt, blijf dan bij je geloof, en zie hoe “the finger of God” de natuurelementen op z’n kop zet.

 8. Idd Kurt heeft het bij het rechte einde.
  Lees je bijbel … de tekenen van het einde der tijden. Het einde van Satan zijn regeringen op aarde nadert. De laatste stuiptrekkingen om nog zoveel mogelijk mensen te vernietigen en de verkeerde weg (de weg van aanbidding van wereld leiders ) te volgen is zijn doel. Je kan enkel voor jezelf en Hod je best doen om rechtvaardig en respect te tonen voor alle leven. Ik hou rekening met mijn omgeving en tracht de natuur te sparen. Maar Gek worden en de nieuwe milieu religie volgen doe ik nooit. Dit zijn de valse profeten waar God ons over waarschuwt.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht