Activiste Lauren Southern wordt de toegang tot het Verenigd Koninkrijk ontzegd, krijgt vraag of ze “radicale Christen” is.

Van links naar rechts: Martin Sellner, Brittany Pettibone, Lauren Southern

De bekende Canadese conservatieve YouTube activiste, Lauren Southern (22) werd vandaag in Calais kort gearresteerd door de Britse grenspolitie toen ze naar Groot-Brittannië probeerde te reizen. Het was haar bedoeling om er af te spreken met de Oostenrijker Martin Sellner (29) en zijn Amerikaanse vriendin Brittany Pettibone (26). Deze laatsten zijn eveneens bekende identitaire Youtube activisiten, die zich verzetten tegen een politiek van open grenzen in Europa. Ook aan Sellner en Pettibone werd de toegang tot het Verenigd Koninkrijk ontzegd toen zij in Heathrow landden. Southern, Sellner en Pettibone namen  o.a. deel aan het controversiële “Defend Europe” project, dat de band tussen mensensmokkelaars en humanitaire organisaties in de Middellandse Zee moest aantonen. Momenteel werkt Lauren Southern aan een documentaire over het lot van de Afrikaners in Zuid-Afrika

“Christelijk radicalisme” niet gewenst in Verenigd Koninkrijk?

In een Twitter boodschap , maakte Lauren Southern bekend, dat de Britse grenspolitie haar o.a. had gevraagd of zij een radicale Christen was. Men vroeg haar eveneens om haar mening over het vermoorden van Moslims aan de hand van een voertuig. Wel vreemd dat de Britse politie met zulke thema’s bezig is. Ook de vraag naar “Christelijk terrorisme” is op z’n minst bedenkelijk. Blijkbaar wordt het Christendom door de Britse overheid gelijkgesteld met de fundamentalistische Islam?

Dubbele standaard

Lauren Southern, Martin Sellner en Brittany Pettibone werden uiteindelijk voor onbepaalde duur de toegang tot Groot-Brittanië ontzegd voor racisme, het onderhouden van banden met “extreemrechtse” organisaties en het veroorzaken van “spanningen tussen de gemeenschappen”.  Ondertussen mag men in Britste steden wel verder gaan met het prediken van de fundamentalistische Islam. Dubbele standaard?

Bron: Breitbart

 

Auteur:Katharina Gabriels

Katharina Gabriels is gehuwd en moeder van twee tieners. Ze is gefascineerd door (kerkelijke) actualiteit, hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen en ethische kwesties.

9 commentaren op “Activiste Lauren Southern wordt de toegang tot het Verenigd Koninkrijk ontzegd, krijgt vraag of ze “radicale Christen” is.

 1. Ik word ook omringt door satanisten ,maar God redt mij steeds amen ,geen nul hulp van christenen ,die hebben het nog steeds over bed bad en brood ,zombies

  1. Beste Edwin,
   zou je zo goed willen zijn me te vertellen waarom het je dwarszit dat minstens twee mensen op twee verschillende adressen je heel erg ruim tegemoet wil komen en je als gast trachten te ontvangen, ook al ben je een totale vreemdeling. Het kacheltje werd speciaal voor jouw voorbehouden, ik heb het al drie winters niet meer gebruikt. Ook vind ik het vanzelfsprekend dat men je voedsel aanbiedt om je te verwelkomen en dat er een bed met warme dekens en een bruikbaar badkamertje beschikbaar is. Verder wordt er niets anders van je verwacht dan dat je op God durft te vertrouwen in moeilijke omstandigheden en je kan nog steeds hier je tijd komen doorbrengen in volledige vrijheid en volkomen beschikken over de hele ruimte, ik vraag er geen vergoeding voor, het is hier bepaald geen hotel waar je onzichtbaar kunt worden. Hier wordt zeer weinig gesproken, tenzij er iets te bespreken valt. Er is ook volop plaats voor je eigen moestuintje indien je dat zou aandurven, en je eigen kot in de open lucht indien je dat wenst, want dat is toch wat je verlangt? Op het andere adres beschikt men bovendien over een kapel en is er mogelijkheid tot deelname aan Katholieke acties. Ik kan je garanderen dat het weldra nog veel soberder zal worden dan het nu al is. Overigens ben ik er zeker van dat je gezien je nog geschikte leeftijd zonder meer terecht kunt in ernstige kloosters in Europa.
   Met vriendelijke groeten. Eric.

 2. En radicale moslims dan? UK is vergeven door moslims, vele grote steden hebben nu reeds een moslimbestuur . En een zogezegde radicale christen zou er niet binnen mogen, schandalig!

 3. Ze zijn daar in The UK helemaal de weg kwijt ! Verkrachtingen in Rotherham en andere Britse steden gaan onder de pet omdat het moslims betreft die de daders zijn. Ook hebben ze daar in dat land de sharia ingevoerd ,in bepaalde rechtbanken is al jaren sharia wetgeving. De reden voor de Brexit was bij veel mensen die we gesproken hebben,de immigratie. Maar ze zijn veel te tolerant geweest :shariarechtbanken, vrouwen helemaal bedekt over straat,kortom teveel moslimpamperij. Je ziet het ook in Duitsland en in Zweden. Het wordt voor niet moslimvrouwen onmogelijk om in de avond nog alleen over straat te gaan. Dit artikel laat weer eens zien dat we in een omgekeerde wereld leven.Hoe kan het toch zijn dat de islam zo verheerlijkt wordt ,terwijl het respect naar vrouwen n anderdenkenden er niet is. Moslimvrouwen die onderdrukt worden door hun man ,daar mag je niets over zeggen terwijl aan de andere kant het vrouwenquotum wordt ingevoerd.Dit is meten met twee maten. Ik heb met grote verontwaardiging dit artikel gelezen. Het lijkt wel zo te zijn dat wie het hardste schreeuwt, wordt gehoord.

 4. Marrie, de moslimvrouwen zijn nu juist de oorzaak van het probleem, zij immers behouden besnijdenis en wensen hun zonen superieur aan andere niet moslim mannen.

 5. ☩JMJ☩

  Als radicale Christen denk ik er zelfs niet aan om voet aan wal te zetten op de oevers van het rottig Kalifaat van Angleterre. De densiteit van concentraties schreeuwarabieren en brulafrikanen is daar nog dikker dan in Vrijstaat Bruxellistan. Men kan daar slechts naartoe gaan ofwel met een leger, ofwel volledig voorbereid op het martelaarschap. Misschien is het al maar een geluk dat een teer kind van ons bloed niet binnengeraakt is in dat land… Een land, trouwens, waar na Charlie Gard nu Alfie Evans het doodsvonnis gekregen heeft van een bloeddorstig ‘rechtssysteem’. Waarschijnlijk zullen zijn beulen nu binnen weinig dagen de machines gaan afzetten om de moord te voltrekken.

  Wanneer de Europese macht wederom in de hand van het Christendom valt, moeten deze kinderen gewroken worden op het Hitlers eugeneticistisch gespuis dat ouders in Engeland hun kinderen uit de armen rukt en hen tot het graf veroordeelt omdat zij ziek zijn.

  1. ☩JMJ☩

   Indien iemand dit leest; wil een geldelijke gift overwegen aan de ouders van Alfie Evans om hen bij te staan in hun strijd voor het leven van hun kind. Zij willen hem overplaatsen naar een ander ziekenhuis om hem te laten onderzoeken met het oog op diagnose en zoeken naar een geneesmiddel, maar het Alder Hey ziekenhuis houdt hem gegijzeld en wilt hem dood.

   Tom Evans, zijn vrouw, en hun kind zijn onze broeders en zuster in de Katholieke Religie. De vader verwees tijdens een rechtszitting naar de Tien Geboden in hun strijd tegen de moordzuchtige goddelozen. Toon hen dat zij door hun broeders gesteund worden.

 6. Beste Eric ,ik ga je mailen ,ik ben dyslectisch ,dus je mag even geduld hebben met mij schrijven ,maar in mijne dromen ben ik al bij jullie ,ik wil emigreren ,maar dat moet netjes gebeuren ,anders krijg ik schulden ,ik moet al die contracten opzeggen ,maar als je naar het buitenland gaat krijg je geen boetes ,eerst willen we mekaar natuurlijk ontmoeten ,dat was al het plan ,ik ga je schrijven Eric uitgebreid ,ik wil precies zo leven als je het beschrijft -het einde der tijden gemeente ,kunnen we het boek handelingen weer leven in blazen ,dank u

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht