Regenboognatie Zuid-Afrika: waar Afrikaners niet langer thuis zijn, maar gefolterd, verkracht en vermoord worden…

Toen het Apartheidsregime van Zuid-Afrika na jaren van strijd eindelijk viel, dachten velen dat een er nieuwe harmonieuze regenboogmaatschappij uit de grond zou rijzen. Het bleef echter bij een naïeve, idealistische droom. Nog nooit was er zo veel misdaad en racisme in Zuid-Afrika, niet alleen in grote steden als Johannesburg, waar mensen zich tegen extreem gewelddadige homejackings moeten beschermen aan de hand van tralies, geëlektrificeerde prikkeldraad, beveiligde kamers en alarmsystemen. De blanke minderheid, en voornamelijk de Afrikaners (afstammelingen van de Boeren, dwz de oorspronkelijke Nederlandse kolonisten), staat er steeds meer onder druk. Door positieve discriminatie voor zwarten, vallen steeds meer blanke werkzoekenden uit de boot. Armoede bij blanken, en vooral Afrikaners, is een groeiend probleem. Racisme is overal present, zelfs in de hulpverlening, waar blanken vaak geweigerd worden om hun huidskleur.  Ook op het platteland, moeten o.a. blanke boeren en Afrikaners in het bijzonder, vrezen voor extreem geweld, foltering, verkrachting en moord in executiestijl. Meer hierover vindt u in een rapport van het AfriForum, een organisatie die de belangen van Afrikaner landbouwers verdedigt. 

Extreem geweld wijst op politiek van etnische zuivering

Zuid-Afrikaanse landbouwersvrouw vertelt over brutale moord op haar bejaarde vader tijdens inval op hun farm. (Foto: Lauren Southern)

Volgens cijfers van de Transvaal Landbouwunie, werden er van 1998 tot einde 2016, niet minder dan 1848 moorden gepleegd tijdens invallen op blanke landbouwbedrijven. De slachtoffers waren o.a. 1187 boeren, 490 familieleden, 147 landarbeiders en 24 toevallige bezoekers. Hoewel Zuid-Afrika één van de hoogste misdaadcijfers ter wereld heeft, wijst de extreme brutaliteit van de aanvallen op blanke boeren op een politiek van etnische zuivering. Inderdaad, in bijna alle Zuid-Afrikaanse partijprogramma’s wordt er verwezen naar de onteigening van blanke boeren om hun landbouwgrond ter herverdelen onder de zwarte bevolking. Hoewel de timing hiervan nog onduidelijk is, zou het de Zuid-Afrikaanse politieke klasse uiteraard goed uitkomen, indien er geen compensatiegeld meer uitgekeerd zou moeten worden aan blanke boeren, omdat ze er gewoonweg niet meer zijn. Ondertussen geven steeds meer Afrikaners hun leven als landbouwers op. Ze vluchten niet alleen voor het geweld, maar ook voor de steeds erger wordende droogte.  Deze droogte wordt steeds moeilijker te trotseren, aangezien utiliteitsbedrijven die (irrigatie)water moeten voorzien, nog maar 8% blanken mogen aanwerven en dus kampen met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Subsidies om droogte tegen te gaan zijn bovendien verdwenen in de zakken van corrupte overheidsleden. Het aantal blanke boeren in Zuid-Afrika is de laatste twee decennia gehalveerd tot 30,000. Duizenden landbouwbedrijven staan te koop.

Afrikaners in squatterskamp – Foto Cap X

Documentaire van Youtube persoonlijkheid Lauren Southern brengt thema opnieuw onder de aandacht

Het thema van de Zuid-Afrikaanse blanke boeren kwam opnieuw onder de aandacht, toen de bekende Canadese Youtube activiste, Lauren Southern, vooral bekend om haar rapportering van identitaire and gender-gerelateerde thema’s, besloot om een documentaire te filmen over hun problematiek. Mogelijk zullen de blanke Afrikaners op termijn niet langer in hun land kunnen blijven. Een herlokalisering naar Europa of Noord-Amerika zou een oplossing voor hen kunnen vormen, maar zullen onze overheden de politieke moed kunnen opbrengen om ze als vluchtelingen te erkennen? Dat is ten zeerste de vraag. In vele Europese geesten is het nog moeilijk om de blanke Zuid-Afrikaan, die decennia lang als het archetype van de “onderdrukker” werd gezien, te identificeren als een slachtoffer van raciaal geweld. Hopelijk zal het documentaire-project van Lauren Southern kunnen bijdragen tot meer sensibilisering rond het thema.

 

Afrikaners organiseren eigen hulpverlening, want elders worden ze geweigerd:

Getuigenis van landbouwersvrouw over moord op haar vader

Schoonmaakster van misdaadscenes vertelt over gruwelijke moorden op blanke landbouwers

Droogte in Zuid-Afrika en de gevolgen voor de Boeren

Auteur:Katharina Gabriels

Katharina Gabriels is gehuwd en moeder van twee tieners. Ze is gefascineerd door (kerkelijke) actualiteit, hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen en ethische kwesties.

6 commentaren op “Regenboognatie Zuid-Afrika: waar Afrikaners niet langer thuis zijn, maar gefolterd, verkracht en vermoord worden…

 1. Goed artikel, de problemen in Zuid-Afrika zijn verre van opgelost en de misdaad tiert er welig. En het racisme van zwarten is eigenlijk niet te beschrijven en dat mag ook is gezegd worden!

 2. Beste Katharina,
  Ik ken dat probleem.
  Een tijd geleden, zo’n zeven jaar terug, had ik een Zuid-Afrikaanse vriend. Hij heeft hier in België geprobeerd politiek asiel aan te vragen, … zonder enig succes. Ik begreep dat niet. Ik zei, “ach je bent toch, door de omstandigheden aldaar evenzeer iemand die in nood verkeert. Je kent Afrikaans-Nederlands, Engels, en je bent een vakman die hier onmiddellijk aan de slag kunt. Je bent blank en stamt af van Europese voorouders. ”
  Jij lachte en zei, “Ach mijn beste, je weet nog niet wat er allemaal gaande is om ons te onderdrukken.” Tenslotte heeft hij het land (België) moeten verlaten.
  Hoeveel keren ben ik hier, in mijn eigen land, niet uitgescholden als “racist” , als ik het onrecht aanklaagde op bus, tram op straat, in de supermarkt of elders? Waar naartoe ermee? Een aanrijding met schade aan mijn wagen met vluchtmisdrijf door een buitenlander, met klacht neergelegd bij de Politie, heeft nu na zo’n vier jaar niets opgeleverd. De Politie heeft me verbaal laten weten dat ik “vergoed” ben geweest. Ik stond als aan de grond genageld, daar ik geen enkel geschrift had gezien, noch P.V. afschrift, noch storting van gelijk welke som geld waarvoor nog geen bedrag voor vast stond. Ik kan u nog vele andere voorvallen aanhalen dat u zelfs in ons land niet voor mogelijk houdt, juist omdat ik ‘wit’ ben.
  Wat brengt de toekomst ons? Het Coudenhove-Kalergi plan. De genocide van het Europese volk.
  Karlergi schreef:
  “The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals. Instead of destroying European Judaism, Europe, against her will, refined and educated this people, driving them to their future status as a leading nation through this artificial evolutionary process. It’s not surprising that the people that escaped from the Ghetto-Prison, became the spiritual nobility of Europe. Thus, the compassionate care given by Europe created a new breed of aristocrats. This happened when the European feudal aristocracy crashed because of the emancipation of the Jews [due to the actions taken by the French Revolution] ”
  Iedere twee jaar wordt de Coudenhove-Kalergi Europese prijs uitgereikt aan een Europese mensen die uitblonken in het promoten en in de uitvoering van dit criminele plan. Onder deze prijswinnaars bevinden zich Angela Merkel ( 2010), de President van Litouwen Vaira Vike-Freiberga (2006) en Herman Van Rompuy (12 november 2012 in Wenen, gedurende een speciale conferentie om de 90 ste verjaardag te vieren van deze pan-Europese vereniging).

  1. ☩JMJ☩

   Kalergi was een kopstuk van het Synarchisme, volgens welke lijnen ook de Fascistische Cagoule opereerde, in samenwerking met het regime van Illuminati-lid Adolf Hitler-Rothschild met het oog op clandestiene oligarchische wereldregering binnen het kader van maçonniek esoterisme. De Europese Unie is een tussenfase naar het wereldsysteem waar de Synarchie naartoe wil; reeds in de negentiende eeuw sprak Victor Hugo over een Verenigde Staten van Europa, dus dat is geenszins een verzinsel van Guy Verhofstadt. Het sinister doel is een wereld creëren waar een Judeo-blank genetisch type de wereldheerschappij zou voeren over een vermengd, globalistisch Eurasiatisch-Negroïde genetisch type dat tot één uniforme egalitaristische slavenrang zou behoren.

   Men probeert dus de wil van de Europeanen om hun bloedlijnen zuiver te houden te breken door overal conflict te stoken tussen blanken en de meer donkere genetische types opdat uit dat “Hegeliaans conflict” de beoogde rassenvermenging zou uitmonden. De politieke strijd tussen ‘Rechts’ en Links in het partijenstelsel dient om conflict tegelijkertijd aan te wakkeren én te controleren, opdat de gebeurtenissen zich ontvouwen zonder dat zij, de cryptocraten, de controle er over verliezen. Ook de blanke Afrikaners wordt geen rustig bestaan gegund als distinct blank genetisch type; ook zij worden in een zee van chaos gedwongen om tot een cel van het maçonniek gewild globalistisch vermengd slavenvolk omgevormd te worden.

   De fysiek volmaakste blanke dochters willen de Judeo-blanken overal ter wereld selecteren om als hun vrouwen door het leven te gaan, opdat zij als blanke, blonde Joodse ‘Ubermenschen’ over een wereldwijd gemengd volk zouden kunnen heersen, waarin de Katholieke Religie uitgedoofd is en wiens slavendrijvers als ‘goden’ aanbeden worden.

 3. Als wij hier de migranten zouden aandoen wat de blanken nu in Zuid-Afrika wordt aangedaan, het kot zou te klein zijn. Gekleurde, vooringenomen pers en media …

 4. Een zwarte(!) Afrikaan heeft mij ooit gezegd dat Afrikaanse landen naar de knoppen gaan zodra de blanken er verdwijnen.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht