Duitsland, globalistisch model en zwart gat

Antifa straatoorlog met massale vernieling op 5 en 6 juli, Hamburg, G20 Onze media noemen dat een “politiek protest tegen Trump, Erdogan en Putin”

Het artikel van Mathieu Albert van 27 augustus schetst een bijzonder somber beeld: https://www.katholiekforum.net/2017/08/27/de-wil-van-het-duitse-volk-is-gebroken/ De “wil… is gebroken“. Het lijkt wel de psychische terreur die Winston ondergaat in “1984” en die hem breekt zodat ook hij kan uitspreken: “Ik heb Big Brother lief“.

Winston Smith van ‘1984’

Een mens met een gebroken wil is een zombie, hij/ zij stelt geen eigen doelen meer maar wordt geleid vanop afstand. Met het deel van de hersenen dat nog werkt, is zij/ hij een efficiënte uitvoerder.

Wat is er aan de hand met Duitsland? Het land wordt enerzijds de hemel in geprezen. De Harvard Business Review van mei somt op. De export bedraagt 1,3 biljoen dollar, dat is de helft van het BNP. Duitsland neemt 9% van de wereldexport voor zijn rekening. Het heeft 2,5 miljard surplus op zijn staatsbudget. In 2000 noemden ze Duitsland wegens de slabakkende economie en hoge kosten van de hereniging nog de “zieke man van Europa“. Sinds 2005 zet het massaal in op immigratie. In de laatste jaren heeft het nog een paar miljoen migranten uit het Midden-Oosten en Afrika opgenomen.

Als het geopolitiek bekijkt, maak je een merkwaardige vaststelling. Geopolitiek maakt onderscheid tussen landmogendheden (bijv. de toenmalige Sovjetunie) of “tellurocratieën” en aan de andere kant zeemogendheden (het Britse Rijk en nu de VS met de NAVO) of “thalassocratieën“. Dat is het aloude onderscheid tussen pakweg Sparta en Athene, Rome en Carthago. De Sovjetunie was de landbrug tussen west en oost en vormde zo het “spilgebied” (“pivot area“) van het grote wereldeiland Eurazië. De zeemogenheden cirkelen daarrond zoveel mogelijk controlerend via de “binnenste sikkel(“inner crescent”) nl. West-Europa, het Arabische en Indische schiereiland, de nieuwe economische zones in China en tenslotte Japan. De “buitenste sikkel” (“outer crescent“) is het speelveld van de zeemogendheden maar moet met penetratie bijv. in Afrika rekening houden. Hierbij het schema van de Britse strateeg McKinder uit de jaren 1920.

De historische rol van Duitsland is daar heel duidelijk: het is de belangrijkste landmogendheid in Midden-Europa en vormt zo de brug tussen west en oost. Bismarck wist dat duidelijk honderd vijftig jaar geleden: het land moet goede betrekkingen onderhouden met Rusland met het oog op de ontwikkeling van dat gigantische continent. Het land moest Groot-Brittannië op afstand houden, Frankrijk neutraal houden in zijn tweeslachtigheid (nu eens continentaal gericht dan weer meer maritiem) en niet meedingen in de koloniale wedloop maar een stevige industriestaat op het continent opbouwen. Hij was een vooruitziende conservatief en legde de grondslagen voor de sociale zekerheid, pensioen en arbeidsverzekering.

Bismarck

Ook Christelijk gezien is Duitsland een brug: het is een brug tussen het Katholieke zuiden en het Protestantse noorden (via Pruisen) en ook tussen het westelijke en oostelijke Christendom (via Oost-Pruisen).

Hitler en Merkel hebben die historische Duitse zending verkwanseld. Hitler had geen benul van de echte historische rol van Duitsland en ontwikkelde uiteindelijk een waanzinnige strategie van oorlogvoering tegen West en Oost tegelijkertijd. Zo stortte hij zijn land en Europa in het verderf.

Hitler

Het gevolg was uiteindelijk dat West-Duitsland en later het hele Duitsland na de oorlog een NAVO-satellietstaat geworden is en de onafhankelijkheid grotendeels verloren heeft. De landmogendheid bij uitstek van Midden-Europa is DE satelliet, de vazalstaat bij uitstek geworden van de Atlantische heerschappij (zeemogendheden), meer dan welk NAVO-land ook. Duitsland is de dispatching voor de NAVO- en Amerikaanse acties in het Midden Oosten, Irak, Libië…  (via Rammstein etc.).

De EU is het economische venster van de globalistische NAVO en Duitsland is de showcase ervan…

Je kunt zeggen dat Merkel de kroon op het werk gezet heeft door Duitsland nog eens tot modelstaat van het globalisme te maken. NAVO-lanceerplatform en nu ook globalistische showcase ziet ze als de missie van haar land. Ik ben het eens met Mathieu dat je daarvoor vergaand de wil moet breken.

Komt er kritiek uit conservatieve hoek? Criminaliseren! Duitsland heeft de verst gaande internetcensuur in de eurozone en dat alles “vrijwillig”. Google, Facebook en Twitter zitten daarvoor samen met de Transatlantic Academy van de German Marshall Fund, de Duits-Amerikaanse denktank en NGO door de CIA en het Duitse bedrijfsleven ruim betoelaagd. Zoekt u op de officiële site van de German Marshall Fund zult u vinden dat ze juist tegen de censuur strijden maar dan die in Rusland en daarvoor met jeugdorganisaties in Rusland werken. George Orwell “oblige”…

Zie daarvoor deze Amerikaanse “free speech”-site https://fosac.com/germanys-attack-free-speech/ . De denktank merkt fijn op dat de Duitsers omwille van historische redenen anders staan tegenover “vrije meningsuiting” dan de Amerikanen (First Amendment van 1791). In praktijk kunnen profielen van conservatieven gemakkelijk geblokkeerd worden als ze al niet doorgegeven worden. Stel bijv. een goedgekeurde betoging van conservatieven en enkelen zijn zo dom om hun smartphone mee te nemen en foto’s te nemen. Ze zijn meteen geïdentificeerd via de profielen verbonden met hun IP-adressen. Geven geheime diensten niet stiekem door aan Antifa’s?

De Canadese conservatieve journalist Lauren Southern wilde de betoging tegen de G20 in Hamburg (6 juli) verslaan maar had niet de correcte shirt aan. Een fotograaf van de prestigekrant “Die Zeit” tweette haar foto door naar de Antifa-ICT-cel met de melding “fascist in the area“. Dan kon de heksenjacht beginnen.

Lauren Southern

Dagen lang woedde er een straatoorlog, heel wat kleine winkels zijn kort en klein geslagen. Onze media besteedden er vrijwel geen aandacht aan en spraken van een protest tegen “Trump, Putin en Erdogan”. Normaal toch in onze Westerse democratie. Volgens haar zijn Antifa in de VS in vergelijking “bleekscheten”. Sprak Hillary Clinton in haar gelekte mails niet van “basement dwellers“? D.w.z. lui die nog bij hun ouders wonen, onder hun diploma werken bijv. als “barista” als ze al werk hebben en zich dan eens “uitleven”. Lauren kon haar filmpjes niet op YouTube uploaden in Duitsland, “adres niet beschikbaar”. Hier vindt u het interview op die site van de Canadese blogger Stefan Molyneux: https://www.youtube.com/watch?v=05slPcJ0s0I&list=PLSgi0EXKR9jMvbjU2MCYfqS_mi_D0oDRZ&index=56

De Antifa in Duitsland leken haar geen melkmuilen maar eerder de legionairs van Sauron uit de “Ban van de Ring”.

De conservatieve blogger Stefan Molyneux onderzocht daarop een heleboel profielen en Facebookpagina’s van Antifa-sympathisanten. Hem trof die demonische en satanische symboliek in die mate dat hij er als agnosticus een ongeloofcrisis aan overhield. Als er zo veel met satanisme uitgepakt en gedweept wordt, moet er dan niet een God bestaan? Al die haat kan toch niet op niks gericht zijn.

Duitsland heeft dus een Black Block (een twintigduizend) achter de hand om iedereen in de pas te doen lopen, een vergaande internetcensuur en bovendien heeft het zijn bevolking opnieuw samengesteld. Twee miljoen immigranten uit het Midden-Oosten in de laatste jaren. Schulz, lijsttrekker van de Sociaal-Democraten pleit ervoor vlug stemrecht te geven.

Grillo van de Duitse industrie (BDI) zei het al begin januari 2015: “Wij hebben immigratie nodig“. Het geboortetekort… Hij uitte zijn bezorgheid dat de aanslag op Charlie Hebdo van die week voor een “terugslag” zou zorgen, dat de conservatieve Pegida koren op de molen zou krijgen. Hij noemt dat de “verliezers” van de globalisering, alsof we niet allemaal voor 90% verliezers zijn… Hij mocht gerust zijn, Pegida is al weggecriminaliseerd en we zijn ik weet niet hoeveel aanslagen verder.

Zinkbaas Grillo, voorzitter van de BDI

Grillo is geen idioot, hij weet ook wel dat de massale immigratie van mannen, vaak laag geschoold en soms analfabeet, het Duitse tekort aan hooggeschoolden niet wegwerkt. Integendeel het is een uitnodiging om de lage-loonsector nog verder uit te breiden, naast kappers, transport, horeca, bakkerijen ook de persoonszorg (behalve het strikt medische misschien) volledig te “flexibiliseren”. Ook analfabeten die grotendeels Duitsonkundig zijn, kunnen twee keer per dag pampers verversen en één maal bij mooi weer de karretjes op het terras rijden. Hooggeschoolden kan Duitsland nog altijd halen aan Indische en Chinese universiteiten.

De ultieme natte droom van de technocraat-globalist. Bevolkingsbeleid is fundamenteel hetzelfde als de energiebalans, input- en outputrekening en berekening van minimaal verlies bij omzetting. Dit is de meest primitieve psychologie uit het begin van het filosofische liberalisme (het empirisme van Locke): De mens als een onbeschreven blad. De opgedane competenties worden op het blad ingeschreven, culturele invloed is verwaarloosbaar. Enkel certificatie van competenties volgens internationale normen telt. Mensen worden dan gewone en verwisselbare plug-ins.

Duitsland is daarmee niet alleen een globalistisch model met een Black Block en massale internetcensuur maar ook een zwart gat, het trekt de andere euro-landen onweerstaanbaar in zijn richting van steeds meer globalisering. De meeste (Frankrijk, België..) hebben echter een veel hogere staatsschuld en moeten in de volgende jaren zo wat alles privatiseren wat er onder de zon is: pensioenfondsen, transport.. om nog enigszins mee te kunnen in de “race to the bottom“.

Globalisering als “race to the bottom”

De Amerikanen staan wat dat betreft, iets sterker: ze hebben de dollar maar ook een tot nut toe onwrikbaar Eerste en Tweede Amendement (recht op wapenbezit). Ze hebben ook bloeiende alternatieve media ondanks de Google-censuur. Hun Antifa’s en culturele marxisten (à la Alinski door Obama en Clinton bewonderd) wacht een serieuze afstraffing als ze een (beperkte) burgeroorlog beginnen. Bovendien beginnen main stream VS-politici nu toch afstand te nemen van Antifa. De FBI heeft ze op 1 september op de lijst van “binnenlandse terroristische organisaties” gezet https://libertywriters.com/2017/09/justice-wins-new-fbi-director-just-made-every-antifa-criminal-just-two-words/ .

Wij staan in Duitsland en Europa bijlange niet zo ver. De struisvogelhouding is hier troef. Antifa is legitiem protest met wat geweld maar het gaat over het bestrijden van “fascisten”. Zo nemen we ook verder de Moslimbroederschap-leden als gesprekspartners van de moslimgemeenschap terwijl diezelfde organisatie in Egypte maar ook in de Verenigde Arabische Emiraten (2014) buiten de wet gesteld is. Zelfs Saoedi-Arabië verwijdert de boeken van de MB-jihadpredikant Qaradawi, boeken in Europa vrij te krijgen.

Duitsland heeft verzaakt aan zijn diepere historische en ook christelijke zending. Zoals zo vele commentaarschrijvers hier toevoegen: “We moeten bidden maar ook weerbaar blijven“. Sluw als slangen maar eenvoudig als lammeren…

Auteur:Andries Termote

Andries Termote studeerde Germaanse talen en werkte als docent. Interesse voor actualiteit en ook voor de christelijke mystiek. Een tegenwicht tegen het humanitaire moralisme dat in het christendom de hoofdstroom dreigt te worden.

4 commentaren op “Duitsland, globalistisch model en zwart gat

 1. Men wordt op een bepaalde manier ook in Nederland ingeperkt met reageren op bijvoorbeeld de website van nos.nl. Er stonden twee filmpjes op van Baudet over een raadgevend referendum. Die wordt volgens hem door de politiek verkwanseld en hij vindt dat er dan niet geluisterd wordt naar het volk. Hij was woedend. Ik wilde die filmpjes bekijken, maar het gaat via Twitter en je moet de cookies van Twitter aanzetten. Ik heb geen Twitter en kan derhalve niet kijken. Maar misschien heb ik zelf iets verkeerd in gevuld bij Google account en kan ik dat rechtzetten. Ik weet het niet, maar dit heb ik nog niet eerder zo beleefd. Op de een of andere manier probeert men mij te beperken. Ik vraag mij af hoe lang ik nog vrij kan reageren op zowel you tube, als hier op het R.K. Forum en wellicht nog op Rest kerk.net. De tijd zal het leren.

 2. De fout was al ingeweven door Bismarck, in 1870, beste Andries T., en daarvoor door het protestante Lutherse huis Hohenzollern.
  Met een burgeroorlog verenigde Bismarck, het huidige Duitse wangedrocht, onder leiding van Pruisen. Dit gedrocht kan nooit wat worden, door het criminele begin in Pruisen, 16de eeuw. Na Hitler, is de criminele hoogverraadster en jodin/vrijmetselaar Merkel de voortzetting van een lange weg. Een criminele start brengt een crimineel verleden, en dat laat een land nooit meer los ! Dat nieuwe Duitsland heeft in anderhalve eeuw, vanaf 1870, nooit zijn natuurlijke bedding in Europa gevonden. Bismarck verbrak een historisch evenwicht tussen naties en volken, van eeuwen, en hij vernietigde de natuurlijke Franse hegemonie in Europa. Bismarcks veroveringen bouwden voort op de Pruisische vesting opgezet door de Hohenzollern familie, die na de Reformatie in de 16de eeuw, middels het gestolen geld van de katholieke Teutoonse ridders (zuster organisatie van de Maltezer ridders), zich als koning van Pruisen konden opwerpen en daarna in enkele eeuwen konden toewerken naar de onderwerping van geheel Duitsland aan het hegemonistische, protestante Pruisen. Het was een lange godsdienst oorlog N – Z. Uiteindelijk werd de familie, de keizers familie van geheel Duitsland, in 1870. Daar heeft geen zegen op gerust. De familie heeft het nog geen halve eeuw volgehouden. Pruisen is het kanker gezwel van Duitsland en Europa. De beruchte DDR was geen uitzondering in het historisch gegroeide patroon.
  Vanwege het protestante karakter kreeg Pruisen alle ruimte en steun van de geheime netwerken der vrijmetselarij, die de Pruisische politieke en militaire macht gebruikte voor hegemonie over het katholieke Zuid-Duitsland, over het katholieke Oostenrijk dat in 1860 verslagen werd, en over zuidelijk Europa, met name Frankrijk dat in 1870 verslagen werd.
  Bismarcks “Kulturkampf” in Duitsland, 2de helft 19de eeuw, past in hetzelfde beeld. Die “Kampf” was gericht tegen de katholieke Kerk en de gelovige zuid-Duitsers. De overige Duitse vorstendommen en vooral het katholieke zuiden hebben de strijd tegen de Pruisische, protestante wil tot hegemonie, niet gewonnen. Zelfs Frankrijk verloor de oorlog tegen Pruisen in 1870, door spionage, sabotage en hoogverraad in eigen kring, door toedoen en de macht van de internationalistische vrijmetselarij, de Grand Oriënt in Parijs. De spionage kanalen en inlichtingen over Franse troepen en verplaatsingen liepen via Zwitserland. De voorkeur van de Grand Oriënt lag bij verdere protestantisering en vergroting van de protestante invloed in Frankrijk en in de rest van Europa.
  De diabolisering vanuit Duitsland, van het katholieke Frankrijk, in 1870 en daarna, valt hierop terug te voeren. Dit verklaart ook de beestachtige gedragingen van de Duitse troepen tijdens WO I, in het bezette gebied in Noord-Frankrijk en België. Duitse troepen brandden alles plat, huizen van onschuldigen, en executies van burgers. Duitse troepen hebben toen zelfs de beroemde bibliotheek van de katholieke Universiteit Leuven in brand gestoken. Ik heb nog Leuvenaars gekend die zich met schrik herinnerden, de Duitse troepen als bezettingsmacht, en die de huizen konden aanwijzen die zonder reden werden plat gebrand, inclusief de bibliotheek. Vergeet niet, beste Andries T., het trefzekere spreekwoord, “een Pruis heeft altijd een paard gestolen” !! Dit past ook op de criminele Merkel plus de lafhartige aanhang van het officiële Duitsland.

 3. Veel ellende komt nu uit Duitsland dat geen brug meer is maar binnen een tiental jaar een islamitisch land met alle gevolgen . Het is Duitsland onder Merkel dat haar wil in Europa oplegt en inderdaad Duitsland vormt een brug tussen het oosten en het westen . we mogen ook de twee wereldoorlogen niet vergeten waarin Duitsland aan de basis lag van veel ellende in de wereld .

 4. De maçonnieke sekten hebben leuzen zoals, “Dissolve et coagula” (“Ontbindt en coaguleer”), en, “Ordo ab chao” (“Orde uit chaos”). Het lijkt er dus op dat de ‘metsers’ het Antifa-voetvolk wil instrumentaliseren om hun huidig internationaal bouwwerk te slopen en de volgende fase van de Revolutie op te bouwen ter vervanging. Een transitiemanoeuvre dus. Op het Anglo-Amerikaans internet werd uitgebreid aangetoond hoe de Joodse George Soros Antifa-terroristen gerekruteerd heeft tegen betaling om rel te schoppen. De demonische en satanistische symboliek, in die kringen, waarover hier gesproken wordt, tezamen met het feit dat Antifa gradueel meer en meer met wapens te werk gaat, toont aan dat het aan het uitgroeien is van een internationale relbende tot een satanistisch paramilitair leger om het Westen in een zee van chaos en bloed te storten. Er zijn ook geruchten dat Antifa op ondergedoken wijze militaire training aan het ontvangen is. Men zal daar misschien tegen opwerpen dat Antifa’s dom en achterlijk zijn, maar het is een feit dat hersenloze idioten gevaarlijk kunnen zijn wanneer zij gestuurd worden door serpentijnse schaduwheersers en geldbaronnen. Men hoeft daarvoor maar naar het incompetent voetvolk van IS te kijken.

  Alles, inclusief de staatsbeschermde Islamitische rellen doorheen Europese landen, wijst er op dat men de ‘bouwgrond’ tracht braak te leggen voor de opbouw van de ‘nieuwe fase’. Katholieken moeten dus inderdaad weerbaar worden, en het is een uitdaging voor hen om hun broeders uit hun sluimering te trekken en hen dit te doen verstaan, want de onverschillige ledigheid is enorm geworden. Christenen moeten wederom doordrongen worden met de geest van de Militaire Vendée, met de Maagd van Lepanto als hun Aanvoerster.

  Ave Maria! ✠

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht