David Rockefeller en de abortusindustrie

David Rockefeller (Foto: RT)

Op 20 maart is David Rockefeller Sr. in Tarrytown in de staat New York overleden op de leeftijd van bijna 102 jaar. De miljardairszoon en miljardairskleinzoon werd geboren op 12 juni 1915 in de stad New York. Rockefeller beschouwde zichzelf als een “wereldbankier”. Dit is ook de titel van zijn memoires. Maar wat de media deze dagen verborgen hebben gehouden: Rockefeller was ook een van de grootste abortusfinanciers ter wereld.

Wie was David Rockefeller, Sr., wiens voorouders 300 jaar geleden uit Neuwied in der Pfalz naar New England (tegenwoordig de VS) zijn geëmigreerd?

Hij is een van de oprichters van de Bilderberggroep en de Council on Foreign Relations. De Trilateral Commission gaat uit van zijn initiatief. Forbes heeft zijn persoonlijk fortuin op drie miljard dollar geschat. Hij was de laatste nog levende kleinzoon van de oliemagnaat John Rockefeller, de oprichter van de oliemaatschappij Standard Oil. David zelf was een bankier en het hoofd van de Chase Manhattan Bank (nu JP Morgan Chase). In de jaren ’70, leidde David de snelle groei en expansie van de bank, die algemeen bekend werd als de ‘Rockefellerbank’. De miljardair leefde in Pocantico Hills in de staat New York.

De krant Il Foglio is heel duidelijk over hem geweest:

[Het geciteerde artikel gaat over de zeer grote rol van Bill en Melinda Gates in de verspreiding van abortus en geboortecontrole. Over de verbinding met Rockefeller wordt verteld in de tweede allinea.]

“David Rockefeller was een van de grootste voorstanders van abortuspolitiek. In 2008 verzamelde Bill Gates in Londen David Rockefeller, Ted Turner, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg en andere miljardairs naar een vergadering om te beslissen welke financiële middelen en instrumenten moesten worden gebruikt voor de verdere bevordering van wereldwijde  abortus. De bijeenkomst vond plaats in het huis van Paul Nurse, Nobelprijswinnaar in de chemie en de voorzitter van de Rockefeller University. Bill Gates heeft het doel dat hij nastreefde door de financiering van massale abortus en massale voorbehoedsmiddelen zelf uitgelegd  op de Technology, Entertainment and Design Conference in Long Beach te Californië in februari 2010. De Microsoftmagnaat zei dat de CO2-uitstoot tot nul moet worden gereduceerd in 2050. Om het duidelijker te maken, toonde Gates een grafiek met de wiskundige vergelijking: CO2 = P (personen, mensen) x S (diensten, dienstverleningen) x E (energie, gemiddelde energieverbruik per dienstverlening) x C (CO2-uitstoot per energie-eenheid). De reductie van factor, ‘p’, d.w.z. de reductie van de mensen, is essentieel om de hoeveelheid koolstofdioxide in de atmosfeer te reduceren. Melinda Gates, de echtgenote van de “filantroop” en “praktiserend Katholiek”, heeft vier miljard dollar verzameld voor organisaties die abortus in ontwikkelingslanden bevorderen. Ze zou jaarlijks zes miljard dollar moeten kunnen verzamelen om de regelmatige “verzorging” met anticonceptie van 120 miljoen vrouwen in arme landen, vooral in Afrika en Zuid-Azië, te kunnen verzekeren. Momenteel stroomt er in totaal jaarlijks vier miljard dollar naar de promotie van anticonceptie en abortus. De inzet van Bill Gates voor “reproductieve gezondheid” zit in de familie. Zijn vader, William H. Gates, was bestuurslid van Planned Parenthood, de organisatie die sinds de jaren ’20 in Amerika en vandaag de dag wereldwijd actief is in het verlenen van abortussen.”

[Jaarlijks wordt er dus vier miljard dollar besteed aan abortus in plaats van aan het bijstaan van de mensen die in armoede leven.]

Planned Parenthood is de grootste abortusgroep in de wereld en slechts een van de abortusorganisaties die gefinancierd worden door een groep van de rijksten onder de rijken. Het idee van anticonceptie en bevolkingsdaling is beduidend ouder dan de discussie over CO2 en de gevolgen daarvan. Zo ontstaat het vermoeden dat in kringen als die van David Rockefeller en Bill Gates, de CO2-uitstoot misschien slechts een voorwendsel is om het doel van de bevolkingsvermindering te bevorderen.

[Die “rijksten onder de rijken” willen hun bevolkingsdaling natuurlijk nooit toepassen op hun eigen kliek.]

Om werkelijk iets te leren over David Rockefeller, moeten we nog een ​​blik werpen op de Trilateral Commission.

De Trilateral Commission, een studie- en lobby-groep, werd in 1973 opgericht door David Rockefeller samen met Henry Kissinger en Zbigniew Brezinski. Ze bestaat uit 300 van de meest invloedrijke zakenmensen in de wereld. Hun doel is de realisatie van de globalisering op basis van de neoliberale doctrine. De naam komt van de drie regio’s van de wereld waarin het kapitalistische systeem is het meest verankerd (Noord-Amerika, Europa en Japan, waarbij in de afgelopen 20 jaar met ‘Japan’ de gehele regio aan de Stille Oceaan van Azië bedoeld wordt). David Rockefeller schreef in zijn memoires dat hij en zijn familie ervan beschuldigd worden sociaal-politieke structuren op te willen bouwen met als doel de wereldheerschappij. Zijn antwoord op deze beschuldiging was:

“Als dat de beschuldiging is, dan pleit ik schuldig en ik ben er trots op.”

Artikel van Giuseppe Nardi voor Katholishes info: David Rockefeller, Milliardär, Netzwerker und einer der größten Abtreibungsfinanciers
Vertaling door Hiëronymus Saepinus voor het Katholiek Forum

Auteur:Hiëronymus Saepinus

"Licet nos aut angelus de caelo evangelizet vobis praeterquam quod evangelizavimus vobis, anathema sit." (Gal. 1, 8) "Non enim est occultum quod non manifestetur nec absconditum quod non cognoscatur et in palam veniat." (Lc. 8, 17)