Vice-president van Amerika neemt vandaag deel aan Mars voor het Leven te Washington

Een nooit geziene gebeurtenis sinds 44 jaar! De vice-president van de Verenigde Staten, Mike Pence, zal vandaag deelnemen aan de Mars voor het Leven te Washington. Dat heeft het Witte Huis bevestigd. Verder wordt de aanwezigheid aangekondigd van de kardinaal van New York, Timothy Dolan en van Kellyanne Conway, adviseur van de president en moeder van vier kinderen, zeer bekend om haar inzet voor de bescherming van het ongeboren leven.

Honderdduizenden zijn naar Washington afgezakt om aan deze mars deel te nemen. Benieuwd of de Amerikaanse mainstream-media en onze media,VRT op kop, die klakkeloos de berichtgeving van de grote Amerikaanse nieuwsbureaus (allemaal progressief, “liberals” en met nauwe banden met de democratische partij) deze gebeurtenis op dezelfde manier zullen “duiden” als zij gedaan hebben met de “vrouwenmars” van vorige week. Die berichtgeving was desinformatie puur, openlijke propaganda voor een demonstratie van al wat libertair, links, anti-katholiek, pro-abortus, anti-gezin en natuurlijk anti-Trump (zij kunnen hun nederlaag maar niet verkroppen…) was.

Meer en meer moeten wij ons zelf via onafhankelijke media (internet) of zelfstandige en objectieve nieuwsbureaus zoals Fox News en TV-kanalen zoals EWTN, informeren, willen wij weten wat er in de wereld en in de Kerk werkelijk aan de hand is.

En nu nog een steunboodschap van paus Franciscus… ?!

Auteur:Veroon ter Zee