“Een pracht van een rolmodel voor alle jonge meisjes…”

In this May 16, 2016 photo, Democratic presidential candidate Hillary Clinton waits to speak at a get out the vote event at La Gala in Bowling Green, Ky. Hillary Clinton has a message for Donald Trump: Bring it on. As Clinton's path to the Democratic nomination seems all-but-assured, friends, aides and supporters describe a candidate who is not only prepared to tune out Trump's increasingly direct attacks on her husband's personal indiscretions but believes they will eventually benefit her presidential aspirations. (AP Photo/Andrew Harnik)
(AP Photo/Andrew Harnik)

De gebuisde Amerikaanse presidentskandidate Hillary Clinton zou “een droom geweest zijn en een pracht van een rolmodel voor alle jonge meisjes”! Dat vindt tenminste de CD&V -carrièrevrouw  en Europees commissaris in de commissie Juncker, Marianne Thyssen … Hoezeer de CD&V (nog steeds C  in dat logo…!) in het verleden reeds haar christelijke wortels verloochend heeft, deze uitspraak tart elke verbeelding .

Zal ik u enkele pareltjes van Hillary voorleggen? Haar zienswijze over abortus bijvoorbeeld, materie die door CD&V  vakkundig omzeild wordt. Hillary Clinton vindt dat het leven van een kind in de moederschoot niet telt. Nooit! Wat velen niet weten of mogen weten, is dat de ex-presidentskandidate voorstander is van “partial birth abortion”, abortus als het kind reeds half geboren is, een mensonwaardige praktijk waarbij het kind gedood wordt wanneer het reeds gedeeltelijk uit de moederschoot komt…

Clinton was ook voorstander van de terugbetaling van abortus uit belastinggeld, ook dus mede betaald door degenen die er bv. uit geloofsovertuiging volledig tegen zijn. Zij pleitte ook voor het experimenteren met menselijke embryo-cellen, wat de vernietiging van de embryo’s inhoudt. Zij was ook een fanatiek voorvechtster van het zgn. homo-huwelijk. Zij stelt dat de rechten van homoseksuelen mensenrechten zijn en dat de mensenrechten de rechten van homoseksuelen zijn, wat klinkklare nonsens is. Zij stemde ook tegen een wetsvoorstel dat het natuurlijke gezin en het monogame heteroseksuele huwelijk wou beschermen…

Deze vrouw dus als een rolmodel gaan bestempelen voor alle jonge vrouwen is gewoon beneden alle peil. Vergis u niet, ook andere figuren in deze eertijds christelijke partij zitten op dezelfde golflengte. Het toont nogmaals aan hoe laag het geestelijk peil van deze “oligarchen ” gezonken is… Hun waardebesef, om niet te spreken van hun zondebesef (maar daar geloven zij allang niet meer in …), is tot onder het vriespunt gezakt. Dankzij Donald Trump komt veel naar boven en zal in de toekomst nog veel meer naar boven komen.

 

 

 

Auteur:Veroon ter Zee