Pro-abortus offensief van George Soros en zijn stichting “Open Society”

De stichting ” Open  Society” van George Soros,een Hongaars-Amerikaanse beursspeculant(met zijn echte naam György Schwartz), die  een ontzaglijk fortuin (geschat op 25 miljard dollar door Forbes magazine )heeft weten te vergaren, wil de wetten ter bescherming van het leven in katholieke landen vernietigen.

In een geheim document van de “Open Society Foundations”(OSF) van George Soros, dat onlangs uitlekte , staat dat de miljardair besloten heeft mee te werken aan het promoten van abortus en aan het bestrijden van de wetten ter bescherming van het leven,door het financieren van een driejarenplan  ,dat in een eerste fase de katholieke landen wil aanpakken.

Het document werd openbaar gemaakt door  DCLeaks  ,een site die sinds het begin van het jaar onderschepte mails publiceert en die zich gans in het bijzonder focust op de organisaties die door Soros worden gefinancierd.

In het  onderschepte document zet de Hongaars-Amerikaanse miljardair  zijn strategie voor 2016-2019 uiteen ter verdediging van de “vrouwenrechten”. Als eerste doelwit dat aangevallen moet worden, wordt Ierland aangegeven, waar de wetgeving het ongeboren leven nog in ruime mate beschermt.Eens dit bastion gevallen onder de mokerslagen van de voorstanders van abortus,zou Ierland als model dienen om de wetten ter bescherming van het leven in “andere sterk katholieke landen” te ontmantelen.

Volgens het OSF document zou “een overwinning in Ierland een precedent scheppen,dat een sterke impact zou hebben op andere sterk katholieke landen zoals Polen .Het zou immers bewijzen dat een omwenteling mogelijk is ,zelfs in zeer conservatieve gebieden” …

Ierland moet dus als eerste aangepakt en daar is veel geld voor nodig.Volgens het uitgelekte document,worden enorme budgetten voorzien om de pro-abortus drukkingsgroepen te ondersteunen:de Abortus Rights Campaign, Amnesty International Ierland en de Ierse vereniging voor gezinsplanning.”Die zullen moeten samenwerken om de Ierse grondwet, waarin het recht van het kind om geboren te worden staat ingeschreven, drastisch te wijzigen “.

Daarna zullen de andere katholieke landen als dominostenen vallen….

De linkse miljardair Soros is trouwens niet de enige die met veel geld het ” recht op abortus” in Ierland wil afdwingen.Ook de Amerikaanse miljardair Chuck Feeney,de multinationals Google, Microsoft,de Ford foundation,Pfizer, JP Morgan en Goldman Sachs streven hetzelfde doel na.

En dit is zeker niet de zoveelste complottheorie,het is de trieste realiteit.

Auteur:Veroon ter Zee