Het antwoord van de Islam aan Paus Franciscus

Meer dan 290 onschuldige mensen zijn in Sri Lanka door bloeddorstige islam-fanatici de dood ingejaagd. Doelwit was de katholieke gemeenschap, die steeds in harmonie met de grootste bevolkingsgroep, de boeddhisten, geleefd heeft. Het is een plaatselijke islamitische beweging, de National Thowheeth Jam’ath, die verantwoordelijk is voor de zelfmoordaanslagen. Volgens de overheid van Sri Lanka, kregen zij daarvoor logistieke steun van islamitische groeperingen uit het buitenland.

Het is vanaf de XVIe eeuw, dat het katholicisme in het Westen van India en in Sri Lanka tot ontplooiing kwam, in wat toen handelsposten, eerder dan kolonies, waren. Esthetisch gezien, heeft er een zeer geslaagde fusie plaatsgevonden tussen de Indiase kitsch en de katholieke kitsch in zijn Portugese vorm .In de straten van Negombo, een van de plaatsen die getroffen werden door de barbaarse aanslagen, is het vol beelden van Onze-Lieve Vrouw, versierd met halssnoeren gemaakt van bloemen, juist zoals dit gedaan wordt voor hindoe-godinnen.De barokke kerken doen het heerlijke gevoel ontstaan van zich zowel in Portugal als in India te bevinden.Het katholicisme is er in een Indiase vorm gegoten en realiseert aldus zijn roeping katholiek te zijn, wat wil zeggen, universeel.Het is dit vreugdevolle beeld van de godsdienst, dat de moslim-barbaren hebben willen vernietigen, omdat voor hen geloof gelijkstaat met een meedogenloze veroveringsoorlog.

In onze” fake news” media, die het steeds moeilijk hebben om de vijand te benoemen, als die uit een bepaalde ideologische hoek komt, werd eerst gesproken over “religieus geweld”.Toen ze niet meer anders konden, viel het woord islam. Benieuwd of er aan de islamitische daders evenveel belangstelling zal gegeven worden als aan de dader van de aanslag op de moskee in Nieuw-Zeeland, waarover dagenlang in alle toonaarden werd doorgedramd.

Iedereen moet goed beseffen dat wij volop in een oorlog tussen beschavingen zitten. Deze oorlog wordt tegen ons gevoerd. Het enige antwoord daarop van het Westen en zijn decadente politici is tot nu toe een vertederde berisping. De huidige paus wil maar niet begrijpen dat de christelijke boodschap van onvoorwaardelijke liefde tot de naaste alleen maar betrekking heeft op de relaties tussen individuen. Bergoglio laat zich vooral opvallen door zijn obsessionele koppigheid om toch maar de “interreligieuze dialoog ” met de Islam te promoten, die nooit enige positief resultaat heeft opgeleverd. Hij kust als een bezetene de voeten van moslims, die dat gebaar alleen maar als een teken van zwakte en onderdanigheid ervaren. Als het over de verhoudingen tussen volkeren en naties gaat, geeft het Oude Testament richtlijnen die veel duidelijker aangeven hoe de strijd tegen vijanden en indringers van allerlei slag moet gevoerd worden.

De regering van Sri Lanka heeft in het verleden blijk gegeven van doortastendheid, toen zij te maken kreeg met de  hardnekkige rebellie van de Tamil tijgers, die zij heeft weten  te verslaan. Zij wist al sinds enkele dagen dat de islamitische terreurgroep  NTJ, National Thowheeth Jam’ath aanslagen beraamde tegen belangrijke kerken. Zij zal zeker de islamitische vijand met veel meer kracht en doeltreffendheid aanpakken dan de Europeanen die vastgeroest zitten in hun  mensenrechten-ideologie en verlamd worden door allerlei tirannieke en anti-democratische gerechtshoven.

Deel dit artikel:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Author: Veroon ter Zee

4 thoughts on “Het antwoord van de Islam aan Paus Franciscus

  1. Veroon ter Zee schrijft hier wat iedereen zich goed zou moeten realiseren. Steeds weer word het gevaar van het Mohammedanisme onderschat of vergoelijkt. Zo van : mij buurman-moslim is toch een toffe pee, enzovoort. Het is de islam zelf die niet deugt. En hoe “geloviger” je in die godsdienst/ideologie bent, hoe gevaarlijker.

  2. “Een oorlog tussen beschavingen”, inderdaad, beste Veroon, U heeft het eindelijk begrepen. We zitten in een staat van oorlog. De volgende stap is de realiteit te vatten van een oorlog op meerdere fronten, voor ons katholieken. Een godsdienst oorlog tegen de islam en tegen het hedonistische heidendom van de linkse kerk, het cultuur marxisme. Dit is de vrucht van de joods- Italiaanse communist Gramsci, in de jaren 1920, en uitgevoerd door de joods – Russische revolutionair Trotsky, (Lev Bronstein), een collega van de joods-Russische revolutionair Lenin (1917) en vermoord door agenten van de joods-Russische Stalin in 1940, in Mexico, waar hij ondergedoken zat bij een Mexicaanse vrijmetselaar loge.

  3. ☩JMJ☩

    Het mahometisme is inherent een militaristisch heidendom en verleent zich als dusdanig als één van de favoriete instrumenten van de logeheerschappij om chaos te zaaien en het ware geloof (het Katholicisme) in martelaarsbloed te drenken. Door Katholieken aan te vallen proberen zij ons ook voor de kar te spannen van het nationaal-zionisme; daar mogen we niet intrappen. Katholieke Christenen moeten zich afgezonderd houden van de goddelozen en zelf terug een krachtigere aanwezigheid worden in de maatschappij, en, steunend op God, streven naar de herovering van de temporale macht in Europa opdat een Katholiek Europa overal ter wereld de machinaties van de esoterische sekten kan ontmaskeren en bestrijden zowel als hun huurlegers van mahometaanse ongelovigen tandeloos maken.

    Laten Europese Katholieken de Preek te Clermont opnieuw lezen opdat het collectieve geheugen weer eens opgefrist wordt betreffende de goddelijke roeping van het Romeins en Keltisch-Germaans Europa.

    In de middeleeuwen moesten de koningen der aarde de voeten der pausen kussen wanneer zij op audiëntie kwamen bij de Apostolische Troon ten teken van de suprematie der geestelijke macht over de temporale macht en van onderwerping hunner kronen aan Christus. Jorge de Voetenkusser inverteert op duivelse wijze die symboliek door de zweetvoeten van barbaarse negroïde krijgsheren van Zuid-Soedan te kussen om het Pausdom te vernederen in naam van de kalergistische métissage-manie van de euroligarchie. Het is werkelijk te hopen dat de Hemel zal ingrijpen tijdens het volgende conclaaf en een waardig man op de troon zal plaatsen.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.