Eindelijk! Verbod op deelname van omgebouwde mannen aan vrouwelijke atletiekwestrijden

De liefhebbers van vrouwensporten en de verdedigers van de gelijkheid tussen man en vrouw kunnen opgelucht ademen…ja,  iedereen met gezond verstand eigenlijk. De internationale atletiekfederatie heeft eindelijk haar dubbelzinnig en bijwijlen ronduit belachelijke beleid tegenover de transgender  atleten bijgewerkt en een duidelijke beslissing genomen: deze verbouwde mannen worden uitgesloten uit de categorie vrouw. Met deze beslissing wilde atletiekfederatie de vrouw in de sport  “beschermen”.

Deze beslissing is het logische gevolg op de opeenvolgende overwinningen van mannelijke atleten, die zich als vrouw voordoen in verschillende sportcompetities. Lopen, zwemmen, worstelen, bokssport…teveel om op te noemen, al de sporttakken, waarin echte vrouwelijke kampioenen, die er hun hele leven voor gewerkt hebben, hun prijs gestolen zien door mannen, die in hun categorie dikwijls ondermaats presteren.

Velen in de wereld van de sport verwachten nu dat deze beslissing naar de andere sporttakken wordt doorgetrokken. Zeker in de vechtsporten is dit een noodzaak, wil het beoefenen ervan verder kunnen bestaan. Toelaten dat transgenders, verbouwde mannen, die biologisch steeds man blijven, het opnemen tegen een biologische vrouw, is niet alleen onrechtvaardig, dergelijke beslissing kan hun leven in gevaar brengen, juist zoals in de bokssport een kandidaat lichtgewicht zou opgesteld worden tegen een kampioen zwaargewicht.

Volgens sommige fanatieke feministen is een transgender gewoon een vrouw zoals elke andere, zelfs al moet de vrouwelijke sport daardoor verdwijnen…nonsens natuurlijk. Eigenlijk heeft de sport zelf de knoop doorgehakt : de biologie verwijst deze transgender ideologie naar het leugenparadijs, waarin zij thuishoort.

Volgende feiten bewijzen heel goed de biologische man-vrouwverschillen. In 2021 nam de zesvoudige Franse Europees kampioen vrouwenvoetbal Olympique lyonnais het op tegen de mannelijke jeugdploeg van de minder dan zestien jarigen van dezelfde club. Het werd 7 tegen 0 in het voordeel van de jongeren! Een niet te weerleggen bewijs van de ongelijkheden die de kern zelf van Moeder Natuur  uitmaken.

Ondertussen buigt de federale regering zich over een existentieel probleem: hoe de natuurlijke verschillen tussen de geslachten uitwissen uit alle officiële documenten? U weet wel m/v. Man en vrouw bestaan toch gewoon niet, zoals ook rassen niet bestaan… Hoe ‘geslachtsloos’ op onze pas zetten?…of hoe de waanzin in de hersenen van dolgedraaide politici ingeslagen is…ja, juist zoals de bliksem. Het vuurtje wordt trouwens aangewakkerd door wat propaganda vanuit de gesubsidieerde media, elke dag enkele minuutjes of een of andere column…, juist zoals de nieuwe VRT-app over de weldaden van abortus, waarvoor elke dag propaganda wordt gemaakt.

Het in slaap gewiegde volk wordt verder dom gehouden, tot de harde feiten het uit zijn slaap zullen doen ontwaken. De boeren zijn wat laat uit hun stikstof-nachtmerrie ontwaakt, anderen zullen volgen. Alleen moeten moedige politici nu opstaan en de waanzin een halt toe roepen.

 

 

Auteur:Veroon ter Zee