Hongarije, bastion van het christelijke conservatieve Westen

De  Eerste minister van Hongarije, Viktor Orban, organiseert vanaf vandaag in Boedapest een groot congres van alle conservatieve partijen in Europa en Amerika. Hij wil een grote alliantie, om zodoende  een dam te kunnen opwerpen tegen de links-liberale machtsgreep, die met de huidige dictatoriale Europese Commissie en met de regering Biden elke democratische oppositie de mond wil snoeren,

Orban, die door de Vlaamse gesubsidieerde pers en met name door de VRT als een dictator wordt voorgesteld, omdat bij de benoeming van de rechters, de regering inspraak heeft, wat “de rechtsorde in gevaar brengt”  en omdat de homoseksuele lobby er geen vrij spel krijgt om in de scholen de jongeren te hersenspoelen, heeft vorige maandag scherp uitgehaald naar de “zelfmoord” die het Westen op zichzelf aan het plegen is.

Aan de hypocrieten, die het rechtssysteem in Hongarije bekritiseren, zou ik trouwens de vraag willen  stellen of zij niet beter het rechtssysteem in België zouden aanklagen, dat steunt op een systeem van politieke benoemingen, waar rechters door de politieke partijen aangeduid worden  en waar één welbepaalde  levensbeschouwelijke drukkingsgroep een heel dikke vinger in de benoemingspap heeft…

De met een grote meerderheid verkozen Hongaarse Eerste minister (herkozen met 133 stemmen op de 199 die het parlement telt)stelt dat “de westerse wereld gegrepen is door een virus, dat haar als het ware benevelt en dwingt om zichzelf te vernietigen. Het middel daartoe is het programma van de grote <omvolking>, dat op termijn de Europese volkeren wil vervangen door buiten-Europese immigranten. Men wil op die manier de christelijke kinderen, die demografisch een minderheid aan het worden zijn, vervangen door kinderen van andere beschavingen. Ook de hele waanzin van de gendertheorieën is hieraan gelinkt, aldus nog Viktor Orban.

Verder ziet hij Hongarije als een < schuilhaven van het gezond verstand>, waar < de zegen van God van wezenlijk belang blijft>, < samen met Polen het laatste bastion van het christelijke conservatieve Westen>.

Dat de massa door onze regime-media dom en blind gehouden wordt, is met de eenzijdige berichtgeving over de Corona-epidemie en eerder met de op apocalyptische wijze gepropageerde klimaatvisie en nu met het ongenuanceerde verhaal over het de Oekraïne-crisis(de “Amerikaans-Russische oorlog”…) een feit. Voeg daar nog de activistische propaganda ten gunste van ongebreidelde immigratie aan toe en het desinformatie-plaatje is compleet. Wie twijfelt aan de officiële waarheid en dit durft uiten, wordt als een paria behandeld.

Die migratiecarrousel draait op volle toeren en terecht mag men inderdaad spreken over” de grote omvolking”. Sinds enkele dagen wordt op het Italiaanse eiland Lampedusa weer storm gelopen. Maandag kwamen er niet minder dan 269 migranten toe, de overgrote meerderheid mannen(256). In 48 uur, zijn duizend migranten op het eiland aangekomen! Maar sst…, dat zijn allemaal slechts berichten die het volk niet hoeft te weten…

De impact van de omvolking wordt met de dag groter. In vele grotere Franse steden( zoals bij ons in Brussel en Antwerpen) zijn moslim-kiezers nu al in de meerderheid en zij bepalen de politieke koers.. De demografie kan niet gemanipuleerd worden en bepaalde linkse politieke partijen maken daar gebruik van om de macht te verwerven, die zij anders nooit zouden verworven hebben. In de stad Grenoble was de eis van de  islamitische drukkingsgroepen om in alle publieke zwembaden de <burkini> toe te laten( een allesbedekkende, onhygiënische  “zwemkledij”). De burgemeester,( een mengsel van groen en ultra-links), verkozen met hun stemmen, heeft die eis nu ingewilligd, ondanks enorm protest van de meerderheid van de bevolking…en dit is nog maar het begin…

Het is tegen dit soort evolutie, de omvolking, die  voor onze ogen werkelijkheid wordt, dat Viktor Orban zich verzet. Daarom die haat en die leugens, die als een gif rondgestrooid worden en waarmee de totaal ondemocratische Europese commissie de christelijke identiteit en de ziel van zowel Hongarije als Polen denkt te kunnen vernietigen. Het kwaad is van alle tijden maar lijkt nu meer en meer tot een eindstrijd te willen komen!

 

 

Auteur:Veroon ter Zee

3 commentaren op “Hongarije, bastion van het christelijke conservatieve Westen

  1. Het socialistisch ondemocratisch geweld bracht een vloedgolf in beweging en die actie bereikte nog niet haar hoogtepunt. Maar weldra zal die verwoesting ophouden want socialisten dienen de waarheid niet.

    Of God politici zou gebruiken om weer godsdienstige vrede te brengen zou mij verbazen. Zij kunnen wel opvallende bakens zijn. De waarheid kan niet gedood worden en dat is onze onblusbare vurige hoop.

    God is Waarheid.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht