Video: Bill Gates in zijn eigen woorden

In deze Nederlandstalige video kunt u Bill Gates horen in zijn eigen woorden: over depopulatie om het klimaat te redden, over de financiële opbrengst van zijn investeringen in vaccins, over de pandemie-simulatie, over het corona- en het griepvaccin en over ‘pandemie 2’ met een hoog sterftecijfer dat nog méér aandacht zal krijgen…

identicon

Auteur:Jozef Ivo

Een katholiek die bezorgd is over wat er in de Kerk gebeurt.

11 commentaren op “Video: Bill Gates in zijn eigen woorden

 1. Wat ze hier doen, is een aantal stukken van video’s van Bill Gates uit hun verband presenteren, op zo’n manier dat het lijkt alsof hij er foute dingen mee bedoelt, terwijl als je de video in zijn geheel bekijkt het duidelijk is dat hij er goede dingen mee wil doen.
  Kortom dit is een smerige compilatie die de complotdenkers gebruiken om hun theorieën tegen Bill Gates te verspreiden.
  Trap er niet in.

  1. Pieter dat gebeurd door deze mensen niet alleen bij Bill Gates. Het gebeurd bij allerlei zaken op social media. Alles wordt uit het verband gehaald. Video’s over politieoptreden worden zodanig geknipt en geplakt zodat het voor die partij voordelig is. Gelukkig zijn er veel mensen die het geheel wel overzien en niet in deze manipulatie trappen. En dan verwijten ze de tegenpartij manipulatie en propaganda……. tssss

 2. Beste Pieter jij bent nog niet wakker.Als je ziet waar hij zijn geld overal insteekt,De vaccins moeten 5tot 10jaar getest worden,hij wilt dat in 1 jaar doen of nog minder tijd,mondmaskers zijn er voor je bang te maken.Gates is bezig met kunstvlees te maken dan gaat er een licht bij mij branden ,daarom zijn er 3 slachthuizen gesloten in frankrijk,duitsland en nederland.Daarom gaat Gates zijn volgende campanie voeren tegen het klimaat,reden slachtvee bevuilt het klimaat is de reden.Daarom het kunst vlees.Bill Gates word rijker en rijker en wij armer en armer.Hij betaald het WHO deze organizatie is onbetrouwbaar.Gates zijn bedoeling is de wereldpopulatie reduceren door vaccinaties.Het probleem is dat wij teveel kosten en alles consumeren de rijken voelen zich door ons bedreigd zij weken aan een nieuwe wereldorde.https://www.tijd.be/ondernemen/voeding-drank/muyters-zet-tanden-in-kweekvlees/10041131.html, https://www.youtube.com/watch?v=tEryDd66vpI https://skeptics.stackexchange.com/questions/39282/is-this-forecast-predicting-massive-global-depopulation-until-2025-legit

 3. Toen ik in 1995 mijn eerste echte PC aanschafte met WINDOS 3.11 en DOS 6.2, na een reeks homecomputers sedert de jaren 80, kon men nog originele programmers-CD’s vinden. De commentaren op die CD’s over Bill Gates waren niet van de lucht en blijkbaar geen enkele sympathisant onder beroepsprogrammeurs, integendeel algemene afkeer.

  In Win95 bleek al een spionage-bestand aanwezig dat toen nog gemakkelijk te openen en te analyseren viel, in WIN98 was dat bestand al veel moeilijker te openen en nauwelijks nog leesbaar met gewone middelen. Waarom toch ??? vroeg men zich toen af !!!

  Enkele jaren geleden kocht ik een WIN10 computer en de afkeer voor dat ding werd zo erg dat ik besloot dat broeisel nooit meer te gebruiken en definitief over te stappen naar LINUX ondanks de relatieve extra probleempjes die men soms bij Linux kan verwachten.

  Vergeet niet dat er ooit een film werd gemaakt over de moord in opdracht van Bill Gates op een jonge programmeur die de intelligentie had om bepaalde geheimen van het communicatiesysteem van Microsoft te doorgronden. Die film levert uiteraard geen bewijzen. Dat Bill Gates een vijand is van het vrije leven en zich regelrecht opstelt tegenover God onze Schepper is overduidelijk.

  WINDOWS 10 is spionage van de ergste soort. Het is niet te ontkennen, volledig afgestemd op een slavenvolk dat zich overgeeft aan totale manipulatie per chip-inplant.
  Goddeloosheid troef !

  1. Wat een prachtige reactie… “Die film levert uiteraard geen bewijzen” Je verwacht het niet…
   Windows 10 is spionage van de ergste soort… Maar ja er zijn uiteraard geen bewijzen.. Oh ja. De aanwezigheid van ecrypted files is natuurlijk HET bewijs voor spionage…Trouwens voor alle zaken die je benoemd is er geen enkel bewijs. Oh en ik zeg echt niet dat Microsoft etc heilige bedrijven zijn… Gegevens worden inderdaad verzameld… Maar niet voor het vreselijke grotere doel wat je denkt te weten…. DENKT… U verwijt het ‘gewone’ volk slaafs te zijn. Maar die hebben nog wel enig relativeringsvermogen en intelligentie.

   1. In de middeleeuwen bouwden de bewoners van de lage landen dijken.
    Dat deden ze om het land te beschermen tegen overstromingen, en om nieuw land te verkrijgen door inpoldering.

    Het waren Benedictijner monniken (Ora et Labora) die de bevolking onderrichten in het ontwikkelen en verfijnen van deze techniek

    Dit werd echetr door de “preciezen” onder de Katholieken, gezien als zware zonde tegen God, omdat alleen God besliste over de wateren en de schepping van land.

    Er is dus niets nieuws onder de zon.

    1. Theo Janssen: “Dit werd echetr door de “preciezen” onder de Katholieken, gezien als zware zonde tegen God, omdat alleen God besliste over de wateren en de schepping van land.”

     Op welke bronnen uit de “middeleeuwen” meent u uw bewering te baseren? De Benedictijnermonniken stonden in groot aanzien in de Kerk ten tijde van de “middeleeuwen”.

     1. Dat de monniken bij het overgrote deel van de bevolking in hoog aanzien stonden hoeft niemand te betwijfelen.
      Maar tot op de dag van vandaag zijn er “preciezen” die een overstroming, zoals de watersnoodramp van 1953, als straf van God zien waartegen een gelovige mens zich niet mag verzetten.

      1. De Benedictijnermonniken hadden in de middeleeuwen de reputatie elitesoldaten van de katholieke orthodoxie te zijn.

       U beweerde hier dat de Benedictijnermonniken beschuldigd werden van zware zonde door personen die u “de preciezen” noemt omdat zij de bevolking onderrichtten in het bouwen van dijken.

       Ik herhaal mijn vraag aan u: “Op welke bronnen uit de “middeleeuwen” meent u uw bewering te baseren?”

 4. @ Juuls,
  @ Theo Janssen,
  Nooit eerder gehoord dat iemand zich zou verzetten tegen het werk van monniken die ontoegankelijk land ontginnen.
  Wie heeft zich daar ooit tegen gekeerd ?
  Iedereen had er voordeel bij . . . totdat het een doel werd voor de toenmalige uitbuiters (zoals Bill Gates vandaag) ten nadele van de gewone mensen voor wie het oorspronkelijk goed bedoeld was.

  Trouwens jullie draaien de rollen nog maar eens om :

  — Bill Gates behoort tot de elite die het volk uitbuit, terwijl de echte sociale idealist, Linus Torvalds wiens vader een rasechte sociale idealist was, het volkomen gratis Linux voor iedereen vrij beschikbaar stelt, waarbij men dan nog steeds zich moet afvragen hoe het mogelijk is dat de gemoderniseerde linksen zich toch nog steeds aan de elite onderwerpen ???
  Te lui voor het nog steeds betrouwbare Linux ? Het vraagt een beetje dagelijks onderhoud zoals een eigen moestuintje. Teveel moeite ?

  — Het is de film over Bill Gates die geen bewijzen levert voor de moord op een jonge programmeur die zich niet wilde in dienst stellen van Microsoft. Daar was geen band met Windows 10 dat toen nog lang niet bestond.

  — En dan hebben we nog niet besproken dat de groten onder de programmeurs een hekel vertonen tegen het afschuwelijke Object Oriented Programming (OOP) dat ten onrechte aan jongeren wordt opgedrongen in schoolverband.

  — Hitler was links socialistisch en wordt door de huidige linksen beschuldigd van rechts extremisme. Nog steeds lijkt het dat men het niet WIL begrijpen.

  1. Eric-b-l schreef: “Hitler was links socialistisch”

   Klopt. Hij was een antiklerikale, socialistische republikein; door en door links dus; een zoon van de Franse Revolutie.

   De katholieke aanhangers van sacrale monarchie waren het Oorspronkelijk Rechts; de theosofische (Thule-genootschap) republikein Hitler was daartegen.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht