Unplanned – het verhaal van een voormalige abortusdirectrice, nu in de bioscoop

Pro Vita heeft i.s.m. Nederlandse organisaties de Amerikaanse film ‘Unplanned’, die het levensverhaal vertelt van Abby Johnson, een voormalige directrice van een abortuskliniek, laten voorzien van Nederlandstalige ondertiteling én is tevens distributeur voor België. Hiermee is het Nederlandse taalgebied één van de eerste regio’s buiten Noord-Amerika waar deze film gedraaid wordt.

De Vlaamse première van ‘Unplanned’ zal op zondag 1 december 2019 om 19u. in Antwerpen plaatsvinden (https://www.unplanned.be/premiegravere.html). Daarna volgt een receptie. Kijk op www.unplanned.be voor meer informatie. Tickets voor de première kunnen gekocht worden via https://www.unplanned.be/premiegravere.html

​Daarna gaat Pro Vita de film op zoveel mogelijk locaties vertonen. Er zijn reeds diverse aanvragen binnengekomen om de film te komen vertonen in Nederlandstalig België. In de nabije toekomst zullen wij aankondigen waar en wanneer de film kan bekeken worden. Wie zelf locaties kan aanbieden, mag mailen naar in**@pr*****.be

Wij werden gevraagd reclame te maken, omdat de film uiteraard tegenwind krijgt. Zeker nu men in België de termijn voor abortus wil optrekken naar 18 weken!

Website voor Nederland: Unplanned.nl

Website voor België: Unplanned.be

identicon

Auteur:Jozef Ivo

Een katholiek die bezorgd is over wat er in de Kerk gebeurt.

2 commentaren op “Unplanned – het verhaal van een voormalige abortusdirectrice, nu in de bioscoop

 1. België en Nederland is een afspiegeling geworden van de concentratiekampen van de WO II. Vele van die kinderen waren blijkbaar zo gedramatiseerd dat ze de praktijken van Hitler, zoals aborteren en euthanaseren zijn gaan verkondigen en uiteindelijk ook extreem zijn gaan praktiseren! Ze hebben zelf in de opvoeding de dood gaan verkondigen, de rijkdom van het katholiek geloof hebben ze achter hun gegooid met vreselijke gevolgen voor de jongeren van Toen en Nu.

  Beseffen politiekers en de bevolking in onze landen nog steeds niet dat de oorlog en dood voorbij is?
  Het wordt hoge tijd dat mensen het LEVEN gaan praktiseren en verkondigen!
  Want, we drijven meer en meer af naar een andere oorlog die niet meer tot stilstand is te brengen.

  Er wordt nu al zonder toestemming in ziekenhuizen euthanasie gepleegd op zieke en zwakke mensen omdat het personeel vindt dat deze mensen geen leven meer hebben. Binnenkort hebben we niets meer te zeggen!! En dat is ook zo met abortus, zwakke en vele andere vrouwen krijgen geen hulp, maar worden met een glimlach en een schouderklopje naar een abortus (de dood) geleidt. Wie dood zaait, zal nog meer dood oogsten!!!!

  Hebben we daar politiekers voor nodig om wetten te stemmen die alleen maar met doden te maken heeft? Wanneer gaan de politiekers het eens hebben over wetten die leven geeft? Een wet waar hoop en liefde van afstraalt? Of zitten ze zo diep met zichzelf in de knoop dat ze niet meer weten wat Leven en Liefde is?

  Goed dat er een film is gekomen zoals Unplanned, en ik ga zeker eens kijken. Maar ik zou graag films zien verschijnen dat over het LEVEN gaat. Mensen moeten terug onderricht worden in de pedagogie van het LEVEN, nu krijgen we alleen maar de dood voorgeschoteld.

 2. euthanasie en dat steeds op jongere leeftijd, en abortus ook steeds vroeger zijn grote maatschappelijke vraagstukken dat eigenlijk komt van de oude Grieken en romeinen, die hadden daar ook geen problemen mee.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht