Ritueel voor transseksuelen bij geslachtsovergang

Kathedraal van Canterbury (Foto: Katholisches info)

Wat er gebeurt wanneer de ‘genderwaanzin’ het Christendom overvalt, is in de Anglicaanse kerk te zien. Het blijft niet beperkt tot het hijsen van homovlaggen tijdens Gay prides en het houden van godsdienst voor homoseksuelen. Er is een nieuw aanbod voor transseksuelen.

De algemene synode van de Anglicaanse Kerk van Engeland heeft in juli 2017 met grote meerderheid het besluit genomen om als “religieuze dienst” een ritueel voor geslachtsverandering aan te biden.

Als er vraag naar is, kunnen de pastors een godsdienst houden “voor het moment van de wissel van het biologisch geslacht naar het gewildegeslacht.” Op die manier is de Kerk van Engeland voor Katholieken een afschrikmiddel van waarheen de weg van de ideologische mode leidt.

De reden voor de ritus zou zijn dat transseksuelen de geldigheid van de Doop bestrijden, omdat deze aan hen onder een gedwongen “ander” geslacht toegediend zou zijn. En vermits de Doop niet herhaald kan worden, biedt de Kerk van Engeland een pseudosacrament aan dat lijkt op de Doop.

 

bron: Katholisches info

 

Auteur:Hiëronymus Saepinus

"Licet nos aut angelus de caelo evangelizet vobis praeterquam quod evangelizavimus vobis, anathema sit." (Gal. 1, 8) "Non enim est occultum quod non manifestetur nec absconditum quod non cognoscatur et in palam veniat." (Lc. 8, 17)

9 commentaren op “Ritueel voor transseksuelen bij geslachtsovergang

 1. Het zal zo moeten wezen, zo bereidt de “kerk” van Hendrik VIII zijn eigen ondergang.

 2. Die afschuwelijke maskerade van de Anglicaanse kerk, wijst erop dat er niks veranderd is sinds de dagen van de prelaat Fisher. De vrijmetselarij heeft zich kennelijk blijvend meester gemaakt van dit ketterse instituut, erfenis van de vreselijke koning Hendrik VIII, moordenaar van al zijn vrouwen, behalve de laatste.
  Deze keer met het genderisme, een reden te meer voor de oprechte Engelse en Schotse Christenen om de stap terug, naar de katholieke Kerk te zetten. Enkele jaren terug , met het toelaten van vrouwelijke priesters, gingen hele parochies om, en keerden terug in de schoot van de katholieke moederkerk van altijd, inclusief priesters en als ik me goed herinner een enkele bisschop.

  1. Beste Jules, Hendrik VIII heeft twee van zijn 6 vrouwen laten onthoofden. De eerste heeft hij verstoten, een is er gestorven, een is zelf naar Vlaanderen teruggekeerd en de laatste leefde nog toen hij stierf. De waarheid moet deze site sieren.

 3. Zover is het reeds gekomen godsdienst voor homoseksuelen . En het zijn weer de protestanten die er de voortrekker in zijn schandalig gewoon !

 4. Ach, de zoveelste duivelse verblinding!
  Arme zielen die niet bevrijd worden van deze satanische drang en het licht van God de H. Geest worden onthouden. Arme zielen, die nog dieper in de duisternis belanden. Arme zielen die door deze afgrond van duisternis uiteindelijk in de waanzin van de hopeloosheid belanden en uiteindelijk de genade van de redding niet meer zien zitten.
  Dit zijn zware zonden tegen de H. Geest, God de Heilige Geest die ijvert om ons door de genaden van de H. Katholieke Kerk, het eeuwige leven te doen verwerven.
  Laten wij deze arme zielen in ons dagelijks gebed en offers aan het Onbevlekt H. Hart van Maria aan Jezus aanbevelen, om hen uit deze duistere put te halen en hen te brengen naar het licht van het ware geloof en de liefde tot Maria en Jezus.
  Laus tibi Christi +
  Ave Maria +

 5. want de tijd is nabij. Wie onrecht doet, hij doe nog meer onrecht; wie vuil is, hij worde nog vuiler; wie rechtvaardig is, hij bewijze nog meer rechtvaardigheid; en wie heilig is, hij worde nog meer geheiligd”.

  In dit Schriftgedeelte wordt er gesproken over de kinderen van God en de kinderen van de boze. In de eindtijd zal het zichtbare verschil steeds groter worden.

 6. … Zielig om dit te lezen.

  … Het wordt hoog tijd dat de katholieke Kerk duidelijk en officieel afstand neemt van de genderwaanzin. Ook de Nederlandse kardinaal Eijk heeft er om gevraagd. Daarbij doelt hij op een gewenste encycliek van de paus. Kardinaal Eijk is goed geplaatst om daar over te spreken : hij is rechtgelovig én medisch geschoold.

  … Gisteravond wist de VTM in het nieuws te melden dat journalist Boudewijn van Spilbeeck “van geslacht gaat wijzigen” (een illusie). Hij wil als “Bo” door het leven beginnen te gaan. Vervolg op het scherm. We gaan een gang in de waanzin …

  1. Volgens de laatste cijfers worden op dit ogenblik 215 miljoen Christenen wereldwijd onderdrukt, vervolgd, gemarteld, vermoord… Geen woord, geen letter in onze mainstream media daarover. Maar een 58 jarige gehuwde vader die zich wil laten ‘ombouwen’ is plots wél groot nieuws. Zelfs de programmatie wordt diezelfde bewuste avond omgegooid voor duidingsprogramma’s over transgenders. En natuurlijk vind iedereen dit geweldig! Want we zijn toch allemaal zo ruimdenkend in medialand… Ondertussen wordt een hele generatie jongeren vergiftigd met dit gedachtengoed. In en intriest…

 7. – Akkoord met Bart (29 januari 2018 – 10:07) : Het zal zo moeten wezen, zo bereidt de “kerk” van Hendrik VIII zijn eigen ondergang.

  – Ooit dacht men dat de anglicanen wel terug zouden naderen tot de katholieke Kerk. Maar dat maken ze nu zelf onmogelijk, door al deze zielige fratsen. De wijding van vrouwen tot priester en bisschop bij de anglicanen maakt hen onmogelijk bij de katholieken. En dan zwijgen we nog over hun houding t.o.v. homoseksualiteit (praktijk inbegrepen) bij gewijde bedienaars.

  – Geen wonder dat veel oprecht gelovige anglicanen en priesters reeds hun toevlucht namen tot de katholieke Kerk.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht