Pro-life-onderzoeker moet voor de rechtbank verschijnen wegens onthulling van Planned Parenthood’s dode-baby-handel

Pro-life-held David Daleiden (Foto: LifeSiteNews.com)

De staat van California heeft de pro-life-onderzoekers David Daleiden en Sandra Merrit van het ‘Center for Medical Progress’ (CMP) dinsdag van 15 criminele feiten beschuldigd.

CMP’s undercover video’s tonen hoe de stafleden van Planned Parenthood aan het pingelen zijn over de prijzen van geaborteerde babylichaamsdelen. Dit spoorde een onderzoek aan van het Amerikaanse Congres in deze zaak, samen met de oproep om het abortusbedrijf droog te leggen van haar stroom federaal overheidsgeld. De pro-life-onderzoeker David Daleiden is niet ingeschuchterd door de beschuldigingen aan zijn adres:

“Die bogus beschuldigingen van Planned Parrenthood’s politieke maatjes zijn fake nieuws,” “Ze hebben geprobeerd dezelfde heimelijke verstandhouding te creëren met corrupte ambtenaren in Houston Texas. Zowel de beschuldigingen, als de officier van justitie (District Attorney) werden echter op straat gezet.”

“Het grote publiek weet dat de echte criminelen Planned Parenthood en hun handelspartners zijn zoals StemExpress en DV Biologics, die op dit moment worden vervolgd in Orange County, waar ze baby lichaamsdelen geoogst en verkocht hebben met winstbejag, dit in directe overtreding van de staatswet en federale wet. Ik zie ernaar uit om de hele wereld eens te laten zien wat er allemaal op de nog niet vrijgegeven video-tapes van Planned Parenthood’s criminele baby lichaamsdelen-imperium staat.”

In januari heeft een comité van het Amerikaanse Congres talrijke criminele feiten tegen Planned Parenthood opgesomd. Intussen is de officier van justitie (District Attorney) van Orange County bezig met het nemen van juridische stappen tegen twee bedrijven die nauw betrokken zijn met het verzamelen van foetale lichaamsdelen. Het comité stelde vast dat één van deze bedrijven, namelijk StemExpress, vorig jaar een strafbare weigering ten aanzien van het Congress (contempt of Congress) had gepleegd nadat het had geweigerd mee te werken aan haar onderzoek.

CMP’s onderzoek toonde beelden van Planned Parenthood’s werknemers die juist bezig waren met het zorgvuldig uitzoeken van lichaamsdelen van geaborteerde baby’s op een dienblad, en ondertussen mondeling toegaven dat ze de abortus procedures speciaal hadden veranderd om meer ‘intacte’ lichaamsdelen te kunnen verkrijgen. Verder zeiden ze ook dat de baby lichaamsdelen ‘slechts een orderregel in de boekhouding betekenden.’

Pro-abortus politici en de abortus lobby hebben geprobeerd de CMP journalisten het zwijgen op te leggen. Daleiden en Merritt werden beschuldigd van een misdrijf, omdat ze gebruik hadden gemaakt van valse identiteitsbewijzen om een Planned Parenthood-faciliteit in Texas binnen te gaan. In juli 2016 heeft men die beschuldigingen echter laten vallen.

De criminele feiten waarvan Daleiden en Merrit worden beschuldigd in California, werden als volgt verwoord. Het zou gaan over ‘het bewust en zonder toestemming van alle partijen’ opnemen van ‘vertrouwelijke’ berichtgeving.

De CMP onderzoekers ‘gebruikten een valse identiteit en een fictief bio-onderzoeksbedrijf om gezondheidzorgverleners te kunnen spreken en dan heimelijk de privégesprekken op te nemen die zij zelf waren begonnen,’ volgens een persbericht van de ‘California Attorney General’s office.’

‘Het recht op privacy is een hoeksteen van de grondwet van California, en een recht dat fundamenteel is voor een vrije democratische samenleving,’ aldus Xavier Becerra, procureur-generaal van Californië. ‘Wij gaan de criminele opnames van vertrouwelijke gesprekken niet tolereren.’

De voormalige procureur-generaal van California, de pro-abortus Kamala Harris, is nu senator geworden. Ze vaardigde het bevel uit een politieoverval op het huis van Daleiden te doen om undercover beeldmateriaal van Planned Parenthood in beslag te kunnen nemen.

Bron: LifeSiteNews.com Claire Chretien, BREAKING: Pro-life investigators charged with 15 felonies for exposing Planned Parenthood baby parts sales

Auteur:Albrecht Yorck

"Mit dem Geiste der Zeit befinde ich mich in vollsten Widerspruch, weil sie erfüllt ist von der Missachtung des Denkens." Albert Schweitzer "To sin by silence when they should protest, makes cowards of men." Abraham Lincoln "The modern world will not be punished. It is the punishment." Nicolás Gómez Dávila

2 commentaren op “Pro-life-onderzoeker moet voor de rechtbank verschijnen wegens onthulling van Planned Parenthood’s dode-baby-handel

  1. De mens zonder normen heeft geen respect voor een mensenleven of voor zij die nog niet geboren zijn .lichaamsdelen verkopen tegen een prijs is het laagste dat een mens zijn medemens kan aandoen !

  2. Het is mensonwaardig,maar helaas zien ze de ongeborenen niet als mens. Hoe diep kan je zinken. En dan ook nog geaborteerde kinderen gebruiken om vaccins op te ontwikkelen zoals het BMR vaccin. Kinderen de hiermee gevaccineerd worden krijgen daarmee het DNA van het geaborteerde kindje mee. Geen wonder dat autisme een gevolg hiervan steeds meer voor komt.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht