Eerste “transgender pop” zal deze zomer verschijnen

Foto: PR Newswire

[In Amerika zal er een pop ontworpen worden naar het beeld van Jazz Jennings, een bekende transgender, die zich ontzettend hard inzet voor de verspreiding van de genderideologie.

Volgens deze ideologie hebben de geslachten ‘man’ en ‘vrouw’ geen basis in de werkelijkheid, maar zijn ze slechts “sociale” constructen en staat het iemand dus vrij om zijn eigen “geslacht” te “kiezen”: man, vrouw, een absurde soort van combinatie of nog iets anders, wat dat dan ook moge zijn. De biologische realiteit is hieraan ondergeschikt en moet desnoods aangepast worden aan het “geslacht” dat de mens denkt dat hij heeft. Om het onderscheid te maken tussen het biologische “geslacht” en het geslacht dat iemand zogezegd werkelijk heeft, gebaseerd op zijn eigen “keuze”, gebruikt men voor het laatste het woord ‘gender’. Een uitgebreide beschrijving van deze ideologie vindt men in het boek ‘Kuby, G.,Die globale sexuelle Revolution‘.

Deze ideologie wordt opgedrongen aan onze jeugd via verscheidene initiatieven. Een nieuw initiatief is deze pop. Ze ziet eruit als een normale pop, maar zal dus worden gebruikt voor propaganda, namelijk om duidelijk te maken dat transgenders die van man zogezegd naar “vrouw” zijn veranderd gewoon ‘vrouwen’ zijn zoals alle vrouwen. Met dergelijke schijnbaar onschuldige zaken wordt een absurde ideologie, die de werkelijkheid probeert te negeren, overgebracht.

Het artikel bevat soms schokkende beschrijvingen, zeker vanaf het laatste deel. Ik raad dus gevoelige lezers aan niet verder te lezen.]

We wisten dat het zou komen. Nu is het er bijna. De eerste ‘transgender pop’ ter wereld zal te koop aangeboden worden vanaf deze zomer, gebaseerd op het leven van de 16-jarige man-naar-vrouw transgender, activist en TV-ster Jazz Jennings.

De pop wordt geproduceerd door de te New York gevestigde Tonner Doll Company, wiens oprichter en CEO Robert Tonner in een feestelijke persbericht heeft gezegd: “Jazz staat voor alles waarvoor ik vanuit een menselijk oogpunt respect heb— ze is ongelooflijk moedig, intelligent, warm en creatief.” Een prototype van de ‘transgender pop’ werd vorige week getoond op de Toy Fair .

Jennings, de door de media gevierde ster van de show van The Learning Channel (TLC) I Am Jazz  begon zijn “overgang” naar het leven als een “vrouw” toen hij vijf jaar was, met de enthousiaste (en verontrustende) steun van zijn familie. Hij neemt hormonentherapie om zijn puberteit en zijn natuurlijke ontwikkeling in een man te blokkeren.

In een Instagram post over de transgender pop vorige week, zei Jennings:

Dit is de eerste ‘transgender pop’ op de markt en raad eens?! Dit ben ik!!! 😱😍 @tonnerdoll heeft iets geweldigs gedaan door dit wondermooi artikel te maken! Ik zal beschikbaar zijn in juli en ik hoop dat het transgenders in een positief daglicht zal kunnen plaatsen door te tonen dat wij net zoals andere mensen zijn 💗 Voor wie ernaar vraagt: de pop wordt beschouwd als de eerste ‘transgender pop’ omdat het gebaseerd is op iemand die trans is. Natuurlijk is dit nog altijd gewoon een normale meisjespop omdat dat exact hetgene is dat ik ben: een normaal meisje! 💖

“I.ee.O” heeft gereageerd op instagram: “sinds wanneer is het negeren van genetica en fundamentele biologie iets dat wij moeten dwingen op jonge kinderen?”

Normaal meisje?

Eerst en vooral, als Jazz (geboren als Jared) Jennings een “normaal meisje” is, dan ben ik een basketbalspeler van 2 meter. Denken en beweren dat je iets bent maakt niet dat je werkelijk zo bent, zoals deze Pro-familie video uit 2016 van gehersenspoeld studenten goed illustreert.

Maar hier is het eignaardige aan de pop van Jazz Jennings: als een biologische man en “DNA Denier” die een meisje wil zijn, “bewerken” Jennings en zijn ouders die dit roekeloos toestaan nog steeds zijn lichaam om het aan te passen aan hun collectieve, politiek correcte fantasie van zijn “genderidentiteit”.

Er is iets nog voorbij surrealistisch aan mensen die het lichaam van een pop maken voor een jongen-naar-“meisje” pop gebaseerd op het leven van een gender-verward jongen die nog steeds zijn eigen lichaam aan het reconstrueren is om overeen te komen met de fictieve vrouw die hij wil worden.

Zoals ik het begrijp, overweegt Jennings het krijgen van borstimplantaten om hem “gelukkiger” en “veiliger” te maken in zijn nep-vrouwelijk lichaam. Hij heeft een natuurlijke penis, maar zou een “man-naar-vrouw”-chirurgie  kunnen krijgen wanneer hij 18 wordt. (Hopelijk zal hij hier nooit mee doorgaan: veel M-naar-F transseksuelen vertragen of ondergaan de gruwelijke operatie nooit, zelfs als ze willen blijven leven als “vrouwen”; Zie http://www.sexchangeregret.com/)

“Meisjeserecties”?

In een bizarre aflevering van “I Am Jazz” vorig jaar, kreeg Jennings een erectie tijdens een operatie om zijn ‘testosteronblokker’ uitgeschakeld te krijgen. Ik veronderstel dat in “Trans-speak”, een “meisje” met een erectie van dezelfde aard is als het met veel tamtam verkondigde (nep)nieuws van de “zwangere man.” Natuurlijk vertellen de LGBTQ-toejuichende media altijd zo serieus over elke transseksuele ontwikkeling.

Ik heb alleen maar naar een deel van een aflevering van I Am Jazz gekeken, maar ik herinner me dat Jennings onduidelijk was over het ondergaan van een operatie. Wie kan de jongen kwalijk nemen omdat hij zichzelf niet wil castreren? In de volledige beschrijving van MTF (man naar vrouw) ‘geslachtsaanpassende chirurgie’, die te gortig is om volledig te omschrijven, wordt het mannelijke geslachtsorgaan verwoest en de huid binnenstebuiten gedraaid om een geïmproviseerde “vagina” te maken.

Maar hoe zit het met de arme kinderen die deze ‘gender poppen’ zullen krijgen? Ze zijn net als de peuters aan wie twee decennia geleden het verhaal “Heather heeft twee moeders” voorgelezen werd door liberale ouders en leraren twee decennia geleden toen “homo” een nieuw, groot liberaal ding was.

Hedendaagse jongeren — zoals Jazz Jennings zelf — zijn niets meer dan de laatste proefkonijnen voor liberale ideologen die de afwijzing van Gods prachtige ontwerp voor man en vrouw tot een “burgerrecht” bombarderen.

En wij zijn natuurlijk, als verdedigers van de natuur en de God van de natuur, de “transfoben”.

Artikel van Peter Labarbera voor LifeSiteNews: World’s first ‘transgender’ doll coming to America this summer
Vertaling door Hiëronymus Saepinus voor het Katholiek Forum

Auteur:Hiëronymus Saepinus

"Licet nos aut angelus de caelo evangelizet vobis praeterquam quod evangelizavimus vobis, anathema sit." (Gal. 1, 8) "Non enim est occultum quod non manifestetur nec absconditum quod non cognoscatur et in palam veniat." (Lc. 8, 17)