Undercover video stelt prenatale zorg van Planned Parenthood aan de kaak

Een nieuw onderzoek van Live Action weerlegt een oude mythe van Planned Parenthood. De mythe van de prenatale zorg. Undercover video’s en telefoongesprekken tonen aan dat vrouwen in nood, die geen abortus willen, afgewezen worden door de gigant, wiens broodwinst en specialiteit abortus is.

De Pro-Life groep ‘Live Action’ bezocht en telefoneerde naar 97 Planned Parenthood centra. 92 van de 97 centra wezen vrouwen af die op zoek waren naar prenatale zorg. Planned Parenthood medewerkers gaven zelf toe dat hun vlag de lading niet dekt. Zij ervaren de naam Planned Parenthood, waaronder ze werken als misleidend’ en ‘bedrieglijk.’

Het onderzoek met de naam ‘De Prenatale Zorg Misleiding’ maakt deel uit van een serie van undercovervideo’s genaamd: ‘Abortion Corporation’. Ze tonen aan dat de core business van Planned Parenthood geen prenatale zorg voor vrouwen is, maar abortus.

“Planned Parenthood beweert een kampioen te zijn op het gebied van vrouwenzorg, nochtans is haar aanbod van prenatale zorg, een hoogst noodzakelijke dienst voor zwangere vrouwen, bijna volledig afwezig,” aldus Lila Rose, oprichter en voorzitter van Live Action.

Het Amerikaanse Congres staat op het punt om de geldkraan dicht te draaien voor Planned Parenthood. Ze verkiest het federale overheidsgeld te laten stromen naar de zogenaamde ‘community healthcare centers’ die geen abortussen aanbieden.

Planned Parenthood ontvangt meer dan een half miljard dollar van de Amerikaanse belastingbetaler door hulpverleningsprogramma’s als ‘Title X’ en ‘Medicaid’. President Trump heeft beloofd om  Planned Parenthood droog te leggen, zolang zij verder abortussen blijven uitvoeren.

Planned Parenthood is niet aan haar proefstuk toe. Live Action openbaarde publieke gegevens die aantonen dat Planned Parenthood er niet in slaagt om kinderhandelaars aan te geven aan de autoriteiten. Andere onderzoeken tonen aan hoe Planned Parenthood kinderhandelaars zelfs een handje durft te helpen, zonder verpinken ‘sex-selective abortions’ uitvoert, seksueel misbruik van minderjarigen toedekt, raciaal gemotiveerde donaties aanvaardt en medische desinformatie verspreidt om vrouwen tot een abortus te overhalen.

Bron: Claire Chretien, Undercover video shows Planned Parenthoods nationwide deny women prenatal care, www.lifesitenews.com

Auteur:Albrecht Yorck

"Mit dem Geiste der Zeit befinde ich mich in vollsten Widerspruch, weil sie erfüllt ist von der Missachtung des Denkens." Albert Schweitzer "To sin by silence when they should protest, makes cowards of men." Abraham Lincoln "The modern world will not be punished. It is the punishment." Nicolás Gómez Dávila