Heftige Uitbreek van Razende Abortionisten

Radicale abortusactivist Nancy Pelosi ontmoet paus Franciscus, ontvangt communie — Biden onthult website die tienermeisjes vertelt hoe ze geheime abortussen kunnen krijgen zonder dat hun ouders het weten — Abortusactivist gearresteerd voor aanvallen van kerk, stafmedewerker in gezicht spuiten, sloeg op politieauto met spraybussen — Abortionisten Breken Nek van Levend Geboren Baby — Nieuwe boycotlijst toont 56 bedrijven die betalen voor het doden van baby’s bij abortus


Radicale abortusactivist Nancy Pelosi ontmoet paus Franciscus, ontvangt communie

lifenews.com nationaal
|
Steven Ertelt
| 29 juni 2022 | 09:02 |
Washington, DC

Nancy Pelosi is een van de meest radicale abortusactivisten in Amerika. Ondanks het promoten van het doden van ongeboren baby’s bij abortussen, had Pelosi vanmorgen een ontmoeting met paus Franciscus en ontving hij de communie tijdens een pauselijke mis in de Sint-Pietersbasiliek.

Hoewel paus Franciscus de mis voorzat, deelde hij de communie-elementen niet zelf uit en ontving Pelosi de communie van een van de priesters.

Volgens een AP -rapport woonde Pelosi de ochtendmis bij ter gelegenheid van de feesten van St. Peter en St. Paul, tijdens welke Franciscus de wollen palliumstola schonk aan nieuw ingewijde aartsbisschoppen. Ze zat in een diplomatiek VIP-gedeelte van de basiliek en ontving de communie samen met de rest van de gemeenteleden, volgens twee mensen die getuige waren van het moment.

Onlangs zei San Francisco-aartsbisschop Salvatore Cordileone, de huisbisschop van Pelosi, dat hij haar communie zou weigeren omdat ze geen berouw had over haar abortuspromotie of zelfs niet met hem had gesproken over hoe abortus de bijbelse leerstellingen en die van de katholieke kerk schendt. Hij vroeg haar haar steun voor abortus af te wijzen of niet meer in het openbaar over haar katholieke geloof te spreken en ze heeft geen van beide gedaan.

In plaats daarvan, zoals AP meldt, blijft ze in het openbaar spreken alsof ze een expert is op het gebied van het katholieke geloof.
Biden onthult website die tienermeisjes vertelt hoe ze geheime abortussen kunnen krijgen zonder dat hun ouders het weten
lifenews.com nationaal
|
Micha Bilger
| 29 juni 2022 | 10:18 |
Washington, DC

De regering van Biden heeft deze week een nieuwe website onthuld die jonge meisjes doorverwijst naar informatie over hoe ze een geheime abortus kunnen krijgen zonder medeweten van hun ouders.

Townhall meldt dat de website van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, ReproductiveRights .gov, informatie geeft over hoe je een abortus kunt krijgen en hoe anderen ervoor kunnen betalen nu staten ongeboren baby’s kunnen beschermen door abortus opnieuw te verbieden.

De website beschrijft het doden van ongeboren baby’s bij abortussen als een ‘recht’, hoewel het Amerikaanse Hooggerechtshof vorige week zei dat er geen grondwettelijk recht op abortus is in zijn historische uitspraak Dobbs v. Jackson Women’s Health .

“Uw recht op toegang tot abortusdiensten: na het besluit van het Hooggerechtshof om Roe v. Wade teniet te doen, zal de toegang tot abortus nog meer dan voorheen afhangen van de staat waarin u woont”, aldus de website van de HHS.

Hoewel de HHS-website heel kort melding maakt van steun aan zwangere en opvoedende moeders, zoals prenatale zorg en borstvoedingsdiensten, lijkt het bevorderen van abortus en anticonceptie het belangrijkste doel te zijn.
Abortusactivist gearresteerd voor aanvallen van kerk, stafmedewerker in gezicht spuiten, sloeg op politieauto met spraybussen
lifenews.com 
Micha Bilger
| 29 juni 2022 | 16:27 |
Bellevue, Washington

Een man werd dinsdag gearresteerd nadat hij naar verluidt een medewerker van een katholieke kerk in het gezicht had gespoten, een steen naar hem had gegooid en de St. Louise Catholic Church in Bellevue, Washington, had vernield.

Het incident is het laatste in een lange lijst van aanvallen op kerken en pro-life organisaties sinds het nieuws in mei bekend werd over de vernietiging van Roe v. Wade door het Amerikaanse Hooggerechtshof .

FOX 13 meldt dat de politie zei dat de 31-jarige man te maken krijgt met haatmisdrijven, mishandeling en andere aanklachten wegens vermeende vernieling van de Bellevue-kerk en aanranding van een van haar medewerkers.

Volgens de politie van Bellevue werden twee glazen deuren ingeslagen en werden meer dan een dozijn plekken bespoten met woorden als ‘religie van haat’, ‘leugenaar’ en ‘vrouwenhaters’.

Volgens het rapport vond het vandalisme dinsdag overdag plaats toen een vrouw in de kerk aan het bidden was. De vrouw zei dat ze zichzelf binnen opsloot terwijl het vandalisme voortduurde. Op een beveiligingsvideo is te zien hoe de verdachte stenen naar de kerkdeur gooit en een muur spuit.

Later, toen een kerkmedewerker de man confronteerde, zei de politie dat hij een steen naar de medewerker had gegooid en hem in het gezicht had gespoten, meldt KIRO News 7 .

“Hij nam een ​​van de blikken spuitverf en spoot de persoon in het gezicht en in het shirt en de zijkant van het hoofd”, vertelde politiekapitein Darryl McKinney van Bellevue aan de nieuwszender.

Toen de politie de verdachte op de weg aantrof, zeiden ze dat hij een van hun voertuigen had geraakt met een zak verfblikken voordat hij werd gearresteerd. De verdachte leek dronken te zijn en de politie zei dat hij zichzelf verwondde tijdens het incident. De politie laat weten dat ze de man voor behandeling naar het ziekenhuis hebben gebracht.

Zie lange lijst van recente abortus-gerealateerde misdaden.Abortionisten Breken Nek van Levend Geboren Baby
nl.news gloria.tv
104
29 jun. 2017

Abortionisten breken de nek van een baby als hij levend wordt geboren
Debra Braun van Pro-Life Action Ministries vertelt in een artikel op pewsitter.com over een vrouw die eerder dit jaar naar Planned Parenthood ging voor een abortus op late termijn (22 weken). Ze vroeg de twee abortionisten: ‘Als jullie hem er nu uit moeten halen terwijl zijn hart nog altijd klopt, wat ga je dan doen?’

Volgens de vrouw keek een van de abortionisten naar de andere en keek dan naar de cliënt en vertelde haar: “Wij zeggen dit niet aan vrouwen, en veel vrouwen stellen deze vraag niet eens, maar als we zouden doorgaan met de abortus en de baby er nog levend en actief zou uitkomen, dan zouden we waarschijnlijk de nek van de baby breken.’
Nieuwe boycotlijst toont 56 bedrijven die betalen voor het doden van baby’s bij abortus
lifenews.com National
|
Suzanne Bowdey
| Jun 29, 2022 | 11:23AM |
Washington, DC


In de 72 uur sinds de uitspraak van het Hooggerechtshof heeft de hysterie van de Democraten de meeste zuurstof in de kamer opgezogen – en dat is prima voor het Amerikaanse bedrijfsleven. Terwijl sommige CEO’s hun gevechtsstations op het zinkende schip van Roe v. Wade hebben ingenomen, is het grotere verhaal misschien hoeveel niet. Het is een ongewoon rustig weekend geweest voor verschillende grote merken van het land, die bijna twee volle maanden de tijd hebben gehad om hun reactie te overwegen. Zijn het koude voeten van Disney’s waarschuwende verhaal – of zou abortus de nieuwe neutrale grond kunnen zijn?

The New York Times was slechts een van de kranten die zich de kop krabde over de ” gedempte reactie ” van Big Business op Dobbs. “Bedrijven zijn mondiger dan ooit over sociale kwesties”, benadrukten verslaggevers Emma Goldberg en Lora Kelley. Maar “niet over abortus.” Voor de Times waren de afgemeten reacties zelfs nog meer merkbaar in juni, wanneer de trotsvloed zo corporatief alles verteert. “De meeste [merken] zwegen”, merkte het duo op, “inclusief enkele bedrijven die bekend staan ​​om hun uitlatingen over sociale kwesties zoals Black Lives Matter en LGBTQ-rechten. Sommige van de bedrijven die hun Instagram-pagina’s in 2020 zwart maakten of regenboogvlaggen op hun websites hadden voor Pride Month, aarzelden tot nu toe om commentaar te geven op abortus.

“Directieleden zijn hier wat huiverig voor”, gaf Dave Fleet, een PR-expert bij Edelman, toe. “Ze maken zich zorgen over de terugslag omdat ze weten dat er geen manier is om iedereen tevreden te stellen.” In de meeste bestuurskamers is er een oprechte angst om het volgende Republikeinse doelwit te worden – een feit dat duidelijk was in de gelederen van de “geen opmerkingen” van dit weekend. Merken als Coca-Cola en Delta, die de Amerikanen woedend maakten door zich vorig jaar in het debat over de hervorming van de verkiezingen in Georgië te mengen, zwegen opvallend stil over Roe.

Maar er zijn genoeg bedrijven die het niet erg vinden om de hete kachel van de cultuuroorlogen aan te raken, terwijl 56 CEO’s zich haastten om bijgewerkte “gezondheidszorg” -beleid aan te kondigen dat duizenden dollars aan abortusvergoedingen en reisvergoedingen omvat: Zie hier de lijst. 
George Washington University weigert linkse eis om Clarence Thomas te ontslaan na het omverwerpen van Roe
lifenews.com National
|
Steven Ertelt
| Jun 29, 2022 | 12:52PM |
Washington, DC

George Washington University heeft de eisen van links afgewezen om rechter Clarence Thomas te ontslaan als adjunct-professor, of om zijn al lang bestaande seminar over constitutioneel recht te annuleren na de beslissing van het Hooggerechtshof om Roe v. Wade teniet te doen . Rechter Thomas stemde met de meerderheid om staten toe te staan ​​baby’s te beschermen tegen abortus.

GWU-studenten begonnen een petitie om hem te laten verwijderen na de beslissing van vorige week, maar de universiteit bracht dinsdag een verklaring uit waarin ze zich tegen dat initiatief verzet.

“Omdat we standvastig de krachtige uitwisseling van ideeën en overleg steunen, en omdat debat een essentieel onderdeel is van de academische en educatieve missie van onze universiteit om toekomstige leiders op te leiden die bereid zijn om de meest urgente problemen van de wereld aan te pakken, zal de universiteit ook geen ontslag nemen van Justice Thomas’ werk noch zijn klas annuleren in reactie op zijn juridische meningen”, luidt de verklaring.

“Debat is een essentieel onderdeel van de academische en educatieve missie van onze universiteit”, voegde GWU eraan toe.

 

Auteur:Hypoliet

1 commentaar op “Heftige Uitbreek van Razende Abortionisten

  1. Hoe maak je het Christendom goed stuk? Door het te brutaliseren en te schofferen op een manier die zó gemeen en schofterig laag is, en dat allemaal gesteund door de ‘baas’, dat zelfs bisschoppen in hun hemd of met een verbaasde mond vol tanden staan. Je gaat gewoon kindermoord goedkeuren en het laten inspuiten van gif bij argeloze gelovigen promoten, vrolijk meewerken aan een zich fascistisch ontwikkelende wereld, die wel zó verpest wordt dat terugkeer naar fatsoenlijk normaal onmogelijk gemaakt wordt. Een smerige tactiek, maar het werkt wel. Maar het is een vreselijke monsterachtige tactiek. En hij komt van . . . Let altijd op de namen. Is het niet, heren?

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht