Radicale feministen vallen Kathedraal in Argentinië aan

Foto: Lifesitenews

In de nacht van zaterdag op zondag [van vorige week] heeft een menigte van duizenden feministen de Kathedraal van de Noord-Argentijnse stad Resistencia aangevallen. Ze probeerden het gebouw in brand te steken, het te bedekken met verf en gekleurde tampons en het te bekogelen met stenen. Dit blijkt uit videodocumentatie en rapporten in de lokale media.

De vrouwen, die door de Argentijnse pers “ultra-feministen” en “femi-nazi’s” werden genoemd, hebben de deur van de Kathedraal in brand gestoken met een stapel brandend afval en hebben een standbeeld van de Heilige Maagd Maria voor het gebouw beschadigd. Velen ervan droegen maskers in de stijl van “Antifa” en waren topless, met slogans op hun lichaam geschreven.

De vrouwen hebben ook andere gebouwen en monumenten in de stad aangevallen, waaronder scholen, bedrijven en een standbeeld van een lokale historisch figuur. Ze hebben graffiti achtergelaten met slogans als “Dood je vader, je vriendje en je broer,” “Verbrand de Paus,” “Misbruikende priesters,” “Aborteer mannen,” “Dood aan mannen” en “Dood je verkrachter.”

Twee mannen die op een vredevolle manier probeerden zich te plaatsen tussen de vrouwen en de Kathedraal werden aangevallen door een bende gemaskerde vrouwen die hen beschilderden en voorwerpen naar hen wierpen totdat ze zich terugtrokken.
De gebeurtenissen passen in een reeks aanvallen op Katholieke Kathedralen die een jaarlijks ritueel van haat geworden zijn van Argentijnse feministen, van wie velen het Katholieke Geloof verachten en abortus, homoseksualiteit, prostitutie en andere gedragingen die door het Christendom worden afgewezen, omhelzen.

https://youtu.be/n5TnFWA-TGk

Zoals in de voorbije jaren gebeurden de aanvallen tijdens een nationale bijeenkomst van feministen in de stad, de 32e jaarlijkse National Women’s Encounter, die naar schatting werd bijgewoond door 60.000 vrouwen. Ze marcheerden door de straten waarbij ze feministische slogans scandeerden en tekens droegen om de gebeurtenis te herdenken.

Hoewel de route zo was opgesteld dat de Kathedraal vermeden zou worden om een aanval op het gebouw te voorkomen, is een groep van ongeveer 5000 demonstranten afgeweken van de route om het gebouw aan te vallen.

De politie had metalen barrières rond de kerk geplaatst om aanvallen te voorkomen, maar dit had weinig nut. De feministen gooiden voorwerpen over de barrières en ontsierden de barrières zelf door gekleurde tampons in het roosterwerk te stoppen. Net als bij talrijke eerdere aanvallen op Katholieke Kathedralen in Argentinië, stond de politie erbij en liet de schade plaatsvinden, waarin zij verklaarde dat ze “incidenten wilden vermijden”.

Boze plaatselijke bewoners organiseren tegenprotest

In antwoord daarop kwam er een boze groep vrouwen en mannen uit lokale wijken bijeen om tegen de feministen in de buurt van de kathedraal te protesteren, waarbij ze zongen: “¡Qué te vayas!” En “¡Fuera!” (“Ga hier weg!”).

De mensen van de stad “willen geen geweld”, vertelde een vrouwelijke tegenprotestant aan een lokale verslaggever. “We willen niet dat ze doorgaan met het vernietigen van het beetje dat we hebben. Het is zo’n arme stad, en ze zijn gekomen om alles wat we hebben te vernietigen.”

“Ik, als vrouw, wil niet onder deze meisjes geteld worden, als ze zo genoemd kunnen worden”, vervolgde de tegenprotestant. “Een vrouw draagt een jurk en heeft de geur van parfum, niet de geur van alcohol en drugs zoals zij, en zij zijn daarbij moordenaars, ze verlangen het leven niet.”

De gebeurtenissen volgen op een aanval op de Kathedraal van Buenos Aires in maart door gemaskerde, topless vrouwen die met de politie botsten en geprobeerd hebben om hindernissen voor het gebouw neer te zetten. De vrouwen namen deel aan de viering van de ‘Internationale Vrouwendag’.

Artikel van Matthew Cullinan Hoffman voor Lifesitenews: “‘Burn the pope’: Pro-abortion feminists try to set fire to Cathedral in Argentina”
Vertaling door Hiëronymus Saepinus voor het Katholiek Forum.

 

Auteur:Hiëronymus Saepinus

"Licet nos aut angelus de caelo evangelizet vobis praeterquam quod evangelizavimus vobis, anathema sit." (Gal. 1, 8) "Non enim est occultum quod non manifestetur nec absconditum quod non cognoscatur et in palam veniat." (Lc. 8, 17)

7 commentaren op “Radicale feministen vallen Kathedraal in Argentinië aan

 1. Wel ja, weer de zoveelste manifestatie van haat en vervolging, van Satan en zijn volgelingen, tegen Gods Heilige Kerk.
  Weerloze mensen slaan, die God beminnen is één en al haat. Arme zielen die niet weten wat ze doen.
  Satan heeft vele volgelingen, binnen en buiten de Kerk.
  Kijk ook weer de beschadigingen uit haat, die deze mensen toebrachten aan het beeld van Onze Lieve Moeder Gods.
  Wie Haar niet bemind, bemind Jezus ook niet en eveneens de Almachtige Vader, en zal geen deel hebben aan de eeuwige heerlijkheid.
  Bergoglio, maakt deel uit van deze club, daar hij een beeld van Luther vereerd in her Vaticaan i de plaats van het beeld van de Onbevlekte Maagd Maria, de Moeder van de Heiland te vereren.
  De strijd gaat verder.
  Het kleine restje, de hiel van de Vrouw (H. Maagd Maria) zal de hoogmoedige kop van de draak verpletteren.
  Laus tibi Christi +
  Ave Maria +

 2. waar komt die haat tegen het christendom toch vandaan? Ze hadden dus ook een moskee kunnen aanvallen,maar misschien hadden het ze dan niet meer kunnen verder vertellen ? We weten wie er achter zit het rijk van het kwade!!!

 3. Waarom geen enkel woord over waar het feminisme vandaan komt?

  – Betty Friedman
  – Emily Davison
  – Bela Kun (= Cohen)
  – Lucy Stone
  – Rosa Luxemburg

  Deze vrouwen stonden aan de wieg van het 20e eeuwse feminisme in het Westen. Allemaal met een evidente link naar die concurrerende religie. En nee, ik heb het niet over de islam.

  Waarom om de hete brij heen draaien en angst hebben om gewoon de waarheid te zeggen?

 4. ☩JMJ☩

  Dat men niet denke dat dit soort van demonische uitspattingen spontaan gebeuren. Zij worden georchestreerd door machtige, duistere krachten in de maatschappij. Zowel “Links”, met antifa en femen als haar stoottroepen, als “Rechts”, tezamen met het “Alt-Right” fenomeen, staan ten dienste van die schaduwheerschappij. Elke democratie staat onder het bestuur van een cryptocratie. De volksmassa laat zich immers altijd leiden omdat de menselijke natuur hiërarchisch gericht geschapen is, en in dit geval zijn de machtigen die gehoorzaamd worden uitermate boosaardig en verborgen achter façade-regeringen.

  De anarchistische uitspattingen die meer en meer gezien worden maken dus deel uit van een berekend plan, en het is de vraag welke rol de oligarchen in de nabije toekomst aan de “Uiterst-Rechtse” partijen willen geven, die mogelijk klaargestoomd worden om de Europese regeringen in handen te nemen. Kijk bijvoorbeeld naar hoe Donald Trump reeds decennia geconditioneerd werd om ooit President van de Verenigde Staten van Amerika te worden. Wilbur Ross, één van de hoofdknechten van de Rothschilds in Amerika, heeft er destijds voor gezorgd dat Trump zijn casino’s kon behouden toen hij op het punt stond van financieel ten onder te gaan, en sindsdien is Trump ‘gekocht’ geweest door de Rothschilds, die hem en de Amerikaanse bevolking mentaal gekneed hebben voor een Trump Presidentschap. Een voorbeeld van dat conditioneren is een aflevering van de tekenfilm, “The Simpsons”, van in het jaar 2000, waarin Trump reeds verscheen als President. Het Presidentschap van Trump werd dus lang op voorhand bepaald, hetgeen Lynn Forester Rothschild er geenszins van weerhouden heeft om publiekelijk de Clinton campagne te steunen, een vinger van de “Linkse” arm van de Rothschilds in Amerika. En dat, beste mensen, is de farce die “democratische verkiezingen” genoemd worden. Als President heeft Trump Wilbur Ross aangesteld als Secretary of Commerce.

  Wat zijn de Rothschilds, de satanische hogepriesters van het volk van Juda, dus van plan? Eerst nog meer mahometaanse (jihadistische terreuraanslagen) en anarchistische (antifa, femen) chaos fomenteren om daarna de regeringen in de handpalm van “Rechts” te plaatsen? En indien dat het geval is; wat zijn zij dan op korte termijn van plan met die “Rechtse” regeringen? Een nieuwe volslagen Wereldoorlog in gang zetten om voor de zoveelste keer achteraf op de oorlogspuinen een nieuwe fase van de Revolutie te introduceren? Helaas, misschien zal het opnieuw door bloedvergieten zijn dat de Kerk uitgezuiverd zal worden.

  In Oostenrijk is ondertussen Sebastian Kurz triomferend, die verpersoonlijkt wat tegenwoordig “philosemitisch Rechts” genoemd wordt (het woord “philosemitisme” wordt gebruikt als eufemisme voor slavernij aan de Joodse oppermacht, zoals het woord “antisemitisme” onterecht gebruikt wordt om alle tegenstand en kritiek jegens de Joodse agenda af te straffen). Verwacht wordt dat hij een regering zal vormen met het “Uiterst-Rechtse” FPÖ, die eveneens onder het vaandel van “filosemitisch Rechts” staat. Prelude voor hetgeen de Joden voor geheel Europa gepland hebben? Filip Dewinter, Geert Wilders, Marine Le Pen; zij staan allemaal ten dienste van Juda, en zijn openlijk zionistisch. Marine Le Pen is ’toevallig’ de concubijn van een zionist, Louis Aliot, die Algerijns-Joods bloed heeft. Was David Rothschild niet de hoofdzakelijke beweger achter de opmars van het “Nouvelle Droite”?

  1. Inderdaad, beste Benjamin.
   Deze manier van handelen om de wereld volledig in hun hand te brengen, kan eveneens op dezelfde wijze achterhaald worden bij de twee eerste wereldconflicten en de voorbereidende periodes hierop.
   Steeds twee kampen creëren die door hun hand zijn opgericht, om deze naderhand tegen elkaar op te zetten. Het principe van “twee honden vechten voor een been, en de derde gaat ermee heen.”
   Dan staat alles in as met de grootste ellende vandien.
   Het volgende voorbeeld kunnen we misschien aanhalen om hun altijd terug komende manier van werken aan te halen.
   – Een boosdoener wil het huis van zijn buren in brand steken, die hij beiden haat, maar wil doorgaan voor de redder, teneinde de buren naar zijn hand te zetten en dan uit “dankbaarheid” alles te bekomen van zijn buren.
   Hij steekt ’s nachts het huis ongezien in brand. Daarna gaat hij de hoek om trekt zijn brandweerplunje aan en wacht in zijn brandweerwagen tot de buren om hulp roepen. Dan komt hij in allerijl aangereden en blust het huis en “redt ” hij de ganse kroost.
   Ik heb dat van begin af opgemerkt en breng na de brand de buren op de hoogte van de waarheid.
   Wie van beiden zullen de buren geloven? Juist, de brandweerman en de buren zullen automatisch achter mij aan zitten omdat ik zo’n goede “redder” beticht van kwaad.
   De brandstichter hoeft niets meer te doen als te wachten tot de buren hem als een “held” zullen huldigen.
   Voilà, le tour est joué!

  2. Juist gesteld, beste Benjamin, maar je laat de joodse oorsprong van het subversieve feminisme buiten schot. De beruchte “femen” bijvoorbeeld, worden betaald door de joodse revolutionair Soros, die nu 18 miljard klaar heeft liggen om het westen te destabiliseren. In Rusland zitten enkele “femen” in de gevangenis en de clubs van Soros aldaar zijn het land uitgejaagd. In het genoemde rijtje van feministen van “@Jan” ontbreken de beruchtsten van allemaal, de jodinnen Annie Besant (1847-1933) en Helena Blavatski (1831-1891). Annie Besant was tevens vrijmetselaar graad 33, uitzonderlijk voor een vrouw. Vanuit het theosofisme, een mengeling van tibetanisme, boudhisme en christendom, verklaarden zij “de oorlog aan Rome” en wilden “het Christendom van de aarde wegjagen en God uit de hemel verdrijven”. Het feminisme richt zich op het anker van de natuurlijke orde in de Christelijke beschaving, het gezin en de familie. Maar waarom komen de bekende voortreksters uit joodse hoek ? In de joodse talmud wereld heeft de vader van het gezin recht op alle vrouwelijke leden, dochters tot de leeftijd van 9 jr. De echtgenote moet zelfs de maîtresses van de man tolereren, tot onder het eigen dak. Uit de opgedane trauma’s komt de hysterie die vele jodinnen in talmud kringen, gevangen houdt. Je ziet de sporen ook terug bij bekeerlingen. De haat tegen de vader figuur tot die in de hemel, de ontsporingen van het genderisme, de cultuur marxistische drive om huwelijk, gezin en familie uit te roeien, zijn o.a. hierop terug te voeren. We praten over één van de vele aspecten van de “Synagoge van satan” (Ap.2:9,3:9), die het Christendom vervolgt, de Kerk van altijd wil vernietigen, en Christenvervolgingen pleegt, zoals in de Sovjet Unie onder het joodse communisme.

 5. Hier staan goedwillende moslims zelf ook niet achter. Zij haten het kwade ook en willen door aanslagen het kwaad uitroeien. Alleen dat moorden zelf ook kwaad is staat de ISIS vooralsnog niet bij stil.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht