×
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorstelling boek ‘Hoe een Paus gelijk kreeg. Nieuwe perspectieven na een halve eeuw contraceptie.’

17 mei 2017 @ 19:30 - 22:00

Vrije bijdrage

Pater Daniel Maes zal ons zijn boek voorstellen Hoe een paus gelijk kreeg’. Dit boek beschrijft een boeiende geschiedenis: hoe de meest verguisde paus gelijk kreeg. Een verpletterend getuigenis. Pater Daniël heeft de intrede van contraceptie, de pro- en contra’s van dichtbij gevolgd. Hij licht toe welke levenslessen we hieruit kunnen trekken. De grote vraag is : hoe kunnen de heersende vooroordelen tegen de kerkelijke leer en tegen de natuurlijke methoden van vruchtbaarheidsregeling overwonnen worden? U kan uiteraard ook uw vragen stellen op het einde van de voorstelling. Zijn boek zal te koop aangeboden worden. Prijs 25 euro. We sluiten af met een glaasje als bekroning van zijn werk. Hartelijk welkom!

Plaats: Ontmoetingscentrum ‘Onze Ark’, Sint-Michielslaan 35, 8200 Sint-Michiels, Brugge.

Bereikbaar: Dicht bij de afrit van E40, Oostkamp en Brugge. Met bus, lijn 7 vanaf het station Brugge om 19u01 en 19u21. Met avondlijn Kinepolis (Kloosterhof ) telkens 38 min na het uur, 9 min later staat u aan het station.

Inschrijven graag: in**@te*********.eu – tel 050/ 36 00 47

Vrije bijdrage waarmee we de onkosten van de zaal, publiciteit en spreker betalen. Een gift voor Syrië is welkom. Breng gerust geïnteresseerden mee. We maken er een boeiende avond en een heerlijke ontmoeting. Hartelijk welkom!

Boek te bestellen bij >> https://www.deblauwetijger.com/product/daniel-maes-hoe-een-paus-gelijk-kreeg

Bron: tegenstroom.eu

 

Gegevens

Datum:
17 mei 2017
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Vrije bijdrage
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://tegenstroom.eu/source_agenda/Voorstelling%20boek%20pater%20Daniel.pdf

Locatie

Ontmoetingscentrum Onze Ark
Sint-Michielslaan 35
Sint-Michiels, 8200
+ Google Maps