Het tijdperk van de wetenschap zal ten einde komen

De H. Bernadette Soubirous, het herderinnetje van Lourdes aan wie O.L.Vrouw verscheen, schreef in 1879, kort voor haar dood, een brief aan de toenmalige Paus Leo XIII. Hierin stonden een aantal profetische boodschappen voor de 20ste eeuw en daarna, die haar door de Heilige Maagd Maria waren gegeven. De brief was al 120 jaar zoek in het Vaticaan, maar werd eind de jaren 1990 ‘toevallig’ teruggevonden door een pater die materiaal opzocht over de wonderen in Lourdes. De pater was geschokt over de inhoud van de brief. Immers, vier van de vijf boodschappen zijn reeds in vervulling gegaan; zoals een aantal wetenschappelijke ontdekkingen, de Wereldoorlogen en de maanlanding. De vijfde boodschap moet nog in vervulling gaan. Ze bevat ook voor het scheppingsonderzoek/creationisme interessant nieuws, namelijk:

Uwe Heiligheid, de Heilige Maagd zei ook nog, dat met het ten einde gaan van de 20ste eeuw ook het tijdperk van de wetenschap zal ten einde gaan, opdat er een nieuw tijdperk zal kunnen beginnen, en dat is het tijdperk van het geloof, dat zich overal op de wereld zal verbreiden. Als gevolg hiervan zal uiteindelijk ook het bewijs geleverd worden dat het God is die het heelal, de aarde en de mens geschapen heeft, waardoor de mensen geen vertrouwen noch geloof meer zullen hechten in en aan de wetenschap, met als gevolg dat er een eind zal komen aan alle vormen van wetenschapsbeoefening [wellicht wordt hier vnl. de historische wetenschapsbeoefening (paleontologie, geologie, etc.) bedoeld waardoor men evolutie wil bewijzen, nvdr]. Door dit alles zullen miljoenen mensen zich weer tot onze Heer Jezus Christus wenden en op Hem gaan vertrouwen, waardoor het Kerkelijk leven en dus ook de Kerk zal opbloeien als nooit tevoren.

De 20ste eeuw is al voorbij, en we leven al 20 jaar in de 21ste eeuw, maar dat doet geen afbreuk aan de voorzegging van de H. Maagd. De dwaze “wetenschap” die ons ‘ontstaan’ wil verklaren zal op een gegeven moment door de mensen verlaten worden, omdat duidelijk zal geworden zijn dat ze niet langer kan stand houden. Een leugen kan maar zo lang meegaan tot ze geheel instort. En die tijd is nabij.

Uit: Maria Koningin van de Vrede, nr. 143, jan-feb. 1999 – via: Leviathan, op het spoor van de oorsprong, nr. 11 – april 1999


Ter info: er wordt gewerkt aan een geheel herziene en uitgebreide editie van ‘De evolutietheorie ontkracht’… Het boek zal zo’n 50 bladzijden dikker zijn en bevat heel wat nieuwe en exclusieve (nog nergens eerder getoonde) informatie. 

identicon

Auteur:dmji

5 commentaren op “Het tijdperk van de wetenschap zal ten einde komen

  1. Wat een gemeen artikel, dankzij de wetenschap zijn veel mensenlevens gered denk maar aan de ‘ zwarte dood’. Ik dacht dat de schrijver biologie had gestudeerd en daar komt ook veel evolutie bij kijken, zelfs de vroegere paus Johannes Paulus II sloot een vorm van evolutie niet uit doen hij het had over te creatie van de mens uit het stof van de aarde, ook nu op Aswoensdag is dat een schone herinnering aan het feit dat alles vergankelijk is, en dat alles vergaat als stof ook de mens.

  2. Wat een larie wordt hier verkocht. Aan het tijdperk van de wetenschap komt geen einde. Geloof en wetenschap gaan perfect samen. De evolutieleer is niet in tegenspraak met het geloof, wat de creationisten ook mogen beweren.

  3. Dit raakt kant noch wal. Volgens mij niet meer dan een vergezochte aanleiding om eigen boek en website te promoten waar reeds lang gedebunked zogenaamd bewijs tegen de ET op staat.

  4. dank u wel ! Kan die brief van Bernadette Soubirous met de profetische boodschappen niet gepubliceerd worden op je forum? Prachtige site! God is u dankbaar! Doe zo voort! Wij staan volledig achter jou! Wij bidden voor jou en heel je familie.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht