Officiële trailer van de film ‘Paul, Apostle of Christ’ – met o.a. Jim Caviezel

Op 28 maart komt er een nieuwe Bijbelse film uit in de Engelstalige cinemazalen: “Paul, Apostle of Christ”, met Jim Caviezel (bekend van The Passion of the Christ) als de Evangelist Lukas en James Faulkner als de Apostel Paulus. De officiële trailer werd twee dagen geleden vrijgegeven:

Wanneer de film in de lage landen zal verschijnen is niet bekend.

identicon

Auteur:dmji

5 commentaren op “Officiële trailer van de film ‘Paul, Apostle of Christ’ – met o.a. Jim Caviezel

 1. Jim Caviesel is gelovig geworden door zijn vrouw in Medjugorge! Ik vind het een zeer goede film en laat zien dat Medjugorge niet zomaar een verzinsel is en dat vele mensen er tot geloof zijn gekomen of tot een dieper gebedsleven het blijft een geloofsgegeven voor ons allemaal !

 2. “Change the history of the world” wordt gezegd op 0:35.
  Een degelijke film in deze tijd … dit zou wel eens het werk kunnen zijn van Jason A
  (https://www.youtube.com/channel/UCDATi9UrhqjfVNxIKNizOiQ)
  Deze Jason A zou wel eens de voorzegde antichrist kunnen zijn.
  Ik hoop dat ik me vergis en dat deze film velen naar de Ware geestelijke Jezus Christus mag leiden.

 3. … Er is ook een nieuwe film van Mel Gibson in de maak (scenario, …), deze keer over de verrijzenis van Christus. Ik kijk er naar uit. Zijn “Passion of the Christ” vond ik goed.

  … Sommige mensen vonden “Passion of the Christ” te bloederig. Maar waarschijnlijk zijn dat mensen die denken dat geselingen en kruisigingen gezellige vertoningen zijn.

 4. inderdaad bij de Romeinen waren de geselingen zo verschrikkelijk dat velen zelfs dat niet overleefden . De meesten hingen halfdood aan het kruis deels ook leeggebloed en de zon en vogels deden te rest het moet verschrikkelijk geweest zijn en in dit lijden moeten we Jezus zien volgens de profeet Jesaja 53 . Men moet te feiten dus niet romantiseren want dit was het niet !

 5. … Het klopt wat je zegt, Willy. De Romeinse soldaten moesten er voor zorgen dat de veroordeelde nog levend op het kruis terechtkwam. Anders kon die natuurlijk niet echt meer gekruisigd worden. Mogelijk daarom liet men ook Simon van Sirene Jezus helpen met het kruis te dragen.

  … Het lijden en Kruis zullen altijd belangrijk blijven in de Kerk. Zonder inspanning en afzien zal het niet gaan. Als men vandaag de dag opkomt tegen abortus, euthanasie, genderwaanzin, en voor het geloof, dan zal men afzien en naar zijn hoofd krijgen van valse “profeten”, onnozelaars en betweters. Maar het zal toch nodig zijn om Jezus’ zaak vooruit te helpen.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht