President Trump is de eerste president ooit die live de March for Life in Washington zal toespreken

Foto: nationalreview.com

President Trump zal spreken op de 45ste March for Life op vrijdag, via een live video-onderhoud, waardoor hij de eerste president wordt die dat zal gedaan hebben.

Lauren Ashburn van EWTN brak het nieuws woensdagmorgen. “We zijn verheugd om aan te kondigen dat de president de eerste president zal worden om de March for Life toe te spreken vanuit het Witte Huis via satelliet.” Witte Huis perssecretaris Sarah Huckabee Sanders zei in een mediabriefing dat dit zal plaatsvinden in de Rozentuin. “De president is toegewijd aan het beschermen van het leven van de ongeborenen en hij is opgetogen om deel te hebben aan deze historische gebeurtenis.”

Vorige Republikeinse presidenten hebben hun toespraken of boodschappen via vooraf opgenomen videoboodschappen of telefoongesprekken kenbaar gemaakt. “Sinds zijn eerste dag van zijn ambt, is President Trump standvastig gebleven betreffende zijn campagnebeloften voor de pro-life zaak, en hij heeft actief gewerkt om de ongeborenen te beschermen”, zo zei Jeanne Mancini, president van de March for Life. “Afgelopen jaar heeft de Trump administratie significant het pro-life beleid bevorderd, en het is met groot vertrouwen dat we, onder zijn leiderschap, we andere pro-life overwinningen verwachten te zien in de jaren die gaan komen. We verwelkomen onze 45ste President, Donald Trump, op de 45ste jaarlijkse March for Life.”

Vorig jaar, hekelde Trump de media voor het uitvoerig belichten van een pro-abortus mars, maar niet de March for Life, het grootste pro-life evenement in de wereld. De March for Life trekt elk jaar honderdduizenden mensen naar Washington, net rond de verjaardag van Roe v. Wade, de beslissing van het Hooggerechtshof om abortus op aanvraag te legaliseren.

Bron: LifSite

identicon

Auteur:dmji

4 commentaren op “President Trump is de eerste president ooit die live de March for Life in Washington zal toespreken

 1. Dit is natuurlijk uniek, Ja deze president is een gelovig mens ook al staat zijn hoogmoed dit misschien weleens in de weg . Maar hij kiest voor het leven en voor hem kunnen en mogen we bidden !

 2. Geweldig, President Trump is een voorbeeld voor alle valse Priesters, Bisschoppen, Kardinalen en de Paus die het besluit van de Paus steunen om mevrouw Ploumen te onderscheiden voor haar inzet voor abortus en daarmee voorstander zijn van mevrouw Ploumen haar vrije abortus politiek.
  Abortus valt onder het 5e gebod van de tien geboden, gij zult niet doden.
  Prieters, Bisschoppen, Kardinalen en de Paus die de tien geboden niet meer eerbiedigen hebben een valse roeping. Traditionele Rooms Katholieken kunnen niet de sacramenten ontvangen van mensen met een valse prieterroeping, deze sacramenten zijn ongeldig.
  Vraag daarom voorafgaand aan het ontvangen van het sacrament of de Priester de tien geboden respecteert en tegen abortus is.

 3. – President Trump zal wel nooit bij de kalenderheiligen geteld worden, maar hier doet hij zeer goed ! Prachtig !

  – Onze bisschoppen zijn wel tegen abortus, maar dan héél, héél stilletjes. Ze hebben het allicht ergens in een documentje neergeschreven, en dat is het dan. Ze moeten uit hun kot komen en uit de buik spreken, zoals Donald Trump.

 4. In Den Haag telde de mars voor het leven, begin december 2017, 15.000 tot 20.000 deelnemers.
  De laatste jaren, ieder jaar bijna een verdubbeling. Voor de eerste keer meldden de MSM media het evenement. Na Den Haag en Parijs begin vorige jaar, met 4 miljoen deelnemers verdeeld over 3 weekends, voor het traditionele huwelijk, broeit er kennelijk iets fundamenteels christelijk, wereldwijd. Helaas, de bisschoppen laten het nog steeds afweten.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht