President Trump: Met Kerstmis vieren we ‘de geboorte van onze Heer en Redder Jezus Christus’

Bij het aansteken van de verlichting van de Nationale Kerstboom in Washington gaf de Amerikaanse President Trump een toespraak waarin hij zei dat Kerstmis niet gaat over “wat we hebben”, maar over “wie ze zijn”, en dat is: “kinderen van God.” Volgens Trump gaat Kerstmis over “de viering van de geboorte van onze Heer en Redder Jezus Christus.”

“Voor Christenen is dit een Heilige tijd – de viering van de geboorte van onze Heer en Redder Jezus Christus. Het Kerstverhaal begint 2000 jaar geleden met een moeder, een vader, en hun babyzoontje, en het meest buitengewone geschenk van allemaal: het geschenk van Gods liefde voor de hele mensheid”, zo zei Trump.

“Wat ons geloof ook moge zijn, we weten dat de geboorte van Jezus Christus en het verhaal van zijn ongelofelijk leven voor altijd de koers van de menselijke geschiedenis heeft veranderd. Er is amper een aspect in ons leven dat Zijn leven niet heeft geraakt: kunst, muziek, cultuur, de wet en ons respect voor de heilige waardigheid van elke persoon overal in de wereld,” vervolgde hij.

En hij voegde eraan toe: “Ieder jaar op Kerstmis erkennen we dat de ware geest van Kerstmis niet is wat we hebben, het gaat over wie we zijn – elk van ons is een kind van God.”

Trump zei ook dat het gegeven dat elke persoon een kind van God is, de ware bron van vreugde is in deze tijd van het jaar, en dat is wat Kerstmis “zalig” maakt. Hij zei dat de ceremonie van het verlichten van de kerstboom een herinnering is dat we geroepen zijn om elkaar te dienen, om elkaar lief te hebben en om vrede in onze harten en doorheen heel de wereld na te streven.”

De President bedankte ’s lands “leraars, pastors en alle religieuzen en mensen die ons zoveel geleerd hebben, voor hun leiderschap in onze gemeenschappen en onze samenleving.” En Trump bedankte ook de Amerikaanse families. “Op Kerstmis, worden we er meer dan ooit aan herinnerd dat de familie de grondslag is van het Amerikaanse leven.”

En Trump besloot: “En zodus vragen we deze Kerst om Gods zegen voor onze familie, voor onze natie en we bidden dat ons land een plaats mag zijn waar elk kind een huis kent dat gevuld is met liefde, een gemeenschap rijk aan hoop en een natie gezegend met geloof.”

Trumps eerste presidentiële kerstkaarten zeggen tevens: “Zalig Kerstfeest”. Op Obama’s kerstkaarten stond dit echter nooit te lezen.

 

Bron: LifeSiteNews

identicon

Auteur:dmji

6 commentaren op “President Trump: Met Kerstmis vieren we ‘de geboorte van onze Heer en Redder Jezus Christus’

 1. De hoogmoed van deze president is verschrikkelijk en zijn woorden missen elk effect daarmee . Niet elke mens is een kind van God, alleen zij die Jezus aanvaarden in hun leven lees maar eens het begin van het Johannesevangelie en zijn brieven !!

 2. Hier is tenminste een politieke leider aan het woord die de essentie van het kerstfeest ter sprake brengt. Ik zie het niet veel anderen doen.

  1. -heer Stinus, Trump spreekt spijtig genoeg niet over de essentie van het christendom, het klinkt wel mooi, maar totnogtoe kan het nog steeds passen in het zwarte kadertje van de antichrist.
   Het is te hopen dat Trump het echt meent! Dat moeten we nog afwachten.

 3. Een kind van God moet eerst door de groeve ,de meeste haken af vanwege de haat van de dijvel ,hij gaat je echt vies vervolgen .

 4. Ik zie het bij ons niet gauw gebeuren dat een belangrijk politicus het heeft over “de geboorte van onze Heer en Redder Jezus Christus”. Dat zou namelijk tegen de Heilige Neutraliteit en de Zalige Politieke Correctheid zijn.

 5. Ja inderdaad zijn wij kinderen van God, God is de creator van alles wat bestaat.
  Het zichtbare en onzichtbare, maar dit neemt niet weg dat we als mens ons niet naar hem kunnen richten.
  God eren, hem betrekken in het dagelijks leven, hem vragen ons te willen helpen.
  Hij in vooral een levende God, ondanks hij ook een Geest is. Kan hij ons ook laten zien als hij niet akkoord is mee de mensheid zijn doen en laten. voorbeeld Californië de bosbranden, mensen zeggen dat het komt door de klimaat verandering, maar is dat wel zo?

  Donald Trump had geen kans om president te worden vroeger al niet en alle peilingen gaven hem geen kans tegen Hillary Diane Rodham Clinton, ze was zo zeker van haar overwinning. Dat Hillary Clinton die zelfde dag haar hele hotelkamer heeft afgebroken, uit woede dat het niet kon waar zijn en daar komt het duiveltje naar boven.

  Het was gewoon ondenkbaar, tot een heel bijzondere man tegen mij zei tegen mij en Michaël zal hem ook wel kennen.
  “Hij Donald Trump zal de volgende president van Amerika worden, deze persoon zei me dit twee jaar voor hij verkozen werd. Aan mensen waar ik het aan vertelde dat Donald de volgende president zou worden, verklaarde me gek. Nochtans ik heb nooit getwijfeld aan de persoon die mij gezegd heeft, hij is voor mij een heel vertrouwbaar persoon die nooit zomaar iets zegt. Hij moet 100% zeker zijn geweest, ander zegt hij zoiets zeker niet.

  Graag wil ik even doorgaan met Donald Trump zijn kersttoespraak van 5 december, wie doet dit vandaag nog buiten onze Filips (Filip) Leopold Lodewijk Maria van België( de koning van België). Juist geen enkel staatshoofd, en zegt Donald er expliciet bij “Zalig – Kerstfeest en dat wij allen kinderen van God zijn.
  We weten van Donald ook dat hij elke dag zijn tijd uittrekt om te bidden.

  Denk u dat de verplaatsing van de ambassade van Amerika in Tel Aviv naar het oude Jerusalem dat Donald dat uit zijn duim zuigt of uit de lucht valt , ik denk het in geen geval. Geeft dit u niet te denken dat Donald zijn instructies mogelijk wel eens van een hoger dimensie zou kunnen krijgen Voorbeeld een Geest, als dat vroeger kon zie de bijbel waarom dan niet vandaag. Of denken wij van onszelf dat superieur zijn aan God , ik denk voornamelijk dat wij eens wat meer naar die Goede Barmhartige God moeten luisteren en ook bidden de tijd nemen. Wij hebben met onze geboorte van God onze vrije wil van hem verkregen, Maar als wij nu vrijwillig aan hem terug geven. Dan kan hij ons sturen bijstaan, doe zoals Vasula Ryden Gods profeet.

  Die zei eens op haar toespraak dat ze tegenwoordig alles met God Jezus deelt wat ze gaat doen, Zo vertelde in Brussel. “Dat ze op dag dringend weg moest, ze stormt naar buiten en haar auto gekomen schiet haar iets te binnen dat ze vergeten is. Het is niet waar Vasula terug de voordeur geopend en ze zei, sorry Heer Jezus ik was u vergeten om vragen om mee te rijden en gij blijft dan maar staan”. Heer Jezus tegen Vasula ” Ik wist dat terug zou komen om mij te halen”. Vasula maar Heer toch, waarop Jezus tegen Vasula zei ” ik test je gewoon hoe trouw je bent”. Dit maar om te laten zien hoe Onze Lieve Heer werkt.
  Iedereen krijgt bij hem een kan, maar je moet kennen, beminnen, loven en aanbidden. De rest komt van zelf.

  Met Donald is dit niet anders, Hij wou zo graag president worden en kreeg nooit de kans, tot hij zich intens naar Jezus richtte en ja hij werd president van Amerika. Maar als ge aan God iets vraagt heeft dit ook zijn om wederkerige om ook wat te vragen en zo werkt vriendschap ten slotte.

  Als wij allen tot ware geloof komen en dit is het Joodse en Katholiek- orthodox omarmen en God erkennen.
  Kan het niet anders dan goed komen.
  Heer Jezus zal in deze eindtijd die niet einde van de wereld is, zoals zovele denken terug komen.
  Hij Jezus is de levend God Koning der Koningen van de Aarde, de Hemel en van Heelal en komt zijn troon opeisen.
  God erkend dus geen afgoden als u de Bijbel kent, met andere Boedha , siks islamieten zijn afgoden en daar word hij woest van. Er is maar één drie enige God, Wetend God de Vader- God de Zoon (Jezus) en God de Heilige Geest. Waarvan Heer Jezus zelf zegt ” ik ben de Alfa en de Omega (Het begin en het Einde.).

  Met andere woorden ieder mens krijgt op een bepaalt moment de keus, in hem geloven, loven aanbidden en daaruit voortvloeiende het eeuwige leven verkrijgen.
  Voor mensen die het nog niet zouden weten is de islam vooralsnog geen Godsdienst en hoor ik u denken wat zegt die nu. Een doordenkertje. Als Allah hun God een Goede God zou zijn, zou hij niet oproepen om andersgelovigen Joden en Katholieken en ongelovigen de kop af te slaan. trouwens de god Allah is niemand anders dan de gevallen engel Satan – de Duivel – de oude Slang en dit is voor Heer Jezus geen partij.

  En zoals ik al eerder zei, bij moslims zijn heel wat goede mensen en zijn dan ook deze mensen waar al vele tot het Christelijk geloof zijn gekomen. De andere krijgen hun kans nog eens bij de waarschuwing, als dat geen goede levende God is…

  Wendt u steeds tot Heer Jezus en zijn geliefde Moeder Gods- Maria, in de eindtijd zal Moeder van Jezus ons bijstaan en helpen om belofte van Heer Jezus tot een goed eind te brengen.

  In Christo per Mariam,

  Br Jacob.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht