Polygamie op weg om ‘gelegaliseerd’ te worden in de VS?

Een groep polygamisten en een “machinist” die beweert te willen trouwen met zijn computer, zijn het homoseksueel huwelijk aan het betwisten in Mississippi, de VS. Chris Sevier en anderen dienden een federaal rechtsgeding in waarbij ze redeneren dat het homohuwelijk deel is van de “religie” van het seculier humansime, en omdat het van religieuze aard is, heeft de staat geen recht om dit te erkennen boven andere geloofsgebaseerde “huwelijken” zoals polygamie, zoöfilie en machinisme.

Het geloof dat twee mannen of twee vrouwen een “huwelijk” kunnen hebben is een “religieuze sprong in het geloof”. Vandaar, dat de overheid dit goedkeurt (en het overige niet) gaat in tegen de bepaling van de oprichting van de grondwet.

“Homohuwelijk is niet seculier,” zo zei Sevier. “Net zoals polygamie, zoöfilie, machinisme en andere vormen van perspectief huwelijk zijn ook niet seculier. Alle vormen van parodie-huwelijk zijn gelijkmatig deel van de religie van het seculier humanisme.”

“Door homohuwelijk toe te laten”, zegt het rechtsgeding, negeerden de rechtbanken hun constitutionele gebondenheid door één religieus standpunt te verkiezen boven een ander. Ofwel is homoseksueel “huwelijk” ongrondwettelijk en heeft de staat geen recht omdat te erkennen, ofwel zou homoseksueel “huwelijk” moeten geaccepteerd worden samen met andere huwelijksovertuigingen, zoals polygamie.

Seiver vervoegde het rechtsgeding toen zijn landelijke voorganger zijn “huwelijk” met een computer niet wilde erkennen.

“Dit is een oorlog voor de levensvatbaarheid van onze Grondwettelijke Republiek zelf,” zo beweerden de aanklagers.

De aanklagers zeiden ook dat de enige vorm van huwelijk dat seculier is en dat grondwettelijk zou moeten erkend zijn, is dat tussen een man en ene vrouw. Hun 50-pagina lange aanklacht argumenteert dat homoseksueel “huwelijk” een burgerlijk recht is zou moeten erkend worden als “even obsceen en bedreigend voor de gemeenschap” als polygamie en machinisme.

Waar het dus op neer komt in de ogen van de aanklagers: ofwel alle “huwelijksvormen” goedkeuren, ofwel geen.

Vorige maand werd een gelijkaardige klacht ingediend in Alabama.

Bron: LifeSiteNews
“Huwelijk” tussen mens en robot… wellicht ook één van de ‘opties’ in de toekomst…
identicon

Auteur:dmji

8 commentaren op “Polygamie op weg om ‘gelegaliseerd’ te worden in de VS?

 1. Eigenlijk is dat een stap die in het verlengde ligt van het openbreken van het huwelijk. Eerst schrap je “vrouw” en “man” uit de kern van het huwelijk. Dan is het huwelijk al niet langer een band tussen één man en één vrouw. Daarna wordt de “één” eruit gegooid. Het is de volledige uitholling van de eigenheid van het huwelijk.

 2. … Sedert de invoering van het zogenaamde homohuwelijk staan er inderdaad nergens meer remmen op het burgerlijk huwelijk. Het wordt een lolletje.

  … En tv-programma’s als “Blind getrouwd” zijn daar een uitvloeisel van. Gelukkig komt er hier en daar wat bescheiden protest tegen de medewerking van openbare besturen aan zoiets.
  Ook het burgerlijk huwelijk moet serieus genomen worden.

  1. Met de versoepeling van de echtscheidingsprocedure (ook onder Verhofstadt) is het duidelijk geworden dat het burgerlijk huwelijk verworden is tot een heel gemakkelijk te ontbinden contract.

 3. Alles wat ons heilig was en is wordt ontheiligd.
  Men zou kinderen ook geen poppen meer moeten geven. Het is de voorloper van de robot. Men moet kinderen goed opvoeden. Dat kan niet met poppen, waarmee je alleen maar op jezelf bent aangewezen en zoet moet spelen. Poppen zijn net als beelden: Ze zien niet, ze horen niet en ze praten niet, hooguit aangestuurd door te bewegen of te draaien of een batterij erin te stoppen. Ja, zo werken mensen toch ook niet??!!

 4. De Frozen Poppen in winkels hebben zulke grote ogen, daar vallen veel kinderen op. Maar het blijven dode dingen. Dus een gewaarschuwde vader en/of moeder en kind zij gewaarschuwd!!! Koop het NIET!!

 5. Polygamie wordt in Zweden gepropageerd. Een kinderboek is getiteld :’ opa heeft vier vrouwen’ , en een ander boek :’ oma is geen spook ‘ Het laatste boek gaat over een moslima in een soort zakjurk tot op de grond met hoofddoek. Maar ja, daar in Zweden zijn ze helemaal geschift met hun politieke correctheid.

 6. Tegenwoordig heb je ook Barbiepoppen met bedekte kleding inclusief hoofddoek. Dit om een tegenwicht te bieden aan de wulpse kleding in het Westen. Die vind ik trouwens grappig. Een ijzersterk idee van de halal (goede)-dames. De westerse kleding zien ze dan als haram (= slecht). Er kan toch wat goeds komen uit het Oosten, niet? De Wijzen kwamen ook uit het Oosten.

  De goede zeden moeten weer terugkomen. Daar hoort goede kleding ook bij, het kan ertoe bijdragen in ieder geval.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht