KLM stuurt pro-gay advertentie de wereld in die net onbedoeld de onnatuurlijkheid van homoseksualiteit aantoont

Volgens KLM doet het er niet toe hoe men de gordel “klikt”. Echter, enkel de onderste van de drie zal klikken, de rest niet en zal tot levensgevaarlijke situaties leiden bij zware turbulentie of bij een harde landing.

KLM maakte een Twitter advertentie bedoeld om hulde te brengen aan de Gay Pride festiviteiten die nu plaatsgrijpen in Amsterdam. Echter, de tweet doet net het tegenovergestelde.

De ad toont drie sets veiligheidsriemen. De eerste bestaat uit twee “vrouwelijke uiteinden”, het tweede toont twee “mannelijke uiteinden” en het derde toont een “mannelijk en vrouwelijk” en is duidelijk het enige stel dat effectief ook werkt.

Indien KLM z’n vliegtuigen met de eerste twee sets zou uitrusten, dan zou het vliegtuig aan de grond worden gehouden voor veiligheidsredenen. Enkel de derde set van complementaire uiteinden beschermt de passagiers tegen letsel. De andere hebben geen echte waarde, en in feite zijn ze zelfs gevaarlijk. Eén van de beste antwoorden op Twitter was die van Rick Canton:

“Vlieg met de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, waar uw enige kans op overleven van een crash het vastgespen op de heteroseksuele manier is.”

Indien de veiligheidsriemen bestaan uit ofwel twee “mannelijke” ofwel twee “vrouwelijke” uiteinden, dan vormen ze eigenlijk geen riem, omdat ze niet kunnen vastklikken. Ze kunnen dus geen riem of veiligheidsmiddel worden genoemd, omdat ze niet complementair zijn.

Op deze manier geeft KLM een perfecte uitleg waarom het “homohuwelijk” iets onmogelijk is.

Bron: LifeSiteNews
identicon

Auteur:dmji

2 commentaren op “KLM stuurt pro-gay advertentie de wereld in die net onbedoeld de onnatuurlijkheid van homoseksualiteit aantoont

 1. Slim, maar heel logisch al in de wiskunde. Of lijkt het dan omgekeerd? Let op:
  ++ wordt + (positief / — wordt ook + (positief) / maar +- wordt – (negatief)
  Als de uitslag bij een ziekte positief is, is die negatief.
  Homoseksualiteit wordt door sommige christelijke groeperingen als een ziekte gezien, het is in ieder geval niet de natuurlijke gang van zaken of wel tegennatuurlijk. Tegen de natuurlijke orde in.
  Huwelijk = verbintenis tussen man en vrouw. Homohuwelijk = een woord die niet bestond en een ‘contradictie’ofwel een ’tegenstrijdigheid’ is in zichzelf. En hoewel het zeker door christenen en katholieken zo wordt uitgelegd, is het in veel landen toch gelegaliseerd en in Nederland, shame (!), als eerste land ter wereld.
  Inmiddels heb ik gezien dat het woord ‘homohuwelijk’ in de nieuwste woordenboeken is opgenomen.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht