Getuigenis van een Turkse Moslim die zich tot het christendom bekeert

Deze Turkse man was verslaafd aan de alcohol. Wanhopig ging hij naar Saoedi-Arabië, omdat alcohol daar verboden was. Toen hij daar echter aankwam, bleek daar toch drank aanwezig te zijn. Hij ging toen op pelgrimsreis naar Mekka, in de hoop om van zijn alcoholverslaving bevrijd te worden en om op het pad van een ware moslim geleid te worden. Tot zijn verrassing ontmoette hij in plaats daarvan in een droom Jezus Christus, de Man in het wit.

identicon

Auteur:dmji

2 commentaren op “Getuigenis van een Turkse Moslim die zich tot het christendom bekeert

  1. Ik weet dat er moslims zijn die last hadden van geesten. Zij waren natuurlijk in eerste instantie bij de imam geweest die ze niet kon helpen. Ze zijn naar een medium geweest die altijd eerst controleert of een geest van God afkomstig is door te vragen :” erken je Christus als je Heer en Meester ? ” als dat beaamt wordt is het goed en anders is die geest zo weg. Dat medium, die dus Christen is heeft met hen het Onze Vader gebeden en gezegd ” In naam van Christus ga weg !” En sindsdien hebben die moslims geen last meer. Ik weet niet of ze zich bekeerd hebben, dat zullen ze niet gauw openlijk toegeven uit angst voor repressailles, maar ze zullen toch wel hun twijfels gehad hebben over hun geloof.

  2. Er bestaat ook een video van ‘Reiki-meester ontmoet Jezus’ Duur van de video is ca.30 minuten. Naar aanleiding van videofilmpjes van een Deense Evangelist ziet ze in dat Reiki tot de magie hoort. Ze wil naar Denemarken om meer van deze Evangelist te horen. Deze Evangelist krijgt naast lof ook kritiek. Zij raakt echter overtuigd dat zij een zondaar is en komt tot bekering. Haar doop is op de film gezet. Ik vind het zelf een vreemd gebeuren, omdat dit nooit zo in de katholieke kerk gebeurt. Maar ze is blij en ze probeert nu de mensen niet meer van het Evangelie weg te leiden, maar mensen nu zelf weer op het spoor van Christus te brengen.
    In verband met de oorlog in Afghanistan, zag ik nog een film over een echtpaar, die met haar gezin in Afghanistan woonde en daar ging werken als zendelingen. Ze worden echter aangevallen en een aantal van hun gezin wordt gedood, waaronder haar eigen man en zeker twee kinderen.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht