Moeder en activiste verbrandt ‘Teen Vogue’ omwille van artikel over anale seks voor kinderen

Screenshot: YouTube

De Christelijke activiste Elisabeth Johnston, ook bekend als ‘The Activist Mommy’, heeft op YouTube een video gepost waarin ze de vloer aanveegt met een editie van het jongerenblad ‘Teen Vogue’ waarin een artikel stond genaamd: ‘Een gids voor anale seks’, en het uiteindelijk in brand steekt. Het tijdschrift is bedoeld voor kinderen van 11 tot 17 jaar.

In het bewuste (gortige) magazine wordt aan kinderen tot in detail uitgelegd hoe ze moeten masturberen, wat seks precies inhoudt en hoe ze anale seks moeten hebben. Dit is de vuiligheid waar de jeugd heden mee geconfronteerd wordt. De reactie van de hoofdredacteur van het blad over de hetze die errond is ontstaan, was een opgestoken middelvinger met de regenboogkleuren erop.

LifeSite berichtte onlangs over een andere recente walgelijke virale video op YouTube waarin moeders aan hun kinderen tonen hoe ze een dildo moeten hanteren.

De jeugd wordt steeds op vroegere leeftijd overspoeld met alles over seks, behalve de waarheid (dat het binnen het huwelijk dient te gebeuren, en gericht op procreatie). Dit heeft tot gevolg dat de verwarring over de seksuele identiteit (de zogezegde genderidentiteit) in vraag wordt gesteld en er steeds meer geslachtsoperaties zijn. Zo raakte onlangs bekend dat in Ontario, Canada, het aantal geslachtsoperaties het afgelopen jaar de hoogte is ingeschoten.

 Wat leert de Kerk?

De Katechismus van de Katholieke Kerk zegt:

“De onkuisheid is een ongeregelde begeerte of een ongeordend  plezier in het geslachtelijk genot. Geslachtelijk genot is moreel ongeordend wanneer men het los van de doeleinden van voortplanting en vereniging, omwille van zichzelf zoekt.” (2351)

Ons lichaam behoort niet toe aan onszelf, maar aan de Schepper. Het is een geschenk van God, de woonplaats van onze ziel, en een tempel van de Heilige Geest. Daarom moeten we het lichaam eerbiedigen en ermee handelen volgens Gods verlangen. En God verlangt dat wij een kuis en heilig leven leiden. Hij wil dat wij onze zuiverheid bewaren voor onze toekomstige echtgenoot of echtgenote. Pas in het huwelijk komt de seksualiteit tot zijn recht, in wederzijdse liefde en respect, en in liefde tot God, en tot de kinderen die zullen worden verwekt. De seksualiteit is iets verheven, omdat de mens mag meewerken in Gods scheppingsplan. Er wordt een nieuw mensje gemaakt. God vertrouwt het echtpaar een nieuwe ziel toe, die bestemd zou moeten zijn voor de Hemel.

Foto: Dreamstime.com

God wil onze volmaaktheid. De Schrift zegt: ‘Wees volmaakt zoals uw hemelse Vader volmaakt is’ (Mt:5,48). ‘Want dit is de wil van God: dat u zich heiligt door u te onthouden van ontucht. Ieder van u moet met zijn vrouw weten te leven in heiligheid en eerbaarheid, zonder zich door hartstocht te laten meeslepen zoals de heidenen, die God niet kennen’ (1 Thess:4,3-6).‘ Het huwelijk moet door iedereen in ere worden gehouden, en het echtelijke bed moet onbezoedeld blijven.’ (Heb. 13,4) En ook: ‘Met het oog op de gevallen van ontucht is het beter dat iedere man zijn eigen vrouw heeft en iedere vrouw haar eigen man’  (1 Kor:7,2).

identicon

Auteur:dmji

6 commentaren op “Moeder en activiste verbrandt ‘Teen Vogue’ omwille van artikel over anale seks voor kinderen

 1. … Wat soms op jongerenzenders geprogrammeerd wordt is allesbehalve opvoedend. Stop een aantal jongeren in een mooi verblijf, laat ze ruzie maken om elkaars lief, en laat ze af en toe naar een speciaal kamertje gaan voor “innig contact”. Dat is het.

  … Seksualiteit wordt daar herleid tot een soort mechanisch genot, en spiritualiteit is een woord waar ze waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben.

  … Wanneer wordt aan de christelijke jongeren nog eens duidelijk gezegd dat seksuele betrekkingen alleen thuis horen in een huwelijk ? Dat lijkt een taboe-onderwerp. Misschien moet “Humanae Vitae” eens terug gelezen worden.

  1. Waarom zou een Christen via de televisie “een programma” volgen? Je wordt geprogrammeerd! Inmiddels zou iedereen moeten weten dat vrijwel de gehele massamedia en amusementsindustrie in handen van satanisten zijn.
   Zelfs de zogenaamde Evangelische Omroep spuwt nu modder. De Katholieke Radio Omroep is al lang dood.

   Zet eerst de kraan (massamedia in huis, kinderen op openbaar onderwijs) dicht, en begin dan met dweilen (onjuist beeld seksualiteit corrigeren). Of in meer bijbelse beeldspraak: een deel viel op de weg, en de vogels aten het op.

 2. Dapper van die moeder. Ouders moeten vandaag de dag erg alert zijn waar hun kinderen mee beïnvloed worden. Zulke dingen die je kind bederven moet je voor zijn door normen ,waarden en je kinderen te leren bidden. Dan staan ze steviger en blijf je hopen en bidden dat ze standvastig blijven en vooral zuiver. Goed voorbeeld doet goed volgen.

 3. Zeer Goede Actie! Let op! Dit is Nota Bene een jonge vrouw en moeder die dit doet!
  Iets soortgelijks kun je tegenwoordig ook lezen in de wachtkamers van een huisartsenpost. Na twee tijdschriften waarin seksuele standjes stond aangeprezen heb ik het de eerste keer gebracht naar de balie. Ik vertelde mijn bezwaren hierover, namelijk dat ook kinderen en jongeren dit zouden kunnen lezen. Zij nam het in, maar dacht er wel anders over. Zij zou het bespreken. De volgende keer lagen beide tijdschriften er weer. Ik besloot toen, mijn eerste gewelddadige actie in mijn leven, het te verscheuren en de prullenbak in de wachtkamer te gooien. Overigens waar de anderen wachtenden erbij waren. Ze hielden me niet tegen, dat vond ik wel apart. Of ze het met me eens waren weet ik niet. Overigens heb ik het wel eerlijk tegen de dokter gezegd, die vond dat niet leuk en ik ging daar niet over. Inmiddels is het besproken bij de vergadering van de dokters. Ik heb waarschijnlijk een aantekening opgelopen. Maar ik sta nog altijd achter mijn actie. Hoop straks positieve tijdschriften te mogen neerleggen in o.a. de wachtkamer van de dokter(s), over hulp bij ongewenste zwangerschappen met verhalen van vrouwen die een abortus overwogen, maar niet deden. En ook van een vrouw die een abortus heeft ondergaan en er spijt van heeft gekregen. Er zijn legio van die verhalen, en die hoort men niet en lijkt men ook niet te willen horen, uitzonderingen daargelaten. Ook op mijn brievenbus heb ik nu een sticker geplakt over hulp bij ongewenste zwangerschappen, maar ook bij hulp na een abortus. Ik ben zelf ongehuwd en ik heb geen kinderen. Dit laatste gegeven gebruiken tegenstanders soms wel dat ik er dan geen verstand van zaken heb als het om dit soort dingen gaat. Maar het is hetzelfde wanneer een ongelovige gehuwde man zegt dat priesters, die ongehuwd zijn, dus geen verstand van het huwelijk (zouden kunnen) hebben. Dat ik dit hoorde had ik geen woorden om de Kerk hierin te verdedigen. Zijn woorden deden mij alleen maar pijn, omdat ik het priesterschap als een roeping zag en nog wel zie, al twijfel ik zelf nu of dat persé een ongehuwd priesterschap moet zijn. De meningen in de Kerk zijn hierover al jaren verdeeld, mede door de misbruikschanddalen die binnen de R.K .Kerk aan het licht zijn gekomen.

 4. Marian,

  … Dat heb je goed gedaan in die wachtkamer. Proficiat. Soms moet men er een klap op geven. Kinderen moet men niet lastig vallen met seksualiteit als ze dat niet kunnen plaatsen. Dat is trouwens ook het geval bij pedofilie.

  … Er wordt soms gezegd : priesters hebben geen verstand van een huwelijk, want ze zijn celibatair. Daar kan men het volgende op antwoorden : 1) Als buitenstaander kan men soms opvallend scherp en objectief een situatie beoordelen. 2) Priesters hebben wél veel contacten met gezinnen, als het goed is. En dan kunnen ze goed vergelijken. 3) Priesters zullen dan wel geen verstand hebben van seksuele relaties, maar van seksuele onthouding hebben ze wél verstand. Net dat is ook nodig bij natuurlijke contraceptie (P.O.)

  AGS

  1. A.G. Stinus, dat ben ik met u eens. Een priester zei mij eens dat de meeste huwelijken stranden door een gebrek aan communicatie. Maar ook dat onze voormalige pastoor zei dat de televisie (en daarbij nu ook de computer) een communicatiekiller is. In het gezin waarin ik ben groot gebracht is me dat achteraf gezien ook wel duidelijk geworden. Ik kan echte gesprekken met mijn vader+ en moeder+ op één hand tellen, zo weinig eigenlijk, heel jammer. Dat wil niet zeggen dat ik niet graag televisie keek, dat wel. Ivanhoe, Bonanza, etc. tal van series. Als ik alle televisieseries en programma’s bij elkaar optel is het eigenlijk van de zotte, zoveel als ik gezien heb. Nu is er bijna alleen nog maar pulp te zien. Vroeger was het echt nog wel een duidelijke scheidingslijn tussen goed en kwaad. En daaraan kan men zien dat de samenleving ontzettend is veranderd in vijftig à zestig jaar tijd, qua opvattingen alleen al.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht