Abortus: de realiteit (video)

In oktober 2014 maakte ik een vrij grafische video over abortus en zette die op Youtube en op Vimeo. Die op Youtube werd redelijk snel geblokkeerd en verwijderd wegens “klachten” van verschillende kijkers. Op Vimeo staat hij nog altijd en toen ik vandaag nog eens een kijkje nam bleek hij intussen ruim 117.000 keer bekeken te zijn. Enkele maanden geleden was dat nog maar 28.000. Vandaar dat ik hem nog eens in de kijker wil zetten. Voor veel mensen was het een eye-opener en ik kreeg al vraag vanuit pro-life kringen uit Nederland om mijn video te mogen gebruiken.

Achtergrondmuziek komt van de film “The Passion of the Christ”.

Opgelet: grafische en schokkende beelden; niet voor gevoelige en jonge kijkers!

 

Update 22/05: we zitten al aan 124.000 weergaven voor de video. Dat zijn er ruim 1700 per dag!

identicon

Auteur:dmji

7 commentaren op “Abortus: de realiteit (video)

 1. Wat ben jij een eenzijdige lamlul zeg. Mijn god open je ogen en ga eens kijken naar de redenen waarom er zo nu en dan een abortus word gepleegd! En kijk eerst naar het misbruik wat er binnen de katholieke kerk word gepleegd! Kan een van de redenen zijn die lijden tot abortus šŸ˜‰

  1. Jaja ,op de kerk afreageren kunnen ze allemaal…..deze beelden zouden ze in de scholen moeten laten zien……de realiteit !!!! Zoveel mensen die dit doen uit gemakzucht of omdat t niet in hun georganiseerde luxe leventje past….hoe kan je zo een wonderlijk,lief ,onschuldig ,klein mensje uiteen laten rukken …

  2. Gij, vrijzinnigen, hebt dat misbruik in onze Kerk geĆÆnfiltreerd door uw aanhangers in de seminaries te planten, moordzuchtig gespuis. Is het soms de schuld van ongeboren kinderen dat hun moeders door de vrijdenkers onteerd worden en daardoor zwanger geraken, dat u hen met de doodstraf vonnist?

   Hou liever uw mond, satansbroed.

  3. Anoniem, zo nu en dan??? Elke seconde wordt er een kind gedood door abortus, de grootste genocide ooit!!!

 2. @ anoniem

  Je zegt het goed mis-bruik als gebruik, neemt wat hem niet toekomt, daar ben je veront-waardig-d over.
  Abortus is Ont-ziel-en, is iemands leven NEMEN als gebruik en is in dat gebruiken..aan het roof>>moorden ..zijnde misdaad en als misdaad, in zijn wijze een terroristische isis >>afslachtende marteling.

  Zie daar een overeenkomstige: “pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet” wandaad.

  Jouw: mijn (dus jouw) god (de vorst van deze wereld) open je ogen en ga eens kijken naar de redenen waarom er zo nu en dan een abortus wordt gepleegd… in Nederland verworven door de jaren en wettelijk geregeld …(zo nu en dan!!!) meer dan een miljoen !!!!!! Dat is dus genocide op het volk der Nederlanden, en een ongehoorde Holocaust over vele landen en volk….een enorme bloedige offerdienst aan de vorst dezer wereld.

  Kijken we naar het gebruik van misbruik in de kerk (feitelijk waar dan ook) en “redenen” van aborteren, dan zien we dat beider gebruikt misbruik, zijn overeenkomstigheid heeft in het verkrachten van de ander, om te nemen en te gebruiken wat hem niet toe-komt, hij neemt dan ook anoniem!!! šŸ‘¹

 3. Beste Anoniem, in BelgiĆ« alleen al om en bij de 20.000 abortussen per jaar. Dat zijn er 56 per dag. Hoezo “zo nu en dan een abortus?” En wat heeft het misbruik binnen de Kerk jaren geleden te maken met de abortussen van vandaag de dag? Het overgrote deel van de abortussen heeft helemaal niks te maken met misbruik, maar is gewoon “niet gepland”… Iedereen klaagt het onverdoofd slachten van schapen aan binnen de islam, maar een ongeboren kind onverdoofd afslachten in de moederschoot vinden we wĆ©l allemaal correct. (???) Iemand die daar tegenin komt zoals MichaĆ«l is dan een Ć©Ć©nzijdige lamlul? Jouw reactie zegt veel meer over jezelf dan over de schrijver van dit artikel.

 4. Dit is inderdaad afschuwelijk om te zien.Ik was uiteraard toch al tegen abortus,maar dat het zo afgrijselijk is daar schrik ik van.Men kan een ongewenst kind toch ook laten adopteren.Er zijn veel onvruchtbare koppels die de wereld afreizen om ergens aan een kind te kunnen komen.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht