Anti-transgenderbus van CitizenGO group met opschrift “Jongens hebben een penis, meisjes hebben een vagina” werd verbannen in Madrid

Foto: CitizenGO

De gemeenteraad van Madrid heeft een bus van HazteOir (de Spaanse tak van CitizenGO), die volledig bedekt is met een advertentie met de tekst “jongens hebben een penis, meisjes hebben een vagina“, verbannen, naar verluidt omwille van bezorgdheid dat het “transseksuele kinderen” zou kunnen beledigen.

CitizenGO stuurde afgelopen dagen een email:

U zult wellicht de problemen met de server van CitizenGO opgemerkt hebben de laatste paar dagen. Onze website was voor ongeveer 24 uur plat (aan en af) nadat we een DOS-aanval (Denial of Service) kregen van een extreme pro-LHBT-hackerscollectief.

Deze hackers vielen ons aan omdat ze woedend zijn dat CitezenGO (en onze Spaanse tegenhanger HazteOir) logische taal durfde te spreken over de biologische realiteit dat jongens jongens en meisjes meisjes zijn. Volgens de Spaanse politie werd deze aanval georchestreerd door de welbekende hackersgroep “Anonymous”. De aanval werd in gang gestoken door een nieuwe campagne van de CitzenGO-groep, die vorige week in Madrid begon.

Op maandag, reed als deel van de campagne, een tourbus rond in Madrid met het opschrift “Jongens hebben een penis. Meisjes hebben een vagina. Wees niet misleid. Een jongen die als jongen geboren wordt is een jongen. Een meisje die als meisje geboren wordt is een meisje.”

De buscampagne was een antwoord op een pamflet dat verspreid werd door de pro-transgenderorganisatie CHRYSALLIS. Het pamflet toonde vier naakte kinderen die elkaars handen vasthouden, waaronder zogezegd een “jongen” met vrouwelijke genitaliën en een “meisje” met mannelijke genitaliën.

“Er zijn meisjes met een penis en jongens met een vagina.” Afbeelding: CitizenGO.

Onder de tekening staat de slogan “Er zijn meisjes met penissen en jongens met vagina’s. Zo eenvoudig is dat.”

Eenvoudig? Deze verklaring is een ontkenning van de biologische realiteit. Het is verre van “eenvoudig.”

De pamfletcampagne werd gesponsord door een onbekende zakenman van New York. Een woordvoerder van CHRYSALLIS zei dat de posters ontworpen werden voor “bewustwording omtrent transgenderkinderen te bevorderen.”

CitizenGO Group lanceerde een informatiecampagne, die de bus omvatte, om te waarschuwen tegen deze genderindoctrinatie die de rechten van de ouders bedreigt om hun kinderen op te voeden.

Tijdens de eerste dag van de campagne, trok de bus de woede van extreem-linksen aan. Organisaties en individuelen begonnen de Spaanse Procureur-generaal op te roepen om de buscampagne te stoppen en te censureren. De politie in Madrid kaapt zelfs de bus zonder gerechtelijk bevelschrift.

Pro-LHBT hackers namen het heft in eigen handen en besloten om de campagne illegaal te stoppen door de server van CitizenGO aan te vallen en de website tijdelijk plat te leggen (maar geen zorgen, onze database is niet geraakt, en uw informatie is veilig en werd niet gestolen).

Dit is een boodschap van de hackers:

 

Zelfs Chelsea Clinton (dochter van) vervoegde de aanval:

Hoe zouden we moeten antwoorden op Clinton en de hackers? Zouden we onze campagne moeten opgeven? Zouden we moeten buigen voor deze aanvallen op vrijheid en de uiting van gezond verstand? Absoluut niet. We zullen blijven vechten voor onze waarden, in Spanje en over heel de wereld!

We zijn van plan om deze bussen naar meer steden te brengen, en we hopen onze campagne wereldwijd uit te breiden. We zijn al begonnen met het contacteren van busbedrijven in grote steden zoals New York City om de prijzen na te gaan, en de logistiek voor het huren van een bus.

Dit is wat we in gedachten hebben:

Foto: CitizenGO.

 

Bron: CitezenGO (email)


Noot van de vertaler:

Biologisch gezien is het inderdaad pure onzin om te verklaren dat een jongen een meisje zou zijn of omgekeerd. Dit is in tegenstelling met de wetten van de natuur. Er zijn mannelijke en vrouwelijke personen, om net de voortplanting van de mens te verzekeren. Als men geboren wordt met een penis, maar men denkt ineens dat men een vrouw is, dan is dat geen fout van de natuur, maar een puur psychologisch probleem. De mens is niet als man of vrouw geschapen om zich vervolgens te laten “ombouwen” tot een pseudo-vrouw of -man (De dieren in de natuur doen dat toch ook niet? Elk is daar tevreden met zijn geslacht). Een pseudo-vrouw kan geen eicellen produceren en kinderen krijgen, en een pseudo-man evenmin ejaculeren, ze zijn dus steriel. Een door mensenhanden in elkaar gebokst pseudo-voortplantingssysteem kan onmogelijk naar behoren werken. Indien alle vrouwen zouden denken dat ze man zijn, en omgekeerd, en iedereen laat zich “ombouwen”, dan sterven we gewoonweg uit.

Voor de mensen die wat meer willen lezen over hoe zo’n geslachtsoperatie precies in z’n werk gaat (en wat de complicaties zoal kunnen zijn) : http://transgenderinfo.be/m/zorg/vervrouwelijking/geslachtschirurgie/; opgelet: niet voor gevoelige lezers.

identicon

Auteur:dmji

3 commentaren op “Anti-transgenderbus van CitizenGO group met opschrift “Jongens hebben een penis, meisjes hebben een vagina” werd verbannen in Madrid

  1. Wat recht is word krom en wat krom is word recht. je mag transseksuele kinderen niet meer beledigen want dat is discriminatie. Maar gaat men daar in de islam ook zo over denken hun sharia is totaal anders dan de zogenaamde Westerse waarden en in 2O7O zijn ze wereldwijd in de meerderheid ? Wat gaat er dan gebeuren. Dus men ontkent de biologische realiteit de mens die zijn geslacht verwerpt er niet tevreden mee is en maar voor iets anders kiest op kosten van de gemeenschap!

  2. Een priester heb ik horen uitleggen dat het destructief is voor jezelf door aan zoiets te beginnen, tenzij het echt niet duidelijk is wat je geslacht precies is. Naar mijn mening zijn dit slechts uitzonderingen, die de regel (man is een man en vrouw is een vrouw) alleen maar bevestigen. Waar begint men aan? Ook weet ik van een verhaal van een huisarts in een dorp in Nederland die zich van man naar vrouw had laten ombouwen en toch later zelfmoord heeft gepleegd. Dit was een shock voor het hele dorp, want hij was een gewone man, had een vrouw en kinderen en verder was hij een goede dokter.

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht