Adventsactie Katholiek Forum

Wij zijn een organisatie die niet wordt gesubsidieerd door de overheid en wij zijn voor de goede werking van ons apostolaat volledig afhankelijk van giften van gulle lezers en sympathisanten. Daarom willen wij nu in deze komende adventsperiode een fondsenwervingscampange houden voor onze organisatie. Noem het de “Financiële welzijnsactie van het Katholiek Forum.” Wij hebben zopas de website in een nieuw kleedje gestopt, maar wij willen ook meer Evangelisatie-acties doen door o.a. het gratis verspreiden van devotieprenten. Ook willen wij onze videoreportages sterk verbeteren (en vermeerderen), waardoor wij nood hebben aan goede software en cameramateriaal. Dit is allemaal niet gratis zoals u wel weet. Wij hebben uw steun nodig om te kunnen blijven onze stem te laten horen in deze almaar voor katholieken vijandigere wereld.
5.20% opgehaald
€52.00 gedoneerd van doel €1,000.00
2 donateurs
Campagne is beëindigd

Deel dit artikel:Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page
identicon

Michael Author

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *