P. Daniel Kerstwensen 2021

Goede Vrienden,

Hoewel we deze week geen verslag aanbieden, willen we je de Kerst- en Nieuwjaarswensen van de gemeenschap niet onthouden (in bijlage)  in dankbaarheid  om jullie meeleven, meebidden, meestrijden en de vele Kerstwensen die we mochten ontvangen.

Gods overvloedige Zegen over U en al uw dierbaren

P. Daniel

identicon

Author: Pater Daniel Maes

Pater Daniel Maes is de proost van het Katholiek Forum. De Vlaamse pater Daniël Maes (°1938) leeft in Syrië, in het zesde-eeuwse Mar Yakub klooster in het stadje Qara, 90 kilometer ten noorden van de hoofdstad Damascus. Pater Daniel aanvaardt het gezag van de huidige Syrische president die in 2021 massaal door zijn volk herkozen werd voor een vierde ambtsperiode van 7 jaar en daarna in heel het land ook spontaan werd gevierd. Verder aanvaardt hij dat een land het recht heeft bevriende naties ter hulp te roepen om het buitenlands terrorisme tegen zijn volk te bestrijden.

3 thoughts on “P. Daniel Kerstwensen 2021

  1. Voor de kersttijd wensen wij alle vrede, vooral ook in het hart …en hopen om het jaar af te sluiten in dankbaarheid voor alles wat goed was. Want er zijn zoveel goede dingen en fijne mensen die het leven heerlijk maken.Voor 2022 een heel jaar gelukkig met een volle vracht vertrouwen . Een zalige kersttijd en een gelukkig nieuwjaar …

  2. Pingback: Katholiek Forum
Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.