“Gevaccineerde mensen moeten geïsoleerd worden van de samenleving” Professor Christian Perronne

De media en de politici zeggen dat het de komende winter over het algemeen goed zal gaan met de “gevaccineerden”, maar dat de ongevaccineerden het heel moeilijk zullen krijgen. Moeten de ongevaccineerden dan bang zijn voor de huidige “varianten” die er zijn, en voor de komende “varianten”?

https://www.ukcolumn.org/video/frances-long-time-vaccine-policy-chief-covid-policy-is-completely-stupid-and-unethical

Professor Christian Perronne zegt:

“Precies het omgekeerde! Gevaccineerden lopen juist risico’s voor de nieuwe varianten. In verschillende landen is nu bewezen dat gevaccineerde mensen in quarantaine moeten worden geplaatst en geïsoleerd van de samenleving. Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Dat is nu bewezen in Israël, waar ik in contact sta met veel artsen. Ze hebben nu grote problemen in Israël: ernstige gevallen in ziekenhuizen komen voor onder gevaccineerde mensen. En in het Verenigd Koninkrijk had je ook een groter vaccinatieprogramma en daar zijn er [ook] problemen.”

Professor Perronne is de voormalige voorzitter van het Franse Specialistische Comité voor overdraagbare ziekten en van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid. Hij was ook vice-voorzitter van de Europese adviesgroep van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Hij is hoofd van de medische afdeling van het Raymond Poincaré-ziekenhuis in Garches, Frankrijk. Vanaf 1994 was hij afdelingshoofd Infectieziekten en Tropische Ziekten aan de universiteit, maar enkele maanden geleden werd hij uit die functie ontslagen wegens zijn publieke verklaringen die ingingen tegen een deel van het officiële regeringsbeleid inzake Covid-19 en vaccinaties.

Bron: Frontnieuws.com

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

8 thoughts on ““Gevaccineerde mensen moeten geïsoleerd worden van de samenleving” Professor Christian Perronne

 1. “Entweder wir haben es mit einer Form des kollektiven Wahnsinns zu tun, der die Logik entthront hat, oder wir haben es mit einer Mischung aus kollektivem Wahnsinn und einer ihm zugrunde liegenden, aber unsichtbaren Logik zu tun. Ich glaube, das ist die wahrscheinlichste Hypothese.“

  Alessandro Meluzzi (psychiater en criminoloog, voormalig vrijmetselaar en lid van de Italiaanse Grootloge)

 2. In Israël zijn de meeste mensen gevaccineerd, maar ook een groot deel vooral orthodoxe Joden die zich om religieuze redenen die niets met de Thora vandoen heeft weigeren. Ik denk persoonlijk dat gevaccineerde of de niet gevaccineerde een gevaar zijn voor beide. We zullen zien in de winterperiode, het openstellen van de maatschappij met onbeperkte vrijheden houdt een gevaar in voor beide groepen mensen. En dit gegeven mag niet tot verdeeldheid leiden. We beginnen stilaan in een dictatuurmaatschappij te leven waar de niet gevaccineerde een soort van moderne melaatse aan het worden is, het doet me denken aan nazi-Duitsland.

 3. @Willy,
  Nu graag gewoon Nederlands a.u.b.
  Het is ónmogelijk na te gaan wat U zegt.
  Tip: U zou de zinnen bijvoorbeeld in kleine(re) stukjes kunnen verdelen.

  Op dit artikel waren dus tot nu toe twee reacties, die allebei(!) niet te begrijpen zijn: de reactie van @Willy én de reactie van @Paul.
  Het opleidingsniveau van de reageerders lijkt (geheel plotseling) dramatisch gedaald.

 4. De inhoud van het artikel is héél frappant, iets wat de meesten niét verwachtten:

  Professor(!) Christian Perronne (hij is dus geen dommerik):
  (Hij was al 17 jaar afdelingshoofd Infectieziekten en Tropische Ziekten aan de universiteit.):
  1. ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk;
  2. gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen.

  Dat is nu BEWÉZEN(!!!) in Israël + in Verenigd Koninkrijk (Engeland).
  De professor heeft contact met vele(!) artsen in beide landen.
  Die artsen melden daar grote problemen: ernstige gevallen in ziekenhuizen komen voor onder gevaccineerde(!) mensen.

  De professor was hoofd van de medische afdeling van een ziekenhuis in Frankrijk.
  Hij werd enkele maanden geleden uit die functie ontslagen.
  Reden van zijn ontslag:
  de door hem gedane publieke (= openbaar gemaakte) verklaringen, die ingingen tegen een deel van het officiële regeringsbeleid inzake Covid-19 en vaccinaties.

  Hij is dus NIÉT ontslagen omdat hij onwaarheden zou zeggen;
  hij is ontslagen, omdat hij dit feit PUBLIÉK gemaakt heeft!!!

 5. Verder is nog onbekend, of gevaccineerden nog zwanger kunnen worden (want hun DNA is definitief(!) veranderd). + gewijzigde DNA kan niet meer teruggewijzig worden!!!
  Ook dié feiten moeten nog blijken en dienen dus nog afgewacht te worden.

 6. Wegens taalfout opnieuw:
  Verder is nog onbekend, of gevaccineerden nog zwanger kunnen worden (want hun DNA is definitief(!) veranderd). + gewijzigde DNA kan niet meer teruggewijzigd worden!!!
  Ook dié feiten moeten nog blijken en dienen dus nog afgewacht te worden.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.