De parallel tussen Kamp Breendonk en de corona totalitaire staat

Bram Christiaens (Secretaris Viruswaanzin VZW) op Facebook:

 

De parallel tussen Kamp Breendonk en de corona totalitaire staat, de oorsprong van massavorming en hoe je het slechtste in de mens naar buiten kan brengen.

Eerst en vooral de mensen die in het kamp zwaar mishandeld zijn zelfs met de dood tot gevolg, met of zonder executie kan men niet op dezelfde noemer plaatsen als wat wij hier meemaken in onze moderne met overvloed gezegende maatschappij.

Elk maatschappelijk fenomeen moet men zien binnen de context van de tijdsgeest… de zeitgeist.

Laat ons beginnen…

Tijdens de bezetting waren er 4 soorten mensen.

Zij die actief meewerkten, verklikten voor persoonlijk gewin, status of prestige, de gewetenloze opportunisten.

Zij die zich aansloten bij de Duitsers omdat ze het communisme als een groter gevaar zagen dan het Nationaal Socialisme en naar het oostfront trokken.

Zij die aan de kant stonden en geen vinger uitstaken om anderen te helpen in hun lot dat hen beschoren was, de grote slaafse meerderheid.

Zij die actief tegenwerkten, onderdak boden aan ‘enemies of the totalitarian state’, vluchtroutes organiseerden naar Vichy France voor Joden, pamfletten schreven, operaties ondermijnden, kortom het verzet in zijn vele namen en organisaties.

De massavorming was toen compleet, de onzichtbare vijand.

De buren, collega’s, familie, kennissen, onbekende passanten… iedereen was verdacht.

Elkeen was 24/7 op zijn hoede voor het gevaar, bewust dat men zonder proces zou kunnen meegesleurd worden in een strafexpeditie.

De corona crisis, het begon met…

Vreselijke beelden van Chinezen die op straat doodvielen, bloed overgaven en door mensen in Hazmat Suits werden afgevoerd.

Appartementen die werden dichtgelast op bevel van de CCP.

Snelwegen van en naar Wuhan afgesloten met hopen zand.

Het beeld van de onzichtbare, ongrijpbare vijand was op ons aller netvlies gebrand.

Er werden niet farmaceutische maatregelen afgekondigd, mondmaskers, anderhalve meters, verbod op samenscholing, verbod op erediensten, verbod om afscheid te nemen, verbod om oma en opa te bezoeken u kent het wel we hebben het geleefd.

De grote meerderheid ging daar slaafs in mee tot en met zelf politie agent uit te hangen door ‘overtreders’ aan te manen en over te dragen. Met drama’s tot gevolg, de jongere die doodviel uit het raam om te ontsnappen aan een lockdownfeest politiecontrole werd door onze oppercommandant openluchtgevangenis Marc van Ranst weggezet als ‘Ik heb daar nul compassie voor’.

Terwijl we nu zeker weten (en velen van ons al van in het begin) dat jongeren geen risico lopen om zwaar ziek te worden, laat staan superverspreiders te zijn. In tegendeel de jongeren zijn bij uitstek geschikt om groepsimmuniteit op te bouwen wat netto een voordeel is voor de risico patienten.

Wanneer kinderen martelmaskers moesten dragen op school kwam er geen noemenswaardig verzet van de ouders op enkele na.

Die werden dan, zoals ikzelf bestempeld als ‘Wappies’ ‘Oma-Opa moordenaars’ ‘Asocialen’ ‘Gevaarlijk’ ‘Ziekteverspreiders’

De massapsychose die de media aangewakkerde voor clicks, views, oplages en kijkcijfers is hiervoor in hoofde verantwoordelijk.

Er kwam geen enkel tegengeluid, het was alsof er elke dag in het journaal een versie van Goebbels’ ‘Der ewige jude’ werd afgespeeld, enkel ditmaal was de vijand een onzichtbaar virus dat iedereen te pakken ging krijgen als we ons niet aan de (nutteloze) regels hielden.

De verklikkers en beboeters voelden zich de helden van de afgeschaalde zorg.

Thuiskomen om 12u05 boete 250 euro.

Shoppen in Albert Hein Sint Niklaas door Temsenaren 250 euro boete.

Uw hond uitlaten na 12 u in de voortuin, aanmaning door de politie want ‘Mevrouw u moet solidair zijn met mensen die geen tuin hebben’.

Betogingsverbod voor viruswaanzin in Sint Niklaas op basis van ‘signalen’ uit extreme hoeken.

Een administratieve versie van Belgiedonk voltrok zich voor onze ogen.

De wapenstokken, waterkannonen en paardencharges in zowel het Malieveld en Ter Kameren Bos tegen vreedzame demonstranten, tegen onze jeugd waren taferelen die men tot voor kort nooit voor mogelijk had gehouden in onze ‘geciviliseerde’ maatschappij.

Wat bezielde die politie agenten die tot en met willekeurige passanten op straat in Brussel te lijf gingen met de matrak?

Het antwoord is massavorming, hetzelfde fenomeen dat zich voordeed in de aanloop naar WO2 en de terreur in de kampen. Schets een onzichtbare vijand en goeie mensen zullen meewerken aan de meest gruwelijke toestanden.

Want we doen het voor (insert)

– Het Reich

– De bevolking

– De klassenstrijd

– Andermans gezondheid

– De zorg

De individuele vrijheid en universele rechten van de mens, hoe zet je die opzij?

Met journaals die de bevolking terroriseren zonder enige vorm van tegengeluid te formuleren.

Met MVR als pietje de dood en FVDB (den blok derop) als beul.

Tot slot.

We zijn de mensen die vermoord en mishandeld werden in de kampen verschuldigd om hun offer dat geleid heeft tot de universele rechten van de mens te eren door nooit meer toe te staan dan onze grondrechten worden ondermijnd door psychopatische politici en gezagsdraagers van elk pluimage.

En al zeker niet door verdienmodel wetenschappers en megalomane miljardairs zoals Gates, Soros en last but not least Klaus Schwab met zijn zottigheden.

Mensen, vrienden, denk zelfstandig na en durf te leven opdat gij de slachtoffers van Breendonk zult eren.

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

3 thoughts on “De parallel tussen Kamp Breendonk en de corona totalitaire staat

 1. Dat is de wereldse visie op oorlog en gruwelijke toestanden en dat is aanvaardbaar.

  Men kan eigenlijk beter nadenken over de geestelijke visie want niet alleen is dat eveneens realiteit maar het is wat de Schrift ons voorhoudt.

  Duitse soldaten kregen de opdracht in Antwerpen willekeurige mannen van de straten te plukken.
  Degenen (o.a. soldaten) die blindelings gehoorzaamden aan Hitler werden door duivels gedreven. Het is onmogelijk dergelijke opdracht uit te voeren indien men nog een greintje respect in zich heeft voor God.
  Pas aangekomen in fort Breendonk moesten de slachtoffers lange tijd onbeweeglijk stilstaan. Wie dat niet kon werd ter plaatse neergekogeld.
  Hier ziet men het belang van altijd in gebed te zijn of toch op zijn minst daar altijd toe te neigen want men weet nooit vooraf wat u kan overkomen, welke duivel u tracht te misleiden, maar voor alles geldt het belang van op God gericht te zijn.

  De onmenselijke behandeling valt toch altijd binnen het door de Schrift aangehaalde feit dat God niemand zal laten beproeven boven hetgeen men aankan.

  Ziedaar de grote hoofdlijn in heel ons aardse bestaan.

  Hadden de meeste aardbewoners dit goed beseft ONDANKS DE UITZINNIGE GROEI VAN WERELDSE WELVAART SEDERT DECENNIA dan zouden we nooit dergelijke wantoestanden moeten ondergaan als we nu onafwendbaar zullen tegemoetgaan.

  1. Bedankt voor uw reactie Eric,

   Er valt inderdaad iets te zeggen over het spirituele aspect.
   Friedrich Nietzsche bedoelde dat met de uitspraak ‘God is dood’

   Bij afwezigheid van iets dat groter is dan het aardse leven reduceert men alles tot willekeurige botsingen tussen atomen en bio-elektrische systemen.
   Hoe moet je daar goed vs. kwaad, moraliteit en zingeving een plaats in geven?

   Als we goed rond ons heenkijken in de wereld zijn het voornamelijk de Christenen die zich inzetten voor liefdadigheid en barmhartigheid.
   De atheisten geloven enkel nog in de ‘wetenschap’ we zien hoe ver we er mee gekomen zijn in de corona crisis die miljoenen mensen in de derde wereld het leven zal kosten door honger en de interruptie van de global supply chain.

   Hun nieuwe kerk, waar je wel mag vloeken maar nooit de consensus ‘on-wetenschap’ mag bekritiseren zoals daar zijn corona, experimentele mRNA ‘vaccins-gen therapie’ en de klimaatwaanzin noemen wij het staatisme.
   De religie van de staat waar men alles mag doen als je maar niet betrapt wordt. Er is toch geen verantwoording af te leggen voor de goddelozen, die zijn content met hun holle betekenisloze YOLO leven.

   Bram Christiaens.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.