4 thoughts on “Fictie versus werkelijkheid

  1. @@@

    De volgende profetie: https://youtu.be/_WI_0eyoeJI ..voorzegd dat alle continenten weer bij elkaar komen, opgedeeld in de 12 stammen van Israël en gelukkig krijgt elke stam zijn eigen koning omwille van zijn eigenheid, identiteit ..12 stammen, 12 koningen Jesaja 32 ..met één grootvorst-Monarch, ‘teken’ van eenheid.
    Zoals ook één hogepriester op de stoel van Petrus.
    De persoon in de vorige reactie komt aardig in de buurt met zijn gedachtegang van onafhankelijke Staten, maar relationeel verbonden.

  2. Hongarije is een soevereine Natiestaat waar ook wetgeving met democratische meerderheid gestemd wordt net als bij ons. Een minderheid van slechts 13 van de 27 Euro-Staten protesteerde tegen die Hongaarse wet ; een meerderheid van 14 respecteert dus WEL dat Hongarije recht heeft op eigen wetgeving, ook al is die totaal “divers” van de onze. Het getuigt van arrogante pretentie van Rutten dat hij zijn lange neus steekt in wat hem niet aanbelangt ! Toch curieus dat politiek-correcten altijd maar raaskallen over “diversiteit” maar ho wee wanneer deze niet volkomen congrueert met de eigen, vaak bevooroordeelde visie, dan geldt “diversiteit” blijkbaar niet meer…
    Trouwens op basis van welke imaginaire autoriteit waant de Europese Loge Dictatuur conservatief christelijke waarden en normen te mogen wurgen, met welk fictief mandaat verleend door wie dan ook ?

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.